Βαριά διαταραχή αντίληψης όμως.Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:53Ρε συ,μην σκας! Ασε αυτους να σκασουν...blackpaint έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:47 τι εγινε μικρα ανοητα χωριατακια, ξεφτιλιστηκε ο Σαλβινι, η Καρολα ελευθερωθηκε και σεις ασχοληστε μ ενα ταξιδι μου στην Αμερικη πριν 10 χρονια;![]()
Σημερα γλενταμε κοσμο και κοσμακι στο φλωρουμ.
Εν τω μεταξυ,ο τσιπρας,παρολο που δεν ειμαι ζαιος,γλεντησε τους δημοσιογραφισκους στο σκαι![]()
![]()
μετα αυτο στους γνωστους αγνωστους
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Carola Rackete
Re: Carola Rackete
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- blackpaint
μιλαει κι αποπανω το τουβλο που μας εχει φλομωσει στις ψευδεις ειδησεις, οπως ο πατερας Ρακετε εμπορος οπλων στους αφρικανους φυλαρχους.Juno έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:53Τι να αντικρούει; Το site sea-watch.org να μιλάει για το καράβι see watch 3;blackpaint έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:27Πηγες που να αντικρουουν ζητησα, οχι το χαζο γελιο σου. Γελα ομως οσο θες, παλι εγω θα γελασω τελευταιος. Η Καρολα ειναι ελευθερη αποψε.
Αυτά οι μπαμπάδες μας τα λένε σοβιετικές πηγές.
Οι παππούδες μας αλλιώς τα λένε, δεν μπορώ να το μεταφέρω.
Μάλλον όχι. Εκτός του 66 γενικά έχεις πάει ποτέ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Juno έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:56Βαριά διαταραχή αντίληψης όμως.Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:53Ρε συ,μην σκας! Ασε αυτους να σκασουν...blackpaint έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:47 τι εγινε μικρα ανοητα χωριατακια, ξεφτιλιστηκε ο Σαλβινι, η Καρολα ελευθερωθηκε και σεις ασχοληστε μ ενα ταξιδι μου στην Αμερικη πριν 10 χρονια;![]()
Σημερα γλενταμε κοσμο και κοσμακι στο φλωρουμ.
Εν τω μεταξυ,ο τσιπρας,παρολο που δεν ειμαι ζαιος,γλεντησε τους δημοσιογραφισκους στο σκαι![]()
![]()
μετα αυτο στους γνωστους αγνωστους
![]()
![]()
![]()
Γιατι; Παρολο που ειμαι ακριβως απεναντι απο τους χρυσαυγιτες,οταν ομως,ο κλασιδιαρης στριμωχνε,οσο μπορουσε βεβαια,απο καναλαρχες εως τον αδωνι. Με εβρισκε ικανοποιημενο,γιατι μεχρι προτινος δεν τολμουσε να το κανει ουδεις. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ειμαι χα ή ζαιος. Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο τζουνο. Τουλαχιστον,οχι παντα.
Αλλα ασε τωρα αυτα. Θα πεις τιποτα επι του θεματος; Ή θα λες παλι ψεμματα; Τωρα καταλαβαινεις οτι βαση νομων,επισης και δικων μου αποψεων-θεσεων,πως δεν μπορεις να εμποδισεις κανεναν,ειδικα ανρθωπους που διατρεχουν κινδυνο να εισελθουν εις την τζιουροπα; Η ακομα θα τραγουδας ρατσιστικα;
Μπαι μπαι σαλβινακο... μπαιμπακ...
Χάρηκες;Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:52Κοινώς τον ήπιατεΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:46 Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι ανόητοι είναι ότι η φυλάκιση της Κάρολα θα ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Σαλβίνι.
Στην πραγματικότητα, το όλο σκηνικό μέχρι στιγμής, δικαίωσε πλήρως τις επιλογές του γιατί απέδειξε ότι οι τύποι δεν έχουν μέτρο.
Τα μπαλονάκια και τα ποιηματάκια και οι ζωγραφιές και όλα αυτά τα γλυκανάλατα, έχουν καταντήσει χειρότερες γραφικότητες από αυτές που αμφισβητούν.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
~2009blackpaint έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:47 τι εγινε μικρα ανοητα χωριατακια, ξεφτιλιστηκε ο Σαλβινι, η Καρολα ελευθερωθηκε και σεις ασχοληστε μ ενα ταξιδι μου στην Αμερικη πριν 10 χρονια;
τι αμάξι κυκλοφορήσατε, θυμάσαι;
Εχω κυνηγησει Ελκ στα Ροκυς - λιβαδοσκυλα στην Μοντανα - εχω καπνισει.... σε τελετες Ναβαχο στη μεσα βερντε - εχω εργαστει σαν ξυλοκοπος στο ορεγκον σε στεκαδικο γνωστου στην Ατλαντα ψαρεψα στη βορεια καρολινα - εφτιαξα κατι συστηματα σε κρουαζιεροπλοιο στο Μαιαμι με βοηθους απο τη φυλη Σεμινολες - διεσχισα πεζοπορια τα οζαρκς............
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 03 Ιούλ 2019, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να σου πω. Αν θέλεις να πιστεύεις αυτά που λέει, σε ελεύθερη χώρα ζούμε.
Αν θέλεις φάση μαζί του (τόσες καρδούλες πια) ενήλικοι είστε, για σώας τας φρένας αμφιβάλλω, αλλά επισήμως είστε ok, πάλι σε ελεύθερη χώρα ζούμε.
Αλλά αν κάνεις φάση μαζί του επειδή πιστεύεις τα φίδια που λέει, κρίμα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Έμπορος όπλων σκέτο, χαζομπλάκι.blackpaint έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:57μιλαει κι αποπανω το τουβλο που μας εχει φλομωσει στις ψευδεις ειδησεις, οπως ο πατερας Ρακετε εμπορος οπλων στους αφρικανους φυλαρχους.Juno έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:53Τι να αντικρούει; Το site sea-watch.org να μιλάει για το καράβι see watch 3;blackpaint έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:27
Πηγες που να αντικρουουν ζητησα, οχι το χαζο γελιο σου. Γελα ομως οσο θες, παλι εγω θα γελασω τελευταιος. Η Καρολα ειναι ελευθερη αποψε.
Αυτά οι μπαμπάδες μας τα λένε σοβιετικές πηγές.
Οι παππούδες μας αλλιώς τα λένε, δεν μπορώ να το μεταφέρω.
Δεν έχω στοιχεία πωλήσεων και κάτι μου λέει πως τα περισσότερα είναι διαβαθμισμένα.
Μάλλον δεν έχεις κάνει ταξίδι οδικώς.Αγις έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 00:09Εχω κυνηγησει Ελκ στα Ροκυς - λιβαδοσκυλα στην Μοντανα - εχω καπνισει.... σε τελετες Ναβαχο στη μεσα βερντε - εχω εργαστει σαν ξυλοκοπος στο ορεγκον σε στεκαδικο γνωστου στην Ατλαντα ψαρεψα στη βορεια καρολινα - εφτιαξα κατι συστηματα σε κρουαζιεροπλοιο στο Μαιαμι με βοηθους απο τη φυλη Σεμινολες - διεσχισα πεζοπορια τα οζαρκς............
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μόνο όπλα πουλάει; Ναρκωτικά τίποτα ο μαλάκας;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εάν εχεις κάποιες αποδείξεις να τον διαψεύσεις, καλώς να τις παραθέσεις. Διαφορετικά δεν έχει αξία ο λόγος σου ενάντια στον δικό τουJuno έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 00:10Να σου πω. Αν θέλεις να πιστεύεις αυτά που λέει, σε ελεύθερη χώρα ζούμε.
Αν θέλεις φάση μαζί του (τόσες καρδούλες πια) ενήλικοι είστε, για σώας τας φρένας αμφιβάλλω, αλλά επισήμως είστε ok, πάλι σε ελεύθερη χώρα ζούμε.
Αλλά αν κάνεις φάση μαζί του επειδή πιστεύεις τα φίδια που λέει, κρίμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει άλλη άποψη αλλά δεν βαριέσαι.....Pedro έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 00:03
Αλλα ασε τωρα αυτα. Θα πεις τιποτα επι του θεματος; Ή θα λες παλι ψεμματα; Τωρα καταλαβαινεις οτι βαση νομων,επισης και δικων μου αποψεων-θεσεων,πως δεν μπορεις να εμποδισεις κανεναν,ειδικα ανρθωπους που διατρεχουν κινδυνο να εισελθουν εις την τζιουροπα; Η ακομα θα τραγουδας ρατσιστικα;
Μπαι μπαι σαλβινακο... μπαιμπακ...![]()
![]()
Εντάξει, ο Χουργιάτς εδώ και όλοι οι άλλοι στο σχετικό νήμα τον έκαναν ρεζίλι αποδεικνύοντας πως λέει ψέμματα, εσύ εκεί.Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 00:16Εάν εχεις κάποιες αποδείξεις να τον διαψεύσεις, καλώς να τις παραθέσεις. Διαφορετικά δεν έχει αξία ο λόγος σου ενάντια στον δικό τουJuno έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 00:10Να σου πω. Αν θέλεις να πιστεύεις αυτά που λέει, σε ελεύθερη χώρα ζούμε.
Αλλά αν κάνεις φάση μαζί του επειδή πιστεύεις τα φίδια που λέει, κρίμα.![]()
Καλά να περάσετε μαζί παιδιά!
Έχετε και κοινά γούστα ( Καρόλα).