Για να δουν φυλές ιθαγενών, υποθέτωOtto Weininger έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:43Ρωτά τις χιλιάδες τουριστών, από Ελλάδα και εξωτερικό, που πηγαίνουν κάθε χρόνο.elchav έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:41Γιατί να πάω στη Μάνη, ιν δε φέρστ πλέις;Otto Weininger έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:37
Ναι γι'αυτό το χεζεις ιντερνετικά, οχι γιατί αν το έκανες εκεί έστω και για πλάκα θα σου άνοιγαν δεύτερο κωλο.![]()
Όλο και κάτι θα βρίσκουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο ατελείωτος πάτος της χυδαιότητας από Άδωνι-Μπογδάνο:
Re: Ο ατελείωτος πάτος της χυδαιότητας από Άδωνι-Μπογδάνο:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μια και μιλάμε για ιθαγενείς, από ποια περιοχή είσαι;elchav έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:44Για να δουν φυλές ιθαγενών, υποθέτωOtto Weininger έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:43Ρωτά τις χιλιάδες τουριστών, από Ελλάδα και εξωτερικό, που πηγαίνουν κάθε χρόνο.
Όλο και κάτι θα βρίσκουν.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι εσύ Μάνη, ε; Τι να γίνει, σορρυ νοτ σορρυΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:47Μια και μιλάμε για ιθαγενείς, από ποια περιοχή είσαι;elchav έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:44Για να δουν φυλές ιθαγενών, υποθέτωOtto Weininger έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:43
Ρωτά τις χιλιάδες τουριστών, από Ελλάδα και εξωτερικό, που πηγαίνουν κάθε χρόνο.
Όλο και κάτι θα βρίσκουν.![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μου στέλνουν στο κιν μνματα για ομιλία του μπογδανου.Το θέμα είναι πως ποτέ δεν έχω ψηφίσει το κωμα που ανήκει.
Έχουν δικαίωμα να στέλνουν στο άσχετο μηνύματα?
Ουστ.
Έχουν δικαίωμα να στέλνουν στο άσχετο μηνύματα?
Ουστ.
- Otto Weininger
Ρε καταγωγή από που έχεις;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ρε παιδιά, μην εξάπτεστε
Ειδικά, η Γαλή, που νομίζει ότι είναι τόσο έξυπνη, απορώ πως της ξέφυγε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Nero
δε γνωρίζεις τη σημαία τη Ιονίου πολιτείας?
- Otto Weininger
Όχι ιδιαίτερα για να ειμαι ειλικρινής. Αλλά οκ, το έμαθα σήμερα.Nero έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:58δε γνωρίζεις τη σημαία τη Ιονίου πολιτείας?![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΠΑΣΟΚ, γάβρος, μαυροψυχος και κνιτης στα νιάτα τουJolly Roger έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:58 ο σχωρεμένος συνδύαζε απίστευτα αρμονικά πασοκίλα, δεξιίλα, φασιστίλα και γαυρίλα.
σα να πήρε κάποιος ό,τι παρακμιακό υπήρχε στη νεοελλάδα, τα πέταξε όλα μέσα σε έναν κουβά και από εκεί μέσα βγήκε ο Θέμος.
Δυσκολα βρίσκεις χειρότερο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Να μου ξεφύγει τι ακριβώς;elchav έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:57Ρε παιδιά, μην εξάπτεστε, δείτε το άβαταρ, δε χρειάζεται να με ρωτήσετε.
Ειδικά, η Γαλή, που νομίζει ότι είναι τόσο έξυπνη, απορώ πως της ξέφυγε![]()
Η σύνδεση μιας σημαίας σε ένα άβαταρ με την καταγωγή του χρήστη;
Ομολογώ ότι δεν μου πέρασε καν από το μυαλό, ειδικώς σε συνδυασμό με το νικ σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:57Οκ, κατάλαβα πλήρως το σκεπτικό σου και τον ελιγμό μέσω Μάνης.elchav έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:04Γιατί δεν είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:01
Πες μου πρώτα γιατί έβαλες σε εισαγωγικά τη λέξη νεκροί από τη στιγμή που υπάρχει κρατικό μνημείο για αυτούς και θα σου πω.
Και για το Μαυρομιχάλη υπάρχει μνημείο αλλά το χέζω (ιντερνετικά, σιγά μην πάω στην ελληνική Μόρντορ aka Μάνη)
Εγώ θα απαντήσω χωρίς ελιγμούς.
Η αγιοποίηση του Θέμου, ανεξαρτήτως αν ενοχλεί κάποιους δεν έχει κάποια σχέση με το θέμα.
Όπως δεν έχουν σχέση και τα πεπραγμένα του Θέμου.
Είναι αυτό που λέμε στα κινέζικα "έτερον εκάτερον".
Εγώ βρίσκω απολύτως ηλίθιο και αφελές να παρουσιάζεται ως χυδαιότητα η επίρριψη ευθύνης για τον θάνατο του Θέμου στον σύριζα (όταν αυτή εκφράζεται από Άδωνι-Μπογδάνο), από τους τύπους που δεν βλέπουν το μέγεθος της χυδαιότητας που εκφράζει το μνημείο της ερτ.
Γιατί αυτός ακριβώς είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος:
Κατάντημα για Αδωνι και Μπογδάνο: Ο ΣΥΡΙΖΑ «σκότωσε» τον Θέμο!
Πάω στοίχημα ότι και πάλι δεν θα κατάλαβες τον συσχετισμό. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους.
Αλλά σας έχω συνηθίσει και η αλήθεια είναι ότι ψιλοταράζομαι όταν τα πιάνετε με την πρώτη.
Γεια σου ρε Γαλή! Μια φωνή ειλικρίνειας μέσα στην μαζική υποκρισία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 29 Ιουν 2019, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έλα ρε, αφού στα μισά ποστ αυτοεκθειάζεις την οξύνοιά σου και στα άλλα μισά αναρωτιέσαι πως θα σε καταλάβουν οι peasants του πχορουμ
Και νόμιζα ότι είχαμε βρει τη Σερλοκ Χολμς του ελ ιντερνέτ
Πάντως επί του θέματος, ναδα. Ευθύνομαι κι εγώ γιατί εξέτρεψα τη συζήτηση με το φύλαρχο των ιθαγενών της νοτίου πελοποννήσου
Και νόμιζα ότι είχαμε βρει τη Σερλοκ Χολμς του ελ ιντερνέτ
Πάντως επί του θέματος, ναδα. Ευθύνομαι κι εγώ γιατί εξέτρεψα τη συζήτηση με το φύλαρχο των ιθαγενών της νοτίου πελοποννήσου
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
τα τέσσερα αυτά μπορείς να βρεις πολλούς να τα συνδυάζουν, αλλά λίγοι τα εξέφραζαν όλα μαζί τόσο έντονα όσο ο σχωρεμένος και ο Πετράκης ο Κωστόπουλος.Beria έγραψε: 29 Ιουν 2019, 18:06ΠΑΣΟΚ, γάβρος, μαυροψυχος και κνιτης στα νιάτα τουJolly Roger έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:58 ο σχωρεμένος συνδύαζε απίστευτα αρμονικά πασοκίλα, δεξιίλα, φασιστίλα και γαυρίλα.
σα να πήρε κάποιος ό,τι παρακμιακό υπήρχε στη νεοελλάδα, τα πέταξε όλα μέσα σε έναν κουβά και από εκεί μέσα βγήκε ο Θέμος.
τελικά από πού κατάγεσαι ρε elchav, από τα Καϋμάν;
Δεν υπάρχει τίποτα συγχωρεμένο στον ΘέμοJolly Roger έγραψε: 29 Ιουν 2019, 18:16τα τέσσερα αυτά μπορείς να βρεις πολλούς να τα συνδυάζουν, αλλά λίγοι τα εξέφραζαν όλα μαζί τόσο έντονα όσο ο σχωρεμένος και ο Πετράκης ο Κωστόπουλος.Beria έγραψε: 29 Ιουν 2019, 18:06ΠΑΣΟΚ, γάβρος, μαυροψυχος και κνιτης στα νιάτα τουJolly Roger έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:58 ο σχωρεμένος συνδύαζε απίστευτα αρμονικά πασοκίλα, δεξιίλα, φασιστίλα και γαυρίλα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 3494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 17 Απαντήσεις