Dante Alighieri έγραψε: 16 Ιουν 2019, 13:43
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 13:39
Dante Alighieri έγραψε: 16 Ιουν 2019, 13:30
Αν θυμαται καποιος το ανεκδοτο με το λυκο και το λαγο και την ατακα "γιατι δε φορας κρανος", ταιριαζει με αυτο που κανετε μερικοι να δικαιολογειτε την εκθεση προσωπικων δεδομενων. Μια χαρα ανθρωποι ειναι οι μικροπωλητες.
Μ' αυτήν τη λογική όλοι οι μικροκάτι μια χαρά άνθρωποι είναι.
Το ερώτημα όμως είναι το εξής: Θεωρείτε ότι το παράνομο μικροεμπόριο μπροστά από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορεί να συγκριθεί με το αντίστοιχο μικροεμπόριο σε οποιοδήποτε άλλο πιο "διακριτικό" σημείο της πόλης;
Ή ότι εξυπηρετεί κάποιον άλλον σκοπό;
Όπως μια απολύτως εμφανή σημειολογία χρησικτησίας, αμιγώς ιδεολογικοπολιτικού περιεχομένου.
Θα ήθελα ειλικρινείς απαντήσεις.
Εγω παντα μιλαω ειλικρινα. Θα σου απαντησω σε ο,τι θες αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι ρωτας. Βλεπω οτι εννοεις κατι εξειδικευμενο. Τι χρησικτησια;
Ναι, το έχω καταλάβει ότι είσαι ειλικρινής.
Αυτό που εννοώ αγαπητέ μου, είναι ότι το συγκεκριμένο γεγονός είναι εξαιρετικά σοβαρό γιατί κάποιος (ανεξαρτήτως ανιδιοτελούς ή ιδιοτελούς πρόθεσης) έβαλε το δαχτυλάκι του στον τύπο των ήλων, δίνοντας σαφές προσωπικό στίγμα στο θέμα, χωρίς το προστατευτικό περίβλημα της αοριστίας που βόλευε τόσο το νομικό/θεσμικό όσο και το παράτυπο/εθιμικό πλαίσιο.
Το να αρχίζουν λοιπόν οι αναλύσεις για τα περιφερειακά, χωρίς να εστιάζουν στην άνεση κάποιων να λειτουργούν εμφανώς παράνομα μπροστά σε κάποιο κρατικό ίδρυμα, πιστεύω ότι είναι ένας ελιγμός διαφυγής από το βασικό πρόβλημα, δηλαδή το θέμα του
ασύλου.
Εκτός αν θεωρείτε το όλο σκηνικό, άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα.