Επειδη βλέπω οτι ασχολείστε με τον Μαλιο και δεν θυμαμαι αν απαντησα, να πω οτι ο Μαλιος αθωωθηκε απο την ελ. δικαιοσυνη. Αρα η 17Ν με την εκτέλεση του, κάλυψε το κενό.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:12Νομίζω ότι το εξειδικεύετε σε ακραίες φάσεις. Είναι σαφές ότι όποιος έχει υποστεί ο ίδιος βασανισμό ή έχει βιώσει τα όποια συναισθήματα προκαλούν ο βίαιος θάνατος ή βασανισμός κάποιου δικού του (ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας) δεν μπορεί να αποστασιοποιηθεί επαρκώς ώστε να κρίνει ψύχραιμα το πως και το γιατί.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:52Αυτό θυμίζει σχολιαστές υποθέσεων βιασμών και παιδεραστίας (και εδώ μέσα) όπου γράφουν αν ήταν το δικό σου παιδί τί θα έλεγες, για να δικαιολογήσουν προτάσεις για φρικτά βασανιστήρια. Όσο και εάν το κατανοεί κάποιος, δεν λειτουργεί έτσι το κράτος δικαιίουCavaliere έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:59 Kaτ΄αρχήν συμφωνώ, αλλά μπορώ να το κατανοήσω. Επιμένω, αν είχα βασανιστεί επί Χούντας, δεν ξέρω τι τέλος θα έδινα στους βασανιστές μου, δεν νομίζω να ακολουθούσα την σωστή οδό.
Οπότε, το θέμα είναι το κατά πόσον το φερόμενο ως "κράτος δικαίου" καλύπτει την αίσθηση δικαίου (και λογικής) στους πολίτες, που δεν υπήρξαν οι ίδιοι θύματα.
Εγώ παραδείγματος χάριν, δεν έχω πέσει θύμα βίαιης επίθεσης αλλά από όποια πλευρά και να το δω, δεν με καλύπτει με τίποτα η ανισορροπία που διακρίνω όταν υποβιβάζεται ή αγνοείται παντελώς το θύμα ως ανθρώπινη οντότητα για να μη θιγεί το οποιοδήποτε (φαντασιακό) ανθρώπινο στοιχείο του θύτη. Γενικώς, τα "ναι, μεν, αλλά... αλλά εμείς πρέπει να..." με παραπέμπουν σε θρησκοληψία που προβάλλει ως ελεύθερη βούληση τις προγραμματισμένες νόρμες σκέψης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Αν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Δεν νομίζω. Το σκεπτικό τους (λέμε τώρα) είναι διαφορετικό.
Αυτά που λένε ισχύουν μόνον για τους δικούς τους.
Στους άλλους ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γίνονται.
Απλώς έχει πλάκα να το βλέπεις σε εφαρμογή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το κενό του κρανίου σας πάντως δεν καλύπτεται με τίποτα.μίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:15Επειδη βλέπω οτι ασχολείστε με τον Μαλιο και δεν θυμαμαι αν απαντησα, να πω οτι ο Μαλιος αθωωθηκε απο την ελ. δικαιοσυνη. Αρα η 17Ν με την εκτέλεση του, κάλυψε το κενό.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:12Νομίζω ότι το εξειδικεύετε σε ακραίες φάσεις. Είναι σαφές ότι όποιος έχει υποστεί ο ίδιος βασανισμό ή έχει βιώσει τα όποια συναισθήματα προκαλούν ο βίαιος θάνατος ή βασανισμός κάποιου δικού του (ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας) δεν μπορεί να αποστασιοποιηθεί επαρκώς ώστε να κρίνει ψύχραιμα το πως και το γιατί.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:52
Αυτό θυμίζει σχολιαστές υποθέσεων βιασμών και παιδεραστίας (και εδώ μέσα) όπου γράφουν αν ήταν το δικό σου παιδί τί θα έλεγες, για να δικαιολογήσουν προτάσεις για φρικτά βασανιστήρια. Όσο και εάν το κατανοεί κάποιος, δεν λειτουργεί έτσι το κράτος δικαιίου
Οπότε, το θέμα είναι το κατά πόσον το φερόμενο ως "κράτος δικαίου" καλύπτει την αίσθηση δικαίου (και λογικής) στους πολίτες, που δεν υπήρξαν οι ίδιοι θύματα.
Εγώ παραδείγματος χάριν, δεν έχω πέσει θύμα βίαιης επίθεσης αλλά από όποια πλευρά και να το δω, δεν με καλύπτει με τίποτα η ανισορροπία που διακρίνω όταν υποβιβάζεται ή αγνοείται παντελώς το θύμα ως ανθρώπινη οντότητα για να μη θιγεί το οποιοδήποτε (φαντασιακό) ανθρώπινο στοιχείο του θύτη. Γενικώς, τα "ναι, μεν, αλλά... αλλά εμείς πρέπει να..." με παραπέμπουν σε θρησκοληψία που προβάλλει ως ελεύθερη βούληση τις προγραμματισμένες νόρμες σκέψης.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Οκ. Σε απλά ελληνικά, συμφωνείς με την άποψη ότι η δολοφονία μάλιου δικαιολογείται με οποιονδήποτε τρόπο; Όταν οι αυτουργοί δεν υπήρξαν αυτοί θύματα του βασανιστήΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:12Νομίζω ότι το εξειδικεύετε σε ακραίες φάσεις. Είναι σαφές ότι όποιος έχει υποστεί ο ίδιος βασανισμό ή έχει βιώσει τα όποια συναισθήματα προκαλούν ο βίαιος θάνατος ή βασανισμός κάποιου δικού του (ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας) δεν μπορεί να αποστασιοποιηθεί επαρκώς ώστε να κρίνει ψύχραιμα το πως και το γιατί.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:52Αυτό θυμίζει σχολιαστές υποθέσεων βιασμών και παιδεραστίας (και εδώ μέσα) όπου γράφουν αν ήταν το δικό σου παιδί τί θα έλεγες, για να δικαιολογήσουν προτάσεις για φρικτά βασανιστήρια. Όσο και εάν το κατανοεί κάποιος, δεν λειτουργεί έτσι το κράτος δικαιίουCavaliere έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:59 Kaτ΄αρχήν συμφωνώ, αλλά μπορώ να το κατανοήσω. Επιμένω, αν είχα βασανιστεί επί Χούντας, δεν ξέρω τι τέλος θα έδινα στους βασανιστές μου, δεν νομίζω να ακολουθούσα την σωστή οδό.
Εγώ παραδείγματος χάριν, δεν έχω πέσει θύμα βίαιης επίθεσης αλλά από όποια πλευρά και να το δω, δεν με καλύπτει με τίποτα η ανισορροπία που διακρίνω όταν υποβιβάζεται ή αγνοείται παντελώς το θύμα ως ανθρώπινη οντότητα για να μη θιγεί το οποιοδήποτε (φαντασιακό) ανθρώπινο στοιχείο του θύτη. Γενικώς, τα "ναι, μεν, αλλά... αλλά εμείς πρέπει να..." με παραπέμπουν σε θρησκοληψία που προβάλλει ως ελεύθερη βούληση τις προγραμματισμένες νόρμες σκέψης.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ούτε το αχυρο που εχετε στο δικό σας.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Α)Πιστεύεις οτι η προταση 2), αποτελεί παραδοχή ότι η πρόταση 1) ειναι αδύναμη;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:20
1)Σε απλά ελληνικά, συμφωνείς με την άποψη ότι η δολοφονία μάλιου δικαιολογείται με οποιονδήποτε τρόπο;
2)Όταν οι αυτουργοί δεν υπήρξαν αυτοί θύματα του βασανιστή
Β)Πιστεύεις οτι οι προσπάθειας εκτέλεσης του Χιτλερ δεν δικαιολογόντουνται με κανένα τρόπο; https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_a ... olf_Hitler
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι αλλά θα έδινε ελαφυντικά στο δικαστήριο. Ο φύρερ τί σχέση έχει;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Τα παραδειγματα των αποπειρών να δολοφονηθεί ο φυρερ δείχνει οτι υπαρχουν περιπτώσεις όπου δικαιολογείται ηθικά η χρήση παρανομης βιας. Θέλω να δω αν απορρίπτεις τελείως την συγκεκριμένη θέση ή όχι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:26 Όχι αλλά θα έδινε ελαφυντικά στο δικαστήριο. Ο φύρερ τί σχέση έχει;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι δεν την απορρίπτω τελείως. Προφανώς εάν το διακύβευμα είναι η σωτηρία εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ανθρώπων η παράνομη βία δικαιολογείται ηθικά. Αλλά δεν είναι τέτοια η υπόθεση της 17νμίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:29Τα παραδειγματα των αποπειρών να δολοφονηθεί ο φυρερ δείχνει οτι υπαρχουν περιπτώσεις όπου δικαιολογείται ηθικά η χρήση παρανομης βιας. Θέλω να δω αν απορρίπτεις τελείως την συγκεκριμένη θέση ή όχι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:26 Όχι αλλά θα έδινε ελαφυντικά στο δικαστήριο. Ο φύρερ τί σχέση έχει;
Ψευτοδίλημμα.μίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:29 Τα παραδειγματα των αποπειρών να δολοφονηθεί ο φυρερ δείχνει οτι υπαρχουν περιπτώσεις όπου δικαιολογείται ηθικά η χρήση παρανομης βιας. Θέλω να δω αν απορρίπτεις τελείως την συγκεκριμένη θέση ή όχι.
