!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ωραίες φάσεις στην δουλειά μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
- Casper -

Re: Ωραίες φάσεις στην δουλειά μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Feindflug έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:55
- Casper - έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:52
Feindflug έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:49
Κουράστηκες να χουφτώνεις και ψάχνεις άλλη δουλειά τώρα;
Κάπως έτσι :lol:
Και η συμπεριφορά τους. Το χούφτωμα ήταν το λιγότερο. Κουράστηκαν να χουφτώνουν κι' άλλοι 60. :lol:
Περίεργα τα λες, τύπισσα. Πού δούλευες και χούφτωνες και σε χουφτώναν;
Στο χούφτωμα εσύ αναφέρθηκες, περίεργε τύπε. :lol:
Πάντως μην το γελάς. Εμένα όλες οι κυρίες μου έκαναν κοπλιμέντα για τα ωραία μου χουφτώματα. Γαργαλιόντουσαν. Πώς το λέτε εσείς οι Έλληνες τελοσπάντων. :oops:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

- Casper - έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:57
- Casper - έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:52

Κάπως έτσι :lol:
Και η συμπεριφορά τους. Το χούφτωμα ήταν το λιγότερο. Κουράστηκαν να χουφτώνουν κι' άλλοι 60. :lol:
Πάντως μην το γελάς. Εμένα όλες οι κυρίες μου έκαναν κοπλιμέντα για τα ωραία μου χουφτώματα. Γαργαλιόντουσαν. Πώς το λέτε εσείς οι Έλληνες τελοσπάντων. :oops:
Χούφτωμα το λέμε. Προέρχεται από το γερμανικό χούφτεν.
Τελικά τι δουλειά έκανες;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ο πιο καλτ ψιλικατζής της γειτονιάς μου ήταν ένας τύπος, που είχε πάντα ελάχιστα πράγματα στο μαγαζί, όποτε ήθελε άνοιγε και έκλεινε, έφευγε στο άσχετο τριήμερα για να πάει για ψάρεμα, έφτιαχνε μπαγλαμαδάκια :lol: και τα πούλαγε, είχε μαζέψει όλες τις γάτες της γειτονιάς και ήταν πάντα χαρούμενος. Τον θυμήθηκα με αυτό που λέγατε για τα πλαστικά στα περιοδικά. Ο δικός μας είχε άλλη πιο προχωρημένη τακτική. Έβγαζε μόνος του το πλαστικό και ό,τι δώρο υπήρχε μέσα (βερνίκι νυχιών, κραγιόν, πετσέτες μπάνιου, κολάν, τσάντες, βιβλία κλπ) του' βαζε μια τιμή ο,τι να' ναι και το έβαζε σε ένα ράφι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Casper -

Feindflug έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:59
Σεκιουριτίνα :lol:

Θυμήθηκα κι' άλλη φάση. "Φώναζα" σε κάποιον να αφήσει τα τσιγάρα. Έτοιμος ήταν να καπνίσει. Μετά του φώναζα να μην βγάλει τα ρούχα του. Εγώ και ένας συνάδελφος μόνο σε εκείνο το σημείο. Αυτόν ούτε που τον άκουγε. Άκουσε εμένα για το τσιγάρο (με παραδέχτηκε και ο shift manager), αλλά δυστυχώς δεν με άκουσε για τα ρούχα. Τα κατέβασε όλα. Εγώ γύρισα απ' την άλλη. Ο shift manager κάλεσε την αστυνομία. Έφαγε "ξύλο". Το αστείο ήταν αυτά που του έλεγαν και που έφτυσαν τον καρπό ενός φρούτου πάνω του. Εγώ εκεί ήθελα να κλάψω βέβαια αλλά ήταν η πρώτη φορά που είδα τον συγκεκριμένο shift να γελάει.

Να πω και κάτι για να κοροϊδέψω τον εαυτό μου. Μήνας Αύγουστος. Ο κακός χαμός στο αεροδρόμιο. Ωράριο: 07:00-19:00. Οι 8ωροι ήρθαν στις 15:00, σχόλαναν στις 23:00. Μου άρεσε τότε ένα παιδί πάρα πολύ και πιστεύω πως του άρεσα κι' εγώ γιατί έπαιζαν συνέχεια ματιές και όποτε μας έβαζαν κοντά ήτανε πολύ ντροπαλός (ενώ γενικά με άλλους-άλλες δεν ήταν). Ε εγώ όποτε τον έβλεπα γέμιζα ενέργεια. Μετά από 12ωρο ήρθε η ώρα να σχολάσω, αλλά επειδή δεν τον είχα "χορτάσει" (4 ώρες ήτανε εκεί αλλά δεν τύγχαινε συχνά να είμαστε κοντά :( ) είχα όρεξη να μείνω εκεί άλλες 4ις ώρες να δουλέψω 16ωρο απλά και μόνο για να τον βλέπω. Τελικά η καψούρα είναι αρρώστια.... :oops:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

- Casper - έγραψε: 19 Ιουν 2019, 16:14

Θυμήθηκα κι' άλλη φάση. "Φώναζα" σε κάποιον να αφήσει τα τσιγάρα. Έτοιμος ήταν να καπνίσει. Μετά του φώναζα να μην βγάλει τα ρούχα του. Εγώ και ένας συνάδελφος μόνο σε εκείνο το σημείο. Αυτόν ούτε που τον άκουγε. Άκουσε εμένα για το τσιγάρο (με παραδέχτηκε και ο shift manager), αλλά δυστυχώς δεν με άκουσε για τα ρούχα. Τα κατέβασε όλα. Εγώ γύρισα απ' την άλλη. Ο shift manager κάλεσε την αστυνομία. Έφαγε "ξύλο". Το αστείο ήταν αυτά που του έλεγαν και που έφτυσαν τον καρπό ενός φρούτου πάνω του. Εγώ εκεί ήθελα να κλάψω βέβαια αλλά ήταν η πρώτη φορά που είδα τον συγκεκριμένο shift να γελάει.

Να πω και κάτι για να κοροϊδέψω τον εαυτό μου. Μήνας Αύγουστος. Ο κακός χαμός στο αεροδρόμιο. Ωράριο: 07:00-19:00. Οι 8ωροι ήρθαν στις 15:00, σχόλαναν στις 23:00. Μου άρεσε τότε ένα παιδί πάρα πολύ και πιστεύω πως του άρεσα κι' εγώ γιατί έπαιζαν συνέχεια ματιές και όποτε μας έβαζαν κοντά ήτανε πολύ ντροπαλός (ενώ γενικά με άλλους-άλλες δεν ήταν). Ε εγώ όποτε τον έβλεπα γέμιζα ενέργεια. Μετά από 12ωρο ήρθε η ώρα να σχολάσω, αλλά επειδή δεν τον είχα "χορτάσει" (4 ώρες ήτανε εκεί αλλά δεν τύγχαινε συχνά να είμαστε κοντά :( ) είχα όρεξη να μείνω εκεί άλλες 4ις ώρες να δουλέψω 16ωρο απλά και μόνο για να τον βλέπω. Τελικά η καψούρα είναι αρρώστια.... :oops:
Αυτόν τον χούφτωσες ή σου ξέφυγε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Casper -

Feindflug έγραψε: 19 Ιουν 2019, 16:18
- Casper - έγραψε: 19 Ιουν 2019, 16:14

Αυτόν τον χούφτωσες ή σου ξέφυγε;
:a108:

:hammer:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Κατεβαίνουν για τριήμερο προχθές Αθηναίοι που έχουν ένα παλιό πέτρινο εξοχικό.
Δεν είχαν έρθει όλο τον χειμώνα.
Με παίρνουν τηλέφωνο την Παρασκευή το βράδυ που έφτασαν, αν γίνεται να τους στείλω την άλλη μέρα έναν μάστορα να φτιάξει τον τοίχο ενός δωματίου που φούσκωσε από την υγρασία και έπεσαι τμήμα της επιφάνειάς του.
Ρωτάω: σε τι βάθος και σε πόση επιφάνεια είναι η ζημιά, για να δω τι υλικά θα χρειαστούν.
Γυναίκα πτυχιούχος ΑΕΙ: σε βάθος 5-10 εκατοστά και κάπου δέκα τετραγωνικά.
Στέλνω την άλλη μέρα έναν μάστορα με υλικά να το φτιάξει. Διαπιστώνει ότι είχε φουσκώσει το τελικό στρώμα του σοβά, η μαρμαροκονία που είχε πάχος περίπου 5 χιλιοστά και σε έκταση λιγότερη από ένα τετραγωνικό.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Μηχανικός έγραψε: 20 Ιουν 2019, 16:15 Κατεβαίνουν για τριήμερο προχθές Αθηναίοι που έχουν ένα παλιό πέτρινο εξοχικό.
Δεν είχαν έρθει όλο τον χειμώνα.
Με παίρνουν τηλέφωνο την Παρασκευή το βράδυ που έφτασαν, αν γίνεται να τους στείλω την άλλη μέρα έναν μάστορα να φτιάξει τον τοίχο ενός δωματίου που φούσκωσε από την υγρασία και έπεσαι τμήμα της επιφάνειάς του.
Ρωτάω: σε τι βάθος και σε πόση επιφάνεια είναι η ζημιά, για να δω τι υλικά θα χρειαστούν.
Γυναίκα πτυχιούχος ΑΕΙ: σε βάθος 5-10 εκατοστά και κάπου δέκα τετραγωνικά.
Στέλνω την άλλη μέρα έναν μάστορα με υλικά να το φτιάξει. Διαπιστώνει ότι είχε φουσκώσει το τελικό στρώμα του σοβά, η μαρμαροκονία που είχε πάχος περίπου 5 χιλιοστά και σε έκταση λιγότερη από ένα τετραγωνικό.
Δεν θα κοιτάξεις την αιτία; από που μπαίνει η υγρασία;
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Μηχανικός έγραψε: 20 Ιουν 2019, 16:15 Γυναίκα πτυχ...
Το γυναίκα αρκούσε.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

talaipwros έγραψε: 20 Ιουν 2019, 16:28 Δεν θα κοιτάξεις την αιτία; από που μπαίνει η υγρασία;
Το σπίτι είναι σε επικλινές έδαφος. Ενώ μπροστά για να μπεις στο ισόγειο ανεβαίνεις σκαλιά, από πίσω το μισό ισόγειο είναι μέσα στο έδαφος. Και είναι πέτρινος τοίχος χωρίς υγρομόνωση.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

SuperRogue έγραψε: 20 Ιουν 2019, 16:40
Μηχανικός έγραψε: 20 Ιουν 2019, 16:15 Γυναίκα πτυχ...
Το γυναίκα αρκούσε.
Είχα φτιάξει το σπίτι σε ένα ζευγάρι που ο άντρας ήταν Έλληνας και η γυναίκα Γερμανίδα.
Η Γερμανίδα χωρίς να έχει σπουδάσει τίποτα, καταλάβαινε τα πάντα στην οικοδομή, περισσότερο και από τούς μαστόρους.
Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή πραγματικά οι Γερμανοί έχουν πιό τεχνικό μυαλό από εμάς.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Μηχανικός έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:00
talaipwros έγραψε: 20 Ιουν 2019, 16:28 Δεν θα κοιτάξεις την αιτία; από που μπαίνει η υγρασία;
Το σπίτι είναι σε επικλινές έδαφος. Ενώ μπροστά για να μπεις στο ισόγειο ανεβαίνεις σκαλιά, από πίσω το μισό ισόγειο είναι μέσα στο έδαφος. Και είναι πέτρινος τοίχος χωρίς υγρομόνωση.
Δεν θέλει pointing?
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

talaipwros έγραψε: 20 Ιουν 2019, 16:28
Εδώ έκανε εκτίμηση της ζημιάς και του κόστους απ`το τηλέφωνο,η αιτία σε πείραξε εσένα;
Σαν να σε πάρει τηλέφωνο ασθενής και να σου πει "γιατρέ πονάω εδώ,τι έχω;"
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

talaipwros έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:11 Δεν θέλει pointing?
Τι είναι αυτό;

Δεν έστειλα τον μάστορα να λύσει το πρόβλημα της υγρασίας, προσωρινά ήθελαν να το φτιάξουν για να χρησιμοποιήσουν για καλοκαίρι το δωμάτιο.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

waldorf έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:19
talaipwros έγραψε: 20 Ιουν 2019, 16:28
Εδώ έκανε εκτίμηση της ζημιάς και του κόστους απ`το τηλέφωνο,η αιτία σε πείραξε εσένα;
Σαν να σε πάρει τηλέφωνο ασθενής και να σου πει "γιατρέ πονάω εδώ,τι έχω;"
Παρασκευή 10 το βράδυ και ήθελαν την άλλη μέρα Σαββάτο να το επισκευάσουν πρόχειρα για να χρησιμοποιήσουν το δωμάτιο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”