σε πάω ρε ντασέην
(νο χομο)
Ε πες μου να είμαι ενήμερη και με βολεύεις μετά να μη σε κάνω ρεζιλι.
Ναι, είναι αυτή η εγγενής αντίσταση των έξυπνων στην ανοησία.Jolly Roger έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:05
βασικά εγώ χεσμένο το έχω το εν λόγω νήμα εδώ και 4 μέρες που τρέχει. Απλά δε γίνεται να δω καμμένο αλτραϊχιανό και να μην τον πάρω στο χαβά. Αυθόρμητα έρχεται.
Ο μαυρομπογιας εχει το ρολο του γκολντεν.Ειναι καλος στη δουλεια του αλλα εχει χαλια υλικο οπως και ο γκολντεν.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:04Ούτε ο μαυρομπογιάς παίζει στους σοβαρούς. Δεν έχει ιδέα από τα γεγονότα.fagano3 έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 14:58Ο μονος που παιζει να δουλευει για Γιωργη ειναι ο μαυρομπογιας.Αυτος ξερει να χρησιμοποιει το σωστο λεξιλογιο και να εχει τις αντιστοιχες ευρωπαικες παραστασεις.Jolly Roger έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 14:49
ο μπαμπάς Γιώργος δε δίνει 60λεπτα. Αυτά είναι για πτωχούς Κούληδες και Αλέξηδες.O μπαμπάς Γιώργος μοιράζει θεσάρες σε ΜΚΟ.
Εσεις οι υπολοιποι ειστε ή κνιτακια ή 60 λεπτοι ζαιοι και περιορισμενοι στην ελληνικη πραγματικοτητα.
Βρήκε κάποιους σε χειρότερο επίπεδο και τους δουλεύει.
Αν πληρώνει και γι' αυτους ο θείος του Καραγκιόζη τι να πω;
Αυτό δεν είναι προπαγάνδα αλλά κοινωνική πολιτική.
NA ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΖΙΝΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:10Ε πες μου να είμαι ενήμερη και με βολεύεις μετά να μη σε κάνω ρεζιλι.
εσένα ξέρεις ότι σε εκτιμώ βρεΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:10Ναι, είναι αυτή η εγγενής αντίσταση των έξυπνων στην ανοησία.Jolly Roger έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:05
βασικά εγώ χεσμένο το έχω το εν λόγω νήμα εδώ και 4 μέρες που τρέχει. Απλά δε γίνεται να δω καμμένο αλτραϊχιανό και να μην τον πάρω στο χαβά. Αυθόρμητα έρχεται.
Δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.
Κάντε λίγο κράτει παιδιά, είναι σχεδόν φασιστικό αυτό που κάμετε.
Γιατί κοροϊδεύεις;Jolly Roger έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:13NA ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΖΙΝΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ!11!
πάνε ζήτα του αποζημίωση ρε Νάιδα για ψυχική οδύνη, που σε είχε τόσα χρόνια σε άγνοια.![]()
Μα αυτός δεν διαβάζει ούτε λίφο.fagano3 έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:11
Ο μαυρομπογιας εχει το ρολο του γκολντεν.Ειναι καλος στη δουλεια του αλλα εχει χαλια υλικο οπως και ο γκολντεν.
Τον βλεπω ομως οτι λεει αυτα που λενε οι γνωστοι μου που δουλευουν σε μκο στο εξωτερικο (εχω βαρεθει να πεφτω σε μκοιτισες., το νεο δημοσιο εχει γινει στο εξωτερικο).
Οι αλλοι αντιθετα ειναι κατσε να τα διαβασουμε στην λιφο να μαθαινουμε.
18 δις δώρισε στην μηχανή διακίνησης ο επενδυτής της καρδιάς μας.

αγανάκτησα αφού. Εμένα τουλάχιστον μου είπανε ποιος είναι ο Γιώργος μετά από 1 χρόνο δουλειά. Εσένα μετά από τόσα χρόνια σκληρής και αδιάκοπης εργασίας για τη ΝΤΠ, και σε είχαν ακόμα στο σκοτάδι.Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:19Γιατί κοροϊδεύεις;Jolly Roger έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:13NA ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΖΙΝΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:10
Ε πες μου να είμαι ενήμερη και με βολεύεις μετά να μη σε κάνω ρεζιλι.
πάνε ζήτα του αποζημίωση ρε Νάιδα για ψυχική οδύνη, που σε είχε τόσα χρόνια σε άγνοια.![]()
![]()
Και εξήντα, παρακαλώ.Χουργιατς έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:2518 δις δώρισε στην μηχανή διακίνησης ο επενδυτής της καρδιάς μας.
18
δις
18.δις.
Μπέρια; Φοσι; Νάιδα;
Αλεκχίνε; Βαντόνο;
Παίρνετε 0
0![]()
Εντάξει με την ειρωνία; Τελείωσες ή έχεις κι άλλα να πεις;Jolly Roger έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:26αγανάκτησα αφού. Εμένα τουλάχιστον μου είπανε ποιος είναι ο Γιώργος μετά από 1 χρόνο δουλειά. Εσένα μετά από τόσα χρόνια σκληρής και αδιάκοπης εργασίας για τη ΝΤΠ, και σε είχαν ακόμα στο σκοτάδι.Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:19Γιατί κοροϊδεύεις;Jolly Roger έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:13
NA ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΖΙΝΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.
![]()
Σίγουρα δε φταίει γι' αυτό ο Μπαμπάς. Κάποιος από τους κομισάριους θα φταίει μάλλον. Θα βάλω πετίσιον στο change.org για να πάρει πόδι.
άσε μην πω άλλα γιατί ακόμα βράζω από θυμό με την αναλγησία μερικών.Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:41Εντάξει με την ειρωνία; Τελείωσες ή έχεις κι άλλα να πεις;Jolly Roger έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:26αγανάκτησα αφού. Εμένα τουλάχιστον μου είπανε ποιος είναι ο Γιώργος μετά από 1 χρόνο δουλειά. Εσένα μετά από τόσα χρόνια σκληρής και αδιάκοπης εργασίας για τη ΝΤΠ, και σε είχαν ακόμα στο σκοτάδι.
Σίγουρα δε φταίει γι' αυτό ο Μπαμπάς. Κάποιος από τους κομισάριους θα φταίει μάλλον. Θα βάλω πετίσιον στο change.org για να πάρει πόδι.
Εντάξει τα χρυσαυγουλα με τόσες υποθέσεις βιασμών, σεξιστικων δολοφονιών και παιδεραστίας στους κόλπους τους πρέπει κάπως να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό, να δηλώσουν ότι δεν είναι μόνο οι δικοί τους αλλά υπάρχουν και άλλοι, γραφτους στα @@ σου.foscilis έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 14:42 Δ. 21 χρονών
Δύο Ξανθιώτες 29 και 35 χρονών της χορήγησαν 200% του επιτρεπτού ορίου σε αλκοόλ και τη βίαζαν ομαδικά όλο το βράδυ.
Δικαστήριο με ντόπια εισαγγελέα, ντόπια δικαστίνα και ντόπιες ενόρκους αθώωσε τους βιαστές (οι οποίοι δεν προφυλακίστηκαν ούτε μισό λεπτό) δεχόμενο τα ακόλουθα:
-Δεν ήταν ομαδικός ο βιασμός γιατί σε κανένα σημείο δεν ήταν και οι δύο μέσα της (αλλά την έπαιρναν εναλλάξ)
-Τα ήθελε γιατί δεν υπάρχουν σημάδια τραυματισμού στο αιδοίο της
-Οι δράστες είναι αθώοι γιατί είναι από καλές οικογένειες και μορφωμένοι
-Δεν την πλύνανε για να εξαφανίσουν τα ίχνη του βιασμού αλλά για να την καθαρίσουν
-Το βίντεο του βιασμού (που είχαν τραβήξει οι ίδιοι οι δράστες) δε μπορεί να γίνει δεκτό ως προσωπικό δεδομένο.
ΧΟΥΡΓΙΑΤΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.