Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naida έγραψε: 01 Ιουν 2019, 10:06
Πότε; που; πως και με ποιον/α;
Το πιο χαρακτηριστικά ωραίο σεξ που κάνατε. Για τον όποιο λόγο. Είτε από έρωτα, είτε γιατί ήταν με άτομο που σας έλκυε πολύ, είτε δοκιμάσατε κάτι πρώτη φορά κτλ κτλ
Γενικά περιγράψτε ότι σας έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό.
@vantono όχι πολύ αναλυτικά
μωρέ θα σας κάνω να ακούτε καρμπονάρα και να μη θέλετε να την ξαναβάλετε ποτέ στο στόμα σας. Πάλι καλά που δεν ειμαι φαν του πρωχτικού, αλλιώς όλο και κάτι θα σας έλεγα και για μπολονιέζε.
που μένεις ρε μπουρτζόβλαχε; αυτά ειναι εξω κι απο τα μεσόγεια ακομα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Για μενα σεξ ηταν και πολυ καλο μαλιστα για να το μνημονευω.
Μπίστης έγραψε: 01 Ιουν 2019, 11:59
Δηλαδή είναι κάτι σαν να φιλάς κάποιον γνωστό σου ;
Αν μου λέγανε διάλεξε τι σεξ θες θα ήταν πίπα σε αυτοκίνητο.
Απρόσμενη = απογείωση
η αληθεια ειναι οτι οταν πάω να θυμηθω μια ραντομ σκηνή σεξ απο το παρελθόν κι εμένα πίπα στο αυτοκίνητο μου έρχεται στο μυαλό. Μετράει πάρα πολύ και λογικά ακολουθεί και σεξ.
Απρόσμενη = απογείωση
Απρόσμενη = απογείωση
gassim έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:10
η αληθεια ειναι οτι οταν πάω να θυμηθω μια ραντομ σκηνή σεξ απο το παρελθόν κι εμένα πίπα στο αυτοκίνητο μου έρχεται στο μυαλό. Μετράει πάρα πολύ και λογικά ακολουθεί και σεξ.
Το ξέρουμε ότι μετράει, το έχουμε αντιληφθεί. Αλλά δε είναι ολοκληρωμένο σεξ. Αν στη περίπτωσή σου μετά ακολούθησε και υπεργαμάτο σεξ τότε έχουμε αυτό που ψάχνουμε εις στο νήμα.
Απρόσμενη = απογείωση
Απρόσμενη = απογείωση