!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγανάκτιση για τα τατουάζ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Παρταλι
Re: Αγανάκτιση για τα τατουάζ
να μαντεψω οτι σε σοκαρουν γενικα οι δερματοπαθειες? οχι?ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:39Αυτά τα κλισέ ήταν πιασάρικα πριν 30 χρόνια.blackpaint έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:31ο τσομπαναραισμος ειναι μια ηθικη συνθηκη, οχι κληρονομικη η γεωγραφικη η οτιδηποτε αλλο. Περιγραφει μια κοινωνια περιχαρακωμενη στις αγκυλωσεις της και αυτοαναφορικη, που νοιωθει αβολα και απειλουμενη οταν οι αλλοι κανουν αυτα που γουσταρουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:25 Αν μη τι άλλο, οι τσομπαναραίοι δεν ντρέπονται γι' αυτό που κάνουν. Αυτοί που ντρέπονται είναι αυτοί που προσπαθούν να διαγράψουν την καταγωγή τους.
Σε κάθε περίπτωση, πίστευε ό,τι θέλεις και κάνε στο σώμα σου ό,τι γουστάρεις.
Εγώ θα συνεχίσω να ψιλοσοκάρομαι όταν βλέπω γυναικεία και αντρικά χέρια με πυκνά τατού από τον ώμο ως τον καρπό γιατί με παραπέμπουν σε γάγγραινα. Κάποια στιγμή θα το ξεπεράσω.![]()
τα τατουαζ (που σε σοκαρουν) αλλα γινοντε για να καλυψουν δερματοπαθειες (που σε σοκαρουν - απαντω για σενα) σε πειραζουν?
btw, κι εγω ειμαι εναντια στα ντιρινταχταδικα μανικια
οπως και στο 80% που λενε οτι τα ταττουζ ειναι Τεχνη, πουτσες μπλε ειναι, τεχνικη ειναι
- blackpaint
πολιτισμικα αντικειμενα ειναι τα τατου, οχι τεχνη. Οπως ενα σεμεδακι του παλιου καιρου. Η ενα αυτοκολητο απο μπαντα.
Σε κοινωνικο επιπεδο παντως, μπορουν να χαρακτηριστουν ως μια μορφη αστικης νευρωσης, οπως ολα τα συγχρονα κοληματα.
Σε κοινωνικο επιπεδο παντως, μπορουν να χαρακτηριστουν ως μια μορφη αστικης νευρωσης, οπως ολα τα συγχρονα κοληματα.
Έτσι όπως το θέτεις, δεν χρειάζεται κάποιος που έχει δερματοπάθεια να την καλύψει με κάτι που μοιάζει με δερματοπάθεια.Παρταλι έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:12
να μαντεψω οτι σε σοκαρουν γενικα οι δερματοπαθειες? οχι?
τα τατουαζ (που σε σοκαρουν) αλλα γινοντε για να καλυψουν δερματοπαθειες (που σε σοκαρουν - απαντω για σενα) σε πειραζουν?
Είναι πιο οικονομικό να την αφήσει ως έχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Παρταλι
εγω εχω δερματοπαθεια και οι γιατροι μου προτειναν τατουαζΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:32Έτσι όπως το θέτεις, δεν χρειάζεται κάποιος που έχει δερματοπάθεια να την καλύψει με κάτι που μοιάζει με δερματοπάθεια.Παρταλι έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:12
- blackpaint
ντιμπειταμπλ.
-
Παρταλι
οχι, εχω κανει
δεν υπαρχει καμια ελευθερια
απλα λειτουργεις
γενικα δεν εχει καμια διαφορα με το να κανεις επιπλα
Αν και μου φαίνεται λίγο περίεργο μια διαδικασία σαν το τατουάζ να μην επιδεινώνει μια δερματοπάθεια, αν σε καλύπτει για αισθητικούς λόγους, γιατί όχι;Παρταλι έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:35εγω εχω δερματοπαθεια και οι γιατροι μου προτειναν τατουαζΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:32Έτσι όπως το θέτεις, δεν χρειάζεται κάποιος που έχει δερματοπάθεια να την καλύψει με κάτι που μοιάζει με δερματοπάθεια.Παρταλι έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:12
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Παρταλι
να μη σου φαινεται καθολου παραξενοΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:39Αν και μου φαίνεται λίγο περίεργο μια διαδικασία σαν το τατουάζ να μην επιδεινώνει μια δερματοπάθεια, αν σε καλύπτει για αισθητικούς λόγους, γιατί όχι;
υπαρχει και η πλαστικη για ιατρικους σκοπους (μαστοκτομες κλπ)
γενικα ρε μαλακες.....
Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς θέλεις να καταλήξεις αλλά δεν πειράζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- blackpaint
δεν εχει τους περιορισμους σ επιπεδο στυλ και θεματολογιας με τις αγιογραφιες.Παρταλι έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:38οχι, εχω κανει
δεν υπαρχει καμια ελευθερια
απλα λειτουργεις
γενικα δεν εχει καμια διαφορα με το να κανεις επιπλα
εχω πετυχει παντως ατομα με τατου αγιογραφικου στυλ. χιπστεροθεουσες.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
τι ρατσισμος ειναι αυτος ? πως υποβοβαζεται μια γυναικα οταν της τον σφυραει ο Ιβαν Μπεργεροφ?blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:03δεν καταλαναινεις πως εδω κανεις σλατ σειμινγκ, υποβιβαζεις δηλαδη μια γυναικα επειδη εκφραζει ελευθερα τη σεξουαλικοτητα της; Και πως αυτο ειναι καραμπινατος σεξισμος;vantono έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:56 Γιατί όταν εξισώνετε την Μιμόζα τη μπαργούμαν που εχει βαρέσει ενα τατού μόλις 10cm πανω απο την κωλοτρυπίδα της και σε εξόχως επιδεικτικό σημείο [μόνο και μόνο για να γκαβλωνει περισσότερο ο Ιβάν ο Μπεργκέροφ απο το Μενίδι όταν της τον σφυράει α λα ντόγκι με την παρέα του]
- blackpaint
συγχαρητηρια, εντοπισες και τον ρατσισμο στην προβληματικοτατη αυτη δηλωση του βαντονο. Μονο και μονο που διαλεξε ξενικα ονοματα που παραπεμπουν σε μεταναστες/εργατες, το κανει ακομα πιο τοξικο.perseus έγραψε: 21 Ιουν 2019, 19:00τι ρατσισμος ειναι αυτος ? πως υποβοβαζεται μια γυναικα οταν της τον σφυραει ο Ιβαν Μπεργεροφ?blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:03δεν καταλαναινεις πως εδω κανεις σλατ σειμινγκ, υποβιβαζεις δηλαδη μια γυναικα επειδη εκφραζει ελευθερα τη σεξουαλικοτητα της; Και πως αυτο ειναι καραμπινατος σεξισμος;vantono έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:56 Γιατί όταν εξισώνετε την Μιμόζα τη μπαργούμαν που εχει βαρέσει ενα τατού μόλις 10cm πανω απο την κωλοτρυπίδα της και σε εξόχως επιδεικτικό σημείο [μόνο και μόνο για να γκαβλωνει περισσότερο ο Ιβάν ο Μπεργκέροφ απο το Μενίδι όταν της τον σφυράει α λα ντόγκι με την παρέα του]
Σας εχω εκπαιδευσει καλα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εσυ εισαι ο ρατσιστης το σχολιο σου ηταν προσβλητικο για τον Ιβαν μονο και μονο επειδη ειναι μεταναστης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση