!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος
Re: Αν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος
Το μήνυμα για κάθε δημοκρατικό πολίτη είναι απλό.Αν θέλετε να τελειώσει η βασιλεία του τρόμου των αναρχοάπλυτων και να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει όσοι υπερασπίζονται τρομοκράτες δολοφόνους,καταστρέφουν περιουσίες του κοσμάκη και λυμαίνονται τα πανεπιστήμια μας και τις γειτονιές μας τότε στις δημοτικές εκλογές ψηφίστε Μπακογιάννη και στις βουλευτικές στις 7 Ιουλίου ΝΔ για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Γιατί αυτοί που βρίζουν έναν νεκρό που υπήρξε σπουδαίος άνθρωπος και υπερασπίζονται αυτούς που τον δολοφόνησαν είναι παρόντες εδώ και η χώρα πρέπει να τους δώσει να καταλάβουν ότι η ανομία τους δεν έχει θέση στην Ελλάδα.Pirate7G έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:47Pam έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:45Κι όμως υπερασπίζεσαι την δολοφονική 17 Νοέμβρη και υποστηρίζεις την εξύβριση του μακαρίτη του Παύλου Μπακογιάννη.Εκτός κι αν θεωρείς ότι η 17 Νοέμβρη δεν ήταν τρομοκρατική οργάνωση.Σε ξαναρωτώ...Η 17 Νοέμβρη ήταν τρομοκρατική οργάνωση κατ εσέ;μίστερ μαξ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:41
Ισα που θα μου λες για τι εχω δικαιωμα να μιλω. Αν ανηκει στους κτιστες, να βαλουν facecontrol στις εισοδους των μοναστηριων.
Δεν υπερασπιζομαι εγκληματιες.
Δεν ενδιαφέρει κανέναν τι έγινε πριν 3 δεκαετίες. Άρα μας ειναι αδιάφορη κι η 17Ν.
Γιατί δεν ακολουθείς το παράδειγμα του προέδρου του κόμματος σου κι ασχολείσαι με το τι έγινε τόσες δεκαετίες πριν;![]()
Τάδε έφη Αρίστος:
Το απολύτως ΗΛΙΘΙΟ στη φάση είναι ότι αυτοί που θεωρούν δικαίωμα τους να σκοτώνουν όποιον γουστάρουν, κλαίγονται ή απειλούν όταν το σύστημα που θέλουν να ανατρέψουν
δεν φέρεται με την δέουσα αβρότητα στους δολοφόνους που υποστηρίζουν.
Ψυχροί, ναρκισσιστές δολοφόνοι που πάσχουν από μανία καταδίωξης.
Ναι, είναι τόσο γελοία απλοϊκό.
Ψυχροί, ναρκισσιστές δολοφόνοι που πάσχουν από μανία καταδίωξης.
Ναι, είναι τόσο γελοία απλοϊκό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αδικαιολόγητος είναι και ο φόνος του μάλλιου. Δεν έγινε επί δικτατορίας, υφίστατο κράτος δικαίου. Είναι ολισθηρός ο δρόμος της α λα καρτ αποδοχής των εγκλημάτων των τρομοκρατώνCavaliere έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:45 Cυγγνώμη, αλλά όσοι διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας και δικαιώνετε τους αυτόδικους, δεν καταλαβαίνετε γιατί μπορεί κανείς να εκτελέσει έναν πρώην βασανιστή της Χούντας; Κι εγώ θα μπορούσα να το κάνω, ίσως. Για τον Μπακογιάννη είναι αδικαιολόγητο έγκλημα, όμως. Για τον Μάλλιο ποιός λυπήθηκε; Ο Μπακογιάννης ήταν αλλιώς, ήτανε ασύμμετρος φόνος.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Οκ, τότε ας πάψουν και οι αναφορές στα χρόνια πριν το 89.Pirate7G έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:34 Για να απαντήσω σε στυλ "Ζαβου της οικογένειας".
" Τι ενδιαφέρει έναν άνθρωπο 17 χρόνων η δολοφονία Μπακογιάννη";
Ας λένε ότι θέλουν κάποιοι. Δεν ζούμε στο 89.
Βάλτε όποια χρονιά θέλετε στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kaτ΄αρχήν συμφωνώ, αλλά μπορώ να το κατανοήσω. Επιμένω, αν είχα βασανιστεί επί Χούντας, δεν ξέρω τι τέλος θα έδινα στους βασανιστές μου, δεν νομίζω να ακολουθούσα την σωστή οδό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:56Αδικαιολόγητος είναι και ο φόνος του μάλλιου. Δεν έγινε επί δικτατορίας, υφίστατο κράτος δικαίου. Είναι ολισθηρός ο δρόμος της α λα καρτ αποδοχής των εγκλημάτων των τρομοκρατών
Ordem e Progresso.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είσαι αστείος. Με την πιθανή εξαίρεση του λεβέντη χρυσοχοϊδη, κανείς δεν έχει αντιπαρατεθεί τόσο κάθετα στους αριστερούς τρομοκράτες όσο αυτοί οι άνθρωποι. Για αυτό λυσσάνε τα εργαλειοποιούμενα από τη σπείρα πίκου μαλακισμένα των εξαρχείων και οι κλακαδόροι τωνΓάταρος έγραψε: 29 Μάιος 2019, 18:12Ο Μητσοτάκης τάχθηκε ενάντια στην απόφαση των αστυνομικών να συγκεντρωθούν στα Εξάρχεια ενώ δήλωσε ότι δεν θέλει να ρισκάρει την κοινωνική ειρήνη και κάτι τέτοια. Αν φοβάται τη σύγκρουση με την ανομία από τη θέση της αντιπολίτευσης, τότε σίγουρα θα την τρέμει αν βρεθεί σε κυβερνητική θέση.Pam έγραψε: 29 Μάιος 2019, 18:06 Αν αναφέρεσαι στην πενταετία Καραμανλή(2004-2009) πράγματι ήμασταν αρκετά ελαστικοί με τους αναρχοαπλυτους-αναρχομπαχαλακηδες και το πληρωσαμε το 2009 στις εκλογές.Ηταν λάθος που δεν πρόκειται να επαναληφθεί.Ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ έχει μάθει από πρώτο χέρι εξαιτίας της τραγωδίας που έπληξε την οικογένεια του ότι τους αναρχοαπλυτους πρέπει να τους τσακίζεις και αυτό θα κάνει τόσο ο ίδιος ως επικεφαλής της κυβέρνησης όσο και ο Μπακογιάννης ως δήμαρχος της Αθήνας.
Ακριβώς επειδή η οικογένειά του χτυπήθηκε από τους κομμουνιστές τους φοβάται κι αυτός και ο Μπακογιάννης. Μπορείς να μου παραθέσεις δήλωσή τους που ν' αναφέρονται στη δολοφονία Μπακογιάννη και να καταδικάζουν τον κομμουνισμό ή θεωρούν ότι τον σκότωσε επειδή είχαν προσωπικές διαφορές; Μην το ψάχνεις. Έχουν μεγάλο ψυχολογικό τραύμα. Σου λένε ας κάτσω στ' αυγά μου μην πάθω τα ίδια που έπαθε κι ο Παύλος.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Pam έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:52Γιατί αυτοί που βρίζουν έναν νεκρό που υπήρξε σπουδαίος άνθρωπος και υπερασπίζονται αυτούς που τον δολοφόνησαν είναι παρόντες εδώ και η χώρα πρέπει να τους δώσει να καταλάβουν ότι η ανομία τους δεν έχει θέση στην Ελλάδα.Pirate7G έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:47Pam έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:45
Κι όμως υπερασπίζεσαι την δολοφονική 17 Νοέμβρη και υποστηρίζεις την εξύβριση του μακαρίτη του Παύλου Μπακογιάννη.Εκτός κι αν θεωρείς ότι η 17 Νοέμβρη δεν ήταν τρομοκρατική οργάνωση.Σε ξαναρωτώ...Η 17 Νοέμβρη ήταν τρομοκρατική οργάνωση κατ εσέ;
Δεν ενδιαφέρει κανέναν τι έγινε πριν 3 δεκαετίες. Άρα μας ειναι αδιάφορη κι η 17Ν.
Γιατί δεν ακολουθείς το παράδειγμα του προέδρου του κόμματος σου κι ασχολείσαι με το τι έγινε τόσες δεκαετίες πριν;![]()
Άρα και βγάζεις τον πρόεδρο του κόμματος σου τουλάχιστον λάθος στην δήλωση του για τον Λαμπράκη και λες πως το ίδιο πρέπει να συμβεί και για τον Λαμπράκη, στην περίπτωση υβριστών. Σωστά;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Μην τα λες σε εμένα. Στον Μητσοτάκη να το πεις, που είναι ο δημιουργός αυτής της λογικής(;) .ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:57Οκ, τότε ας πάψουν και οι αναφορές στα χρόνια πριν το 89.Pirate7G έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:34 Για να απαντήσω σε στυλ "Ζαβου της οικογένειας".
" Τι ενδιαφέρει έναν άνθρωπο 17 χρόνων η δολοφονία Μπακογιάννη";
Ας λένε ότι θέλουν κάποιοι. Δεν ζούμε στο 89.
Βάλτε όποια χρονιά θέλετε στην τελική.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Εσύ είσαι πότε πειθαρχημένος ευρωπαίος πολιτης, πότε νοσταλγός των κνίτικων γαφούφαλων και πότε χιπχοπ ψηφοφόρος, δεν πιάνεσαι.Cavaliere έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:36Εγώ απάντησα σε όσα σχόλια μιλούσαν απαξιωτικά για τον αναρχικό χώρο, γενικά. Να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τα Πετράλωνα δεν τα ξέρω, αλλά διαβάζω αναρχικά έντυπα από τη δεκαετία του '90, και κάποια εξ αυτών είναι διαμάντια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, ο Κόσμος πάει μπροστά, πολυπλοκοποιείται, δεν είμαστε στην μπουάτ του Γιάννη Αργύρη.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 20:04Εσύ είσαι πότε πειθαρχημένος ευρωπαίος πολιτης, πότε νοσταλγός των κνίτικων γαφούφαλων και πότε χιπχοπ ψηφοφόρος, δεν πιάνεσαι.
Ordem e Progresso.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
ενα ενα, ποτε υποστηριξα εξυβριση του Μπακογιάννη;Pam έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:45Κι όμως υπερασπίζεσαι την δολοφονική 17 Νοέμβρη και υποστηρίζεις την εξύβριση του μακαρίτη του Παύλου Μπακογιάννη.Εκτός κι αν θεωρείς ότι η 17 Νοέμβρη δεν ήταν τρομοκρατική οργάνωση.Σε ξαναρωτώ...Η 17 Νοέμβρη ήταν τρομοκρατική οργάνωση κατ εσέ;μίστερ μαξ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:41Ισα που θα μου λες για τι εχω δικαιωμα να μιλω. Αν ανηκει στους κτιστες, να βαλουν facecontrol στις εισοδους των μοναστηριων.Pam έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:39
Το Άγιο όρος ανήκει στους κτίστες του.Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς ούτε για το Άγιο Όρος ούτε για τον Κατσίφα και την ίδια στιγμή να υπερασπίζεσαι εγκληματίες και δολοφόνους που αν ήταν στις ΗΠΑ τώρα θα είχαν εκτελεστεί με θανατική ποινή εδώ και χρόνια για τα εγκλήματα τους,
Δεν υπερασπιζομαι εγκληματιες.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Απο την στιγμη που ο Μαλλιος δεν ηταν φυλακη, δεν ητο κρατος δικαιου. Ητο μπανανία της ΝΔ με μπολικους χουνταιους.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:56Αδικαιολόγητος είναι και ο φόνος του μάλλιου. Δεν έγινε επί δικτατορίας, υφίστατο κράτος δικαίου. Είναι ολισθηρός ο δρόμος της α λα καρτ αποδοχής των εγκλημάτων των τρομοκρατώνCavaliere έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:45 Cυγγνώμη, αλλά όσοι διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας και δικαιώνετε τους αυτόδικους, δεν καταλαβαίνετε γιατί μπορεί κανείς να εκτελέσει έναν πρώην βασανιστή της Χούντας; Κι εγώ θα μπορούσα να το κάνω, ίσως. Για τον Μπακογιάννη είναι αδικαιολόγητο έγκλημα, όμως. Για τον Μάλλιο ποιός λυπήθηκε; Ο Μπακογιάννης ήταν αλλιώς, ήτανε ασύμμετρος φόνος.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Προσέβαλε ο Μητσοτάκης ποτέ τον Λαμπράκη;Τον έβρισε μήπως;ΠΟΤΕ δεν το έκανε.Είναι δικαίωμα του καθενός να θεωρεί σπουδαίο ή μη σπουδαίο κάποιον αλλά δεν είναι δικαίωμα κανενός να τον προσβάλει και να τον βρίζει.Pirate7G έγραψε: 29 Μάιος 2019, 20:03Pam έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:52Γιατί αυτοί που βρίζουν έναν νεκρό που υπήρξε σπουδαίος άνθρωπος και υπερασπίζονται αυτούς που τον δολοφόνησαν είναι παρόντες εδώ και η χώρα πρέπει να τους δώσει να καταλάβουν ότι η ανομία τους δεν έχει θέση στην Ελλάδα.Pirate7G έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:47
Άρα και βγάζεις τον πρόεδρο του κόμματος σου τουλάχιστον λάθος στην δήλωση του για τον Λαμπράκη και λες πως το ίδιο πρέπει να συμβεί και για τον Λαμπράκη, στην περίπτωση υβριστών. Σωστά;
Τάδε έφη Αρίστος:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 0 Απαντήσεις