Λολ
η απάντησή σου είναι melanoma.
Λολ
ότι η παραλία (και ιδιαίτερα η ακροθαλασσιά) είναι πεπερασμένος δημόσιος χώρος που σε ώρες αιχμής και πυκνοκατοικημένα μέρη αναλογούν βαριά 5 τετραγωνικά στον καθένα και θεωρείς ότι η πάρτη σου μπορεί να δεσμεύει γύρω στα 100 τετραγωνικά για να παίξει ρακέτες, χώρια ό,τι μπαλάκι φάει στη μάπα ο άμαχος πληθυσμός που χρησιμοποιεί το ίδιο ακριβώς μέρος για να πλατσουρίζει και να μπαινοβγαίνει.Uppercut έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:22 Μπορεί, κάτοικος τηε ελ επικράτειας είμαι. Αλλά κανένας σ' αυτό το νήμα δεν έχει εξηγήσει στα σοβαρά ποιο είναι το θέμα του. Ο ήχος; Δηλαδή απ' όλους του θορύβους που παίζουν στην παραλία σας χαλάει το τακ τουκ της ρακέτας;
Σημαίνει ότι τέτοιες μαλακίες στην Αυστραλία δεν κάνεις, αν δε θες να πας από καρκίνο του δέρματος.
foscilis έγραψε: 06 Ιουν 2019, 17:28 Για να το εξηγήσω πιο απλά, αν εκεί που παίζεις τις ρακέτες έρθουν και κάτσουν δυο μαλάκες ανάμεσα σε εσένα και στο συνένοχό σου και δε φεύγουν
Δεν το κάνω. Δεν παίζω σε παραλίες που δεν έχω χώρο να παίξω.foscilis έγραψε: 06 Ιουν 2019, 17:22ότι η παραλία (και ιδιαίτερα η ακροθαλασσιά) είναι πεπερασμένος δημόσιος χώρος που σε ώρες αιχμής και πυκνοκατοικημένα μέρη αναλογούν βαριά 5 τετραγωνικά στον καθένα και θεωρείς ότι η πάρτη σου μπορεί να δεσμεύει γύρω στα 100 τετραγωνικά για να παίξει ρακέτες, χώρια ό,τι μπαλάκι φάει στη μάπα ο άμαχος πληθυσμός που χρησιμοποιεί το ίδιο ακριβώς μέρος για να πλατσουρίζει και να μπαινοβγαίνει.Uppercut έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:22 Μπορεί, κάτοικος τηε ελ επικράτειας είμαι. Αλλά κανένας σ' αυτό το νήμα δεν έχει εξηγήσει στα σοβαρά ποιο είναι το θέμα του. Ο ήχος; Δηλαδή απ' όλους του θορύβους που παίζουν στην παραλία σας χαλάει το τακ τουκ της ρακέτας;
Είναι περίπου σα να κόβεις λουλούδια για την πρωτομαγιά. Δεν πειράζει. Αν δεν το κάνεις στο μοναδικό αλσάκι της γειτονιάς.
εχω πιασει το κολπακι το ερημικο με τη γυναικα, νταλα μεσημερι απολυτη υσηχια, κι ο γερος ελιαζα ακαματης τ αχαμνα μου. ερχεται ενα φουσκωτο με κατι ιταλιανους, αραζουν παραπερα υσηχα, νταξ λεω, δεν ενοχλουν.Μηχανικός έγραψε: 06 Ιουν 2019, 14:44Υπάρχει και χειρότερο.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 14:39 Δηλαδή να βρεις μια παραλία σαν αυτή που φαίνεται, να αράξεις και να σου σκάσει δίπλα μια τέτοια οικογένεια Ροβινσώνων.
Τρυπάς ή δεν τρυπάς το λάστιχο;
Να έχουν φορητό ηχοσύστημα στο φουσκωτό και να παίζει το «μαμά».
ασε φιλε, σε πηραμε χαμπαρι, κατωμεριτης εισαι. ο σαλονικιος ο γνησιος θαλεγε φραπε, οχι κοκτειλ.Sid Vicious έγραψε: 06 Ιουν 2019, 17:30 Στην παραλία δεν μας ενοχλεί τίποτα, ειμεθα αραχτοι με το κοκτέιλ και στον κόσμο μας, ας πέφτουν και βόμβες, θεσσαλονικιεις ειμεθα, έχουμε κατακτήσει το Ζεν.
Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνον ένα πράμα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 14:01aLiCat έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:55Uppercut έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:41
Μάλιστα, ότι δεν είναι γεμάτη ποζέρια η παραλία, σε πειράξανε αυτοί που παίζουν ρακέτες, λες κι έχουν προνόμιο σ' αυτό. Λες και δεν παίζουν γκόμενες, μπαμπάδες με τα παιδιά τους, πιτσιρίκια κλπ, αλλά είναι κάτι που κάνουν κατά βάση οι ποζεράδες. Άμα σου πετάνε άμμο ή κάτι τέτοιο προφανώς υπάρχει θέμα, αλλά αυτό είναι σα να λες ότι σου την σπάνε τ' αμάξια γιατί ένας σε γέμισε νερά όπως περνούσε.
Όσο για το τακ τουκ, well, το τι ήχοι εκνευρίζουν τον καθένα είναι δικό του θέμα. Εμένα μου τη σπάνε ένα κάρο ήχοι (γέλια, τσιρίδες) που θ' ακούσεις στις παραλίες κι είναι σίγουρα πολύ πιο έντονοι απ' το τακ τουκ. Τι να κάνουμε τώρα;![]()
Να μου πεις που πας για μπάνιο να φέρω τα ντραμς μου, να εξασκηθώ λιγάκι. Δημόσιος χώρος με θορύβους, αφού.
Λάθος.Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2019, 18:58ασε φιλε, σε πηραμε χαμπαρι, κατωμεριτης εισαι. ο σαλονικιος ο γνησιος θαλεγε φραπε, οχι κοκτειλ.Sid Vicious έγραψε: 06 Ιουν 2019, 17:30 Στην παραλία δεν μας ενοχλεί τίποτα, ειμεθα αραχτοι με το κοκτέιλ και στον κόσμο μας, ας πέφτουν και βόμβες, θεσσαλονικιεις ειμεθα, έχουμε κατακτήσει το Ζεν.![]()
Μαν, όταν θα ανέβω Σαλόνικα, ευχαρίστως να τα συζητήσουμε.sys3x έγραψε: 06 Ιουν 2019, 19:05Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνον ένα πράμα.
Δεν παίζεις καλά τύμπανα.
Θα σου πω αυτό που λέω σε όλους τους καλούς φίλους ντράμερς, να κάνεις περισσότερη παρέα με μουσικούς να κόψεις τα πολλά πολλά με άλλους ντράμερ, ξεκίνα μαθήματα ενός οποιουδήποτε μουσικού οργάνου και πολύ, παρά πολύ Μπαχ.
Άμα ήσουν Σαλόνικα θα σε βοηθούσα ακόμη περισσότερο, θα σου τα έλεγα κι από κοντά δλδ.
![]()