!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιά είναι η πιθανότητα να κερδίσει τις εκλογές ο Σύριζα ;
Re: Ποιά είναι η πιθανότητα να κερδίσει τις εκλογές ο Σύριζα ;
Τα νδουλικα θελουν να εξαφανιστει ο Τσιπρας και να εχουν "αντιπάλο" την Φωφη και το Καμιναλ η τον Γιανη που θελει οι υδρογονανθρακες να μεινουν εκει που ειναι. Δεν θα τους κανουμε τη χαρη φυσικα. Τα ποσοστα του συριζα θα αυξηθουν στις εθνικες εκλογες. Η ενσωματωση της ακροδεξιας απο τη νδ μπορει να την οδηγησει στην αυτοδυναμια. Μετα θα αρχισουν τα γελια. Ο Κουλης στην Κω που θελει να ειναι οδοστρωτηρας για να μειωσει τα εμποδια στην επιχειρηματικοτητα ο Αδωνις που θα καταργησει λεει τη μειωση του αφορολογητου ο συνοδοιπορος τους Καμινης που μιλαει μιλαει για τεταρτο μνημόνιο και ο Στουρναρας που μιλαει για ιδιωτικη ασφαλιση μας δινουν μια ιδεα για το τι προκειται να ακολουθησει. Εμεις στον αγωνα για να ανατρεψουμε γρηγορα την νεοφιλελευθερη λαιλαπα που ερχεται.
-
Uppercut
Μπράβο.Dante Alighieri έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:56Μα δεν θα χασεις και τιποτα αν δεν τα ξαναπουμε. Εσυ κανε το σωστο και θα ευοδωσει ο πολιτικος σου λογος οπως και ολων των ομοιδεατων σου. Εχω βομβαρδιστει με ποιοτικα και αξια επιχειρηματα και αντεπιχειρηματα που εχω γελοιποιηθει πληρως. Να, στο άλλο νημα με ταπωσε ενας ακομα ομοιδεατης σου.Uppercut έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:40Θα αυξηθεί. Εδώ θα είμαστε. Εγώ τουλάχιστον θα είμαι, όπως ήμουν πριν και μετά τις ευρωεκλογές, πριν και μετά τις αμερικανικές εκλογές στο προηγούμενο πχώρουμ κι ούτω καθεξής. Εσύ δεν ξέρω να θα σαι βέβαια για να τα λέμε.Dante Alighieri έγραψε: 11 Ιουν 2019, 20:32 Δεν θα αυξηθει η διαφορα. Αλλιως ψηφιζει ο κοσμος στις ευρωεκλογες και οι ψηφοφοροι δεν τις θεωρουν ζωτικης σημασιας.
Αυτοδυναμια δεν βλεπω. Κυβερνηση με το ΚΙΝΑΛ ξκαι Βελοπουλο πιστευω θα σχηματισουν.
κοίτα, εκεί που λες να τους δώσεις μια ευκαιρία πάνε και βρίζουνε τον Αρκά ότι είναι ναζιστής.Dante Alighieri έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:58Σωστο κι αυτο. Εχει προκαλεσει μισος αυτη η κυβερνηση. Και που; Στις αγνες ψυχες σας που δεν ηξεραν καν τι θα πει αυτη η λεξη.southern έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:33 Το μίσος για τη κυβέρνηση σπρώχνει όλη τη δεξιά στη ΝΔ μετά από πολλά χρόνια. Θα αγγίξει το 40%. Μιλάμε για αντίστροφο ρεύμα με αυτό που υπήρχε στην κεντροαριστερά το 1993.
![]()
από εκεί και πέρα ως προς τα οικονομικά όσοι νομίζουν ότι έχουν το φόρο που έχουν επειδή ο Τσίπρας φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη, σοβιετία και δε συμμαζεύεται (τις ίδιες μαλακίες δλδ που έλεγε και ο Τσιπρας για να εκλεγεί) και όχι επειδή ο Τσίπρας εφήρμοσε επιτέλους το γαμημένο μνημόνιο, είναι βλάκες (και ο Αρκάς).
- Dante Alighieri
Ο Αρκας ειναι μοναδικο ταλεντο στο ειδος του. Πολιτικα υποπεφτει σε σφαλμα οταν τασσεται με μια πλευρα που τα εκανε πολυ χειροτερα. Γι αυτο τον ψεγω. Ναζιστης δεν ειναι αλλα δεν νομιζω και να τον εχει πει καποιος απο την αριστερα οπως λες.foscilis έγραψε: 11 Ιουν 2019, 23:02κοίτα, εκεί που λες να τους δώσεις μια ευκαιρία πάνε και βρίζουνε τον Αρκά ότι είναι ναζιστής.Dante Alighieri έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:58Σωστο κι αυτο. Εχει προκαλεσει μισος αυτη η κυβερνηση. Και που; Στις αγνες ψυχες σας που δεν ηξεραν καν τι θα πει αυτη η λεξη.southern έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:33 Το μίσος για τη κυβέρνηση σπρώχνει όλη τη δεξιά στη ΝΔ μετά από πολλά χρόνια. Θα αγγίξει το 40%. Μιλάμε για αντίστροφο ρεύμα με αυτό που υπήρχε στην κεντροαριστερά το 1993.
![]()
από εκεί και πέρα ως προς τα οικονομικά όσοι νομίζουν ότι έχουν το φόρο που έχουν επειδή ο Τσίπρας φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη, σοβιετία και δε συμμαζεύεται (τις ίδιες μαλακίες δλδ που έλεγε και ο Τσιπρας για να εκλεγεί) και όχι επειδή ο Τσίπρας εφήρμοσε επιτέλους το γαμημένο μνημόνιο, είναι βλάκες (και ο Αρκάς).
Εκτος αν μιλαμε για τυχαρπαστες δημοσιευσεις ανωνυμων στο διαδυκτιο.
Hec est vipera versa in viscera genitricis
- Dante Alighieri
Ε μπορει να ειναι ναζιστης. Δεν πειραζει.
Hec est vipera versa in viscera genitricis
Καμία πιθανοτητα για γυρισμα
, η διαφορά θα μεινει στο 9 -10+%
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Θεωρητικά υπάρχει μια δεξαμενή πάνω από 2.000.000 ψηφοφόρων που δεν πήγαν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές.
Στην πράξη βέβαια δεν γυρίζει το αποτέλεσμα.
Αν δεν ήταν στη μέση ο Μαρινάκης μπορεί η ΝΔ να έπιανε και πάνω από 42-43
Στην πράξη βέβαια δεν γυρίζει το αποτέλεσμα.
Αν δεν ήταν στη μέση ο Μαρινάκης μπορεί η ΝΔ να έπιανε και πάνω από 42-43
- Υδράργυρος
Ουτε μια στο τρισεκατομμυριο να κερδισει.
Ο τσιπρας ξεφουσκωσε
Ο τσιπρας ξεφουσκωσε
Το είχα γράψει και πριν από τις ευρωεκλογές, εμένα μου είχε κάνει εντύπωση και ακόμα μου κάνει ότι δεν βγαίνει καλός στο γυαλί που ήταν και το δυνατό του σημείο. Φταίνε και τα παραπανίσια κιλά, αλλά η εικόνα του δεν είναι καθόλου καλή, ακόμα και η ομιλία του έχει γίνει βαριά χωρίς σπιρτάδα.
- Υδράργυρος
Ειναι παραιτημενος. Το ζητουμενο ειναι ποιος θα μπει μπροστα να διωξει τα βαριδια, και να ηγηθει ενος κεντροαριστερου κομματος. Θα ειναι η αχτσιογλου; εχει ηγετικες ικανοτητες;kameron έγραψε: 12 Ιουν 2019, 00:06Το είχα γράψει και πριν από τις ευρωεκλογές, εμένα μου είχε κάνει εντύπωση και ακόμα μου κάνει ότι δεν βγαίνει καλός στο γυαλί που ήταν και το δυνατό του σημείο. Φταίνε και τα παραπανίσια κιλά, αλλά η εικόνα του δεν είναι καθόλου καλή, ακόμα και η ομιλία του έχει γίνει βαριά χωρίς σπιρτάδα.
Θα εχει ευκολο εργο παντως, γιατι αν ισχυει ο κανονας οτι τα μνημονια τρωνε τους πρωθυπουργους, και αν ο κουλης φερει νεο μνημονιο, θα τσιπροποιηθει
Καλά, παραιτημένος δεν είναι. Απλά, έχει βαρύνει πολύ (μεταφορικώς και κυριολεκτικώς) και μετά τις ευρωεκλογές τον έχει πάρει πολύ από κάτω ψυχολογικά γιατί έχοντας χάσει την επαφή με την πραγματικότητα (όπως και σχεδόν όλοι όσοι κάνουν Πρωθυπουργοί...) δεν πίστευε ότι μπορούσε να χάσει από τη Ν.Δ. και ιδίως από έναν Μητσοτάκη που στη δική του αριστερή μανιχαϊστική λογική ως γνήσιος εκπρόσωπος της αστικής δεξιάς δεν γίνεται να κερδίσει έναν γνήσιο αριστερό που ασκεί ταξικά μεροληπτική πολιτική εναντίον των αστών όπως ο ίδιος. Το μέγεθος της ήττας του επιτείνει το πρόβλημα.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2019, 00:10
Ειναι παραιτημενος. Το ζητουμενο ειναι ποιος θα μπει μπροστα να διωξει τα βαριδια, και να ηγηθει ενος κεντροαριστερου κομματος. Θα ειναι η αχτσιογλου; εχει ηγετικες ικανοτητες;
Θα εχει ευκολο εργο παντως, γιατι αν ισχυει ο κανονας οτι τα μνημονια τρωνε τους πρωθυπουργους, και αν ο κουλης φερει νεο μνημονιο, θα τσιπροποιηθει
Δεν πρόκειται πάντως να φύγει ο νταουλιέρης, μόνο αν χάσει και τις μεθεπόμενες εκλογές. Από τους υπάρχοντες βέβαια, σαφώς η Αχτσιόγλου δείχνει να έχει το μεγαλύτερο ποτέντιαλ, τουλάχιστον στο επικοινωνιακό. Γυναίκα επικεφαλής όμως, στην Ελλάδα και όχι μόνο στην Ελλάδα, είναι συνταγή αποτυχίας.
- wooded glade
Εγώ σας έδωσα τη μέθοδο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δεν φεύγει ο Τσίπρας, δεν πρόκειται να καταντήσει σαν τον κουρασμένο της Ραφήνας. 45 είναι, θα μείνει και θα ηγηθεί της προσπάθειας να ηττηθεί η νεοφιλελεύθερη δεξιά που δυστυχώς είναι προ των πυλώνΥδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2019, 00:10Ειναι παραιτημενος. Το ζητουμενο ειναι ποιος θα μπει μπροστα να διωξει τα βαριδια, και να ηγηθει ενος κεντροαριστερου κομματος. Θα ειναι η αχτσιογλου; εχει ηγετικες ικανοτητες;kameron έγραψε: 12 Ιουν 2019, 00:06Το είχα γράψει και πριν από τις ευρωεκλογές, εμένα μου είχε κάνει εντύπωση και ακόμα μου κάνει ότι δεν βγαίνει καλός στο γυαλί που ήταν και το δυνατό του σημείο. Φταίνε και τα παραπανίσια κιλά, αλλά η εικόνα του δεν είναι καθόλου καλή, ακόμα και η ομιλία του έχει γίνει βαριά χωρίς σπιρτάδα.
-
Δημοκράτης
από τα χάπια είναι και το βλέμμα της αγελάδας και η κατακράτηση υγρών που δείχνει σαν μπετονιέραkameron έγραψε: 12 Ιουν 2019, 00:06Το είχα γράψει και πριν από τις ευρωεκλογές, εμένα μου είχε κάνει εντύπωση και ακόμα μου κάνει ότι δεν βγαίνει καλός στο γυαλί που ήταν και το δυνατό του σημείο. Φταίνε και τα παραπανίσια κιλά, αλλά η εικόνα του δεν είναι καθόλου καλή, ακόμα και η ομιλία του έχει γίνει βαριά χωρίς σπιρτάδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 3067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
-
- 185 Απαντήσεις