!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Milf

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
σύντροφος διαβάτης

Re: Milf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σύντροφος διαβάτης »

αϊ γαμίσου μορή καριόλα που μου απευθύνεις τον λόγο,
Εγώ είμαι ο Περσέας ο βλαχοχουντικός του φόρουμ.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Οχι σαν λιμενεργατης αλλα με τρομερη προφορα
Δυστυχώς Νταχε δεν υπαρχουν στοιχεια
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

:goodpost:
σύντροφος διαβάτης έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:37 αϊ γαμίσου μορή καριόλα που μου απευθύνεις τον λόγο,
Ετσι επρεπε!
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

σύντροφος διαβάτης έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:37 αϊ γαμίσου μορή καριόλα που μου απευθύνεις τον λόγο,
Θα μπορουσε να το πει ποιο επιστημονικα.
αντε κανε την διαδικασια τεκνοποιησης ψυχολογικη νυμφομανης που τολμας να χρησιμοποιεις την διαδικασια της ομιλιας για να απευθυνθεις στο εγω μου.

Η να το πει ποιο ποιητικα.
Αναζητησε τον οργασμο
και μην τολμας να μου ζητας τον λογο

Η να το πει ψυχολογικα.
Τραβα να νιωσεις την ψυχικη αναταση του οργασμου που τολμας να δωσεις νοημα στην υπαρξη του εγω μου :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Εγώ πιστεύω ότι ο Περσέας αντέδρασε όπως αντέδρασε λόγω κάποιου αμυντικού μηχανισμού που ρέπει προς την αυτοσυντήρηση. Αυτοσυντήρηση της προβαλλόμενης αρρενωπότητας. Αυτό συνάγεται από την πρακτικά επιβεβλημένη και επιθυμητή (στο ίδιο το αντικείμενο του πόθου) επιθετική αντίδραση.
σύντροφος διαβάτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σύντροφος διαβάτης »

πιο φιλοσοφικά:

το τυχαία περιπλανώμενο στον ορίζοντα βλέμμα μου
συνάντησε
την φαινομενολογική προβολή του Είναι σου.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

Βασικά σκέφτηκα και μία άλλη εκδοχή. Μήπως δεν ήταν μιλφάτο αλλά κάποιος γκέυ άνθρωπος που ντύνεται γυναίκα. Συνήθως οι κανονικές γυναίκες δεν πιάνουν τέτοιες κουβέντες με άγνωστους τύπους. Επίσης, εξηγεί την ξενέρα που έφαγε ο Περσευς όταν άνοιξε το στόμα της γιατί η φωνή της θα ακούγονταν κάπως μπάσα κι όχι ευχάριστη.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ωραία αντίδραση είχε η κοπέλα, του έδωσε μία ευκαιρία προφανώς και εκείνος έψαχνε το εικονίδιο με την πίτσα να της πετάξει, δεν το βρήκε και πέταξε ό,τι να'ναι. Μία ακόμα νίκη του αρσενικού, είμαστε οι δυνατοί. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 28 Ιουν 2019, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

pal έγραψε: 28 Ιουν 2019, 10:01 Βασικά σκέφτηκα και μία άλλη εκδοχή. Μήπως δεν ήταν μιλφάτο αλλά κάποιος γκέυ άνθρωπος που ντύνεται γυναίκα. Συνήθως οι κανονικές γυναίκες δεν πιάνουν τέτοιες κουβέντες με άγνωστους τύπους. Επίσης, εξηγεί την ξενέρα που έφαγε ο Περσευς όταν άνοιξε το στόμα της γιατί η φωνή της θα ακούγονταν κάπως μπάσα κι όχι ευχάριστη.
Λες ότι ο Περσέας δεν μπορεί να ξεχωρίσει τους αρσενικούς από τους θυληκους :o
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

enaon έγραψε: 28 Ιουν 2019, 10:10και εκείνος έψαχνε το εικονίδιο με την πίτσα να της πετάξει
:smt005:

εγώ θα γελούσα νομίζω πάντως
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν

zteo έγραψε: 28 Ιουν 2019, 10:11
pal έγραψε: 28 Ιουν 2019, 10:01 Βασικά σκέφτηκα και μία άλλη εκδοχή. Μήπως δεν ήταν μιλφάτο αλλά κάποιος γκέυ άνθρωπος που ντύνεται γυναίκα. Συνήθως οι κανονικές γυναίκες δεν πιάνουν τέτοιες κουβέντες με άγνωστους τύπους. Επίσης, εξηγεί την ξενέρα που έφαγε ο Περσευς όταν άνοιξε το στόμα της γιατί η φωνή της θα ακούγονταν κάπως μπάσα κι όχι ευχάριστη.
Ο Πεσέας έγραψε " Ποσο να κοιταξεις ειμαι σταματημενος στο φαναρι και αυτή περπαταει 1-2 δευτερολεπτα το πολυ "
Άρα, μέσα από το αμάξι και οπτική επαφή για μερικά δευτερόλεπτα, παίζει να έγινε κάποιο τέτοιο σφάλμα εκτίμησης.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

pal έγραψε: 28 Ιουν 2019, 10:22
Ο Πεσέας έγραψε " Ποσο να κοιταξεις ειμαι σταματημενος στο φαναρι και αυτή περπαταει 1-2 δευτερολεπτα το πολυ "
Άρα, μέσα από το αμάξι και οπτική επαφή για μερικά δευτερόλεπτα, παίζει να έγινε κάποιο τέτοιο σφάλμα εκτίμησης.
Πάρα πολύ δύσκολο. Με 15χρονο άτομο (που δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά) ή με ακίνητο ίσως. Με 40χρονο που περπατάει με την καμία, όσο κι αν συμπαθώ τους φίλους τραβέλια για το plight τους αν κάτι βαδίζει φαίνεται αν είναι άντρας ή γυναίκα ακόμα και σαν σιλουέτα στα 200 μέτρα σε ημίφως, κάπου μάλιστα θυμάμαι να διαβάζω ότι είμαστε evolved για αυτό σαν είδος όπου επί εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια τα αντίπαλα αρσενικά ήταν θανάσιμοι εχθροί και τα θηλυκά υποψήφια θηράματα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:10
foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:57
Daje έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:56 Αρα καταληγουμε στο οτι η κοπελα φλερταρε τον παικτη μας, αλλα, δυστυχως, το εκανε με αγαρμπο τροπο και εισεπρεξε μια χυδαια απαντηση αντι για ενα πιθανο ραντεβου.
τον παρενόχλησε θα έλεγα.
τον βιασε, ειναι πιο σωστο. :102:
Πράγματι. Δε φταίει αυτή όμως, φταίνε οι μαλάκες του ΣΥΡΙΖΑ που δεν το έκαναν κακούργημα.
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν

foscilis έγραψε: 28 Ιουν 2019, 11:20
pal έγραψε: 28 Ιουν 2019, 10:22
Πάρα πολύ δύσκολο. Με 15χρονο άτομο (που δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά) ή με ακίνητο ίσως. Με 40χρονο που περπατάει με την καμία, όσο κι αν συμπαθώ τους φίλους τραβέλια για το plight τους αν κάτι βαδίζει φαίνεται αν είναι άντρας ή γυναίκα ακόμα και σαν σιλουέτα στα 200 μέτρα σε ημίφως, κάπου μάλιστα θυμάμαι να διαβάζω ότι είμαστε evolved για αυτό σαν είδος όπου επί εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια τα αντίπαλα αρσενικά ήταν θανάσιμοι εχθροί και τα θηλυκά υποψήφια θηράματα.
Άμα έχει βάλει βυζιά όμως και έχει κάνει τούτες κι εκείνες τις επεμβάσεις η αλήθεια είναι ότι μπορείς να ξεγελαστείς για λίγο. Φυσικά, μόλις το δεις καλά καλά το άτομο και κυρίως μόλις ανοίξει το στόμα του, γίνεται σαφές περί τίνος πρόκειται.Εγώ δεν είπα ότι τον ξεγελούσε για χρόνια κι είχανε δεσμό και το πήγαιναν για γάμο. Για τα λίγα δευτερόλεπτα μίλησα.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

:smt005: :rofl:
zteo έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:44
Θα μπορουσε να το πει ποιο επιστημονικα.
αντε κανε την διαδικασια τεκνοποιησης ψυχολογικη νυμφομανης που τολμας να χρησιμοποιεις την διαδικασια της ομιλιας για να απευθυνθεις στο εγω μου.

Η να το πει ποιο ποιητικα.
Αναζητησε τον οργασμο
και μην τολμας να μου ζητας τον λογο

Η να το πει ψυχολογικα.
Τραβα να νιωσεις την ψυχικη αναταση του οργασμου που τολμας να δωσεις νοημα στην υπαρξη του εγω μου :8)
Yippie Kay Yay
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”