!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγανάκτιση για τα τατουάζ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Παρταλι

Re: Αγανάκτιση για τα τατουάζ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:39
blackpaint έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:31
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:25 Αν μη τι άλλο, οι τσομπαναραίοι δεν ντρέπονται γι' αυτό που κάνουν. Αυτοί που ντρέπονται είναι αυτοί που προσπαθούν να διαγράψουν την καταγωγή τους.
ο τσομπαναραισμος ειναι μια ηθικη συνθηκη, οχι κληρονομικη η γεωγραφικη η οτιδηποτε αλλο. Περιγραφει μια κοινωνια περιχαρακωμενη στις αγκυλωσεις της και αυτοαναφορικη, που νοιωθει αβολα και απειλουμενη οταν οι αλλοι κανουν αυτα που γουσταρουν.
Αυτά τα κλισέ ήταν πιασάρικα πριν 30 χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, πίστευε ό,τι θέλεις και κάνε στο σώμα σου ό,τι γουστάρεις.

Εγώ θα συνεχίσω να ψιλοσοκάρομαι όταν βλέπω γυναικεία και αντρικά χέρια με πυκνά τατού από τον ώμο ως τον καρπό γιατί με παραπέμπουν σε γάγγραινα. Κάποια στιγμή θα το ξεπεράσω. :lol:
να μαντεψω οτι σε σοκαρουν γενικα οι δερματοπαθειες? οχι?
τα τατουαζ (που σε σοκαρουν) αλλα γινοντε για να καλυψουν δερματοπαθειες (που σε σοκαρουν - απαντω για σενα) σε πειραζουν?

btw, κι εγω ειμαι εναντια στα ντιρινταχταδικα μανικια
οπως και στο 80% που λενε οτι τα ταττουζ ειναι Τεχνη, πουτσες μπλε ειναι, τεχνικη ειναι
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

πολιτισμικα αντικειμενα ειναι τα τατου, οχι τεχνη. Οπως ενα σεμεδακι του παλιου καιρου. Η ενα αυτοκολητο απο μπαντα.
Σε κοινωνικο επιπεδο παντως, μπορουν να χαρακτηριστουν ως μια μορφη αστικης νευρωσης, οπως ολα τα συγχρονα κοληματα.
Παρταλι

τα τατουζ ειναι σκεδον το ιδιο με τις αγιογραφιες
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Παρταλι έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:12
τα τατουαζ (που σε σοκαρουν) αλλα γινοντε για να καλυψουν δερματοπαθειες (που σε σοκαρουν - απαντω για σενα) σε πειραζουν?
Έτσι όπως το θέτεις, δεν χρειάζεται κάποιος που έχει δερματοπάθεια να την καλύψει με κάτι που μοιάζει με δερματοπάθεια.
Είναι πιο οικονομικό να την αφήσει ως έχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παρταλι

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:32
Έτσι όπως το θέτεις, δεν χρειάζεται κάποιος που έχει δερματοπάθεια να την καλύψει με κάτι που μοιάζει με δερματοπάθεια.
εγω εχω δερματοπαθεια και οι γιατροι μου προτειναν τατουαζ
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Παρταλι έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:28 τα τατουζ ειναι σκεδον το ιδιο με τις αγιογραφιες
ντιμπειταμπλ.
Παρταλι

blackpaint έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:36
Παρταλι έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:28 τα τατουζ ειναι σκεδον το ιδιο με τις αγιογραφιες
ντιμπειταμπλ.
οχι, εχω κανει
δεν υπαρχει καμια ελευθερια
απλα λειτουργεις

γενικα δεν εχει καμια διαφορα με το να κανεις επιπλα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Παρταλι έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:35
Αν και μου φαίνεται λίγο περίεργο μια διαδικασία σαν το τατουάζ να μην επιδεινώνει μια δερματοπάθεια, αν σε καλύπτει για αισθητικούς λόγους, γιατί όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παρταλι

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:39
Παρταλι έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:35

Αν και μου φαίνεται λίγο περίεργο μια διαδικασία σαν το τατουάζ να μην επιδεινώνει μια δερματοπάθεια, αν σε καλύπτει για αισθητικούς λόγους, γιατί όχι;
να μη σου φαινεται καθολου παραξενο
υπαρχει και η πλαστικη για ιατρικους σκοπους (μαστοκτομες κλπ)
γενικα ρε μαλακες.....
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς θέλεις να καταλήξεις αλλά δεν πειράζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Παρταλι έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:38
blackpaint έγραψε: 21 Ιουν 2019, 18:36
ντιμπειταμπλ.
οχι, εχω κανει
δεν υπαρχει καμια ελευθερια
απλα λειτουργεις

γενικα δεν εχει καμια διαφορα με το να κανεις επιπλα
δεν εχει τους περιορισμους σ επιπεδο στυλ και θεματολογιας με τις αγιογραφιες.
εχω πετυχει παντως ατομα με τατου αγιογραφικου στυλ. χιπστεροθεουσες.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:03
vantono έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:56 Γιατί όταν εξισώνετε την Μιμόζα τη μπαργούμαν που εχει βαρέσει ενα τατού μόλις 10cm πανω απο την κωλοτρυπίδα της και σε εξόχως επιδεικτικό σημείο [μόνο και μόνο για να γκαβλωνει περισσότερο ο Ιβάν ο Μπεργκέροφ απο το Μενίδι όταν της τον σφυράει α λα ντόγκι με την παρέα του]
δεν καταλαναινεις πως εδω κανεις σλατ σειμινγκ, υποβιβαζεις δηλαδη μια γυναικα επειδη εκφραζει ελευθερα τη σεξουαλικοτητα της; Και πως αυτο ειναι καραμπινατος σεξισμος;
τι ρατσισμος ειναι αυτος ? πως υποβοβαζεται μια γυναικα οταν της τον σφυραει ο Ιβαν Μπεργεροφ?
Άβαταρ μέλους
blackpaint

perseus έγραψε: 21 Ιουν 2019, 19:00
blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:03
vantono έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:56 Γιατί όταν εξισώνετε την Μιμόζα τη μπαργούμαν που εχει βαρέσει ενα τατού μόλις 10cm πανω απο την κωλοτρυπίδα της και σε εξόχως επιδεικτικό σημείο [μόνο και μόνο για να γκαβλωνει περισσότερο ο Ιβάν ο Μπεργκέροφ απο το Μενίδι όταν της τον σφυράει α λα ντόγκι με την παρέα του]
δεν καταλαναινεις πως εδω κανεις σλατ σειμινγκ, υποβιβαζεις δηλαδη μια γυναικα επειδη εκφραζει ελευθερα τη σεξουαλικοτητα της; Και πως αυτο ειναι καραμπινατος σεξισμος;
τι ρατσισμος ειναι αυτος ? πως υποβοβαζεται μια γυναικα οταν της τον σφυραει ο Ιβαν Μπεργεροφ?
συγχαρητηρια, εντοπισες και τον ρατσισμο στην προβληματικοτατη αυτη δηλωση του βαντονο. Μονο και μονο που διαλεξε ξενικα ονοματα που παραπεμπουν σε μεταναστες/εργατες, το κανει ακομα πιο τοξικο.

Σας εχω εκπαιδευσει καλα.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

εσυ εισαι ο ρατσιστης το σχολιο σου ηταν προσβλητικο για τον Ιβαν μονο και μονο επειδη ειναι μεταναστης.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”