!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Re: Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

μίστερ μαξ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:02
Saliveros έγραψε: 22 Ιουν 2019, 08:01 Είναι γνωστόν τοίς πάσιν ότι ΠΟΤΕ οι αναρχικοί "φοιτηταί" δεν έχουν ασκήσει κυριολεκτική βία. ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ.
Ιδιως σε συγκριση με την βια του κρατους, ειναι πιο μηδενικη η βια των αναρχικων και απο μηδεν! :smt023
Μπόμπο, το κράτος το εκπροσωπεί η κυβέρνηση που ασκεί τη "βία" και που εκπροσωπεί ένα μεγάλο μέρος (κάποια εκατομμύρια) του λαού, που την εξουσιοδοτεί να επιβάλλει την τάξη με τα όποια νόμιμα μέτρα έχει στη διάθεσή της.

Τους αναρχ μπαχαλάκηδες/χούλιγκαν ποιός ακριβώς τους εξουσιοδοτεί; Ποιούς ακριβώς εκπροσωπούν εκτός από τις μερικές εκατοντάδες χασικλήδες εαυτούς τους;
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Saliveros έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:44
    Τους αναρχ μπαχαλάκηδες/χούλιγκαν ποιός ακριβώς τους εξουσιοδοτεί; Ποιούς ακριβώς εκπροσωπούν εκτός από τις μερικές εκατοντάδες χασικλήδες εαυτούς τους;
    Την Υψηλή Διανόηση στην οποία δεν έχει πρόσβαση ο απλός λαός. Επιτελούν έργο.
    Η ελπίδα είναι παγίδα.
    Άβαταρ μέλους
    μίστερ μαξ
    Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:36
    μίστερ μαξ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:01
    ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 08:30 Όπως έχει ενδιαφέρον το ότι αυτοί που φεύγουν κλαίγοντας από το γραφείο της καθηγήτριας μετά την απειλούν ότι θα τους βρει μπροστά της. :lol:
    Δεν εινια οι ίδιοι, αλλα μιλαμε για iq ραδικιου, οποταν πως να το καταλαβεις; :lol:
    Ε φυσικά δεν είναι οι ίδιοι. Δεν είναι όλοι οι αγωνιστές φοιτητές, έτσι δεν είναι;

Κατά τα άλλα σκιουράκι, αν αυτά τα βλαμμένα ενδιαφερόντουσαν όντως για τους φοιτητές, θα ενδιαφερόντουσαν το ίδιο και για όσους είναι αναγκασμένοι να παρατείνουν το χρόνο σπουδών, ακόμη και αν περνάνε ή είναι έτοιμοι για τις εξετάσεις, με όποια συνέπεια έχει αυτό για τους ίδιους αλλά και για τους γονείς τους.

Στην τελική, γιατί κάποιος αντιφά θέλει να πάρει πτυχίο ή έστω να περάσει τα μαθήματα σε ένα αντικείμενο με το οποίο διαφωνεί;

Να το χρησιμοποιήσει που και γιατί;
    Δεν ειναι ολοι οι αγωνιστες φοιτητες και δεν ειναι ολοι οι φοιτητες αγωνιστες.

Οι αντιφα αγαπάμε την γνωση και ειμαστε εναντια σε καθε ΔΥ που θελει να εκμεταλλεύεται την θεση του στο πανεπιστημιο για ιδιοτελεις σκοπους (προπαγανδα, σαδισμο κτλ)
    Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
    Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
    Άβαταρ μέλους
    μίστερ μαξ
    Μέλη που αποχώρησαν

Saliveros έγραψε: 22 Ιουν 2019, 08:01 Είναι γνωστόν τοίς πάσιν ότι ΠΟΤΕ οι αναρχικοί "φοιτηταί" δεν έχουν ασκήσει κυριολεκτική βία. ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ.
    Ιδιως σε συγκριση με την βια του κρατους, ειναι πιο μηδενικη η βια των αναρχικων και απο μηδεν! :smt023
    Μπόμπο, το κράτος το εκπροσωπεί η κυβέρνηση που ασκεί τη "βία" και που εκπροσωπεί ένα μεγάλο μέρος (κάποια εκατομμύρια) του λαού, που την εξουσιοδοτεί να επιβάλλει την τάξη με τα όποια νόμιμα μέτρα έχει στη διάθεσή της.

Α! ειναι ζητημα εξουσιοδοτησης λοιπον; :smt005:

Το θεμα φιλε Σαλιβερε, ειναι πως δεν εχεις καταλαβει ακομη πως το κρατος δεν το εκπροσωπει η κυβέρνηση. Τοσο μεγαλος και ακομη δεν εμαθες τα βασικα. Η κυβέρνηση κυβερνά το κράτος. Η δε καθε κυβερνηση είναι μειοψηφική.

Και τέλος, απο ποτε η πλειοψηφια εχει το δικαιωμα να ασκει βια στην μειοψηφία; Ετσι ειστε εσεις οι κατα της βιας; :smt005:

Ειστε υπερ της βιας της πλειοψηφιας, οποταν μην λετε μλκιες. :smt023
    Άβαταρ μέλους
    ΓΑΛΗ

μίστερ μαξ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:48 Οι αντιφα αγαπάμε την γνωση και ειμαστε εναντια σε καθε ΔΥ που θελει να εκμεταλλεύεται την θεση του στο πανεπιστημιο για ιδιοτελεις σκοπους (προπαγανδα, σαδισμο κτλ)
    Οι περισσότεροι αντιφά που ξέρω δυ είναι. :lol:
    Η ελπίδα είναι παγίδα.
    Άβαταρ μέλους
    μίστερ μαξ
    Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:51
    μίστερ μαξ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:48 Οι αντιφα αγαπάμε την γνωση και ειμαστε εναντια σε καθε ΔΥ που θελει να εκμεταλλεύεται την θεση του στο πανεπιστημιο για ιδιοτελεις σκοπους (προπαγανδα, σαδισμο κτλ)
    που ξερεις. Παντως ομως το επιχειρημα δεν εχει να κανει με την δουλεια τον αντιφα. Υπαρχουν και καλοι και κακοι ΔΥ, και γκριζοι και ολες οι αποχρώσεις του.
    Άβαταρ μέλους
    Saliveros

μίστερ μαξ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:51
    Spoiler
    Τους αναρχ μπαχαλάκηδες/χούλιγκαν ποιός ακριβώς τους εξουσιοδοτεί; Ποιούς ακριβώς εκπροσωπούν εκτός από τις μερικές εκατοντάδες χασικλήδες εαυτούς τους;[/spoiler]
    Α! ειναι ζητημα εξουσιοδοτησης λοιπον; :smt005:
    Το θεμα φιλε Σαλιβερε, ειναι πως δεν εχεις καταλαβει ακομη πως το κρατος δεν το εκπροσωπει η κυβέρνηση. Τοσο μεγαλος και ακομη δεν εμαθες τα βασικα. Η κυβέρνηση κυβερνά το κράτος. Η δε καθε κυβερνηση είναι μειοψηφική.
    Και τέλος, απο ποτε η πλειοψηφια εχει το δικαιωμα να ασκει βια στην μειοψηφία; Ετσι ειστε εσεις οι κατα της βιας; :smt005:
    Ειστε υπερ της βιας της πλειοψηφιας, οποταν μην λετε μλκιες. :smt023
    Βρε τι μαθαίνει κανείς από τους παραμορφωμένους μπαχαλάκηδες! :D

Η κάθε κυβέρνηση είναι μειοψηφική, και η θεσμοθετημένη "βία" του κράτους απαγορεύεται να ασκείται!
    Μόνο τα τσογλάνια των Εξαρχείων είναι πλειοψηφία και επιτρέπεται να ασκούν βία!

Εμ πέστα ρε σκιουράκι. Τι μας τα έκρυβες τόσο καιρό; :102:
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Άβαταρ μέλους
      ΓΑΛΗ

μίστερ μαξ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 10:00
      ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:51
      που ξερεις. Παντως ομως το επιχειρημα δεν εχει να κανει με την δουλεια τον αντιφα. Υπαρχουν και καλοι και κακοι ΔΥ, και γκριζοι και ολες οι αποχρώσεις του.
      Σαφώς και έχει να κάνει με την εργασία των αντιφά. Γιατί το επάγγελμα δεν είναι μία προσωρινή εμπειρία αλλά προσδιορισμός ζωής. Και είναι πράγματι κωμικό να βλέπεις αντιφασίστες αγωνιστές να χάνουν τον κόσμο κάτω από τις αγωνιστικές πατούσες τους όταν διακυβεύεται η μικροαστική ασφάλεια τους. Κι έχω δει πολλούς τέτοιους.

Όποιος έχει διαφορετική εμπειρία ή αντίθετη άποψη μπορεί να την καταθέσει.

Πρώτοι στις λαβυρινθώδεις διαδρομές των αντιφασιστικών φεκ, πρώτοι στους αγώνες.

Όλοι αυτοί ας πάνε να πλέξουν κανένα τερλίκι σαν τη γιαγιά, παρά να πουλάνε τις θεωρίες τους, πιο πειστικοί θα είναι.
      Η ελπίδα είναι παγίδα.
      Άβαταρ μέλους
      Saliveros

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:46
      Saliveros έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:44 Τους αναρχ μπαχαλάκηδες/χούλιγκαν ποιός ακριβώς τους εξουσιοδοτεί; Ποιούς ακριβώς εκπροσωπούν εκτός από τις μερικές εκατοντάδες χασικλήδες εαυτούς τους;
      Πιστεύεις ότι όλα τα παιδιά των Εξαρχείων διαθέτουν το πανύψηλο πνευματικό και γνωστικό υπόβαθρο του Διανοητή μας; :roll:
        Σας κάναμε ανθρώπους.
        Πάνος Σκουρλέτης
        Άβαταρ μέλους
        ΓΑΛΗ

Saliveros έγραψε: 22 Ιουν 2019, 10:11
        ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:46
        Saliveros έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:44 Τους αναρχ μπαχαλάκηδες/χούλιγκαν ποιός ακριβώς τους εξουσιοδοτεί; Ποιούς ακριβώς εκπροσωπούν εκτός από τις μερικές εκατοντάδες χασικλήδες εαυτούς τους;
        Πιστεύεις ότι όλα τα παιδιά των Εξαρχείων διαθέτουν το πανύψηλο πνευματικό και γνωστικό υπόβαθρο του Διανοητή μας; :roll:
        Αυτό που πιστεύω είναι ότι τα παιδιά των Εξαρχείων είναι γέννημα θρέμα των θεωρητικών χαζομπαμπάδων τους, που σήμερα αντιμετωπίζουν με μια αμήχανη αμυντική προσέγγιση την όλη φάση.

Μια απ' τα ίδια δηλαδή στη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.
        Η ελπίδα είναι παγίδα.
        Άβαταρ μέλους
        Saliveros

Δεν είμαι, πάντως, καθόλου αισιόδοξος ότι ο Μητσοτάκης θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το φαινόμενο του χουλιγκανισμού.

Αφενός επειδή αφέθηκε πρακτικώς ανενόχλητος τόσα χρόνια, ώστε να έχει γίνει κάτι σαν τουριστικό αξιοθέατο.
          Αφετέρου, επειδή, με την πρώτη σφαλιάρα που θα πέσει, σύμπαντα τα ΜΜΕ (όλων των αποχρώσεων) θα επιδοθούν σε μοιρολόγια για την κτηνώδη αντιμετώπιση των παιδιών.
          Και οι επαγγελματίες δικηγόροι-πολιτικοί υπερασπιστές τους θα υποκινούν "μαζικές" εκδηλώσεις προς απαλλαγήν των (πάντοτε αδίκως) τυχόν συλλαμβανομένων αλητάμπουρων.

Αν η πλειοψηφία των πολιτών δεν συνειδητοποιήσει το πραγματικό ποιόν και τις πραγματικές κατευθύνσεις τους, πολύ φοβάμαι ότι θα τους ανεχόμαστε για πολύ ακόμα.
            Σας κάναμε ανθρώπους.
            Πάνος Σκουρλέτης
            Άβαταρ μέλους
            anatta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anatta »

Οι νέοι που καλούνται να γίνουν σαν τα μούτρα σάπιων και ένοχων ή φιλήσυχων και συνένοχων σε όλο αυτό το σκηνικό, θα αντιδρούν, έστω ένα κομμάτι τους, αρκετό όμως για να θυμίζουν την σαπίλα και την μιζέρια σας. :wave:
            Άβαταρ μέλους
            argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

anatta έγραψε: 22 Ιουν 2019, 11:00 Οι νέοι που καλούνται να γίνουν σαν τα μούτρα σάπιων και ένοχων ή φιλήσυχων και συνένοχων σε όλο αυτό το σκηνικό, θα αντιδρούν, έστω ένα κομμάτι τους, αρκετό όμως για να θυμίζουν την σαπίλα και την μιζέρια σας. :wave:
            Εδώ έχουμε λέξεις στη σειρά που δε βγάζουν κανένα νόημα :lol:
            Ποιοι νέοι ποιά η αντίδραση σε ποιον θυμίζουν τι και ποιος τελικά είναι ο μίζερος οέο? :lol:
            Νήφε και μέμνησο απιστείν
            Άβαταρ μέλους
            perseus
            Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Να ξανανοίξει η μακρονησος και να τους στέλνουν εκει
            Άβαταρ μέλους
            ΓΑΛΗ

Saliveros έγραψε: 22 Ιουν 2019, 10:50
              Δεν είμαι, πάντως, καθόλου αισιόδοξος ότι ο Μητσοτάκης θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το φαινόμενο του χουλιγκανισμού.

Αφενός επειδή αφέθηκε πρακτικώς ανενόχλητος τόσα χρόνια, ώστε να έχει γίνει κάτι σαν τουριστικό αξιοθέατο.
              Αφετέρου, επειδή, με την πρώτη σφαλιάρα που θα πέσει, σύμπαντα τα ΜΜΕ (όλων των αποχρώσεων) θα επιδοθούν σε μοιρολόγια για την κτηνώδη αντιμετώπιση των παιδιών.
              Και οι επαγγελματίες δικηγόροι-πολιτικοί υπερασπιστές τους θα υποκινούν "μαζικές" εκδηλώσεις προς απαλλαγήν των (πάντοτε αδίκως) τυχόν συλλαμβανομένων αλητάμπουρων.

Αν η πλειοψηφία των πολιτών δεν συνειδητοποιήσει το πραγματικό ποιόν και τις πραγματικές κατευθύνσεις τους, πολύ φοβάμαι ότι θα τους ανεχόμαστε για πολύ ακόμα.
              Έχω την εντύπωση ότι οι εθιμικές αντιδράσεις στην περίπτωση δυναμικής αντιδημοκρατικής παρέμβασης :D δεν θα είναι τόσο έντονες.
              Οκ, τα μμε θα παίξουν πάλι το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου που ξέρουν καλά αλλά από εκεί και πέρα, ξέρουμε όλοι ότι το θέμα δεν εξαρτάται από τους μπαχαλάκηδες αλλά από τους συλλόγους καθητητών και φοιτητών.

Αν συνεχίσουν το ίδιο κρυφτούλι, για τους δικούς τους λόγους, το όλο θέμα απλώς θα παίξει ως ο κύριος υποστηρικτικός μοχλός της στροφής προς την ιδιωτική εκπαίδευση. Αν δεν το καταλαβαίνουν, ας συνεχίσουν όλοι να παριστάνουν τη βαράγγεια φρουρά της ακαδημαϊκότητας που θέλουν να διαφυλάξουν.

Ο Μητσοτάκης, δεν νομίζω ότι θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό. :lol:
              Η ελπίδα είναι παγίδα.
              Απάντηση
              • Παραπλήσια Θέματα
                Απαντήσεις
                Προβολές
                Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”