Επίσης όποιος θέλει να χορτάσει αντιεμπορικότητα μπορεί να ρίξει μια ματιά στο Too Old To Die Young από τον τύπο που έκανε Drive, Valhalla Rising και Neon Demon. Μιαμισάωρα επεισόδια αργού ημιάρτχαουζ αστυνομικού θρίλερ με πρωταγωνιστή τον ντράμερ από το whiplash, εκτός από όταν δεν είναι, όπως στο δεύτερο επεισόδιο που είναι καρτέλ δράμα όλο στα ισπανικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Καλή βδομάδα με καινούριο Legion και Final Space σήμερα 
Επίσης όποιος θέλει να χορτάσει αντιεμπορικότητα μπορεί να ρίξει μια ματιά στο Too Old To Die Young από τον τύπο που έκανε Drive, Valhalla Rising και Neon Demon. Μιαμισάωρα επεισόδια αργού ημιάρτχαουζ αστυνομικού θρίλερ με πρωταγωνιστή τον ντράμερ από το whiplash, εκτός από όταν δεν είναι, όπως στο δεύτερο επεισόδιο που είναι καρτέλ δράμα όλο στα ισπανικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stalker την 24 Ιουν 2019, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ναι.
Και με πιο έντονη κλιμάκωση από την πρώτη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Alchemist501
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Καιρό είχα να δω τέτοιο mind fuck

epic spoiler

The business man whose master plan controls the world each day,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ναι ρε φιλε χαμος
παραδοξω εχω φτασει 5ο επεισοδιο και ακομα εχω τα ματια στην μπαλια
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Γραφικός
Έρχεται
έχοντας διαβάσει το κόμικ, σας λέω πως αν δεν έχουν μειώσει κατά πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ την βία και το σεξ, μιλάμε για μια σειρά που θα στείλει το game of thrones στην παιδική ζώνη- έντεκα το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής.
έχοντας διαβάσει το κόμικ, σας λέω πως αν δεν έχουν μειώσει κατά πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ την βία και το σεξ, μιλάμε για μια σειρά που θα στείλει το game of thrones στην παιδική ζώνη- έντεκα το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ειχα αυπνιες χθες και κατα τις 4 αρχισα να βλεπω American gods ,δεν μπορουσα να ξυπνησω μετά,θα καλυτερεψει η ετσι ...
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Εγώ το ξεκίνησα, το σταμάτησα μετά από 2-3 επεισόδια (κάπου εκεί στη φάση με τον ταξιτζή) και μετά το ξανάρχισα επειδή δεν είχα τι να κάνω. Τελικά ψιλο-βελτιώθηκε και ολοκλήρωσα τον πρώτο κύκλο, καλούτσικο ήταν. Δεύτερο δεν άρχισα ποτέ.perseus έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:46 Ειχα αυπνιες χθες και κατα τις 4 αρχισα να βλεπω American gods ,δεν μπορουσα να ξυπνησω μετά,θα καλυτερεψει η ετσι ...
κι εγω το ιδιο προβλημα εχω
ο δευτερος κυκλος ειναι για το πεοςperseus έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:46 Ειχα αυπνιες χθες και κατα τις 4 αρχισα να βλεπω American gods ,δεν μπορουσα να ξυπνησω μετά,θα καλυτερεψει η ετσι ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση