Ήταν που λες ένα κουνέλι σ' ένα λιβάδι, και...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
BEST SEX EVER
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: BEST SEX EVER
Λοιπον θυμήθηκα ενα υπεργαμάτο σκηνικό που νομίζω οτι μπορει να μπει στο νημα. Δεν μπορω να πω πολλά αλλά κωδικοποιημένα θα πω τα εξής: Εξοχικό σε νησί, φίλη φίλου που κοιμόταν σε αποσταση 10 μέτρων, φίλη δικιά μου (ξυπνια) σε πάγκο κουζίνας.Naida έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:13Το ξέρουμε ότι μετράει, το έχουμε αντιληφθεί. Αλλά δε είναι ολοκληρωμένο σεξ. Αν στη περίπτωσή σου μετά ακολούθησε και υπεργαμάτο σεξ τότε έχουμε αυτό που ψάχνουμε εις στο νήμα.gassim έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:10 η αληθεια ειναι οτι οταν πάω να θυμηθω μια ραντομ σκηνή σεξ απο το παρελθόν κι εμένα πίπα στο αυτοκίνητο μου έρχεται στο μυαλό. Μετράει πάρα πολύ και λογικά ακολουθεί και σεξ.
αρα ειχε δικιο αυτος που ειπε στη γυναικα του οτι δεν την κερατωσε, δεν εκανε σεξ, αφου.
το σημειωνω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τοτε σε οτι με αφορα τα μπεστ ειναι πολλαπλα ολοκληρες νυχτες που παλι τα περελαμβαναν ολα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
gassim έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:18Λοιπον θυμήθηκα ενα υπεργαμάτο σκηνικό που νομίζω οτι μπορει να μπει στο νημα. Δεν μπορω να πω πολλά αλλά κωδικοποιημένα θα πω τα εξής: Εξοχικό σε νησί, φίλη φίλου που κοιμόταν σε αποσταση 10 μέτρων, φίλη δικιά μου σε πάγκο κουζίνας.Naida έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:13Το ξέρουμε ότι μετράει, το έχουμε αντιληφθεί. Αλλά δε είναι ολοκληρωμένο σεξ. Αν στη περίπτωσή σου μετά ακολούθησε και υπεργαμάτο σεξ τότε έχουμε αυτό που ψάχνουμε εις στο νήμα.gassim έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:10 η αληθεια ειναι οτι οταν πάω να θυμηθω μια ραντομ σκηνή σεξ απο το παρελθόν κι εμένα πίπα στο αυτοκίνητο μου έρχεται στο μυαλό. Μετράει πάρα πολύ και λογικά ακολουθεί και σεξ.
Nice
That's what i 'm talking about
Παραδειγματιστείτε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τελειωσε κι αυτη μαζι και μετα για κανα μηνα το ανταπεδωσα πολλες φορες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Δε με λες μαρή, τι έγινε; Κάποια πέρασε πολύ καλά χθες το βράδυ; Ε;Naida έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:21gassim έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:18Λοιπον θυμήθηκα ενα υπεργαμάτο σκηνικό που νομίζω οτι μπορει να μπει στο νημα. Δεν μπορω να πω πολλά αλλά κωδικοποιημένα θα πω τα εξής: Εξοχικό σε νησί, φίλη φίλου που κοιμόταν σε αποσταση 10 μέτρων, φίλη δικιά μου σε πάγκο κουζίνας.Naida έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:13
Το ξέρουμε ότι μετράει, το έχουμε αντιληφθεί. Αλλά δε είναι ολοκληρωμένο σεξ. Αν στη περίπτωσή σου μετά ακολούθησε και υπεργαμάτο σεξ τότε έχουμε αυτό που ψάχνουμε εις στο νήμα.
Nice![]()
That's what i 'm talking about![]()
Παραδειγματιστείτε![]()
Και μετά και μετά;gassim έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:18
Λοιπον θυμήθηκα ενα υπεργαμάτο σκηνικό που νομίζω οτι μπορει να μπει στο νημα. Δεν μπορω να πω πολλά αλλά κωδικοποιημένα θα πω τα εξής: Εξοχικό σε νησί, φίλη φίλου που κοιμόταν σε αποσταση 10 μέτρων, φίλη δικιά μου (ξυπνια) σε πάγκο κουζίνας.
Yippie Kay Yay
Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:20αρα ειχε δικιο αυτος που ειπε στη γυναικα του οτι δεν την κερατωσε, δεν εκανε σεξ, αφου.![]()
το σημειωνω.![]()

Κάποιο που σου έχει μείνει πιο πολύ; για όποιον λόγο.Chainis έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:20
Τοτε σε οτι με αφορα τα μπεστ ειναι πολλαπλα ολοκληρες νυχτες που παλι τα περελαμβαναν ολα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η νηματοθέτης μου ειπε nice δεν χρειάζεται να πω άλλα.Airman68 έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:23Και μετά και μετά;gassim έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:18
Λοιπον θυμήθηκα ενα υπεργαμάτο σκηνικό που νομίζω οτι μπορει να μπει στο νημα. Δεν μπορω να πω πολλά αλλά κωδικοποιημένα θα πω τα εξής: Εξοχικό σε νησί, φίλη φίλου που κοιμόταν σε αποσταση 10 μέτρων, φίλη δικιά μου (ξυπνια) σε πάγκο κουζίνας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 01 Ιουν 2019, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή μουshrike έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:23
Δε με λες μαρή, τι έγινε; Κάποια πέρασε πολύ καλά χθες το βράδυ; Ε;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τελικά όλες οι αλησμόνητες φάσεις πάντα περιλαμβάνουν κάποιον τρίτοgassim έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:18 Λοιπον θυμήθηκα ενα υπεργαμάτο σκηνικό που νομίζω οτι μπορει να μπει στο νημα. Δεν μπορω να πω πολλά αλλά κωδικοποιημένα θα πω τα εξής: Εξοχικό σε νησί, φίλη φίλου που κοιμόταν σε αποσταση 10 μέτρων, φίλη δικιά μου (ξυπνια) σε πάγκο κουζίνας.
(που συμμετέχει ακούσια
άξιος
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
τελικά όλες οι αλησμόνητες φάσεις πάντα περιλαμβάνουν κάποιον τρίτοgassim έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:18 Λοιπον θυμήθηκα ενα υπεργαμάτο σκηνικό που νομίζω οτι μπορει να μπει στο νημα. Δεν μπορω να πω πολλά αλλά κωδικοποιημένα θα πω τα εξής: Εξοχικό σε νησί, φίλη φίλου που κοιμόταν σε αποσταση 10 μέτρων, φίλη δικιά μου (ξυπνια) σε πάγκο κουζίνας.
(που συμμετέχει ακούσια
άξιος
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Α, ΟΚ. Είπα μήπως ήθελες να μοιραστείς κάτι (και να προκαλέσεις κανένα εγκεφαλικό στον Λέονα).
Δλδ πέρασες τις εξετάσεις, καλά...gassim έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:24Η νηματοθέτης μου ειπε nice δεν χρειάζεται να πω άλλα.Airman68 έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:23Και μετά και μετά;gassim έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:18
Yippie Kay Yay