Είναι +350.000 ψήφους σε σχέση με τον Σεπτέμβριο 2015, γύρω στις 150.000 σε σχέση με τον Ιανουάριο 2015 και στις +50.000 σε σχέση με τον Ιούνιο 2012 όταν είχε κερδίσει. Λογικά στις εθνικές θα πάει γύρω στις 2.000.000 ψήφους.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:40Ναι κάτι μπέρδεψα. Μάλλον έκανα σύγκριση Βουλετικές με Ευρωεκλογές γιατί κάπου μου είχε αποτυπωθεί αυτή η διαφορά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί ο Τσίπρας έφερε τις Πρέσπες?
Re: Γιατί ο Τσίπρας έφερε τις Πρέσπες?
- Τοξοβόλος_UK
Εντωμεταξύ η γενική φθορά μετά από 4.5 χρόνια συνεχούς διακυβέρνησης για μένα ήταν μάλλον ο λόγος της 9άρας. Δλδ όσο τα σκέφτομαι κλείνω ολοένα και περισσότερο εκεί. Ηταν πολλά μικρά ή μεγάλα στην εποχή τους που κάθε φορά έφθειραν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εκεί καταλήγω προσωπικά.
Εκεί καταλήγω προσωπικά.
-
Γραφικός
Υπάρχει φόβος επεκτατικής πολιτικής από τα Σκόπια; Ο Γραφικός έχει την λύση -την είχε μάλλον, αλλά κανείς δεν καταδέχθηκε να με συμβουλευτεί. Άλλη μία ήττα της Ελλάδας που δεν με ακούει ποτέ.
Πρώτον: Θεωρώ ότι φυλετικά οι Σκοπιανοί-Μακεδόνες-όπωςθέλετεπέστετουςτοίδιομουκάνει έχουν την ίδια συγγένεια με εμάς που είναι ακριβώς μηδέν.
Δεύτερον: Ακόμα και αν αποδεικνυόταν ότι κάποιοι έχουνε μεγαλύτερη φυλετική συγγένεια από τους δε, αυτό δεν θα άλλαζε τίποτα από το δικαίωμα που θα είχε στα εδάφη της. Όπως δεν θα δικαιολογούσε το να εισβάλουμε στα Σκόπια, έτσι και δεν θα δικαιολογούσε τους Σκοπιανούς να διεκδικήσουν εδάφη που το 2019 είναι Ελληνικά. Σέρρες, Καβάλα, Λιτόχωρο και λοιπά υπήρξαν δικά σας; Στ' αρχίδια μας, τώρα είναι δικά μας. Ξεπεράστε το.
Θα πηγαίναμε στις Πρέσπες και θα λέγαμε στους Σκοπιανούς: Έχετε δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό; Το έχετε. Πάρτε ό,τι θέλετε, χάρισμά σας. Πάρτε και τον Μεγαλέξανδρο να τον βάλετε στον κώλο σας να γουστάρετε. Δεν έχετε όμως μόνο εσείς δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό τον έχουμε κι εμείς. Η περιοχή που αρχίζει λοιπόν από την Καστοριά και τραβάει μέχρι Δράμα δεν λέγεται Μακεδονία. Είναι το ελληνικότατο έδαφος "Τσιριπλόμ". Αν, από αύριο, σας δούμε να χαρακτηρίζετε το Τσιριπλόμ μας ως Μακεδονία, αν προβάλλετε την παραμικρή αξίωση στις πόλεις του, θα ξηγηθούμε νταήδικα. Αιτία πολέμου. Άντε γιατί παραπρήξαμε ο καθένας τ' αρχίδια του αλλουνού.
Με αυτό τον τρόπο και κανείς δεν θα μπορούσε να μας χαρακτηρίσει ως πλεονέκτες αφού θα είχαμε υποχωρήσει, και θα εκμηδενίζαμε το ενδεχόμενο πολέμου με Σκοπιανομακεδόνες.
Πρώτον: Θεωρώ ότι φυλετικά οι Σκοπιανοί-Μακεδόνες-όπωςθέλετεπέστετουςτοίδιομουκάνει έχουν την ίδια συγγένεια με εμάς που είναι ακριβώς μηδέν.
Δεύτερον: Ακόμα και αν αποδεικνυόταν ότι κάποιοι έχουνε μεγαλύτερη φυλετική συγγένεια από τους δε, αυτό δεν θα άλλαζε τίποτα από το δικαίωμα που θα είχε στα εδάφη της. Όπως δεν θα δικαιολογούσε το να εισβάλουμε στα Σκόπια, έτσι και δεν θα δικαιολογούσε τους Σκοπιανούς να διεκδικήσουν εδάφη που το 2019 είναι Ελληνικά. Σέρρες, Καβάλα, Λιτόχωρο και λοιπά υπήρξαν δικά σας; Στ' αρχίδια μας, τώρα είναι δικά μας. Ξεπεράστε το.
Θα πηγαίναμε στις Πρέσπες και θα λέγαμε στους Σκοπιανούς: Έχετε δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό; Το έχετε. Πάρτε ό,τι θέλετε, χάρισμά σας. Πάρτε και τον Μεγαλέξανδρο να τον βάλετε στον κώλο σας να γουστάρετε. Δεν έχετε όμως μόνο εσείς δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό τον έχουμε κι εμείς. Η περιοχή που αρχίζει λοιπόν από την Καστοριά και τραβάει μέχρι Δράμα δεν λέγεται Μακεδονία. Είναι το ελληνικότατο έδαφος "Τσιριπλόμ". Αν, από αύριο, σας δούμε να χαρακτηρίζετε το Τσιριπλόμ μας ως Μακεδονία, αν προβάλλετε την παραμικρή αξίωση στις πόλεις του, θα ξηγηθούμε νταήδικα. Αιτία πολέμου. Άντε γιατί παραπρήξαμε ο καθένας τ' αρχίδια του αλλουνού.
Με αυτό τον τρόπο και κανείς δεν θα μπορούσε να μας χαρακτηρίσει ως πλεονέκτες αφού θα είχαμε υποχωρήσει, και θα εκμηδενίζαμε το ενδεχόμενο πολέμου με Σκοπιανομακεδόνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 30 Μάιος 2019, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
Την κοινοβουλευτική ομάδα του Καμένου τη μάδησε τον Ιανουάριο τελικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:39Γιατί ο Καμμένος του εξασφάλιζε περισσότερες ψήφους στη βουλή.wooded glade έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:35 Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να παίζεται και ως εξής το παιχνίδι:
Έχει 70% πιθανότητες να χάσει ο Τσίπρας κάνει δεν κάνει τις Πρέσπες (& ο ίδιος ήξερε ότι οι δημοσκοπήσεις του SKY ήταν αληθινές).
Όμως το 70% που φαίνεται μαμμούθ σ' εσάς δεν τον ενδιαφέρει - έχει χάσει.
Τον ενδιαφέρει μην τυχόν και τον ευνοήσει η κίνηση Πρέσπες, με είτε παροχές που θα τον αφήσουν να κάνει είτε ενίσχυση της Χρυσής Αυγής που θα προκύψει εις βάρος της ΝΔ.
Πάντως εγώ είμαι βέβαιος ότι τον Νοέμβριο του 18 το μετάνοιωσε αλλά ήταν αργά για να κάνει τίποτα.
Τη στιγμή που ήταν πολύ αμφίρροπη η έκβαση της ψηφοφορίας στα Σκόπια γιατί απέλυσε τον Κοτζιά ;
Τον Νοέμβριο αν δεν ψήφιζαν τα Σκόπια θα έλεγε δεν ήταν καλή συμφωνία, μετάνοιωσα, ο Κοτζιάς έφταιγε.
Ο Τραμπ δεν θα μπορούσε να του προσάψει τίποτα, ούτε η Μέρκελ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- hellegennes
Ναι, στα παπάρια μου τι λένε οι δημοσκόποι. Εγώ βλέπω ότι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στην Μακεδονία 13 ποσοστιαίες μονάδες. Όχι κατά λάθος.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:57Προσπάθησε να καταννοήσεις τι είπαν οι δημοσκόποι. Ο μέσος όρος των 3 Μακεδονιών δείχνει 12% όσο ακριβώς και στην υπόλοιπη επαρχία πλήν μεγάλων αστικών περιοχών.
Από την 1 ώρα και 15 λεπτά στο βίντεο και για 20 λεπτά μιλάνε 4 δημοσκόποι και συμφωνούν όλοι οτι οι Πρέσπες δεν επηρρέασαν τη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ
https://webtv.ert.gr/promo/27mai2019-i-epomeni-mera/
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ακριβως σαν το τζιν το παντελονι ενα πραμα, οσο καθεσαι φθειρεταιΤοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:44 Εντωμεταξύ η γενική φθορά μετά από 4.5 χρόνια συνεχούς διακυβέρνησης για μένα ήταν μάλλον ο λόγος της 9άρας. Δλδ όσο τα σκέφτομαι κλείνω ολοένα και περισσότερο εκεί. Ηταν πολλά μικρά ή μεγάλα στην εποχή τους που κάθε φορά έφθειραν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εκεί καταλήγω προσωπικά.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- wooded glade
Όχι γιατί θα ήταν σαφώς εις βάρος της ΝΔ αυτό και υπέρ του Σύριζα.nostromos έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:43 4) στηριξη των ΗΠΑ σε σχεση με την Τουρκια ... απλα πιστευε πως ο Κοτζιας θα το ηρεμουσε το ζητημα γιατι χειριστηκε θετικα το Κυπριακο ... οταν καταλαβε τι εγινε ηταν αργα
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
μεταξυ σοβαρου και αστειου Τσιριπλομ εχεις βασηΓραφικός έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:45 Υπάρχει φόβος επεκτατικής πολιτικής από τα Σκόπια; Ο Γραφικός έχει την λύση -την είχε μάλλον, αλλά κανείς δεν καταδέχθηκε να με συμβουλευτεί. Άλλη μία ήττα της Ελλάδας που δεν με ακούει ποτέ.
Δεύτερον: Ακόμα και αν αποδεικνυόταν ότι κάποιοι έχουνε μεγαλύτερη φυλετική συγγένεια από τους δε, αυτό δεν θα άλλαζε τίποτα από το δικαίωμα που θα είχε στα εδάφη της. Όπως δεν θα δικαιολογούσε το να εισβάλουμε στα Σκόπια, έτσι και δεν θα δικαιολογούσε τους Σκοπιανούς να διεκδικήσουν εδάφη που το 2019. Σέρρες, Καβάλα, Λιτόχωρο και λοιπά υπήρξαν δικά σας; Στ' αρχίδια μας, τώρα είναι δικά μας. Ξεπεράστε το.
Ομως ποτε δεν ηταν τα σκοπια ο εχθρος ας παραδεχτουμε οτι γερμανοι ηπα θελουν να λεγετε μακεδονια για τα δικα τους συμφεροντα
Και στρουμφακια αν τους λεγαν να λεγοντε δε θα λεγαν τπτ
- Τοξοβόλος_UK
Η μακροβιότερη κυβέρνηση με μνημόνιο ήταν.pikey25 έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:46Ακριβως σαν το τζιν το παντελονι ενα πραμα, οσο καθεσαι φθειρεταιΤοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:44 Εντωμεταξύ η γενική φθορά μετά από 4.5 χρόνια συνεχούς διακυβέρνησης για μένα ήταν μάλλον ο λόγος της 9άρας. Δλδ όσο τα σκέφτομαι κλείνω ολοένα και περισσότερο εκεί. Ηταν πολλά μικρά ή μεγάλα στην εποχή τους που κάθε φορά έφθειραν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εκεί καταλήγω προσωπικά.
4.5 χρόνια διακυβέρνησης με πολλά και διάφορα και πάντα την εφαρμογή του μνημονίου. Ε φθείρουν αυτά
Γιατί απομονώνεις την Μακεδονία θεωρώντας ότι η ονομασία των Σκοπίων δεν αφορούσε την υπόλοιπη Ελλάδα;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:57Προσπάθησε να καταννοήσεις τι είπαν οι δημοσκόποι. Ο μέσος όρος των 3 Μακεδονιών δείχνει 12% όσο ακριβώς και στην υπόλοιπη επαρχία πλήν μεγάλων αστικών περιοχών.
Την συγκέντρωση στην Αθήνα για το θέμα την θυμάσαι;
Όσο για την Φλώρινα που έγραψες νωρίτερα, όσοι έχουν σλάβικη καταγωγή και συνείδηση πήγαν μονοκούκι σύριζα, δεν είναι καθόλου δυσεξήγητη η μικρή διαφορά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- hellegennes
Καλά, η ΝΔ δεν πήγε στ' αλήθεια κόντρα. Έκανε φθηνή μικροπολιτική με ένα ζήτημα που ήταν τελειωμένο.kameron έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:37570.000 ψήφους παραπάνω πήρε, όχι 150.000.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:16Συγκρίνοντας πάντως τις Ευρωεκλογές 2014 με τις φετινές η ΝΔ πήρε μόλις 150 χιλιάδες ψήφους περισσότερες σε απόλυτους αριθμούς.Uppercut έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:10
Αυτό θα ίσχυε αν είχαμε μόνο απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς σημαντική ενίσχυση και της ΝΔ. Και τα δύο έγιναν.
Επί του θέματος, σίγουρα το 2 και το 3, αλλά και για έναν ακόμα λόγο, πίστευε ότι το πολιτικό πρόβλημα θα το είχε η Ν.Δ. και όχι ο σύριζα καθώς όλοι γνώριζαν ότι η στάση Καραμανλή το 2008 ήταν αναγκαίος τακτικός ελιγμός. Η στροφή Μητσοτάκη του χάλασε τα σχέδια, μάλλον δεν περίμενε ότι η Ν.Δ. θα πήγαινε κόντρα σε ΗΠΑ/Ε.Ε. ενώ υποτίμησε (σχετικά) και τη φθορά για το σύριζα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τοξοβόλος_UK
Λόγω Μακεδονικού δεν ήταν πάντως. Πολυπαραγωντική ήταν η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και επιμένω πως αυτό ακριβώς ήταν.
Ήττα του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως όχι νίκη της ΝΔ.
τοξοβολε δεν τον βαλαν να τα κανει με το ζοριΤοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:50Η μακροβιότερη κυβέρνηση με μνημόνιο ήταν.pikey25 έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:46Ακριβως σαν το τζιν το παντελονι ενα πραμα, οσο καθεσαι φθειρεταιΤοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:44 Εντωμεταξύ η γενική φθορά μετά από 4.5 χρόνια συνεχούς διακυβέρνησης για μένα ήταν μάλλον ο λόγος της 9άρας. Δλδ όσο τα σκέφτομαι κλείνω ολοένα και περισσότερο εκεί. Ηταν πολλά μικρά ή μεγάλα στην εποχή τους που κάθε φορά έφθειραν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εκεί καταλήγω προσωπικά.
4.5 χρόνια διακυβέρνησης με πολλά και διάφορα και πάντα την εφαρμογή του μνημονίου. Ε φθείρουν αυτά
μπορουσε να φυγει
Αντι αυτου εκατσε και μαζευε βουλευτες απο εδω και απο κει χωρις ιχνος τσιπας
- hellegennes
Εντάξει, αφού το λένε οι δημοσκόποι, ποιος χέζει τα αποτελέσματα που είναι φάτσα-φόρα στην σελίδα του υπουργείου...Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:38Δε τα λέω εγώ τα νούμερα. Ούτε καν τα κοίταξα εγώ βασικά. Λέω τι λένε Νικολακόπουλος, Μαραντζίδης, Γεωργιάδης, Μαύρος στην παραπάνω εκπομπή της ΕΡΤ στο βίντεο που λινκάρω από το 1:15 και μετά.Nandros έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:23
Τα νούμερα σε διαψεύδουν. Μόνο σε 4 νομούς τα ποσοστά ήταν σαν τον μέσο όρο. Στους υπόλοιπους ήταν πανωλεθρία.
.
Κοντολογής και οι 4 δημοσκόποι συμφωνούν οτι οι Πρέσπες δεν έπαιξαν κανένα σημαντικό ρόλο πέρα από τον περαιτέρω αυτοματισμό των αντισύριζα. Δες το βίντεο αυτοί τα λένε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε, αυτός πίστευε ότι δεν θα έκανε ούτε αυτό και ότι κατά συνέπεια θα είχε μεγάλο πρόβλημα συνοχής με τους δικούς της, ειδικά στη Β. Ελλάδα.hellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:53
Καλά, η ΝΔ δεν πήγε στ' αλήθεια κόντρα. Έκανε φθηνή μικροπολιτική με ένα ζήτημα που ήταν τελειωμένο.
Για αυτό και άφησε τον καμμένο να κάνει παιχνίδι, νομίζοντας εκ του ασφαλούς, για να μαζέψει αυτός το χαρτί από τη Ν.Δ.. Μετά, το κόλπο με τον καμμένο του γύρισε μπούμεραγκ και άργησε πολύ να το καταλάβει για να αλλάξει την κατεύθυνση της μικροπολιτικής διαχείρισης του θέματος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 82 Απαντήσεις