!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ωραίες φάσεις στην δουλειά μου
-
talaipwros
-
talaipwros
Re: Ωραίες φάσεις στην δουλειά μου
Κάτι που δεν φαντάζεσαι. Η υγρασία περνάει και από την πέτρα.
Μπορεί μια πέτρα σαν αυτή την φωτογραφίας να είναι τελείως διαπερατή από το νερό, όχι μόνο να περνά υγρασία, αλλά να στάζει νερό από μέσα.
-
talaipwros
Ok, σεβαστον, αλλά σίγουρα τα κενά δεν βοηθάνε
Επίσης μόνο μια γωνιά, εκεί που θέλει pointing μαζεύει υγρασία ( εκεί που είναι η φωτο). Όλο το υπόλοιπο σπίτι δεν βάζει τίποτα.
Επίσης μόνο μια γωνιά, εκεί που θέλει pointing μαζεύει υγρασία ( εκεί που είναι η φωτο). Όλο το υπόλοιπο σπίτι δεν βάζει τίποτα.
-
Γιάννης
Καλά, και γι'αυτό το λόγο σε βγάλανε από το τζακούζι; Τέτοιας έκτασης επισκευές εγώ πλέον τις κάνω μόνος μου.Μηχανικός έγραψε: 20 Ιουν 2019, 16:15 είχε φουσκώσει το τελικό στρώμα του σοβά, η μαρμαροκονία που είχε πάχος περίπου 5 χιλιοστά και σε έκταση λιγότερη από ένα τετραγωνικό.
Ωραία φάση στη δουλειά μου: μοιράσαμε αυτά τις δύο εβδομάδες πριν και μετά το Πάσχα στα πλαίσια του "μένουμε σπίτι".
Οι μισοί έλειπαν την προηγούμενη εβδομάδα και οι άλλοι μισοί λείπουμε αυτήν.
Αφού λείπω εγώ, θα πδχτουν και φρόντισα να έχω μαζί μου τα καλά παιδιά για να λείπουν μαζί μου και να μην πήξουν χωρίς εμένα.
Καλή φάση 1: αράζω σπίτι.
Καλή φάση 2: τους φαντάζομαι να τρέχουν πάνω-κάτω και να πνίγονται σε μια κουταλιά νερό.
Επίσης έχω κλειστό το κινητό.
Αφού λείπω εγώ, θα πδχτουν και φρόντισα να έχω μαζί μου τα καλά παιδιά για να λείπουν μαζί μου και να μην πήξουν χωρίς εμένα.
Καλή φάση 2: τους φαντάζομαι να τρέχουν πάνω-κάτω και να πνίγονται σε μια κουταλιά νερό.
Επίσης έχω κλειστό το κινητό.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Επειδή σε εμάς θα λείπουν αρκετοί για 1,5 μήνα και βρίσκομαι στη θέση αυτών που γαμιονται πίσω και χαιρεστε, να σου πω πως όταν γυρίσετε θα ψαχνεστε.Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 10:59 Ωραία φάση στη δουλειά μου: μοιράσαμε αυτά τις δύο εβδομάδες πριν και μετά το Πάσχα στα πλαίσια του "μένουμε σπίτι".
Καλή φάση 2: τους φαντάζομαι να τρέχουν πάνω-κάτω και να πνίγονται σε μια κουταλιά νερό.![]()
Επίσης έχω κλειστό το κινητό.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δεν διάβασες καλά. Το μοιράσαμε.Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 11:15Επειδή σε εμάς θα λείπουν αρκετοί για 1,5 μήνα και βρίσκομαι στη θέση αυτών που γαμιονται πίσω και χαιρεστε, να σου πω πως όταν γυρίσετε θα ψαχνεστε.Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 10:59 Ωραία φάση στη δουλειά μου: μοιράσαμε αυτά τις δύο εβδομάδες πριν και μετά το Πάσχα στα πλαίσια του "μένουμε σπίτι".
Καλή φάση 2: τους φαντάζομαι να τρέχουν πάνω-κάτω και να πνίγονται σε μια κουταλιά νερό.![]()
Αυτοί έλειπαν την προηγούμενη εβδομάδα και εμείς λείπουμε αυτήν. Πριν το πηγαίναμε μια μέρα ο ένας, μια μέρα ο άλλος και έλειπε το 30% και πάλι όταν ήταν συγκεκριμένα άτομα δεν άντεχαν τον φόρτο της εργασίας και κλαίγονταν.
Απλώς αυτοί που έλειπαν πριν και τρέχαμε εμείς, είναι λιγουλάκι άχρηστοι. Όλο στηρίζονται πάνω μας και έχουν και την υποστήριξη των αποπάνω. Πήραν άδεια την μεγάλη εβδομάδα γιατί ήξεραν πως θα είχε αυξημένη δουλειά πριν το Πάσχα. Και μεγάλη πίεση. Όλοι θέλουν να προλάβουν ημερομηνίες.
Τώρα όμως είναι όλοι οι άχρηστοι μαζεμένοι. Το σταθερό μου χτυπάει σαν δαιμονισμένο εδώ και κάνα μισάωρο, το έβαλα στο αθόρυβο. Το κινητό, όπως είπα, κλειστό. Αν κάνω το λάθος, ξέρω τι θα ακούσω "δεν είμαι καλά και ο Κ. είπε θα φέρει χαρτί από γιατρό, πρέπει να έρθεις αύριο, πάω να το πω στον διευθυντή" . Δεν θα με βρουν. Η δουλειά δεν έχει να κάνει με άρρωστους ούτε με επιφυλακή όπως οι ένστολοι, δεν έχω διοικητικό θέμα αν δεν με βρουν.
Μην ξεχνάς, όσοι πήραν την ειδική άδεια, κάθε τέσσερις μέρες χρεώνονται μια μέρα κανονική άδεια. Από τις μέρες που λείπουν συνολικά, το 20% είναι καλοκαιρινή άδεια και το 80% είναι ειδική.
Το λέω γιατί είπε ένας εδώ "ε καλά, κάτι θα γίνει, θα τα βρούμε". Του είπα όταν τα βρει, να πάει για τριμάρισμα γιατί θα τον δείξουν τα κανάλια, να βγει ωραίος. Και το εννοώ.
1,5 μήνας που λες, είναι μείον 5-6 μέρες από την καλοκαιρινή άδεια.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φαντάζομαι αράζεις στον καναπέ φορώντας μάσκα υψηλής προστασίας.Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 10:59 Ωραία φάση στη δουλειά μου: μοιράσαμε αυτά τις δύο εβδομάδες πριν και μετά το Πάσχα στα πλαίσια του "μένουμε σπίτι".
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Όχι, σπίτι μου είμαι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Απρ 2020, 12:07Φαντάζομαι αράζεις στον καναπέ φορώντας μάσκα υψηλής προστασίας.Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 10:59 Ωραία φάση στη δουλειά μου: μοιράσαμε αυτά τις δύο εβδομάδες πριν και μετά το Πάσχα στα πλαίσια του "μένουμε σπίτι".
Τις μάσκες υψηλής προστασίας που αγόρασα από το φαρμακείο της γειτονιάς, τις έχω για έξω.
Αν θέλεις, μπορώ να ενημερώσω νοσοκομείο να στείλει να αγοράσουν τέτοιες μάσκες από συνοικιακό φαρμακείο όταν ξαναφέρει. Πες μου ποιο νοσοκομείο ενδιαφέρεται, τρικυμία εν κρανίω.
Πώωωωω, έχω και μήνυμα στο Facebook. Και ούτε καν από τα χαμένα της δουλειάς, αλλά από κοινό γνωστό.
Δεν το ανοίγω καν, βγαίνω και από το web.
Αυτήν την εβδομάδα είναι μόνοι τους, τέρμα.
Τι ωραία, τέλεια είναι η φάση.
Δεν το ανοίγω καν, βγαίνω και από το web.
Αυτήν την εβδομάδα είναι μόνοι τους, τέρμα.
Τι ωραία, τέλεια είναι η φάση.
όλη αυτή η συμπεριφορά σου θα κοστίσει σε κάποιους συμπολίτες μας που έχουν συναλλαγές με το δημόσιο. Φυσικά εσένα δε σε αφορά αυτό, ο μισθουλάκος να πέφτει, ποιος χεστηκε για τον πολίτη.Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 10:59 Ωραία φάση στη δουλειά μου: μοιράσαμε αυτά τις δύο εβδομάδες πριν και μετά το Πάσχα στα πλαίσια του "μένουμε σπίτι".
Έτρεξα για τους συμπολίτες μου (για εταιρίες) όλην την περασμένη εβδομάδα και με το παραπάνω.mao mao έγραψε: 21 Απρ 2020, 12:24όλη αυτή η συμπεριφορά σου θα κοστίσει σε κάποιους συμπολίτες μας που έχουν συναλλαγές με το δημόσιο. Φυσικά εσένα δε σε αφορά αυτό, ο μισθουλάκος να πέφτει, ποιος χεστηκε για τον πολίτη.Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 10:59 Ωραία φάση στη δουλειά μου: μοιράσαμε αυτά τις δύο εβδομάδες πριν και μετά το Πάσχα στα πλαίσια του "μένουμε σπίτι".
Τα παράπονά σου σε όποιον έστειλε την ανακοίνωση να είμαστε με προσωπικό ασφαλείας, στους κηφήνες που αποφάσισαν να λείπουν όλοι μαζί όταν είχε πολλή δουλειά, σε όποιον έκανε δεκτό το αίτημα τους και σε όποιον τους προσέλαβε. Να λείπουν οι άχρηστοι όπως προβλέπεται και οι υπόλοιποι να μην λείπουμε καθόλου γιατί έτσι θέλεις, ξέχνα το.
Η δουλειά δεν είναι για να ξημεροβραδιάζομαι εκεί και ως πολίτης μπορείς πλέον να κάνεις παράπονα εγγράφως. Και λαμβάνονται υπόψιν, δεν είμαστε στα πασοκοέιτις. Μπορεις να στείλεις ακόμα και mail από το σπίτι σου, αλλά μόλις κάνεις την δουλίτσα σου, ρίχνεις μαύρη πέτρα πίσω σου και η κατάσταση συνεχίζεται.
Εγώ ειδικά που έχω να κάνω με εταιρίες, ξέρω πως επιπλέον δεν θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις τους με κανέναν και πότε δεν διαμαρτύρονται. Απλώς πάνε εκεί που ξέρουν πως θα εξυπηρετηθούν και έτσι οι μισοί πήζουν και οι άλλοι μισοί ρίχνουν πασιέντζα.
Τώρα λοιπόν ας διαμαρτυρηθείτε, είναι η σειρά μας να λείπουμε και θα λείπουμε. Εγώ τουλάχιστον, δεν ξέρω αν κάποιος από τους άλλους τους λυπηθεί.
Εσύ καλο μου αναρχοκουμούνι, γκρινιάζεις γιατί θεωρείς δίκαιο να πήζουμε οι μισοί επειδή οι άλλοι μισοί είναι άχρηστοι βυσματούχοι, ή απλώς θέλεις πάλι να μου πας κόντρα όποιο και αν είναι το θέμα;
Όσο πάει γίνεται και καλύτερη η φάση.
Δουλεύετε σίγουρα στο Δημόσιο;Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 11:42 Πήραν άδεια την μεγάλη εβδομάδα γιατί ήξεραν πως θα είχε αυξημένη δουλειά πριν το Πάσχα. Και μεγάλη πίεση. Όλοι θέλουν να προλάβουν ημερομηνίες.
Τώρα όμως είναι όλοι οι άχρηστοι μαζεμένοι. Το σταθερό μου χτυπάει σαν δαιμονισμένο εδώ και κάνα μισάωρο, το έβαλα στο αθόρυβο.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μα όλοι άχρηστοι είναι στο δημόσιο γιατί διαχωρίσει τις βάρδιες;elchav έγραψε: 21 Απρ 2020, 12:45Δουλεύετε σίγουρα στο Δημόσιο;Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 11:42 Πήραν άδεια την μεγάλη εβδομάδα γιατί ήξεραν πως θα είχε αυξημένη δουλειά πριν το Πάσχα. Και μεγάλη πίεση. Όλοι θέλουν να προλάβουν ημερομηνίες.
Τώρα όμως είναι όλοι οι άχρηστοι μαζεμένοι. Το σταθερό μου χτυπάει σαν δαιμονισμένο εδώ και κάνα μισάωρο, το έβαλα στο αθόρυβο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
-
- 8 Απαντήσεις