!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Milf
Re: Milf
Λόγω της ασθένειας Merenger που μου παρουσιάστηκε ξαφνικά στα 28 χρόνια (αυτοάνοσο), δεν μπορώ να διαχειριστώ το μεσαίο τμήμα του διαστήματος που μεσολαβεί μεταξύ του αριστερού βρεγματικού με τον ιππόκαμπο- στον δικό μου εγκέφαλο ακουμπά λιγάκι η "μύτη" του τμήματος- με αποτέλεσμα όπου κοιτάξω να μείνει το βλέμμα μου για 48-52 δευτερόλεπτα περίπου. Έτσι, κάθε φορά που κοιτώ μια όμορφη κυρία το βλέμμα μου "κάθεται" σαν τον τελευταίο ανώμαλο λιγούρη, αλλά ποτέ καμία δεν μου έχει πει κάτι άσχημο. Δείχνει να ενοχλείται με την στάση της, συν την ειδεχθή εμφάνιση που έχω, αλλά δεν με έχει βρίσει καμία.
- Rocco Siffredi
Δεν παιζεσαιDasein έγραψε: 28 Ιουν 2019, 13:10 Λόγω της ασθένειας Merenger που μου παρουσιάστηκε ξαφνικά στα 28 χρόνια (αυτοάνοσο), δεν μπορώ να διαχειριστώ το μεσαίο τμήμα του διαστήματος που μεσολαβεί μεταξύ του αριστερού βρεγματικού με τον ιππόκαμπο- στον δικό μου εγκέφαλο ακουμπά λιγάκι η "μύτη" του τμήματος- με αποτέλεσμα όπου κοιτάξω να μείνει το βλέμμα μου για 48-52 δευτερόλεπτα περίπου. Έτσι, κάθε φορά που κοιτώ μια όμορφη κυρία το βλέμμα μου "κάθεται" σαν τον τελευταίο ανώμαλο λιγούρη, αλλά ποτέ καμία δεν μου έχει πει κάτι άσχημο. Δείχνει να ενοχλείται με την στάση της, συν την ειδεχθή εμφάνιση που έχω, αλλά δεν με έχει βρίσει καμία.
Εσυ και ο Σπυρος με τους αστερισμους ειστε τα ειδωλα μου!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Dasein έγραψε: 28 Ιουν 2019, 13:10 Λόγω της ασθένειας Merenger που μου παρουσιάστηκε ξαφνικά στα 28 χρόνια (αυτοάνοσο), δεν μπορώ να διαχειριστώ το μεσαίο τμήμα του διαστήματος που μεσολαβεί μεταξύ του αριστερού βρεγματικού με τον ιππόκαμπο- στον δικό μου εγκέφαλο ακουμπά λιγάκι η "μύτη" του τμήματος- με αποτέλεσμα όπου κοιτάξω να μείνει το βλέμμα μου για 48-52 δευτερόλεπτα περίπου. Έτσι, κάθε φορά που κοιτώ μια όμορφη κυρία το βλέμμα μου "κάθεται" σαν τον τελευταίο ανώμαλο λιγούρη, αλλά ποτέ καμία δεν μου έχει πει κάτι άσχημο. Δείχνει να ενοχλείται με την στάση της, συν την ειδεχθή εμφάνιση που έχω, αλλά δεν με έχει βρίσει καμία.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:54 Επειδή είστε πλειονότητα εδώ μέσα δε θα την πέφτετε ομαδόν στην κοπέλα. .....
Τώρα ήρθες ή έλειπες καιρό; Αυτό είναι το αγαπημένο σπορ κάποιων εδώ μέσα, θα το συνηθίσεις.
Τώρα για αυτούς τι να πω, κρυφογκέουλες με σύζυγο και παιδιά; Πέφτει παντόφλα στο σπίτι; Πάντως κάτι συμβαίνει για να το κάνουν συνεχώς.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Yochanan έγραψε: 27 Ιουν 2019, 23:51fixeddna replication έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:45μια ρουμάνα μου είχε πει οτι οι ελληνες άντρες έχουν βλέμμα photoshop:ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:37 Διακινδυνεύω μια υπόθεση. Κάποιες γυναίκες γουστάρουν όντως να προκαλούν με το ντύσιμο τους αλλά αυτό που θέλουν είναι βλέμμα θαυμασμού και όχι το βλέμμα που σκανάρει εμπόρευμα και ενίοτε συνοδεύεται με ένα αδιόρατο σχεδόν μειδίαμα.
Αν δουν το δεύτερο, θυμώνουν.
Πιστεύω λοιπόν, ότι ο Περσέας είχε το βλέμμα δεύτερου τύπου.
δλδ σκαννάρουν, εντοπίζουν τις ατέλειες, στέκονται εκεί και τις διορθώνουν νοητικά
** στη χώρα της. Εδώ ξεσκάτιζε γριες και έκπροσωπούσε μικροαπατεωνες στα δικαστηρια σα μαχομενη δικηγόρος (βάλε όποιο σάπιο επάγγελμα θες). Από την αλλη με πτυχιο σε οργανιζασιοναλ σαικολοτζυ και παλι καλα να λες

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 28 Ιουν 2019, 19:13, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
ποιος μιλησε για μυαλο και "μουναρα" και αλλα τετοια σεξιστικα που λες; πας καλα ρε ; για το πυτυχιο αναφερθηκε οτι ειναι σάπιο και εκανα (ρατσιστικο φερ ηναφ) χωρατο με τους αναταολικους που ερχονταν ελλαδα την εποχη των παχιων και ειχε ο καθενας τους και καλα 15 πτυχια από τη χωρα του
και βγάλε το ονομα της απο το ποστ - δε φταιει τιπτ να την διασυρεις
και βγάλε το ονομα της απο το ποστ - δε φταιει τιπτ να την διασυρεις
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Και νομίζω ότι αυτό είναι το ποστ που συνοψίζει καλύτερα αυτό το θέμα και προτείνω να κλείσουμε με αυτό
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Εσυ έχεις πει ότι είσαι 40 κιλά με τα κόκαλα, ξανθό, γύρω στα 45φευγα. Σε συνδυασμό με το μόνιμο σκουξιμο, Ε πάει μόνο του το μυαλό.
Πάντως σοβαρά τώρα δεν είναι ανάγκη να σκουζεις σα να σου πάτησαν ρόπαλο με πρόκα στα μουτρα ακόμη και αν ο άλλος σου λέει καλημέρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