!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρακετοφόροι. Η μάστιγα του Θεού!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: Ρακετοφόροι. Η μάστιγα του Θεού!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 15:32 Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτή η παραλία ή στην Αυστραλία;
Λολ :lol:

η απάντησή σου είναι melanoma.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2019, 15:34
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 15:32 Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτή η παραλία ή στην Αυστραλία;
Λολ :lol:

η απάντησή σου είναι melanoma.
:smt017
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Uppercut έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:22 Μπορεί, κάτοικος τηε ελ επικράτειας είμαι. Αλλά κανένας σ' αυτό το νήμα δεν έχει εξηγήσει στα σοβαρά ποιο είναι το θέμα του. Ο ήχος; Δηλαδή απ' όλους του θορύβους που παίζουν στην παραλία σας χαλάει το τακ τουκ της ρακέτας;
ότι η παραλία (και ιδιαίτερα η ακροθαλασσιά) είναι πεπερασμένος δημόσιος χώρος που σε ώρες αιχμής και πυκνοκατοικημένα μέρη αναλογούν βαριά 5 τετραγωνικά στον καθένα και θεωρείς ότι η πάρτη σου μπορεί να δεσμεύει γύρω στα 100 τετραγωνικά για να παίξει ρακέτες, χώρια ό,τι μπαλάκι φάει στη μάπα ο άμαχος πληθυσμός που χρησιμοποιεί το ίδιο ακριβώς μέρος για να πλατσουρίζει και να μπαινοβγαίνει.

Είναι περίπου σα να κόβεις λουλούδια για την πρωτομαγιά. Δεν πειράζει. Αν δεν το κάνεις στο μοναδικό αλσάκι της γειτονιάς.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 15:37 :smt017
Σημαίνει ότι τέτοιες μαλακίες στην Αυστραλία δεν κάνεις, αν δε θες να πας από καρκίνο του δέρματος.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Για να το εξηγήσω πιο απλά, αν εκεί που παίζεις τις ρακέτες έρθουν και κάτσουν δυο μαλάκες ανάμεσα σε εσένα και στο συνένοχό σου και δε φεύγουν από τη μέση και κάθε τόσο πιάνουν τη μπάλα στον αέρα και την πετάνε μακριά εμποδίζοντάς σε να παίξεις ρακέτες θα σε ενοχλήσει ή όχι;

Ε το ίδιο ενοχλεί και όλους τους άλλους που έρχεστε μες στον κώλο τους και παίζετε ρακέτες κόβοντας την πρόσβαση στη θάλασσα και κάθε τόσο φεύγει το μπαλάκι και προσγειώνεται στη μούρη τους.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Στην παραλία δεν μας ενοχλεί τίποτα, ειμεθα αραχτοι με το κοκτέιλ και στον κόσμο μας, ας πέφτουν και βόμβες, θεσσαλονικιεις ειμεθα, έχουμε κατακτήσει το Ζεν.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Είμαι ρακετοφόρος. Όμως, δεν παίρνω ποτέ την ρακέτα μου στην παραλία, αν και είναι παραλίας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

foscilis έγραψε: 06 Ιουν 2019, 17:28 Για να το εξηγήσω πιο απλά, αν εκεί που παίζεις τις ρακέτες έρθουν και κάτσουν δυο μαλάκες ανάμεσα σε εσένα και στο συνένοχό σου και δε φεύγουν
:smt005: τι μλκα ειναι

ρε μλκες, αν καταλαβα καλα αμεσως μετα τον εσκομπαρ ερχεται ο αδιστακτος ρακετοφορος :smt005:
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

foscilis έγραψε: 06 Ιουν 2019, 17:22
Uppercut έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:22 Μπορεί, κάτοικος τηε ελ επικράτειας είμαι. Αλλά κανένας σ' αυτό το νήμα δεν έχει εξηγήσει στα σοβαρά ποιο είναι το θέμα του. Ο ήχος; Δηλαδή απ' όλους του θορύβους που παίζουν στην παραλία σας χαλάει το τακ τουκ της ρακέτας;
ότι η παραλία (και ιδιαίτερα η ακροθαλασσιά) είναι πεπερασμένος δημόσιος χώρος που σε ώρες αιχμής και πυκνοκατοικημένα μέρη αναλογούν βαριά 5 τετραγωνικά στον καθένα και θεωρείς ότι η πάρτη σου μπορεί να δεσμεύει γύρω στα 100 τετραγωνικά για να παίξει ρακέτες, χώρια ό,τι μπαλάκι φάει στη μάπα ο άμαχος πληθυσμός που χρησιμοποιεί το ίδιο ακριβώς μέρος για να πλατσουρίζει και να μπαινοβγαίνει.

Είναι περίπου σα να κόβεις λουλούδια για την πρωτομαγιά. Δεν πειράζει. Αν δεν το κάνεις στο μοναδικό αλσάκι της γειτονιάς.
Δεν το κάνω. Δεν παίζω σε παραλίες που δεν έχω χώρο να παίξω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Μηχανικός έγραψε: 06 Ιουν 2019, 14:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 14:39 Δηλαδή να βρεις μια παραλία σαν αυτή που φαίνεται, να αράξεις και να σου σκάσει δίπλα μια τέτοια οικογένεια Ροβινσώνων.

Τρυπάς ή δεν τρυπάς το λάστιχο;
Υπάρχει και χειρότερο.
Να έχουν φορητό ηχοσύστημα στο φουσκωτό και να παίζει το «μαμά».
εχω πιασει το κολπακι το ερημικο με τη γυναικα, νταλα μεσημερι απολυτη υσηχια, κι ο γερος ελιαζα ακαματης τ αχαμνα μου. ερχεται ενα φουσκωτο με κατι ιταλιανους, αραζουν παραπερα υσηχα, νταξ λεω, δεν ενοχλουν.

και πλακωνει το mega yaght με , τα πιου-πιου νταπα-ντουπα διαπασων, τα ακουσαμε πριν ακουσουμε τη μηχανη, πριν στριψει τον καβο και μας ταρακουνησει με τα απονερα. και δενει διπλα μας το στανιο του μεσα, σαν να μην υπηρχαμε, ποιος πουστης ηταν ο καπετανιος δεν ξεραμε, ολοι εκειαπανου ειχαν πιει καπνισει και σνιφαρει ταπανταολα. φωναζαν οι ιταλιανοι βαφακουλο στρονζο, τομουνιπουσαςπεταγε εγω. λεω θα βουτηξω να τους κοψω τους καβους τους καργιοληδες, δε μαφηνε η γυναικα.

αμα ο αλλος ειναι γιδι, τα λεφτα δεν τον κανουν ανθρωπο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Sid Vicious έγραψε: 06 Ιουν 2019, 17:30 Στην παραλία δεν μας ενοχλεί τίποτα, ειμεθα αραχτοι με το κοκτέιλ και στον κόσμο μας, ας πέφτουν και βόμβες, θεσσαλονικιεις ειμεθα, έχουμε κατακτήσει το Ζεν.
ασε φιλε, σε πηραμε χαμπαρι, κατωμεριτης εισαι. ο σαλονικιος ο γνησιος θαλεγε φραπε, οχι κοκτειλ. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 14:01
aLiCat έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:55
Uppercut έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:41

Μάλιστα, ότι δεν είναι γεμάτη ποζέρια η παραλία, σε πειράξανε αυτοί που παίζουν ρακέτες, λες κι έχουν προνόμιο σ' αυτό. Λες και δεν παίζουν γκόμενες, μπαμπάδες με τα παιδιά τους, πιτσιρίκια κλπ, αλλά είναι κάτι που κάνουν κατά βάση οι ποζεράδες. Άμα σου πετάνε άμμο ή κάτι τέτοιο προφανώς υπάρχει θέμα, αλλά αυτό είναι σα να λες ότι σου την σπάνε τ' αμάξια γιατί ένας σε γέμισε νερά όπως περνούσε.

Όσο για το τακ τουκ, well, το τι ήχοι εκνευρίζουν τον καθένα είναι δικό του θέμα. Εμένα μου τη σπάνε ένα κάρο ήχοι (γέλια, τσιρίδες) που θ' ακούσεις στις παραλίες κι είναι σίγουρα πολύ πιο έντονοι απ' το τακ τουκ. Τι να κάνουμε τώρα;
:+1:

Να μου πεις που πας για μπάνιο να φέρω τα ντραμς μου, να εξασκηθώ λιγάκι. Δημόσιος χώρος με θορύβους, αφού.
Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνον ένα πράμα.
Δεν παίζεις καλά τύμπανα.
Θα σου πω αυτό που λέω σε όλους τους καλούς φίλους ντράμερς, να κάνεις περισσότερη παρέα με μουσικούς να κόψεις τα πολλά πολλά με άλλους ντράμερ, ξεκίνα μαθήματα ενός οποιουδήποτε μουσικού οργάνου και πολύ, παρά πολύ Μπαχ.
Άμα ήσουν Σαλόνικα θα σε βοηθούσα ακόμη περισσότερο, θα σου τα έλεγα κι από κοντά δλδ.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2019, 18:58
Sid Vicious έγραψε: 06 Ιουν 2019, 17:30 Στην παραλία δεν μας ενοχλεί τίποτα, ειμεθα αραχτοι με το κοκτέιλ και στον κόσμο μας, ας πέφτουν και βόμβες, θεσσαλονικιεις ειμεθα, έχουμε κατακτήσει το Ζεν.
ασε φιλε, σε πηραμε χαμπαρι, κατωμεριτης εισαι. ο σαλονικιος ο γνησιος θαλεγε φραπε, οχι κοκτειλ. :003:
Λάθος.
Κοκτέηλ λέει και κοκτέηλ εννοεί.
Αν ήθελε θα έλεγε, φραπόγαλο.
Με όλο το σεβασμό πάντα ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

sys3x έγραψε: 06 Ιουν 2019, 19:05
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 14:01
aLiCat έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:55

:+1:

Να μου πεις που πας για μπάνιο να φέρω τα ντραμς μου, να εξασκηθώ λιγάκι. Δημόσιος χώρος με θορύβους, αφού.
Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνον ένα πράμα.
Δεν παίζεις καλά τύμπανα.
Θα σου πω αυτό που λέω σε όλους τους καλούς φίλους ντράμερς, να κάνεις περισσότερη παρέα με μουσικούς να κόψεις τα πολλά πολλά με άλλους ντράμερ, ξεκίνα μαθήματα ενός οποιουδήποτε μουσικού οργάνου και πολύ, παρά πολύ Μπαχ.
Άμα ήσουν Σαλόνικα θα σε βοηθούσα ακόμη περισσότερο, θα σου τα έλεγα κι από κοντά δλδ.
:D
Μαν, όταν θα ανέβω Σαλόνικα, ευχαρίστως να τα συζητήσουμε.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Υπαρχουν και χειροτερα ρακετοφοροι μπροστα ,ιταλοι δεξιά και ταβλαδοροι αριστερα.
Τα τελευταια χρονια βλεπω ολο και περισσοτερους ξενους να ασψολουνται με το σπορ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”