!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιά είναι η πιθανότητα να κερδίσει τις εκλογές ο Σύριζα ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Re: Ποιά είναι η πιθανότητα να κερδίσει τις εκλογές ο Σύριζα ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Τα νδουλικα θελουν να εξαφανιστει ο Τσιπρας και να εχουν "αντιπάλο" την Φωφη και το Καμιναλ η τον Γιανη που θελει οι υδρογονανθρακες να μεινουν εκει που ειναι. Δεν θα τους κανουμε τη χαρη φυσικα. Τα ποσοστα του συριζα θα αυξηθουν στις εθνικες εκλογες. Η ενσωματωση της ακροδεξιας απο τη νδ μπορει να την οδηγησει στην αυτοδυναμια. Μετα θα αρχισουν τα γελια. Ο Κουλης στην Κω που θελει να ειναι οδοστρωτηρας για να μειωσει τα εμποδια στην επιχειρηματικοτητα ο Αδωνις που θα καταργησει λεει τη μειωση του αφορολογητου ο συνοδοιπορος τους Καμινης που μιλαει μιλαει για τεταρτο μνημόνιο και ο Στουρναρας που μιλαει για ιδιωτικη ασφαλιση μας δινουν μια ιδεα για το τι προκειται να ακολουθησει. Εμεις στον αγωνα για να ανατρεψουμε γρηγορα την νεοφιλελευθερη λαιλαπα που ερχεται.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Dante Alighieri έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:56
Uppercut έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:40
Dante Alighieri έγραψε: 11 Ιουν 2019, 20:32 Δεν θα αυξηθει η διαφορα. Αλλιως ψηφιζει ο κοσμος στις ευρωεκλογες και οι ψηφοφοροι δεν τις θεωρουν ζωτικης σημασιας.
Αυτοδυναμια δεν βλεπω. Κυβερνηση με το ΚΙΝΑΛ ξκαι Βελοπουλο πιστευω θα σχηματισουν.
Θα αυξηθεί. Εδώ θα είμαστε. Εγώ τουλάχιστον θα είμαι, όπως ήμουν πριν και μετά τις ευρωεκλογές, πριν και μετά τις αμερικανικές εκλογές στο προηγούμενο πχώρουμ κι ούτω καθεξής. Εσύ δεν ξέρω να θα σαι βέβαια για να τα λέμε.
Μα δεν θα χασεις και τιποτα αν δεν τα ξαναπουμε. Εσυ κανε το σωστο και θα ευοδωσει ο πολιτικος σου λογος οπως και ολων των ομοιδεατων σου. Εχω βομβαρδιστει με ποιοτικα και αξια επιχειρηματα και αντεπιχειρηματα που εχω γελοιποιηθει πληρως. Να, στο άλλο νημα με ταπωσε ενας ακομα ομοιδεατης σου.
Μπράβο.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Dante Alighieri έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:58
southern έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:33 Το μίσος για τη κυβέρνηση σπρώχνει όλη τη δεξιά στη ΝΔ μετά από πολλά χρόνια. Θα αγγίξει το 40%. Μιλάμε για αντίστροφο ρεύμα με αυτό που υπήρχε στην κεντροαριστερά το 1993.
Σωστο κι αυτο. Εχει προκαλεσει μισος αυτη η κυβερνηση. Και που; Στις αγνες ψυχες σας που δεν ηξεραν καν τι θα πει αυτη η λεξη.
:102:
κοίτα, εκεί που λες να τους δώσεις μια ευκαιρία πάνε και βρίζουνε τον Αρκά ότι είναι ναζιστής.

από εκεί και πέρα ως προς τα οικονομικά όσοι νομίζουν ότι έχουν το φόρο που έχουν επειδή ο Τσίπρας φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη, σοβιετία και δε συμμαζεύεται (τις ίδιες μαλακίες δλδ που έλεγε και ο Τσιπρας για να εκλεγεί) και όχι επειδή ο Τσίπρας εφήρμοσε επιτέλους το γαμημένο μνημόνιο, είναι βλάκες (και ο Αρκάς).
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dante Alighieri »

foscilis έγραψε: 11 Ιουν 2019, 23:02
Dante Alighieri έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:58
southern έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:33 Το μίσος για τη κυβέρνηση σπρώχνει όλη τη δεξιά στη ΝΔ μετά από πολλά χρόνια. Θα αγγίξει το 40%. Μιλάμε για αντίστροφο ρεύμα με αυτό που υπήρχε στην κεντροαριστερά το 1993.
Σωστο κι αυτο. Εχει προκαλεσει μισος αυτη η κυβερνηση. Και που; Στις αγνες ψυχες σας που δεν ηξεραν καν τι θα πει αυτη η λεξη.
:102:
κοίτα, εκεί που λες να τους δώσεις μια ευκαιρία πάνε και βρίζουνε τον Αρκά ότι είναι ναζιστής.

από εκεί και πέρα ως προς τα οικονομικά όσοι νομίζουν ότι έχουν το φόρο που έχουν επειδή ο Τσίπρας φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη, σοβιετία και δε συμμαζεύεται (τις ίδιες μαλακίες δλδ που έλεγε και ο Τσιπρας για να εκλεγεί) και όχι επειδή ο Τσίπρας εφήρμοσε επιτέλους το γαμημένο μνημόνιο, είναι βλάκες (και ο Αρκάς).
Ο Αρκας ειναι μοναδικο ταλεντο στο ειδος του. Πολιτικα υποπεφτει σε σφαλμα οταν τασσεται με μια πλευρα που τα εκανε πολυ χειροτερα. Γι αυτο τον ψεγω. Ναζιστης δεν ειναι αλλα δεν νομιζω και να τον εχει πει καποιος απο την αριστερα οπως λες.
Εκτος αν μιλαμε για τυχαρπαστες δημοσιευσεις ανωνυμων στο διαδυκτιο.
Hec est vipera versa in viscera genitricis
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dante Alighieri »

Ε μπορει να ειναι ναζιστης. Δεν πειραζει.
Hec est vipera versa in viscera genitricis
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Καμία πιθανοτητα για γυρισμα :8) , η διαφορά θα μεινει στο 9 -10+%
Νήφε και μέμνησο απιστείν
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Θεωρητικά υπάρχει μια δεξαμενή πάνω από 2.000.000 ψηφοφόρων που δεν πήγαν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές.
Στην πράξη βέβαια δεν γυρίζει το αποτέλεσμα.
Αν δεν ήταν στη μέση ο Μαρινάκης μπορεί η ΝΔ να έπιανε και πάνω από 42-43
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ουτε μια στο τρισεκατομμυριο να κερδισει.
Ο τσιπρας ξεφουσκωσε
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2019, 00:02 Ο τσιπρας ξεφουσκωσε
Το είχα γράψει και πριν από τις ευρωεκλογές, εμένα μου είχε κάνει εντύπωση και ακόμα μου κάνει ότι δεν βγαίνει καλός στο γυαλί που ήταν και το δυνατό του σημείο. Φταίνε και τα παραπανίσια κιλά, αλλά η εικόνα του δεν είναι καθόλου καλή, ακόμα και η ομιλία του έχει γίνει βαριά χωρίς σπιρτάδα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

kameron έγραψε: 12 Ιουν 2019, 00:06
Το είχα γράψει και πριν από τις ευρωεκλογές, εμένα μου είχε κάνει εντύπωση και ακόμα μου κάνει ότι δεν βγαίνει καλός στο γυαλί που ήταν και το δυνατό του σημείο. Φταίνε και τα παραπανίσια κιλά, αλλά η εικόνα του δεν είναι καθόλου καλή, ακόμα και η ομιλία του έχει γίνει βαριά χωρίς σπιρτάδα.
Ειναι παραιτημενος. Το ζητουμενο ειναι ποιος θα μπει μπροστα να διωξει τα βαριδια, και να ηγηθει ενος κεντροαριστερου κομματος. Θα ειναι η αχτσιογλου; εχει ηγετικες ικανοτητες;
Θα εχει ευκολο εργο παντως, γιατι αν ισχυει ο κανονας οτι τα μνημονια τρωνε τους πρωθυπουργους, και αν ο κουλης φερει νεο μνημονιο, θα τσιπροποιηθει
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2019, 00:10
Ειναι παραιτημενος. Το ζητουμενο ειναι ποιος θα μπει μπροστα να διωξει τα βαριδια, και να ηγηθει ενος κεντροαριστερου κομματος. Θα ειναι η αχτσιογλου; εχει ηγετικες ικανοτητες;
Θα εχει ευκολο εργο παντως, γιατι αν ισχυει ο κανονας οτι τα μνημονια τρωνε τους πρωθυπουργους, και αν ο κουλης φερει νεο μνημονιο, θα τσιπροποιηθει
Καλά, παραιτημένος δεν είναι. Απλά, έχει βαρύνει πολύ (μεταφορικώς και κυριολεκτικώς) και μετά τις ευρωεκλογές τον έχει πάρει πολύ από κάτω ψυχολογικά γιατί έχοντας χάσει την επαφή με την πραγματικότητα (όπως και σχεδόν όλοι όσοι κάνουν Πρωθυπουργοί...) δεν πίστευε ότι μπορούσε να χάσει από τη Ν.Δ. και ιδίως από έναν Μητσοτάκη που στη δική του αριστερή μανιχαϊστική λογική ως γνήσιος εκπρόσωπος της αστικής δεξιάς δεν γίνεται να κερδίσει έναν γνήσιο αριστερό που ασκεί ταξικά μεροληπτική πολιτική εναντίον των αστών όπως ο ίδιος. Το μέγεθος της ήττας του επιτείνει το πρόβλημα.

Δεν πρόκειται πάντως να φύγει ο νταουλιέρης, μόνο αν χάσει και τις μεθεπόμενες εκλογές. Από τους υπάρχοντες βέβαια, σαφώς η Αχτσιόγλου δείχνει να έχει το μεγαλύτερο ποτέντιαλ, τουλάχιστον στο επικοινωνιακό. Γυναίκα επικεφαλής όμως, στην Ελλάδα και όχι μόνο στην Ελλάδα, είναι συνταγή αποτυχίας.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Εγώ σας έδωσα τη μέθοδο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2019, 00:10
Δεν φεύγει ο Τσίπρας, δεν πρόκειται να καταντήσει σαν τον κουρασμένο της Ραφήνας. 45 είναι, θα μείνει και θα ηγηθεί της προσπάθειας να ηττηθεί η νεοφιλελεύθερη δεξιά που δυστυχώς είναι προ των πυλών
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

από τα χάπια είναι και το βλέμμα της αγελάδας και η κατακράτηση υγρών που δείχνει σαν μπετονιέρα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”