Είπαμε οποίος έχει πάει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Carola Rackete
Re: Carola Rackete
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι ανόητοι είναι ότι η φυλάκιση της Κάρολα θα ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Σαλβίνι.
Στην πραγματικότητα, το όλο σκηνικό μέχρι στιγμής, δικαίωσε πλήρως τις επιλογές του γιατί απέδειξε ότι οι τύποι δεν έχουν μέτρο.
Τα μπαλονάκια και τα ποιηματάκια και οι ζωγραφιές και όλα αυτά τα γλυκανάλατα, έχουν καταντήσει χειρότερες γραφικότητες από αυτές που αμφισβητούν.
Στην πραγματικότητα, το όλο σκηνικό μέχρι στιγμής, δικαίωσε πλήρως τις επιλογές του γιατί απέδειξε ότι οι τύποι δεν έχουν μέτρο.
Τα μπαλονάκια και τα ποιηματάκια και οι ζωγραφιές και όλα αυτά τα γλυκανάλατα, έχουν καταντήσει χειρότερες γραφικότητες από αυτές που αμφισβητούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στο αυθεντικο ρουτ 66 η ακουγοντας το απο στοουνς σε σι ντι στο παγκρατι ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
τι εγινε μικρα ανοητα χωριατακια, ξεφτιλιστηκε ο Σαλβινι, η Καρολα ελευθερωθηκε και σεις ασχοληστε μ ενα ταξιδι μου στην Αμερικη πριν 10 χρονια;
Το ερώτημα είναι: θα ξαναπάρει πλοίο η Καρολα ή θα επιστρέψει Γερμανία να γράψει ένα βιβλίο για το πως νίκησε το ρατσισμό κι απέβαλε το white privilege της;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Όταν λέμε φελλοί, φελλοί.blackpaint έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:47 τι εγινε μικρα ανοητα χωριατακια, ξεφτιλιστηκε ο Σαλβινι, η Καρολα ελευθερωθηκε και σεις ασχοληστε μ ενα ταξιδι μου στην Αμερικη πριν 10 χρονια;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οχιblackpaint έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:47 τι εγινε μικρα ανοητα χωριατακια, ξεφτιλιστηκε ο Σαλβινι, η Καρολα ελευθερωθηκε και σεις ασχοληστε μ ενα ταξιδι μου στην Αμερικη πριν 10 χρονια;
με τις αποδειξεις σου ασχολουμαστε
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Ναι, πραγματικά, δεν είναι ήττα αλλά ένα σπάνιο είδος νίκης που μόνο οι πραγματικοί κονοσερς των νικών μπορούν να εκτιμήσουν κλπ-κλπ.
ΛΟΛ
ΛΟΛ
So hab ich dich schon unbedingt
Να σημειώσω ότι ένα ταξίδι έκανε και η Βουγιουκλάκη στο "Αλίκη στο Ναυτικό", μετά ξεμπαρκαρεelchav έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:49 Το ερώτημα είναι: θα ξαναπάρει πλοίο η Καρολα ή θα επιστρέψει Γερμανία να γράψει ένα βιβλίο για το πως νίκησε το ρατσισμό κι απέβαλε το white privilege της;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Ήττες σαν νίκες κάνει μόνο ο Ολυμπιακός. Δε θα μας κλέψει τώρα το μονοπώλιο ο Σαλβίνι. 
Κοινώς τον ήπιατεΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:46 Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι ανόητοι είναι ότι η φυλάκιση της Κάρολα θα ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Σαλβίνι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχεις πάει λατρεία;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι να αντικρούει; Το site sea-watch.org να μιλάει για το καράβι see watch 3;blackpaint έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:27Πηγες που να αντικρουουν ζητησα, οχι το χαζο γελιο σου. Γελα ομως οσο θες, παλι εγω θα γελασω τελευταιος. Η Καρολα ειναι ελευθερη αποψε.
Αυτά οι μπαμπάδες μας τα λένε σοβιετικές πηγές.
Οι παππούδες μας αλλιώς τα λένε, δεν μπορώ να το μεταφέρω.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ρε συ,μην σκας! Ασε αυτους να σκασουν...blackpaint έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:47 τι εγινε μικρα ανοητα χωριατακια, ξεφτιλιστηκε ο Σαλβινι, η Καρολα ελευθερωθηκε και σεις ασχοληστε μ ενα ταξιδι μου στην Αμερικη πριν 10 χρονια;
Σημερα γλενταμε κοσμο και κοσμακι στο φλωρουμ.
Εν τω μεταξυ,ο τσιπρας,παρολο που δεν ειμαι ζαιος,γλεντησε τους δημοσιογραφισκους στο σκαι
- blackpaint
εσυ βα βγαλεις το σκασμο και να σκυψεις το κεφαλι.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:49Όταν λέμε φελλοί, φελλοί.blackpaint έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 23:47 τι εγινε μικρα ανοητα χωριατακια, ξεφτιλιστηκε ο Σαλβινι, η Καρολα ελευθερωθηκε και σεις ασχοληστε μ ενα ταξιδι μου στην Αμερικη πριν 10 χρονια;![]()