!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικυκλιστες αυτη η μαστιγα....
Re: Δικυκλιστες αυτη η μαστιγα....
όχι βρε τρελός είμαι;
κρατάω ανάσα.
κρατάω ανάσα.
Στην Καλαμάτα έχουμε πολλά τέτοια.
Σιγα που δε θαχατε.
Εννοείται έχω και γνωστούς και φίλο που κυκλοφορούν με τέτοια.
Ο φίλος το πουλάει, γιατί μεγάλωσαν τα παιδιά.
Στείλτε μου πμ όποιος ενδιαφέρεται.
Κάνει και για να πηγαίνετε για ψώνια.
Μηχανάκι να είναι επάνω όλη η οικογένεια νομίζω θα έχετε δει.
Πατέρας, μάνα και δύο παιδιά.
Και παιδί στην αγκαλιά.
Και παιδί στην αγκαλιά.
Με μια μικρή τροποποίηση, άμα έχεις μικρόσωμη γυναίκα (π.χ. κουλούρι),
μπορεί να κάθεται στο καροτσάκι και ο άντρας να την πηγαίνει.
ναι και εγώ έχω δει τέτοια. Να έχει ο άλλος στο αμάξι τα παιδιά χωρίς ζώνες, τα μωρά μπροστά αγκαλιά, χωρίς μαξιλαράκια για τον αυχένα, ούτε αερόσακους, τίποτα, χάροι.Μηχανικός έγραψε: 19 Μάιος 2018, 12:06 Μηχανάκι να είναι επάνω όλη η οικογένεια νομίζω θα έχετε δει.
Και παιδί στην αγκαλιά.
Όλοι οι γονείς όταν μεγάλωνα σε τέτοια αυτοκίνητα μας κάνανε βόλτες, γιαυτό βγήκαμε και εμείς έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 19 Μάιος 2018, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ντροπη.
προφανως το ζωο ηταν αυτος με το αυτοκινητο.argouen έγραψε: 19 Μάιος 2018, 11:20Ποδήλατα... χθες καθυστέρησα να ξεκινήσω για δουλειά, βιαζόμουν, μπροστά μας σε μονόδρομο μια ποδηλάτισσα με καλαθούρα μπροστα, τακουνι παει με το πασο της και πίσω της 4 αυτοκίνητα να ακολουθούμε σημειωτόν για καμιά 200-300 μέτραΕίχε και ύφος όταν πήγε να στρίψει και ο μπροστινός οδηγός την είπε ζώο, εντάξει ευγενικός ήταν
![]()
καποια στιγμη πρεπει να καταλαβετε οτι το αυτοκινητο ειναι πλεον ο πιο ακαταλληλος τροπος για αστικη μετακινηση. ποδηλατες, μοτοσικλετιστες, πεζοι, ολοι πρεπει να εχουν προτεραιοτητα απεναντι τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οταν δεν λειτουργουν, επειδη κοπηκε π.χ. το ρευμα, η επειδη τρακαρε καποιος την κολωνα.Πάνας έγραψε: 19 Μάιος 2018, 11:28Όταν δεν λειτουργούν τα φανάρια αναβοσβήνουν πορτοκαλί. Στο στοπ είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις ακόμα και με πράσινο.Custom_F έγραψε: 19 Μάιος 2018, 11:20 Το στοπ ισχυει οταν δε λειτουργουν τα φαναρια. Αργα το βραδυ ή σε βλαβη.
Για να σε δω... απάντησε:
στοπ1.JPG11.JPG
11.JPG
στο στοπ με πρασινο δεν σταματας.
ολες οι διασταυρωσεις με φαναρια πρεπει να εχουν και σηματα προτεραιοτητας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
δεν ξέρω τι λές, εγώ έχω φίλες που τα πηγαίνανε ποδηλατάδες στο καλαθάκι μπροστά 2 χρόνων μωράκια έτσι, μέχρι να τους σπάσω τα νευρα.
Τους έλεγα οτι έχουν δίκιο, να μην ακούνε ότι είναι επικίνδυνο, αν γίνει κάτι μπορεί να το πάρει και να το πετάξει στην άκρη του δρόμου εύκολα έτσι, μαθαίνει το μωρό να ρίχνει μούτζες, γενικά έχει πολλά καλά. Τελικά δεν τους άρεσε
Οχι ρε συ. Δεν παιζει αυτο. Μεγαλυτερο αδελφακι το μικροτερο ισως, χωρις να το ξερει η μανα, αλλα η ιδια η μανα; Οχι ρε συ...enaon έγραψε: 19 Μάιος 2018, 12:42δεν ξέρω τι λές, εγώ έχω φίλες που τα πηγαίνανε ποδηλατάδες στο καλαθάκι μπροστά 2 χρόνων μωράκια έτσι, μέχρι να τους σπάσω τα νευρα.![]()
Τους έλεγα οτι έχουν δίκιο, να μην ακούνε ότι είναι επικίνδυνο, αν γίνει κάτι μπορεί να το πάρει και να το πετάξει στην άκρη του δρόμου εύκολα έτσι, μαθαίνει το μωρό να ρίχνει μούτζες, γενικά έχει πολλά καλά. Τελικά δεν τους άρεσε![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 103 Απαντήσεις