!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δε θέλω γάμο

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Δε θέλω γάμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Φινγκόλφιν έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:47 Άδεια από το κράτος που κρίνει πως είσαι κατάλληλος να γίνεις γονιός, κατά τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείς να υιοθετήσεις χωρίς μια μορφή πιστοποίησης. Το μόνο πρόβλημα με μια τέτοια πολιτική είναι πως η υπογεννητικότητα θα αυξηθεί κι άλλο.
Να χρειάζεται άδεια ότι είμαστε κατάλληλοι να κάνουμε παιδιά εμείς,
ενώ έχουμε ανοιχτά σύνορα για να έρχονται οι σωστά μεγαλωμένοι Ασιάτες και Αφρικανοί. :D
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Namrail έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:49
ST48410 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:43
Τίποτα δεν εξασφαλίζεις. Απλώς ρε παιδί μου όταν ο άλλος ξέρει ότι δεν μπορεί χωρίς συνέπειες να πάρει το καπελάκι του και να χαιρετήσει, σκέφτεται μερικά πράγματα 2 φορές. Εννοείται πως σοβαροί και κατασταλαγμένοι άνθρωποι μπορούν να αναθρέψουν σωστά τα παιδιά τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά πόσοι είναι αυτοί;

Μοιάζει σαν την συζήτηση του αν χρειαζόμαστε νόμους, αστυνομία κλπ. Κάποιοι δεν θα έκλεβαν, σκότωναν, βίαζαν λόγω αρχών. Οι άλλοι;
Φυσικά και πρέπει να υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο , το οποίο να καταμοιράζει ευθύνες κλπ.

Αυτό όμως πρέπει να μην έχει σχέση με θρησκευτικές αηδίες, όπως η τελετή.

Και επιπρόσθετα οφείλουμε να απαγγιστρωθούμε από βλακώδεις έννοιες που βρίσκονται μέσα στο σώμα του θεσμού, όπως η μοιχεία κλπ, η έννοια της "κλειστής σχέσης" και άλλα τέτοια που δεν μπορούν να σταθούν σήμερα.
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να απαγκιστρωθεί κάποιος που δεν θέλει και δεν τα βρίσκει βλακώδη.
Δεν είναι αρκετό να έχουμε την ελευθερία της επιλογής;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Δεν μιλάω για άτομα ρε, για κοινωνική μετάβαση μιλάω.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Καταργηση του γαμου και αντικατασταση του απο διαφορετικων ειδων συμφωνων ελευθερης συμβιωσης χωρις περιορισμους στο φυλο και στον αριθμο των συμμετεχοντων.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Namrail έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:52
ST48410 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:46
Καταλαβαίνω. Γενικώς δεν είμαι της άποψης του να γκρεμίζω πρώτα και να μετά να ψάχνω να βρω αν κάτι μπορεί να ξαναχτισθεί. Στην παρούσα φάση δεν βλέπω μια σοβαρή εναλλακτική λειτουργική πρόταση και θεωρώ λάθος να πλήττεται ο θεσμός.

Τίποτα δεν γκρεμίζεται σε μια μέρα, ούτε χτίζεται. Ο γάμος θα πάει στο περιθώριο γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Αυτό δεν θα συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά θα πάρει χρόνο. Χρόνος μέσα στον οποίο θα χτιστεί και η νέα, πιο συμβατή πρόταση, που ίσως για κάποιο διάστημα να τρέξει παράλληλα με την παλιά.

Έτσι κυοφορούνται οι κοινωνικές αλλαγές.
Θέμα χρόνου να εξαφανιστούν οι παρηκμασμένοι πληθυσμοί της Ευρώπης
και να αντικατασταθούν από άλλους που διατηρούν τον γάμο και την οικογένεια.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Namrail έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:58 Δεν μιλάω για άτομα ρε, για κοινωνική μετάβαση μιλάω.
Tinder με ποιστοποιητικο γάμου,φάση;
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:52Όχι και το μόνο πρόβλημα. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι οι εγκυμοσύνες συμβαίνουν και κατά λάθος και δεν μπορείς να κάνεις υποχρεωτικές εκτρώσεις ούτε στειρώσεις, καθώς όχι μόνο θα συναντήσεις πολλή ιδεολογική αντίσταση, αλλά είναι και διαδιακασίες που ενέχους κινδύνους και παρανέργειες για τη γυναίκα.
Το ξέρω πως μπορούν να ανακύψουν τέτοια προβλήματα, αλλά γνώμη μου είναι πως το δικαίωμα στη αυτοδιάθεση του σώματος του καθενός δεν σημαίνει την υποχρέωση ενός διαφορετικού ανθρώπου να σε έχει γονέα αν είσαι ακατάλληλος.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αντιμετώπισης μιας τέτοιας περίπτωσης ακατάλληλης μητέρας, δεν μίλησα για υποχρεωτικές εκτρώσεις ή στειρώσεις. Μπορεί, για παράδειγμα, να υπάρχει κοινωνικό πρόγραμμα βοήθειας τόσο της εγκύου όσο και του πατέρα με σκοπό να τους κάνεις κατάλληλους, όπως και οικονομική βοήθεια αν χρειάζεται. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείς ως κράτος να παίρνεις το παιδί και να το δίνεις για υιοθεσία.

