Να πει αυτά τα πετυχημένα που λέει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τόνια Μοροπούλου
Re: Τόνια Μοροπούλου
Ο φίλος Maspoli δεν επιθυμεί να συνεχίσει την συζήτηση;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Λοιπόν έχεις μάλλον δίκιο για αλλά δεν το έχω διασταυρώσει ακόμα από απολύτως έγκυρες πηγές. Τα πολλά χρόνια πάντως ήταν ΠΑΣΟΚ.Beria έγραψε: 31 Μάιος 2019, 16:39 Ο φίλος Maspoli δεν επιθυμεί να συνεχίσει την συζήτηση;
Να πει αυτά τα πετυχημένα που λέει;![]()
Ανεβάζω όμως σε λίγο νήμα με άλλη αφορμή που εμπλέκει κάποιος την κυρία
- ΜπλεΜπουμπυς
Μαρκόπουλος, Μπογδάνος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, πόσες αλοιφές για καράφλα θα πουλήσει ο Βελόπουλος;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ρε συ μη με κουρδίζεις. Είπα να μην σε κράξω που πετάγεσαι χωρίς να ξέρεις, αλλά τζογάρειςMaspoli έγραψε: 31 Μάιος 2019, 16:43Λοιπόν έχεις μάλλον δίκιο για αλλά δεν το έχω διασταυρώσει ακόμα από απολύτως έγκυρες πηγές. Τα πολλά χρόνια πάντως ήταν ΠΑΣΟΚ.Beria έγραψε: 31 Μάιος 2019, 16:39 Ο φίλος Maspoli δεν επιθυμεί να συνεχίσει την συζήτηση;
Να πει αυτά τα πετυχημένα που λέει;![]()
Ανεβάζω όμως σε λίγο νήμα με άλλη αφορμή που εμπλέκει κάποιος την κυρία
Η Τονια ήταν η ΚΝΕ του Πολυτεχνείου
ΚΣ της ΑντιΕΦΕΕ και πρωταγωνίστρια στο ρεσάλτο στο ραδιοφωνικό σταθμό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Είπα να εμπιστευτώ τον Leporello, το θεώρησα χαμηλού ρίσκου κίνηση.Beria έγραψε: 31 Μάιος 2019, 16:46 Ρε συ μη με κουρδίζεις. Είπα να μην σε κράξω που πετάγεσαι χωρίς να ξέρεις, αλλά τζογάρεις![]()
Δεν έχω αντίρρηση να εμπιστεύεσαι γενικώς τον Λεπο, αλλά ρε συ! Ρε συ!Maspoli έγραψε: 31 Μάιος 2019, 16:54Είπα να εμπιστευτώ τον Leporello, το θεώρησα χαμηλού ρίσκου κίνηση.Beria έγραψε: 31 Μάιος 2019, 16:46 Ρε συ μη με κουρδίζεις. Είπα να μην σε κράξω που πετάγεσαι χωρίς να ξέρεις, αλλά τζογάρεις![]()
Στα ζητήματα αντιΚΚΕ στάσης ιδίως για '70-'80, μπορείς να μην με εμπιστεύεσαι; PhD
Mea culpa. Το γκούγκλαρα και βρήκα ότι δεν έχω δίκιο. Φαίνεται γέρασα.Beria έγραψε: 31 Μάιος 2019, 15:59Η Μοροπούλου έφυγε από το ΚΚΕ το 1979 με την μεγάλη διάσπαση της ΚΝΕ
Ποτέ δεν ήταν στον Ρήγα
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Οχι ρε συ, δεν την έχεις δεί πώς ήταν πριν 40 χρόνια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 16:37Χωρίς να αμφισβητώ αυτά που γράφεις, θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτή η μπάρα βρίσκεται σχετικά χαμηλά
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 14:15Νταξει, δεν ειναι δυσκολο να πεισεις καποιον ΧΑϊτη να παει ΝΔ.πατησιωτης έγραψε: 31 Μάιος 2019, 14:11Καθόλου εάν σκεφθείς ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι 13% των νέων είναι Χρυσή Αυγή.Πρέπει να τους πείσει να έλθουν στη ΝΔ.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 14:09 Στο γραφειο της ας ξαναπάει, αν πηγαίνει καθόλου δλδ. Εννοουσα να μην ξανακανει μαθημα για το "νοημα του πολυτεχνείου". Αυτο θα ειναι εντελώς γελοίο. Και υποκριτικό.![]()
![]()

Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Dante Alighieri
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι, ρε συ δεν αντιλέγω... (άλλο είναι το πόιντ μου)Leporello έγραψε: 31 Μάιος 2019, 18:03Οχι ρε συ, δεν την έχεις δεί πώς ήταν πριν 40 χρόνια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 16:37Χωρίς να αμφισβητώ αυτά που γράφεις, θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτή η μπάρα βρίσκεται σχετικά χαμηλά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό