!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Carola Rackete

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Carola Rackete

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Jolly Roger έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:42
άσε μην πω άλλα γιατί ακόμα βράζω από θυμό με την αναλγησία μερικών.
Δεν θα ήθελα να μου ξαναμιλήσεις, ευχαριστώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:46
Jolly Roger έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:42
άσε μην πω άλλα γιατί ακόμα βράζω από θυμό με την αναλγησία μερικών.
Δεν θα ήθελα να μου ξαναμιλήσεις, ευχαριστώ.
γιορ γουέλκαμ
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Dasein έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:04
Χουργιατς έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 14:30
foscilis έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 14:20

+1

Πάμελα Μαστροπέτρο.

Εικόνα

Η σωρός της βρέθηκε τεμαχισμένη. Υπάρχουν ενδείξεις πως οι Νιγηριανοί προέβησαν και σε καννιβαλισμό.

Έχω την εντύπωση πως την συγκεκριμένη την έφαγε(και κυριολεκτικά) κάποιος υπαρχηγός του παιδεραστή Βελουχιώτη, ο οποίος κρύβεται ακόμη σε σπηλιά στην Καλογρέζα, μη αποδεχόμενος πως έληξε ο εμφύλιος. Το γράφει στα απομνημονεύματα του ο καθηγητής του ΠΑΜΑΚ Αριστόβουλος Περεπερίδης(1948-;)
Α ρε Ντάσυ τεράστιε! :romance-hearteyes:
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:29 Κατά τα άλλα, φαγανέ και οι αποστασιοποιημένοι :D κεντρώοι έχουν το γούστο τους.

Κρατάνε απόσταση ευγενείας.

Ευτυχώς που έχουμε και τον πόντικα που κάνει τον κοπυπάστορα της βιβίκας για να επιμορφωνούμαστε κι εμείς.

:lol:
Περισσοτεροι κεντρωοι τρωνε παρα οι ταλιμπανοκνιτες.

Η Βιβιαν μαλλον κονομαει γιατι αλλιως ανεπαγγελτη ειναι η σουφραζετα που εγραφε κριτικη για τσελεμεντεδες με ανδρικο ψευδωνυμο :lol:

Οπως αντιστοιχα το αλλο χοντρο καμαρι ο Αντυπας ο ντουκλαπατος.

Αυτη που κονομαει σιγουρα ειναι η ξαδερφη του Κυριακου που ειναι και στο ΔΣ της ΜΚΟ στην Ελλαδα του κυρ Γιωργου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Jolly Roger έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:05
fagano3 έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 14:58
Jolly Roger έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 14:49
ο μπαμπάς Γιώργος δε δίνει 60λεπτα. Αυτά είναι για πτωχούς Κούληδες και Αλέξηδες. :102: O μπαμπάς Γιώργος μοιράζει θεσάρες σε ΜΚΟ.
Ο μονος που παιζει να δουλευει για Γιωργη ειναι ο μαυρομπογιας.Αυτος ξερει να χρησιμοποιει το σωστο λεξιλογιο και να εχει τις αντιστοιχες ευρωπαικες παραστασεις.

Εσεις οι υπολοιποι ειστε ή κνιτακια ή 60 λεπτοι ζαιοι και περιορισμενοι στην ελληνικη πραγματικοτητα.
βασικά εγώ χεσμένο το έχω το εν λόγω νήμα εδώ και 4 μέρες που τρέχει. Απλά δε γίνεται να δω καμμένο αλτραϊχιανό και να μην τον πάρω στο χαβά. Αυθόρμητα έρχεται.
Ακριβώς τα ίδια κι εγώ. Αλλα ολο αυτο το αλτραιτάδικο τημ,οταν πήζει τριφασικά και το βλεπεις τοσο εξόφθαλμα,δεν μπορεις να μην επέμβεις να το κογιονάρεις.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:52

Ο μονος που παιζει να δουλευει για Γιωργη ειναι ο μαυρομπογιας.Αυτος ξερει να χρησιμοποιει το σωστο λεξιλογιο και να εχει τις αντιστοιχες ευρωπαικες παραστασεις.

Εσεις οι υπολοιποι ειστε ή κνιτακια ή 60 λεπτοι ζαιοι και περιορισμενοι στην ελληνικη πραγματικοτητα.
βασικά εγώ χεσμένο το έχω το εν λόγω νήμα εδώ και 4 μέρες που τρέχει. Απλά δε γίνεται να δω καμμένο αλτραϊχιανό και να μην τον πάρω στο χαβά. Αυθόρμητα έρχεται.
Ακριβώς τα ίδια κι εγώ. Αλλα ολο αυτο το αλτραιτάδικο τημ,οταν πήζει τριφασικά και το βλεπεις τοσο εξόφθαλμα,δεν μπορεις να μην επέμβεις να το κογιονάρεις.
εσύ είσαι διευθυντικό στέλεχος ΜΚΟ, μην κρύβεσαι. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jolly Roger την 03 Ιούλ 2019, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:52

Κανονίστε μια περιφρούρηση με κυλιόμενες βάρδιες, υπάρχει πολύς λαός για να βοηθήσει.

Ο καθείς σύμφωνα με τις δυνατότητες του και τις ανάγκες του και όλα θα πάνε καλά.

Και στο χαλαρό γίνεται δουλειά αρκεί να υπάρχει πίστη στον αγώνα.

Αλλά θέμε λίγο προγραμματισμό ρε παιδιά, έναν κεντρικό σχεδιασμό, κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

perseus έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 08:52 Πέντρο,θα τους παρεις σπιτι σου τους μαροκινους με τα λουλούδια?
Εχω παρει. Εναν μαροκινο,παιδι μαλαμα. Εργατικος,φιλικος,χωρις στερεοτυπα κλπ.

Πρακτικα ειναι δυσκολο να τους φιλοξενισω ολους. Δεν μενω και σε βιλα. Αλλα οτι μπορω να μοιραστω,το μοιραζομαι.

Παντα θα ειναι ευπροσδεκτοι. Σε αντιθεση με φασιστες.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Pedro έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:01

"εργατικός, φιλικός, χωρίς στερεότυπα"

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

fagano3 έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:49 Αυτη που κονομαει σιγουρα ειναι η ξαδερφη του Κυριακου που ειναι και στο ΔΣ της ΜΚΟ στην Ελλαδα του κυρ Γιωργου.
Αν κατάλαβα καλά, ήταν. Δεν είναι πια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:52 δεν μπορεις να μην επέμβεις

σου 'χω αβαταρ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pedro

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 12:07
Αυτο που δεν καταλαβαινετε αρχικα ορισμενοι ειναι οτι υπαρχουν πρωτα απο ολα καποιοι νομοι και κανονες. Οπου πρεπει να τηρουνται,ειδικα στις περιοτωσεις προσφυγων. Αλλα ακομη κι αν δεν υπηρχαν,θα επρεπε να χαιρομαστε με ανθρωπους σαν την ρακετε. Που αγνοησε τον σαλβινι και τις ιδεες του.

Επισης,το επιχειρημα οτι παιρνουν επιδοματα,τα ξυνουν δεν στεκει. Εδω στην Γερμανια,που δεν ειναι σαν το μπαχαλισταν. Μπορει τωρα να δινουν,γιατι απλουστατα δεν κανουν διακρισεις,γνωριζουν ομως, «επενδυοντας» ακριβως σ´αυτους τους απορους ανθρωπους,στο μελλον θα ρπσφερουν στην κοονωνια και στην οικονομια. Το 2000 + ηρθαν παρα πολοι απο Σερβια και γενικα απο χωρες της πρωην γιουγκοσλαβιας. Αρχικα οπως ολοι επωφεληθηκαν απο την κρατικη προνοια,σημερα βλεπεις,να εργαζονται,να εγινα καποιοι επιχειρηματιες και συνεισφερουν στο συνολο. Τωρα και με τους Συριους αυτο συμβαινει.

Ομολογω,πως ορισμενες φορες υπαρχουν περιπτωσεις απο ουγκα ουγκα,ειτε ειναι συριοι,αφγανοι κλπ να ενεργουν απολιτιστα,αλλα αυτο πρωτον δεν σημαινει πως το πραττουν ολοι και συναμα ειναι γνωστο πως στο μελλον θα συνετιστουν,διαφορετικα και οι ιδιοι αντιλαμβανονται πως καποια στιγμη θα πανε στη μπουζου. Γιατι,οπως ειπα,υπαρχουν νομοι και κανονες που τηρουντσι.

Γενικα τοσα χρονια εδω,αυτο που κατακα ειναι το εξης: οταν εχεις μια κοινωνια που λειτουργει βαση των νομων και κανονων της και δεν ειναι μπαχαλο σε καθε τομεα,αργα η γρηγορα ο κοσμος αφομοιωνεται. Αυτο ομως,συμβαινει επειδη υπαρχει βουληση απο το κρατος και τους πολιτες της. Δεν ειδα πουθενα τοσα χρονια να εχει αλλοιωθει πχ η βαυαρια ή οι γερμανοι να αρχισαν να φορανε μπουρκες ή οι αντρες να παντρευονται 12 γυναικες.

Εν ολιγοις,οταν δινεται η δυνατοτητα - επιλογη,σε εναν δυστυχο πιστεψε με τθς περισσοτερες φορες επιλεγει εναν συνετο δρομο ,ωστε να ζησει ομορφα και ειρηνικα,απολαμβανοντας την ανεση που του παρεχει μια χωρα ανεπτυγεμνη σε αντιθεση με την δικη του που δεν τον σεβοταν ουδεις.

Άβαταρ μέλους
Pedro

Χουργιατς έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:15
Pedro έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:01

"εργατικός, φιλικός, χωρίς στερεότυπα"

Εικόνα

Ειδες οτι δεν. Πορεις να πεις κατι,για αυτο αποφασισες να υπονοησεις κατι για τις σεξουαλικες μου προτιμησεις.Μαλιστα.

Α σου οω πως και οι δυο ειμαστε ακομα ( :smt005: ) στρειτ. Μαλιστα,θυμαμαι που ειχε βρει μια κοπελα και πηγαιναμε για μπανιο ως ζευγαρια (ειχα κι εγω) . Ολα καλα λοιπον.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:17
fagano3 έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:49 Αυτη που κονομαει σιγουρα ειναι η ξαδερφη του Κυριακου που ειναι και στο ΔΣ της ΜΚΟ στην Ελλαδα του κυρ Γιωργου.
Αν κατάλαβα καλά, ήταν. Δεν είναι πια.
https://www.solidaritynow.org/dioikitiko-symvoulio/

Γενικη διευθυντρια ειναι η ξαδερφη του Κυριακου.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Pedro έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:28
Μπορει τωρα να δινουν (επιδόματα)γιατι απλουστατα δεν κανουν διακρισεις,γνωριζουν ομως, «επενδυοντας» ακριβως σ´αυτους τους απορους ανθρωπους,στο μελλον θα ρπσφερουν στην κοονωνια και στην οικονομια.

Μόνο για σένα

-εσένα που διαβάζεις τώρα-

δεν έχει φράγκο :102:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”