Δεν τα γράφω όλα αυτά με απαγορευτικό σκοπό. Για να κρίνεσαι ακατάλληλος θα πρέπει να υπάρχει και ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης γονέων πρώτα. Θα βοηθήσει πολύ στο να μεγαλώνουν καλύτερα περισσότερα παιδιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φινγκόλφιν την 19 Μάιος 2018, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ρε παιδιά θέλω να συνεισφέρω, αλλά ο μεκ θα φωνάζει ότι λέω ανούσια :003:

δείτε 5 λεπτά απο αυτόν, που τα λέει ουσιαστικά, είναι φιλόσοφος, σαν τον μέκ, πετυχημένος :)
με το νήμα γελάει, εκτός του ναμραιλ ίσως.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Ωραιος ο Αλεν.

Να τα βλεπουμε αυτα γιατι οταν γραφω για συνοικεσια και οτι ο γαμος δεν πρεπει να γινεται με βαση ερωτες και ρομαντισμους τσινανε οι κορασιδες εδω.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

:smt018
Δεν ασχολούμαστε με γάμους, απλώς.
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ST48410 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:21
blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2018, 17:59
enaon έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:19 να σε ρωτήσω, ο χωρισμός και το γκουλάγκ, έχουν να κάνουν καμία σχέση με το ότι έχεις βαλθεί να τις βγάλεις όλες άνδρες να ησυχάσεις;
δεν καταλαβα τ ι π ο τ α
Θες προπόνηση στα posts του enaon. Δεν γίνεται έτσι εύκολα. Αν και το συγκεκριμένο δεν είναι τόσο δύσκολο

το είχε πει μόνος του ρε γαμώτο, είδες τί είναι τα στερεότυπα, και εγώ την πάτησα μαζί μου τώρα, αλλά δεν έφτεγα :003:
blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:11 εγω απο αυτο το γκουλαγκ τη γλυτωσα νωρις
υγ. α οχι :) έλεος, λέει για τα βιντεογκαμες και στις δύο περιπτώσεις, και στο γκουλάνκ και στην αιτία χωρισμού, δίκιο έχει, έλεος, σόρυ μαυρομπογιά, πρέπει να σε έκαψα :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 19 Μάιος 2018, 19:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Δεν το βλέπω να παντρεύομαι, δεν θεωρώ ότι θα μου προσφέρει κάτι ένας γάμος.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Μηχανικός έγραψε: 19 Μάιος 2018, 10:36
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Μάιος 2018, 09:02 ...
Τώρα που έγινες σταλινικός, για πες από μέσα την γνώμη σου για τις κνίτισσες;
Κάνουν για γάμο και οικογένεια;
δεν καθοριζουν τα πολιτικα πιστευω την γυναικεια συμπεριφορα

για αυτο και θα πρεπει να παραπλανηθουν σε πρωτο χρονο με σκοπο να παρουμε την εξουσια και να λειτουργουμε παντα και με βαση των φοβο της ανατροπης απο τον ιδεολογικο υποτιθεμενο συμμαχο

ειτε κομμουνιστρια ειτε δεξια ειναι η αλλη η η γυναικεια φυση παραμενει το ιδιο μικρονοη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

MiGiSukhoI έγραψε: 19 Μάιος 2018, 19:32 Δεν το βλέπω να παντρεύομαι, δεν θεωρώ ότι θα μου προσφέρει κάτι ένας γάμος.
Θα κατεβαίνεις με όλη την οικογένεια στις διαδηλώσεις.
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Δεν θέλω συντρόφισσες. Θέλω καπιταλίστριες για λόγους επιβολής.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”