!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικυκλιστες αυτη η μαστιγα....
Re: Δικυκλιστες αυτη η μαστιγα....
Δεν είναι θέμα μόνο των δικυκλιστών. Εδώ λόγω νήματος τα ακούνε αυτοί. Προφανώς υπάρχουν κακοί οδηγοί που αδιαφορούν είτε οδηγούν μηχανή είτε αυτοκίνητο. Γιάννη σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας απλά δεν υπάρχει χώρος να παρκάρεις νόμιμα. Υπάρχουν γειτονιές ολόκληρες με παλιές πολυκατοικίες χωρίς πυλωτές. Τι θα έκαναν τα οχήματά τους όλοι αυτοί; Επίσης δεν πιστεύω ότι είναι λογικό να ζητάμε να μην κινούνται τα δίκυκλα ανάμεσα στις λωρίδες. Η υποδομή των δρόμων των πόλεών μας δεν αντέχει κάτι τέτοιο. Το μποτιλιάρισμα θα ήταν απίστευτο.
Απλά υπάρχουν συμπεριφορές/νοοτροπίες ιδιαίτερα επικίνδυνες και θα πρέπει να περιοριστούν. Ο δικυκλιστής που πάει ανάποδα στον δρόμο. Στρίβεις σε μονόδρομο και μπορεί να σου έρθει στα μούτρα εκεί που δεν περιμένεις όχημα. Ο δικυκλιστής που θα χωθεί σφήνα στην κλειστή γωνία την ώρα που στρίβεις. Άντε να πούμε και για τα αυτοκίνητα. Οποιοσδήποτε αλλάζει λωρίδα/κατεύθυνση χωρίς να προειδοποιεί ή να αφήνει λογικές αποστάσεις. Οποιοσδήποτε πληκτρολογεί σε κινητό.
enaon το έχω δει αυτό που λες στο νησί αλλά ρε φίλε οι μηχανές εκεί ήταν πάρα πολύ λίγες. Παπάκια, σκουτεράκια μου έκανε εντύπωση που δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου. Επίσης οι χώροι που υπάρχουν πλην των μεγάλων αστικών κέντρων στην Αγγλία υποκειμενικά μου φαίνονταν πολλοί μεγαλύτεροι.
Τελευταία βλέπω μια καινούρια επικίνδυνη "κουλτούρα". Τους ποδηλάτες. Και εννοώ τους συστηματικούς, ντυμένους με κατάλληλα ρούχα και κράνος. Δεν σταματάνε στο κόκκινο και συμπεριφέρονται στον δρόμο σαν να βρίσκονται σε ποδηλατόδρομο
Απλά υπάρχουν συμπεριφορές/νοοτροπίες ιδιαίτερα επικίνδυνες και θα πρέπει να περιοριστούν. Ο δικυκλιστής που πάει ανάποδα στον δρόμο. Στρίβεις σε μονόδρομο και μπορεί να σου έρθει στα μούτρα εκεί που δεν περιμένεις όχημα. Ο δικυκλιστής που θα χωθεί σφήνα στην κλειστή γωνία την ώρα που στρίβεις. Άντε να πούμε και για τα αυτοκίνητα. Οποιοσδήποτε αλλάζει λωρίδα/κατεύθυνση χωρίς να προειδοποιεί ή να αφήνει λογικές αποστάσεις. Οποιοσδήποτε πληκτρολογεί σε κινητό.
enaon το έχω δει αυτό που λες στο νησί αλλά ρε φίλε οι μηχανές εκεί ήταν πάρα πολύ λίγες. Παπάκια, σκουτεράκια μου έκανε εντύπωση που δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου. Επίσης οι χώροι που υπάρχουν πλην των μεγάλων αστικών κέντρων στην Αγγλία υποκειμενικά μου φαίνονταν πολλοί μεγαλύτεροι.
Τελευταία βλέπω μια καινούρια επικίνδυνη "κουλτούρα". Τους ποδηλάτες. Και εννοώ τους συστηματικούς, ντυμένους με κατάλληλα ρούχα και κράνος. Δεν σταματάνε στο κόκκινο και συμπεριφέρονται στον δρόμο σαν να βρίσκονται σε ποδηλατόδρομο
Πως τα μισα; Ξεκαθαρα το ειπα. Τους παταμε. Αυτοι δεν ξερουν οτι το θελουν. Ουσιαστικα τους βοηθαμε να φτασουν γρηγοροτερα στο επιθυμητο, γιαυτους, αποτελεσμα. Θυσια να γινουμε για τα ζαβα του κοζμου.
τι να τα κάνεις τα μικρά, αφού αν τα οδηγούσες διαφορετικά απο αυτοκίνητο τέλος, σε μαζεύανε σε 2 τετράγωνα. Έχεις εμπειρία από εξυπνάδες εκεί; Εγώ έχω κάνει μερικά πειράματα, τρέλα είναι η κατάσταση, αν δεν ήμουν Έλληνας με ελληνικά γράμματα στην ταυτότητα, θα είχα μπλέξειST48410 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 10:52 enaon το έχω δει αυτό που λες στο νησί αλλά ρε φίλε οι μηχανές εκεί ήταν πάρα πολύ λίγες. Παπάκια, σκουτεράκια μου έκανε εντύπωση που δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου. Επίσης οι χώροι που υπάρχουν πλην των μεγάλων αστικών κέντρων στην Αγγλία υποκειμενικά μου φαίνονταν πολλοί μεγαλύτεροι.
ναι κατάλαβα, ωραία περνάς όταν οδηγείς, ωράιες σκέψεις, χαλάρωσηCustom_F έγραψε: 19 Μάιος 2018, 10:54 Πως τα μισα; Ξεκαθαρα το ειπα. Τους παταμε. Αυτοι δεν ξερουν οτι το θελουν. Ουσιαστικα τους βοηθαμε να φτασουν γρηγοροτερα στο επιθυμητο, γιαυτους, αποτελεσμα. Θυσια να γινουμε για τα ζαβα του κοζμου.
κατα τα άλλα τα μηχανάκια είναι επικίνδυνα
Οι σκεψεις δημιουργουνται απο τα ερεθισματα. Δε θα τα ριξουμε στην αντιδραση και θα απενοχοποιησουμε τη δραση!enaon έγραψε: 19 Μάιος 2018, 11:01 ναι κατάλαβα, ωραία περνάς όταν οδηγείς, ωράιες σκέψεις, χαλάρωση
κατα τα άλλα τα μηχανάκια είναι επικίνδυνα![]()
Για τα μηχανακια μιλαμε τωρα. Ανοιξε νημα γιαυτοκινητα να σου πω και γιαυτα. Ολοι επικινδυνοι ειστε.
Δεν είχα οδηγήσει στο νησί. Έβλεπα φοιτητές και έπαιζε πολύ ποδήλατο (αρκετά μέρη δεν έχουν αξιόλογες υψομετρικές διαφορές και βολεύει) αλλά παπάκι ούτε για δείγμα.enaon έγραψε: 19 Μάιος 2018, 10:58 τι να τα κάνεις τα μικρά, αφού αν τα οδηγούσες διαφορετικά απο αυτοκίνητο τέλος, σε μαζεύανε σε 2 τετράγωνα. Έχεις εμπειρία από εξυπνάδες εκεί; Εγώ έχω κάνει μερικά πειράματα, τρέλα είναι η κατάσταση, αν δεν ήμουν Έλληνας με ελληνικά γράμματα στην ταυτότητα, θα είχα μπλέξει![]()
Εξυπνάδες δεν έτυχε να δω ή να προσέξω κάτι που γίνεται συχνά. Ήταν όλοι τόσο προσεκτικοί που αρκετές νέες μητέρες (μάλλον single mothers που είχε πολλές) κουβαλούσαν τα παιδιά τους σε μικρό πρόσθετο ρυμουλκούμενο. Ποιος θα τολμούσε κάτι τέτοιο εδώ;

το ίδιο λέμε, πρέπει να βρούμε ποιος είναι αυτός που μας ανάγκασε να μπούμε σε ένα κουτί για 40 λεπτά την ημέρα, προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό που τον βγάζουμε στα πάντα, και στα δίκυκλα που δεν φταίνε σε τίποταCustom_F έγραψε: 19 Μάιος 2018, 11:07 Οι σκεψεις δημιουργουνται απο τα ερεθισματα. Δε θα τα ριξουμε στην αντιδραση και θα απενοχοποιησουμε τη δραση!
Για τα μηχανακια μιλαμε τωρα. Ανοιξε νημα γιαυτοκινητα να σου πω και γιαυτα. Ολοι επικινδυνοι ειστε.
ναι, και εγώ είχα παρατηρήσει την απουσία τους, πριν δοκιμάσω να κάνω να δω αν υπάρχει δράκος. Υπάρχει, παντού δηλαδή, οι κάμερες τους δουλεύουν άψογα, από τότε. Ούτε 5 λεπτά δεν τους έτρωγε να με πιάσουν αρκεί να ήμουν προκλητικός, όχι να έμοιαζα ηλίθιος. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 19 Μάιος 2018, 11:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο καπιταλισμός φυσικά!enaon έγραψε: 19 Μάιος 2018, 11:09το ίδιο λέμε, πρέπει να βρούμε ποιος είναι αυτός που μας ανάγκασε να μπούμε σε ένα κουτί για 40 λεπτά την ημέρα, προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό που τον βγάζουμε στα πάντα, και στα δίκυκλα που δεν φταίνε σε τίποταCustom_F έγραψε: 19 Μάιος 2018, 11:07 Οι σκεψεις δημιουργουνται απο τα ερεθισματα. Δε θα τα ριξουμε στην αντιδραση και θα απενοχοποιησουμε τη δραση!
Για τα μηχανακια μιλαμε τωρα. Ανοιξε νημα γιαυτοκινητα να σου πω και γιαυτα. Ολοι επικινδυνοι ειστε.![]()
the end
Ανοιξε νημα. Εδω βριζουμε τα δικυκλα.enaon έγραψε: 19 Μάιος 2018, 11:09πρέπει να βρούμε ποιος είναι αυτός που μας ανάγκασε να μπούμε σε ένα κουτί για 40 λεπτά την ημέρα, προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό που τον βγάζουμε στα πάντα
RPG.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Το στοπ εκεί τι δουλειά έχει;
Μήπως γίνει μπέρδεμα σε κανένα ατύχημα; .... Είχα πράσινο! , ναι αλλά είχες και στοπ!
the end
Ποδήλατα... χθες καθυστέρησα να ξεκινήσω για δουλειά, βιαζόμουν, μπροστά μας σε μονόδρομο μια ποδηλάτισσα με καλαθούρα μπροστα, τακουνι παει με το πασο της και πίσω της 4 αυτοκίνητα να ακολουθούμε σημειωτόν για καμιά 200-300 μέτρα
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium