!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με ποιά μέλη θα περνούσατε τζάμι εφορευτική
Με ποιά μέλη θα περνούσατε τζάμι εφορευτική
λοιπον
εστω οτι σαν καλουν εφορευτικη
διαλεγετε αλλα 3 μελη που θα θελατε διπλα σας (ειτε για χαβαλε, ειτε για πολιτικη αντιπαραθεση, ειτε για να πιασετε κωλαρακι στο σκοταδι,ειτε για να τους φερετε την καλπη στο κεφαλι) συν αναπληρωματικους αν θα θελατε, συν εναν για δικαστικο πχ εγω θα διαλεγα ΧΑΛΑΡΑ χελλη για δικαστικο και γιαννοπουλα για γραμματεα
μετα θα ανοιγα τα ποπκορν
υγ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
θα διαλεγα και σατανικο πχ για εκλ αντιπροσωπο ΠΑΣΟΚ και ΕΡΜΗ για τυπο απο ΔΗΜΟ που φερνει φαγωσιμα δωρεαν, να φαμε της προκοπης
διαλεχτε ότι θετε οπως θετε απο οπου το θετε
ξεκιναω
δικαστικος: χελλης
γραμματεας: ΓΓ
τακτικα μελη: εγω, δοντ σπικ με στριγκια και να καθαριζει φασολακια, κυριος Τελης να προσπαθει να το σκασει απο παραθυρο, ασεβαστος για να ερχονται τυποι για χαιρετουρες και να τους δειχνει τα τετοια του
αναπληρωματικοι: βατραχος να κλαιγεται που ειχασε το 100ακι, μπλακπειντ, αγις, αλικατ (για να μην πατησει κανεις και να φανε τα λυσσακα τους οι τακτικοι)
εστω οτι σαν καλουν εφορευτικη
διαλεγετε αλλα 3 μελη που θα θελατε διπλα σας (ειτε για χαβαλε, ειτε για πολιτικη αντιπαραθεση, ειτε για να πιασετε κωλαρακι στο σκοταδι,ειτε για να τους φερετε την καλπη στο κεφαλι) συν αναπληρωματικους αν θα θελατε, συν εναν για δικαστικο πχ εγω θα διαλεγα ΧΑΛΑΡΑ χελλη για δικαστικο και γιαννοπουλα για γραμματεα
υγ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
θα διαλεγα και σατανικο πχ για εκλ αντιπροσωπο ΠΑΣΟΚ και ΕΡΜΗ για τυπο απο ΔΗΜΟ που φερνει φαγωσιμα δωρεαν, να φαμε της προκοπης
διαλεχτε ότι θετε οπως θετε απο οπου το θετε
ξεκιναω
δικαστικος: χελλης
γραμματεας: ΓΓ
τακτικα μελη: εγω, δοντ σπικ με στριγκια και να καθαριζει φασολακια, κυριος Τελης να προσπαθει να το σκασει απο παραθυρο, ασεβαστος για να ερχονται τυποι για χαιρετουρες και να τους δειχνει τα τετοια του
αναπληρωματικοι: βατραχος να κλαιγεται που ειχασε το 100ακι, μπλακπειντ, αγις, αλικατ (για να μην πατησει κανεις και να φανε τα λυσσακα τους οι τακτικοι)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ενωσηΚ την 30 Μάιος 2019, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Με ποιά μέλη θα περνούσατε τζάμι εφορευτική
εχω ηδη πμ απο γιαννοπουλα να βαλω αυτον δικαστικο και τον χελη γραμματεα 
λιγη προσοχη στις προτασεις που καταθετετε τυποι
το κρατος βαριεται τοσο πολυ να κανει κανονικη κληρωση για μελη εφορευτικης, που παιζει να τσιμπισει ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ιδεες
το κρατος βαριεται τοσο πολυ να κανει κανονικη κληρωση για μελη εφορευτικης, που παιζει να τσιμπισει ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ιδεες
έλαβα δευτερο πμ απο daje
ρωταει τι χρωμα ειναι το string
ρωταει τι χρωμα ειναι το string
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γεια σου ρε Άγη με τα ωραία σου!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ενωσηΚ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 12:21 εγω θα διαλεγα ΧΑΛΑΡΑ χελλη για δικαστικο και γιαννοπουλα για γραμματεα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΕΧΩ ΤΡΙΤΟ πμ απο λεονα
αναφερει χαρακτηριστικα:
"βαρεθηκαμε τα τοπικ καρμπον για αλλα μελη-κουτσομπολια-αγαπουλες-ποιος θα πηδηξει ποιον - εξαλλου εκρεμμει το τοπικ μου για διοργανωση καταναλωσης ουζου, μην ανοιγεις νεα τοπικ, φσιτ φσιτττττ φευγω τωρα, μου κανει σινιαλο το τρενο για αναχωρηση"
αναφερει χαρακτηριστικα:
"βαρεθηκαμε τα τοπικ καρμπον για αλλα μελη-κουτσομπολια-αγαπουλες-ποιος θα πηδηξει ποιον - εξαλλου εκρεμμει το τοπικ μου για διοργανωση καταναλωσης ουζου, μην ανοιγεις νεα τοπικ, φσιτ φσιτττττ φευγω τωρα, μου κανει σινιαλο το τρενο για αναχωρηση"
καλωσηρθατε
επειδη δεν υπαρχει προσελευση και κινδυνευει η ολη διαδικασια, αφου μπηκατε πρωτη στον χωρο, σας ΕΠΙΤΑΣΣΩ/ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΩ συμφωνα με Ν432432-5432 ΦΕΚ432432 και υποχρεουστε να παραμεινετε μεχρι το βραδυ, κανοντας την δουλεια ολων των υπολοιπων
παρακαλω περαστε πισω απο το παραβαν και βγαλτε την μπλουζα σας (θα ειμαστε ολη μερα περα δωθε,μην ιδρωσουμε)
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
η διαδικασία της καταμέτρησης θα τελειωνε σε ένα τρίμηνο
dna replication έγραψε: 30 Μάιος 2019, 12:34η διαδικασία της καταμέτρησης θα τελειωνε σε ένα τρίμηνο
μπορει αλλα θα ειχανε την ευτυχια στα κεντρικα δικαστηρια που κανουν ελεγχο να ανοιγουν επισημα εντυπα δικαστικου αντιπροσωπου που θα γραφουν: νατο το διλιτρο DIXAN ΓΙΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΡΟΥΧΑ, μισοτιμης το εχω απο macro-market, τσιμπα τα μεζέα μου ρε και υπέγραψε κιόλας
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται!!
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Daje, θα χαζεύαμε μαζί γυναικάρες 
ΓΓ γιατί τον πάω και πρέπει να είναι καλή παρέα
Αν δεν θέλουν έχω και αναπληρωματικούς
ΓΓ γιατί τον πάω και πρέπει να είναι καλή παρέα
Αν δεν θέλουν έχω και αναπληρωματικούς
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και πολύ καλά έκανε.
Κουλούρι θες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 52 Απαντήσεις