!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Milf

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Dasein

Re: Milf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dasein »

Λόγω της ασθένειας Merenger που μου παρουσιάστηκε ξαφνικά στα 28 χρόνια (αυτοάνοσο), δεν μπορώ να διαχειριστώ το μεσαίο τμήμα του διαστήματος που μεσολαβεί μεταξύ του αριστερού βρεγματικού με τον ιππόκαμπο- στον δικό μου εγκέφαλο ακουμπά λιγάκι η "μύτη" του τμήματος- με αποτέλεσμα όπου κοιτάξω να μείνει το βλέμμα μου για 48-52 δευτερόλεπτα περίπου. Έτσι, κάθε φορά που κοιτώ μια όμορφη κυρία το βλέμμα μου "κάθεται" σαν τον τελευταίο ανώμαλο λιγούρη, αλλά ποτέ καμία δεν μου έχει πει κάτι άσχημο. Δείχνει να ενοχλείται με την στάση της, συν την ειδεχθή εμφάνιση που έχω, αλλά δεν με έχει βρίσει καμία.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Γραφω για το μιλφιδιο 14 σελιδες ρωταω για ανοια ουτε ενας ,παλιοκοριτσα ειστε
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

perseus έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:48 Ποσο να κοιταξεις ειμαι σταματημενος στο φαναρι και αυτή περπαταει 1-2 δευτερολεπτα το πολυ

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Dasein έγραψε: 28 Ιουν 2019, 13:10 Λόγω της ασθένειας Merenger που μου παρουσιάστηκε ξαφνικά στα 28 χρόνια (αυτοάνοσο), δεν μπορώ να διαχειριστώ το μεσαίο τμήμα του διαστήματος που μεσολαβεί μεταξύ του αριστερού βρεγματικού με τον ιππόκαμπο- στον δικό μου εγκέφαλο ακουμπά λιγάκι η "μύτη" του τμήματος- με αποτέλεσμα όπου κοιτάξω να μείνει το βλέμμα μου για 48-52 δευτερόλεπτα περίπου. Έτσι, κάθε φορά που κοιτώ μια όμορφη κυρία το βλέμμα μου "κάθεται" σαν τον τελευταίο ανώμαλο λιγούρη, αλλά ποτέ καμία δεν μου έχει πει κάτι άσχημο. Δείχνει να ενοχλείται με την στάση της, συν την ειδεχθή εμφάνιση που έχω, αλλά δεν με έχει βρίσει καμία.
Δεν παιζεσαι :lol:
Εσυ και ο Σπυρος με τους αστερισμους ειστε τα ειδωλα μου!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

Dasein έγραψε: 28 Ιουν 2019, 13:10 Λόγω της ασθένειας Merenger που μου παρουσιάστηκε ξαφνικά στα 28 χρόνια (αυτοάνοσο), δεν μπορώ να διαχειριστώ το μεσαίο τμήμα του διαστήματος που μεσολαβεί μεταξύ του αριστερού βρεγματικού με τον ιππόκαμπο- στον δικό μου εγκέφαλο ακουμπά λιγάκι η "μύτη" του τμήματος- με αποτέλεσμα όπου κοιτάξω να μείνει το βλέμμα μου για 48-52 δευτερόλεπτα περίπου. Έτσι, κάθε φορά που κοιτώ μια όμορφη κυρία το βλέμμα μου "κάθεται" σαν τον τελευταίο ανώμαλο λιγούρη, αλλά ποτέ καμία δεν μου έχει πει κάτι άσχημο. Δείχνει να ενοχλείται με την στάση της, συν την ειδεχθή εμφάνιση που έχω, αλλά δεν με έχει βρίσει καμία.
:goodpost: :bravo: :+1: :smt038
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Σε ολα υπαρχει νομος, στα ματια οχι ομως....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Nostalgia έγραψε: 28 Ιουν 2019, 15:47 Σε ολα υπαρχει νομος, στα ματια οχι ομως....
Το έχει γράψει και ένας σπουδαίος ποιητής αυτό
το έηντζ δεν κολλάει με το μάτι.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:54 Επειδή είστε πλειονότητα εδώ μέσα δε θα την πέφτετε ομαδόν στην κοπέλα. .....
:p3: :p3: :p3: :p3: :p3:
Τώρα ήρθες ή έλειπες καιρό; Αυτό είναι το αγαπημένο σπορ κάποιων εδώ μέσα, θα το συνηθίσεις.
Τώρα για αυτούς τι να πω, κρυφογκέουλες με σύζυγο και παιδιά; Πέφτει παντόφλα στο σπίτι; Πάντως κάτι συμβαίνει για να το κάνουν συνεχώς.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Yochanan έγραψε: 27 Ιουν 2019, 23:51
dna replication έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:37 Διακινδυνεύω μια υπόθεση. Κάποιες γυναίκες γουστάρουν όντως να προκαλούν με το ντύσιμο τους αλλά αυτό που θέλουν είναι βλέμμα θαυμασμού και όχι το βλέμμα που σκανάρει εμπόρευμα και ενίοτε συνοδεύεται με ένα αδιόρατο σχεδόν μειδίαμα.
Αν δουν το δεύτερο, θυμώνουν.
Πιστεύω λοιπόν, ότι ο Περσέας είχε το βλέμμα δεύτερου τύπου.
μια ρουμάνα μου είχε πει οτι οι ελληνες άντρες έχουν βλέμμα photoshop:
δλδ σκαννάρουν, εντοπίζουν τις ατέλειες, στέκονται εκεί και τις διορθώνουν νοητικά
fixed

** στη χώρα της. Εδώ ξεσκάτιζε γριες και έκπροσωπούσε μικροαπατεωνες στα δικαστηρια σα μαχομενη δικηγόρος (βάλε όποιο σάπιο επάγγελμα θες). Από την αλλη με πτυχιο σε οργανιζασιοναλ σαικολοτζυ και παλι καλα να λες

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 28 Ιουν 2019, 19:13, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

ποιος μιλησε για μυαλο και "μουναρα" και αλλα τετοια σεξιστικα που λες; πας καλα ρε ; για το πυτυχιο αναφερθηκε οτι ειναι σάπιο και εκανα (ρατσιστικο φερ ηναφ) χωρατο με τους αναταολικους που ερχονταν ελλαδα την εποχη των παχιων και ειχε ο καθενας τους και καλα 15 πτυχια από τη χωρα του

και βγάλε το ονομα της απο το ποστ - δε φταιει τιπτ να την διασυρεις
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 23:43 Σκανδάλισε το παμπχορούμιο ο γερομπισμπίκης
:goodpost: :bravo: :+1:
Και νομίζω ότι αυτό είναι το ποστ που συνοψίζει καλύτερα αυτό το θέμα και προτείνω να κλείσουμε με αυτό :lol:
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Εσθήρ έγραψε: 28 Ιουν 2019, 08:41
Ερμής έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:46
Εσθήρ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:43

Καμια.Εσυ;Φτυστη εισαι.
Απλά μου ήρθε στο μυαλό ο στίχος των μεγιστων ΤΡΙ.Π.Α
"Τρύπα ντοπα, ουρλιάζω σα τη Ρωπα στη μάπα σου μπροστά, πέφτει ρόπαλο με προκα"
Ευγε,να συνεχισεις την αυτογνωσια,εισαι στον σωστο δρομο. :smt023
Εσυ έχεις πει ότι είσαι 40 κιλά με τα κόκαλα, ξανθό, γύρω στα 45φευγα. Σε συνδυασμό με το μόνιμο σκουξιμο, Ε πάει μόνο του το μυαλό.
Πάντως σοβαρά τώρα δεν είναι ανάγκη να σκουζεις σα να σου πάτησαν ρόπαλο με πρόκα στα μουτρα ακόμη και αν ο άλλος σου λέει καλημέρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ωχ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αλερτ, αλερτ, πάρτε ομπρέλες, στήστε οδοφράγματα, μπείτε στα καταφύγια, έστε έτοιμοι γενικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

:lol: :lol:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”