!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Saliveros έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:44
μίστερ μαξ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:02
Saliveros έγραψε: 22 Ιουν 2019, 08:01 Είναι γνωστόν τοίς πάσιν ότι ΠΟΤΕ οι αναρχικοί "φοιτηταί" δεν έχουν ασκήσει κυριολεκτική βία. ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ.
Ιδιως σε συγκριση με την βια του κρατους, ειναι πιο μηδενικη η βια των αναρχικων και απο μηδεν! :smt023
Μπόμπο, το κράτος το εκπροσωπεί η κυβέρνηση που ασκεί τη "βία" και που εκπροσωπεί ένα μεγάλο μέρος (κάποια εκατομμύρια) του λαού, που την εξουσιοδοτεί να επιβάλλει την τάξη με τα όποια νόμιμα μέτρα έχει στη διάθεσή της.

Τους αναρχ μπαχαλάκηδες/χούλιγκαν ποιός ακριβώς τους εξουσιοδοτεί; Ποιούς ακριβώς εκπροσωπούν εκτός από τις μερικές εκατοντάδες χασικλήδες εαυτούς τους;
Οι συγκεκριμένοι αναρχικοί παίρνουν εξουσιοδότηση απευθείας από την κεντρική εξουσία. Εκφράζουν την πολιτική αντίθεση σε ότι εκπροσωπεί η Κα Ευθυμίου. Είναι από τους μεγαλύτερους φόβους της αριστεράς ότι οι συνθήκες που επιτρέπουν την μετάστασή της από τα πανεπιστήμια στην καθημερινότητα και στην κοινωνία θα εκλείψουν λόγω κάποιας διαφορετικής αντίληψης και διδασκαλίας. Από το ραβασάκι τους φαίνεται ξεκάθαρα ότι επιδιώκουν πόλωση και διαίρεση της κοινωνίας. Όπως ακριβώς και η κυβέρνηση. Θα μπορούσες να τους παρομοιάσεις με τα παιδιά στρατιώτες της Αφρικής, που απήχθησαν βάναυσα από τις οικογένειές τους, υπέστησαν πλύση εγκεφάλου και παρέμειναν σε όλη τη ζωή τους πιστοί σε ένα ανύπαρκτο ιδανικό που κατοικοεδρεύει αποκλειστικά και μόνο στα δηλητηριασμένα μυαλά τους.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

argouen έγραψε: 22 Ιουν 2019, 11:05
anatta έγραψε: 22 Ιουν 2019, 11:00 Οι νέοι που καλούνται να γίνουν σαν τα μούτρα σάπιων και ένοχων ή φιλήσυχων και συνένοχων σε όλο αυτό το σκηνικό, θα αντιδρούν, έστω ένα κομμάτι τους, αρκετό όμως για να θυμίζουν την σαπίλα και την μιζέρια σας. :wave:
Εδώ έχουμε λέξεις στη σειρά που δε βγάζουν κανένα νόημα :lol:
Ποιοι νέοι ποιά η αντίδραση σε ποιον θυμίζουν τι και ποιος τελικά είναι ο μίζερος οέο? :lol:
Μη βάζεις τόσο δύσκολες ερωτήσεις. Και μάλιστα τόσο πολλές μαζεμένες :lol:
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Saliveros
    Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιουν 2019, 11:14 Θα μπορούσες να τους παρομοιάσεις με τα παιδιά στρατιώτες της Αφρικής, που απήχθησαν βάναυσα από τις οικογένειές τους, υπέστησαν πλύση εγκεφάλου και παρέμειναν σε όλη τη ζωή τους πιστοί σε ένα ανύπαρκτο ιδανικό που κατοικοεδρεύει αποκλειστικά και μόνο στα δηλητηριασμένα μυαλά τους.
    Αυτό προϋποθέτει όμως την ύπαρξη εγκεφάλου στα εν λόγω παιδιά (και τους γονείς τους) :roll:
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Άβαταρ μέλους
      hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

DIOMEDESGR έγραψε: 21 Ιουν 2019, 23:57
      - Casper - έγραψε: 21 Ιουν 2019, 23:56
      Μην ειρωνεύεσαι.

Το έγραψα γιατί ο άλλος μίλησε για κατάργηση δημοσίων πανεπιστημίων.
      Ακριβώς.

ΠΛΗΡΗΣ και ΟΛΙΚΉ ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ!

Ούτε μα ούτε μου.

:smt023
      Οι περισσότερες δυτικές χώρες έχουν δημόσια πανεπιστήμια και δεν έχουν τέτοιου είδους προβλήματα. Σε πόσες ευρωπαϊκές χώρες είναι ιδιωτικά τα πανεπιστήμια;

Υπάρχουν βέβαια και ιδιωτικά πανεπιστήμια σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά συμπτωματικά είναι όλα εντελώς άγνωστα. Όλα τα γνωστά και καλά πανεπιστήμια είναι δημόσια. Ουσιαστικά η μόνη δυτική χώρα που έχει καλά ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι η Αμερική.

Άρα το πρόβλημα δεν είναι εκεί.
      Ξημέρωσε.
      Α, τι ωραία που είναι!
      Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
      Κι αν είμαι τυχερός,
      θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
      Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
      Άβαταρ μέλους
      Beria
      Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

hellegennes έγραψε: 22 Ιουν 2019, 11:29
      Μην ειρωνεύεσαι.

Ακριβώς.

Ούτε μα ούτε μου.

Οι περισσότερες δυτικές χώρες έχουν δημόσια πανεπιστήμια και δεν έχουν τέτοιου είδους προβλήματα. Σε πόσες ευρωπαϊκές χώρες είναι ιδιωτικά τα πανεπιστήμια;

Υπάρχουν βέβαια και ιδιωτικά πανεπιστήμια σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά συμπτωματικά είναι όλα εντελώς άγνωστα. Όλα τα γνωστά και καλά πανεπιστήμια είναι δημόσια. Ουσιαστικά η μόνη δυτική χώρα που έχει καλά ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι η Αμερική.

Επανήλθες κανονικά ή κάνεις γκεστ εμφάνιση;
      Όλα καλά;
      :wave:
      gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
      Άβαταρ μέλους
      argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Saliveros έγραψε: 22 Ιουν 2019, 11:18
      argouen έγραψε: 22 Ιουν 2019, 11:05
      anatta έγραψε: 22 Ιουν 2019, 11:00 Οι νέοι που καλούνται να γίνουν σαν τα μούτρα σάπιων και ένοχων ή φιλήσυχων και συνένοχων σε όλο αυτό το σκηνικό, θα αντιδρούν, έστω ένα κομμάτι τους, αρκετό όμως για να θυμίζουν την σαπίλα και την μιζέρια σας. :wave:
      Εδώ έχουμε λέξεις στη σειρά που δε βγάζουν κανένα νόημα :lol:
      Ποιοι νέοι ποιά η αντίδραση σε ποιον θυμίζουν τι και ποιος τελικά είναι ο μίζερος οέο? :lol:
      Μη βάζεις τόσο δύσκολες ερωτήσεις. Και μάλιστα τόσο πολλές μαζεμένες :lol:
      Εδώ έχουμε ενα καλό παράδειγμα που οπτικοποιεί το ποστ του φίλου μας.
      Όπου αθηναϊκές πινακίδες βάζουμε καπιταλιστικές οτιδήποτε :lol:
      Νήφε και μέμνησο απιστείν
      Άβαταρ μέλους
      ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Οι περισσότερες δυτικές χώρες έχουν δημόσια πανεπιστήμια και δεν έχουν τέτοιου είδους προβλήματα.
      Γιατί;

Spoiler
      Η ελπίδα είναι παγίδα.
      Άβαταρ μέλους
      Πορφύριος Εξαρχίδης

Μην ειρωνεύεσαι.

Ακριβώς.

Ούτε μα ούτε μου.

Το πρόβλημα είναι και εκεί μιλώντας για τα ελληνικά δεδομένα αφού καθετί δημόσιο έχει μετατραπεί σε χώρο απαξίωσης.
      Άβαταρ μέλους
      sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Beria έγραψε: 22 Ιουν 2019, 11:33

Ακριβώς.

Ούτε μα ούτε μου.

Επανήλθες κανονικά ή κάνεις γκεστ εμφάνιση;
      Όλα καλά;
      Τι γκεστ μωρέ και συ, έκτακτη, ξες.
      :D
      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
      Άβαταρ μέλους
      ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ »

Jolly Roger έγραψε: 21 Ιουν 2019, 23:26 Αρκετά κριντζγουόρδι φωτό. Aυτά καλό είναι να μη γίνονται.

Εικόνα
      Μην δουμε καθηγητη πανεπιστημιου να νοιάζεται για κατι αλλο εκτος απο μισθουλακο/χρηματοδοτηση για ερευνητικα και ντεκολτέ φοιτητριων στο γραφειο του, αμέσως να τον βγάλουμε cringe...
      LEONAS έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:51 Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος
      πατησιωτης
      Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιουν 2019, 11:14 Οι συγκεκριμένοι αναρχικοί παίρνουν εξουσιοδότηση απευθείας από την κεντρική εξουσία. Εκφράζουν την πολιτική αντίθεση σε ότι εκπροσωπεί η Κα Ευθυμίου. Είναι από τους μεγαλύτερους φόβους της αριστεράς ότι οι συνθήκες που επιτρέπουν την μετάστασή της από τα πανεπιστήμια στην καθημερινότητα και στην κοινωνία θα εκλείψουν λόγω κάποιας διαφορετικής αντίληψης και διδασκαλίας. Από το ραβασάκι τους φαίνεται ξεκάθαρα ότι επιδιώκουν πόλωση και διαίρεση της κοινωνίας.

Και το 1960 υπήρχε πόλωση και διαίρεση της κοινωνίας αλλά παρακάλαγαν για "νομιμότητα".Το "θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα" που νομίζουν σήμερα κάποιοι ελέχθη διότι ήξεραν ότι εάν φύγουν από τη νομιμότητα θα τους πάρουν με τα τρίκυκλα.Τώρα βέβαια μπορούν να κάνουν επιθέσεις κάθε μέρα και να πετάνε μολότωφ διότι δεν έχει δοθεί διαταγή σε σκοπευτές της αστυνομίας όποιος πετάει μολότωφ να πυροβολείται.
      Ο Μητσοτάκης είπε ότι θα καταργήσει το άσυλο.Αυτό δεν αρκεί.Χρειάζεται αστυνομικό τμήμα σε κάθε πανεπιστήμιο μέσα και διαγραφή κάθε φοιτητή που θα κινηθεί εναντίον καθηγητή.
      Άβαταρ μέλους
      Lord Brum
      Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

πατησιωτης έγραψε: 22 Ιουν 2019, 12:15
      Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιουν 2019, 11:14 Οι συγκεκριμένοι αναρχικοί παίρνουν εξουσιοδότηση απευθείας από την κεντρική εξουσία. Εκφράζουν την πολιτική αντίθεση σε ότι εκπροσωπεί η Κα Ευθυμίου. Είναι από τους μεγαλύτερους φόβους της αριστεράς ότι οι συνθήκες που επιτρέπουν την μετάστασή της από τα πανεπιστήμια στην καθημερινότητα και στην κοινωνία θα εκλείψουν λόγω κάποιας διαφορετικής αντίληψης και διδασκαλίας. Από το ραβασάκι τους φαίνεται ξεκάθαρα ότι επιδιώκουν πόλωση και διαίρεση της κοινωνίας.

Και το 1960 υπήρχε πόλωση και διαίρεση της κοινωνίας αλλά παρακάλαγαν για "νομιμότητα".Το "θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα" που νομίζουν σήμερα κάποιοι ελέχθη διότι ήξεραν ότι εάν φύγουν από τη νομιμότητα θα τους πάρουν με τα τρίκυκλα.Τώρα βέβαια μπορούν να κάνουν επιθέσεις κάθε μέρα και να πετάνε μολότωφ διότι δεν έχει δοθεί διαταγή σε σκοπευτές της αστυνομίας όποιος πετάει μολότωφ να πυροβολείται.
      Ο Μητσοτάκης είπε ότι θα καταργήσει το άσυλο.Αυτό δεν αρκεί.Χρειάζεται αστυνομικό τμήμα σε κάθε πανεπιστήμιο μέσα και διαγραφή κάθε φοιτητή που θα κινηθεί εναντίον καθηγητή.
      φοβάμαι ότι με το ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα θα μείνουμε, το οποίο πλάκα πλάκα είναι το μόνο που μπορεί να πετάξει την αλητεία έξω από τα πανεπιστήμια (όχι το έγκλημα όμως).
      Θυμάμαι πριν 15 χρόνια εν ώρα μαθήματος στο ΑΠΘ μπήκαν 2 αναρχοαλητάμπουρες για να πουν τα δικά τους, ο καθηγητής δεν τους επέτρεψε να διακόψουν το μάθημα για να μιλήσουν για την εντατικοποίηση των σπουδών, τους είπε να περιμένουν το διάλειμμα, αυτοί κινήθηκαν εναντίον του και άρχισαν να σπρώχνονται. Κάπου εκεί σηκώθηκαν 6-7 φοιτητές και τους πέταξαν έξω ενώ οι υπόλοιποι τους λέγαμε να σηκωθούν και να φύγουν. Δεν ξαναέγινε παρόμοιο σκηνικό στο έτος μας. Θρασύδειλα ανθρωπάκια είναι τα αναρχομπάχαλα, αν πέσουν φάπες και φάνε μαζικό κράξιμο την κάνουν με ελαφρα
      Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
      Άβαταρ μέλους
      Πορφύριος Εξαρχίδης

Lord Brum έγραψε: 22 Ιουν 2019, 12:29
      πατησιωτης έγραψε: 22 Ιουν 2019, 12:15

φοβάμαι ότι με το ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα θα μείνουμε, το οποίο πλάκα πλάκα είναι το μόνο που μπορεί να πετάξει την αλητεία έξω από τα πανεπιστήμια (όχι το έγκλημα όμως).
      Θυμάμαι πριν 15 χρόνια εν ώρα μαθήματος στο ΑΠΘ μπήκαν 2 αναρχοαλητάμπουρες για να πουν τα δικά τους, ο καθηγητής δεν τους επέτρεψε να διακόψουν το μάθημα για να μιλήσουν για την εντατικοποίηση των σπουδών, τους είπε να περιμένουν το διάλειμμα, αυτοί κινήθηκαν εναντίον του και άρχισαν να σπρώχνονται. Κάπου εκεί σηκώθηκαν 6-7 φοιτητές και τους πέταξαν έξω ενώ οι υπόλοιποι τους λέγαμε να σηκωθούν και να φύγουν. Δεν ξαναέγινε παρόμοιο σκηνικό στο έτος μας. Θρασύδειλα ανθρωπάκια είναι τα αναρχομπάχαλα, αν πέσουν φάπες και φάνε μαζικό κράξιμο την κάνουν με ελαφρα
      Εγώ δεν έχω πάει πανεπιστήμιο αλλά θυμάμαι από το λύκειο ακόμα πως οι σπόροι ενός κακώς εννοούμενου ανθρωπισμού/ιδεαλισμού υπέρ της δικαιοσύνης και της δράσης ενάντια στον αυταρχισμό και συντηρητισμό του παλιού συστήματος (φαντάσματα της δικτατορίας) μαζί με τον ενοχικό αυτοπροσδιορισμό της δεξιάς, είχαν ήδη αρχίσει να ριζώνουν με τη μορφή μαθητών με σαφή αριστερό προσανατολισμό και με μια σκανδαλώδη ανοχή και παροχή ασυλίας από τη διεύθυνση.
      Πιστεύω όμως ότι η λύση δεν βρίσκεται ούτε στον ακροβολισμό ελεύθερων σκοπευτών ούτε στη δημιουργία αστυνομικών τμημάτων εντός των πανεπιστημίων.
      run
      Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

οι νεοι παντα θα αντιδρουν ΜΟΝΟ που διπλα είναι οι συμμοριτες

ετσι την πατησε η γεννια μου ειπαμε να τα αλλαξουμε και πεσαμε στη σαβουρα τη μεσαωνικη υπερ σοβιετιας μαο χοτζα και λοιπες σαβουρες

και αντι να γινει κατι καλο ηρθετο το πασοκιον και τακανε όλα φουτανα ομου με την αριστερα

κι αμα ειδαν τα συντροφια πως τελειωσε ο κουμουνισμος το γυρισανε στον νεοφιλελετερισμο και στον μωαμεθανισμο εσχατως
      αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
      Άβαταρ μέλους
      ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Nero έγραψε: 21 Ιουν 2019, 23:56 Εικόνα
      Τϊ ντροπή!
      Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
      Απάντηση
      • Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση