!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τόνια Μοροπούλου
- Highlander
Re: Τόνια Μοροπούλου
Έχει ξεφύγει
Θα το καρπωθεί η ακροδεξιά όλο το ποσοστό της ΝΔ τα επόμενα χρόνια και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.. Αυτό θα είναι η τιμωρία των άριστων χειροκροτητών της στα συλλαλητήρια.
Θα το καρπωθεί η ακροδεξιά όλο το ποσοστό της ΝΔ τα επόμενα χρόνια και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.. Αυτό θα είναι η τιμωρία των άριστων χειροκροτητών της στα συλλαλητήρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 31 Μάιος 2019, 14:49, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Η Δαμανάκη, η Μοροπούλου, ο Νυσταζάκης, η Αλαβάνου, όλη η ΑντιΕΦΕΕ (κνε δηλαδή) στο Πολυτεχνείο μπήκαν στο Συντονιστικό για να διαλύσουν την Κατάληψη. Αυτή ήταν η γραμμή ΚΚΕ και αυτήν πήγαν να περάσουν.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 13:31 Μοροπουλου, ευκαιρια να πεις στους συναγωνιστας σου αν υπήρχαν νεκροί στο πολυτεχνείο. Αλλά μην πατήσεις να ξαναδώσεις μάθημα για το πολυτεχνείο, ε;
Γι αυτό και ο ραδιοσταθμός πέρασε από τα χέρια των ακραίων στα χέρια τους με νταηλίκι.
Το ότι εμφανίζονται τόσα χρόνια ως αγωνιστές του Πολυτεχνείου ο μόνος λόγος είναι ότι η Χούντα δεν πίστεψε ότι θα καταφέρουν να σπάσουν την Κατάληψη (συν ότι φοβήθηκαν όταν είδαν εργάτες και αγρότες να μαζεύονται) και ξέμειναν μέσα αντιμετωπίζοντας τα τανκς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο βασιλεύς Κωνσταντίνος ήταν ο κυριότερος αντιστασιακός. Μπορούσαν να μπουν τα παιδιά του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ε, ναι. Κνίτες, μια ζωη περιμένουν την γραμμή. Ευτυχώς που εφυγε η Τόνια.Beria έγραψε: 31 Μάιος 2019, 14:49Η Δαμανάκη, η Μοροπούλου, ο Νυσταζάκης, η Αλαβάνου, όλη η ΑντιΕΦΕΕ (κνε δηλαδή) στο Πολυτεχνείο μπήκαν στο Συντονιστικό για να διαλύσουν την Κατάληψη. Αυτή ήταν η γραμμή ΚΚΕ και αυτήν πήγαν να περάσουν.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 13:31 Μοροπουλου, ευκαιρια να πεις στους συναγωνιστας σου αν υπήρχαν νεκροί στο πολυτεχνείο. Αλλά μην πατήσεις να ξαναδώσεις μάθημα για το πολυτεχνείο, ε;
Γι αυτό και ο ραδιοσταθμός πέρασε από τα χέρια των ακραίων στα χέρια τους με νταηλίκι.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Συγνωμη κατεβαινουν Μπαμπης-Μπογδανος υποψηφιοι με την ΝΔ.
Ποσο εξαρτημενοι ειστε ρε Νεοδημοκρατες απο τους καναλαρχες?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εγώ δεν την είχα καθηγήτρια, είναι απλώς λίγο μεγαλύτερή μου και την εποχή μου ήταν βοηθός και η πιό όμορφη γυναίκα του ΕΜΠ. Επίσης ήταν Ρήγας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 14:42Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει ζήτημα με τους φρίκους της κατάληψης, στο εμπ είναι πιο παλιά και από τον μουσάτο στον θυρεό (την είχα καθηγήτρια) Αλλά πρόκειται για πασόκα και μάλιστα προεδρική. Πιο κριντζ υποψηφιότητα από τον μπόγδα, κατά την άποψή μου
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Οχι ρε συ, Ρήγας ήταν η ΜοροπούλουBeria έγραψε: 31 Μάιος 2019, 14:49Η Δαμανάκη, η Μοροπούλου, ο Νυσταζάκης, η Αλαβάνου, όλη η ΑντιΕΦΕΕ (κνε δηλαδή) στο Πολυτεχνείο μπήκαν στο Συντονιστικό για να διαλύσουν την Κατάληψη. Αυτή ήταν η γραμμή ΚΚΕ και αυτήν πήγαν να περάσουν.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 13:31 Μοροπουλου, ευκαιρια να πεις στους συναγωνιστας σου αν υπήρχαν νεκροί στο πολυτεχνείο. Αλλά μην πατήσεις να ξαναδώσεις μάθημα για το πολυτεχνείο, ε;
Το ότι εμφανίζονται τόσα χρόνια ως αγωνιστές του Πολυτεχνείου ο μόνος λόγος είναι ότι η Χούντα δεν πίστεψε ότι θα καταφέρουν να σπάσουν την Κατάληψη (συν ότι φοβήθηκαν όταν είδαν εργάτες και αγρότες να μαζεύονται) και ξέμειναν μέσα αντιμετωπίζοντας τα τανκς
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Τον Αλαφούζο και τον Μαρινάκη γιατί τους άφησε απέξω;
Η Ρηγοπούλου εννοείςLeporello έγραψε: 31 Μάιος 2019, 15:36Οχι ρε συ, Ρήγας ήταν η ΜοροπούλουBeria έγραψε: 31 Μάιος 2019, 14:49Η Δαμανάκη, η Μοροπούλου, ο Νυσταζάκης, η Αλαβάνου, όλη η ΑντιΕΦΕΕ (κνε δηλαδή) στο Πολυτεχνείο μπήκαν στο Συντονιστικό για να διαλύσουν την Κατάληψη. Αυτή ήταν η γραμμή ΚΚΕ και αυτήν πήγαν να περάσουν.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 13:31 Μοροπουλου, ευκαιρια να πεις στους συναγωνιστας σου αν υπήρχαν νεκροί στο πολυτεχνείο. Αλλά μην πατήσεις να ξαναδώσεις μάθημα για το πολυτεχνείο, ε;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πανω που ειχε παρει (παλι) φορα, του το χαλαςLeporello έγραψε: 31 Μάιος 2019, 15:36Οχι ρε συ, Ρήγας ήταν η ΜοροπούλουBeria έγραψε: 31 Μάιος 2019, 14:49Η Δαμανάκη, η Μοροπούλου, ο Νυσταζάκης, η Αλαβάνου, όλη η ΑντιΕΦΕΕ (κνε δηλαδή) στο Πολυτεχνείο μπήκαν στο Συντονιστικό για να διαλύσουν την Κατάληψη. Αυτή ήταν η γραμμή ΚΚΕ και αυτήν πήγαν να περάσουν.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 13:31 Μοροπουλου, ευκαιρια να πεις στους συναγωνιστας σου αν υπήρχαν νεκροί στο πολυτεχνείο. Αλλά μην πατήσεις να ξαναδώσεις μάθημα για το πολυτεχνείο, ε;
Εναν έναν τους ξέραμε τους Κνίτες, μην πετάγεσαι σπόρεMaspoli έγραψε: 31 Μάιος 2019, 15:51Πανω που ειχε παρει (παλι) φορα, του το χαλαςLeporello έγραψε: 31 Μάιος 2019, 15:36Οχι ρε συ, Ρήγας ήταν η ΜοροπούλουBeria έγραψε: 31 Μάιος 2019, 14:49
Η Δαμανάκη, η Μοροπούλου, ο Νυσταζάκης, η Αλαβάνου, όλη η ΑντιΕΦΕΕ (κνε δηλαδή) στο Πολυτεχνείο μπήκαν στο Συντονιστικό για να διαλύσουν την Κατάληψη. Αυτή ήταν η γραμμή ΚΚΕ και αυτήν πήγαν να περάσουν.
- NewModelArmy
απο τους καναλαρχες και τους ιδιοκτητες ΠΑΕ του Πειραια.Τσιλιγγιρη λεει.Στο τσακ ηταν να μπει και ο Τσουκαλας.zteo έγραψε: 31 Μάιος 2019, 15:31 Συγνωμη κατεβαινουν Μπαμπης-Μπογδανος υποψηφιοι με την ΝΔ.![]()
Mπορεί να έχουν όλοι δίκιο. Εγώ το 1976-1977 που την έμαθα την Τόνια, ήταν Ρήγας. Το 1973 τι έκανε δεν ξέρω.Maspoli έγραψε: 31 Μάιος 2019, 15:51Πανω που ειχε παρει (παλι) φορα, του το χαλαςLeporello έγραψε: 31 Μάιος 2019, 15:36Οχι ρε συ, Ρήγας ήταν η ΜοροπούλουBeria έγραψε: 31 Μάιος 2019, 14:49Η Δαμανάκη, η Μοροπούλου, ο Νυσταζάκης, η Αλαβάνου, όλη η ΑντιΕΦΕΕ (κνε δηλαδή) στο Πολυτεχνείο μπήκαν στο Συντονιστικό για να διαλύσουν την Κατάληψη. Αυτή ήταν η γραμμή ΚΚΕ και αυτήν πήγαν να περάσουν.
1.
Η Μοροπούλου έφυγε από το ΚΚΕ το 1979 με την μεγάλη διάσπαση της ΚΝΕLeporello έγραψε: 31 Μάιος 2019, 15:56Mπορεί να έχουν όλοι δίκιο. Εγώ το 1976-1977 που την έμαθα την Τόνια, ήταν Ρήγας. Το 1973 τι έκανε δεν ξέρω.
Ποτέ δεν ήταν στον Ρήγα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Χωρίς να αμφισβητώ αυτά που γράφεις, θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτή η μπάρα βρίσκεται σχετικά χαμηλά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό