!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Milf
- Παντογνώστης
Re: Milf
Όσοι περιμένετε να ρίξετε γκόμενα στο Μετρό, στο δρόμο, ή από το αυτοκίνητο θα μείνετε μπακουρια. Οι γυναίκες φοβούνται τους αγνώστους και ωραίος να είσαι δύσκολα θα ανταποκριθούν στο πέσιμο. Αν θέλετε γκόμενες μικρές ή μιλφ ,θα τις βρείτε αν δουλεύετε μαζί, αν πηγαίνετε γυμναστήριο μαζί ,αν γνωριστείτε σε κάνα πάρτυ κ.τ.λ. Η γυναίκα πρέπει να νιώθει ασφάλεια πρωτα.
Δεν ισχύει.Παντογνώστης έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:56 Όσοι περιμένετε να ρίξετε γκόμενα στο Μετρό, στο δρόμο, ή από το αυτοκίνητο θα μείνετε μπακουρια. Οι γυναίκες φοβούνται τους αγνώστους και ωραίος να είσαι δύσκολα θα ανταποκριθούν στο πέσιμο. Αν θέλετε γκόμενες μικρές ή μιλφ ,θα τις βρείτε αν δουλεύετε μαζί, αν πηγαίνετε γυμναστήριο μαζί ,αν γνωριστείτε σε κάνα πάρτυ κ.τ.λ. Η γυναίκα πρέπει να νιώθει ασφάλεια πρωτα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν έμενε ακόμα με τη μαμά του ή αν συνήθιζε να σαπίζει τις γκόμενές του στο βρωμόξυλο θα συμπλήρωνε όλα τα κριτήρια για να μπορεί να ελπίζει μια 35+ single με το μέσο look 35+ single ότι θα γυρίσει να την κοιτάξει.pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:42 Δεν έχουμε στοιχεία ότι επρόκειτο περί ξέκωλου. Έχουμε επαρκή στοιχεία όμως ότι επρόκειτο περί ουγκ-νεάντερταλ-μεσήλικος-γυπαετού.
Δυστυχώς -για αυτήν- η 35+ single με το μέσο look 35+ single πρέπει να ελπίζει σε κάτι χειρότερο και να μιλάει με περισσότερο σεβασμό για άντρες που δεν είναι της κατηγορίας της.
για μένα είναι απλό, στο δρόμο στο Μετρό κλπ περπατάμε δε γκομενίζουμε. Απλά δεν είναι μέρος για να γκομενίσεις. Εντάξει θα υπάρχει η περιστασιακή νυμφομανής με τον κεραυνοβόλο έρωτα αλλά πόσο πιθανό.Παντογνώστης έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:56 Όσοι περιμένετε να ρίξετε γκόμενα στο Μετρό, στο δρόμο, ή από το αυτοκίνητο θα μείνετε μπακουρια.
Άλλο αυτό όμως κι άλλο να λένε ότι επειδή την κοίταζε είναι κάποιου είδους εγκληματίας.
Το χετε χάσει όλοι εδώ μέσα...foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:59Αν έμενε ακόμα με τη μαμά του ή αν συνήθιζε να σαπίζει τις γκόμενές του στο βρωμόξυλο θα συμπλήρωνε όλα τα κριτήρια για να μπορεί να ελπίζει μια 35+ single με το μέσο look 35+ single ότι θα γυρίσει να την κοιτάξει.pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:42 Δεν έχουμε στοιχεία ότι επρόκειτο περί ξέκωλου. Έχουμε επαρκή στοιχεία όμως ότι επρόκειτο περί ουγκ-νεάντερταλ-μεσήλικος-γυπαετού.
Δυστυχώς -για αυτήν- η 35+ single με το μέσο look 35+ single πρέπει να ελπίζει σε κάτι χειρότερο και να μιλάει με περισσότερο σεβασμό για άντρες που δεν είναι της κατηγορίας της.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
-
stergiosbik
Μια χαρα πεφτουν αρκει το σοναρ να δουλευει καλα.Παντογνώστης έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:56 Όσοι περιμένετε να ρίξετε γκόμενα στο Μετρό, στο δρόμο, ή από το αυτοκίνητο θα μείνετε μπακουρια. Οι γυναίκες φοβούνται τους αγνώστους και ωραίος να είσαι δύσκολα θα ανταποκριθούν στο πέσιμο. Αν θέλετε γκόμενες μικρές ή μιλφ ,θα τις βρείτε αν δουλεύετε μαζί, αν πηγαίνετε γυμναστήριο μαζί ,αν γνωριστείτε σε κάνα πάρτυ κ.τ.λ. Η γυναίκα πρέπει να νιώθει ασφάλεια πρωτα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους
Μενω με την μανα μου
Ειμαι ξανθοκαραφλας με μουσι
Παω 54
Ποσο να κοιταξεις ειμαι σταματημενος στο φαναρι και αυτή περπαταει 1-2 δευτερολεπτα το πολυ
Δεν ηταν ξεκωλο απλα ηταν μια ωραία κυρια
Εχω κοιτάξει και αλλους πεζους έτσι αντρες γυναικες
Συνηθως ειμαι πολυ ευγενικος τυπος
Μενω με την μανα μου
Παω 54
Ποσο να κοιταξεις ειμαι σταματημενος στο φαναρι και αυτή περπαταει 1-2 δευτερολεπτα το πολυ
Έτσι που λένε όλοι ότι είσαι πολύ ωραίος, σκέφτομαι μήπως ήθελε να πιάσει κουβέντα μαζί σου για να γνωριστείτεperseus έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:48 Να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους
Μενω με την μανα μου
Παω 54
Εγώ δεν ήξερα ότι ο Περσέας είναι πολύ ωραίος. Νόμιζα ότι είναι θείος.foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:53 Hello αυτό σκεφτόμαστε όλοι.
Και δεν πέρασε το τεστ του.
Η μόνη που νομίζει ότι κέρδισε πόντους η γκόμενα γιατί δεν έχει καταλάβει ακόμα ποιο ακριβώς είναι το παιχνίδι είναι η παρακμιακιά 2 σελίδες πιο πριν.
Αρα καταληγουμε στο οτι η κοπελα φλερταρε τον παικτη μας, αλλα, δυστυχως, το εκανε με αγαρμπο τροπο και εισεπρεξε μια χυδαια απαντηση αντι για ενα πιθανο ραντεβου.
Κριμα. Συμβαινουν αυτα.
Αν υπαρξει νεα συναντηση, ειμαι σιγουρος οτι θα πεσει αγριος συνουσιασμος.
Κριμα. Συμβαινουν αυτα.
Αν υπαρξει νεα συναντηση, ειμαι σιγουρος οτι θα πεσει αγριος συνουσιασμος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
stergiosbik
Ελα ρε.perseus έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:48 Να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους
Μενω με την μανα μου
Παω 54
Βουρλο ηταν που την ειδε Θεα γιατι καποιοι παπαρες αγαμητοι την εχουν φλομωσει στα κοπλιμεντα.
Να διευκρινίσουμε κάτι για δεύτερη φορά: 50-60 είναι το αρσενικό αντίστοιχο της γυναίκας 35+ με αποτυχημένες σχέσεις που ψάχνεται.pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:55Εγώ δεν ήξερα ότι ο Περσέας είναι πολύ ωραίος. Νόμιζα ότι είναι θείος.foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:53 Hello αυτό σκεφτόμαστε όλοι.
Και δεν πέρασε το τεστ του.
Η μόνη που νομίζει ότι κέρδισε πόντους η γκόμενα γιατί δεν έχει καταλάβει ακόμα ποιο ακριβώς είναι το παιχνίδι είναι η παρακμιακιά 2 σελίδες πιο πριν.
ΕΚΤΟΣ που πρέπει να έχει και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Δηλαδή ρε παιδί μου δεν ξέρω πώς να στο πω πιο απλά, στις τσόντες η κατηγορία "γριές" έχει γυναίκες 40 χρονών. Ενώ η κατηγορία "γέροι" έχει εβδομηντάρηδες. Είναι το ίδιο πράγμα.