Όταν το πλαίσιο ηθικής είναι διαφορετικό, μπορεί να θεωρηθεί ηθικό ή ανήθικο το οτιδήποτε, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γενικά, όλα αυτά είναι σοφιστείες. Ας τσακίσομε πρώτα τον εθνολαϊκισμό, ας οικοδομήσομε μία σύγχρονη δυτικού τύπου κοινωνία των πολιτών, και ας συζητήσομε έπειτα για το φύλο των αγγέλων
Κι αυτά που λες εσύ, ηθικίστικες παρλαπίπες είναι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:35 Γενικά, όλα αυτά είναι σοφιστείες. Ας τσακίσομε πρώτα τον εθνολαϊκισμό, ας οικοδομήσομε μία σύγχρονη δυτικού τύπου κοινωνία των πολιτών, και ας συζητήσομε έπειτα για το φύλο των αγγέλων
Η διαφορά είναι ότι εσύ το ξέρεις, ενώ ο σκίουρος μπορεί να βιώνει και το αλλούτερο πάθος του αγωνιστή που έχει ένα βαρύ πεπρωμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατά τα άλλα, το πως ξέφυγε το φύλο των αγγέλων από τις λοατκικάτι παρεμβάσεις και τα φεμινιστικά ρεύματα τρίτου τύπου, είναι απορίας άξιον.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γαλή...ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:18Το κενό του κρανίου σας πάντως δεν καλύπτεται με τίποτα.μίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:15Επειδη βλέπω οτι ασχολείστε με τον Μαλιο και δεν θυμαμαι αν απαντησα, να πω οτι ο Μαλιος αθωωθηκε απο την ελ. δικαιοσυνη. Αρα η 17Ν με την εκτέλεση του, κάλυψε το κενό.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:12
Νομίζω ότι το εξειδικεύετε σε ακραίες φάσεις. Είναι σαφές ότι όποιος έχει υποστεί ο ίδιος βασανισμό ή έχει βιώσει τα όποια συναισθήματα προκαλούν ο βίαιος θάνατος ή βασανισμός κάποιου δικού του (ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας) δεν μπορεί να αποστασιοποιηθεί επαρκώς ώστε να κρίνει ψύχραιμα το πως και το γιατί.
Εγώ παραδείγματος χάριν, δεν έχω πέσει θύμα βίαιης επίθεσης αλλά από όποια πλευρά και να το δω, δεν με καλύπτει με τίποτα η ανισορροπία που διακρίνω όταν υποβιβάζεται ή αγνοείται παντελώς το θύμα ως ανθρώπινη οντότητα για να μη θιγεί το οποιοδήποτε (φαντασιακό) ανθρώπινο στοιχείο του θύτη. Γενικώς, τα "ναι, μεν, αλλά... αλλά εμείς πρέπει να..." με παραπέμπουν σε θρησκοληψία που προβάλλει ως ελεύθερη βούληση τις προγραμματισμένες νόρμες σκέψης.![]()
Εσύ τουλάχιστον έχεις ένα επίπεδο.
Να το εκλάβω ως παρατήρηση από κάποιον που έχει καλύτερο επίπεδο;stavmanr έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:48Γαλή...ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:18Το κενό του κρανίου σας πάντως δεν καλύπτεται με τίποτα.μίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 11:15
Επειδη βλέπω οτι ασχολείστε με τον Μαλιο και δεν θυμαμαι αν απαντησα, να πω οτι ο Μαλιος αθωωθηκε απο την ελ. δικαιοσυνη. Αρα η 17Ν με την εκτέλεση του, κάλυψε το κενό.![]()
![]()
Εσύ τουλάχιστον έχεις ένα επίπεδο.
Ή κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές