!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντετονκουμπο: εφορευτική επιτροπή ή μπουζού;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αντετονκουμπο: εφορευτική επιτροπή ή μπουζού;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Re: Αντετονκουμπο: εφορευτική επιτροπή ή μπουζού;
Άδικο θα είναι, καμμία ελληνική σελέμπριτυ δεν ταλαιπωρείται, ο Ρουβάς και ο Σαραβάκος πήγαν μιά μέρα στρατό γιά φωτογράφηση.
Ο Γιάννης είναι ικανός να πάει, είναι καλό παιδί
Ο Γιάννης είναι ικανός να πάει, είναι καλό παιδί
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Καλα να παθει. Αν του κοβει πρεπει να κοψει καθε δεσμο με την Ελλάδα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Mιχαλολιάκος: Ζωολογικό κήπο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αυτο ειναι μεγαλυτερη μαλακια από τον αλλον με τα 5 ονοματα...
Φαντασου να παει ? Θα αυτοκτονησει ο Μαξ
Φαντασου να παει ? Θα αυτοκτονησει ο Μαξ
-
Nero
μίστερ μαξ έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 21:30 Καλα να παθει. Αν του κοβει πρεπει να κοψει καθε δεσμο με την Ελλάδα.

Σιγα μην παει. Εγω οσες φορες εχω παει σε εκλογες ως δικαστικος αντιπροσωπος σπανια υπηρχαν πανω απο ενα η δυο ατομα (απο τα 8 που πρεπει να παριστανται). Τωρα με τον καυσωνα δεν θα παει κανενας. Εμενα στις ευρωεκλογες εκαναν το εξης αμιμητο με ορισαν δικ αντιπροσωπο και εφορευτικη επιτροπη ταυτοχρονα.
Τι να του κλάσει μιά μέρα επιτροπή. Θα τον κερνάνε, θα μοιράζει αυτόγραφα και θα περάσει φίνα, όλοι τον αγαπάνε, στα πούπουλα θα είναιμίστερ μαξ έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 21:30 Καλα να παθει. Αν του κοβει πρεπει να κοψει καθε δεσμο με την Ελλάδα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΕΤΟΚΝΟΥΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ
ΝΑΙ ΣΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΕ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΕΣ, ΣΤΗΤΑ ΣΤΗΘΗ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΙΑ
ΝΑΙ ΣΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΕ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΕΣ, ΣΤΗΤΑ ΣΤΗΘΗ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΙΑ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Με κλήρωση καλούν λογικά. Κι εμένα με κάλεσαν και θα ρίξω πιστολι γιατί ο μαλάκας ο καταληψίας πήγε και έβαλε τις εκλογές πάνω στην απονομη του πτυχίου μου και θα είμαι εξωτερικο. Τα έχω πάρει άσχημα, μακάρι να μπορούσα να μαυρίσω τη συμμορία κι ας πήγαινα και εφορευτική, κι ας καθομουν στο εκλογικο τμημα και ως τις 7 το πρωί.
-_-
-
Εμπεδοκλής
Οι γνωστοί Έλληνες δημοσιοκάφροι. Γιγαντώνουν και την πορδή. Αν ήταν να πηγαίνουν φυλακή όσοι δεν πήγαν στην εφορευτική τότε οι φυλακές θα ήταν γεμάτες Έλληνες.
Παραβλέπουν επίσης ότι ένα χαρτί από το ΑΤ Μυκόνου αρκεί για να δικαιολογηθεί η απουσία.
Κάθε φορά που θα κλείνει ένα κανάλι, ένα site, ένα ραδιόφωνο, ένα κανάλι η ενημέρωση θα βγαίνει κερδισμένη...
Παραβλέπουν επίσης ότι ένα χαρτί από το ΑΤ Μυκόνου αρκεί για να δικαιολογηθεί η απουσία.
Κάθε φορά που θα κλείνει ένα κανάλι, ένα site, ένα ραδιόφωνο, ένα κανάλι η ενημέρωση θα βγαίνει κερδισμένη...
Σε πήρε τηλέφωνο να σε ρωτήσει πότε βολεύεσαι και δεν το σήκωσες.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 21:54 Με κλήρωση καλούν λογικά. Κι εμένα με κάλεσαν και θα ρίξω πιστολι γιατί ο μαλάκας ο καταληψίας πήγε και έβαλε τις εκλογές πάνω στην απονομη του πτυχίου μου και θα είμαι εξωτερικο. Τα έχω πάρει άσχημα, μακάρι να μπορούσα να μαυρίσω τη συμμορία κι ας πήγαινα και εφορευτική, κι ας καθομουν στο εκλογικο τμημα και ως τις 7 το πρωί.
- ΜπλεΜπουμπυς
Προς το παρον γυριζει διαφημιστικο αποσμητικου στο Διονυσο......
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 52 Απαντήσεις