Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:08Ναι, είναι ένα από τα πολλά μικρά που επηρρέασαν τον αντισυριζαισμό της κοινωνίας αλλά όχι δεν ήταν καταλυτικό το Μακεδονικό.
Δεν έφαγε την 9άρα ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω Μακεδονικού.
Γενικά όπως το θέτεις συμφωνώ αλλά όπως το διαβάζω εγώ το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο οτι η ΝΔ κέρδισε αλλά οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:08Ναι, είναι ένα από τα πολλά μικρά που επηρρέασαν τον αντισυριζαισμό της κοινωνίας αλλά όχι δεν ήταν καταλυτικό το Μακεδονικό.
Γενικά όπως το θέτεις συμφωνώ αλλά όπως το διαβάζω εγώ το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο οτι η ΝΔ κέρδισε αλλά οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε.
nostromos έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:32
για να απαντηθει η ερωτηση πρεπει να δουμε τα ανταλλαγματα που πηραμε ...γιατι ο Αλ6 ηξερε οτι θα παθει ζημια ... εδω σας θελω
για να απαντηθει η ερωτηση πρεπει να δουμε τα ανταλλαγματα που πηραμε ...γιατι ο Αλ6 ηξερε οτι θα παθει ζημια ... εδω σας θελω
Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να παίζεται και ως εξής το παιχνίδι:
Έχει 70% πιθανότητες να χάσει ο Τσίπρας κάνει δεν κάνει τις Πρέσπες (& ο ίδιος ήξερε ότι οι δημοσκοπήσεις του SKY ήταν αληθινές).
Όμως το 70% που φαίνεται μαμμούθ σ' εσάς δεν τον ενδιαφέρει - έχει χάσει.
Τον ενδιαφέρει μην τυχόν και τον ευνοήσει η κίνηση Πρέσπες, με είτε παροχές που θα τον αφήσουν να κάνει είτε ενίσχυση της Χρυσής Αυγής που θα προκύψει εις βάρος της ΝΔ.
Πάντως εγώ είμαι βέβαιος ότι τον Νοέμβριο του 18 το μετάνοιωσε αλλά ήταν αργά για να κάνει τίποτα.
Τη στιγμή που ήταν πολύ αμφίρροπη η έκβαση της ψηφοφορίας στα Σκόπια γιατί απέλυσε τον Κοτζιά ;
Uppercut έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:10
Αυτό θα ίσχυε αν είχαμε μόνο απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς σημαντική ενίσχυση και της ΝΔ. Και τα δύο έγιναν.
Συγκρίνοντας πάντως τις Ευρωεκλογές 2014 με τις φετινές η ΝΔ πήρε μόλις 150 χιλιάδες ψήφους περισσότερες σε απόλυτους αριθμούς.
570.000 ψήφους παραπάνω πήρε, όχι 150.000.
Επί του θέματος, σίγουρα το 2 και το 3, αλλά και για έναν ακόμα λόγο, πίστευε ότι το πολιτικό πρόβλημα θα το είχε η Ν.Δ. και όχι ο σύριζα καθώς όλοι γνώριζαν ότι η στάση Καραμανλή το 2008 ήταν αναγκαίος τακτικός ελιγμός. Η στροφή Μητσοτάκη του χάλασε τα σχέδια, μάλλον δεν περίμενε ότι η Ν.Δ. θα πήγαινε κόντρα σε ΗΠΑ/Ε.Ε. ενώ υποτίμησε (σχετικά) και τη φθορά για το σύριζα.
Nandros έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:23
Τα νούμερα σε διαψεύδουν. Μόνο σε 4 νομούς τα ποσοστά ήταν σαν τον μέσο όρο. Στους υπόλοιπους ήταν πανωλεθρία.
.
Δε τα λέω εγώ τα νούμερα. Ούτε καν τα κοίταξα εγώ βασικά. Λέω τι λένε Νικολακόπουλος, Μαραντζίδης, Γεωργιάδης, Μαύρος στην παραπάνω εκπομπή της ΕΡΤ στο βίντεο που λινκάρω από το 1:15 και μετά.
Κοντολογής και οι 4 δημοσκόποι συμφωνούν οτι οι Πρέσπες δεν έπαιξαν κανένα σημαντικό ρόλο πέρα από τον περαιτέρω αυτοματισμό των αντισύριζα. Δες το βίντεο αυτοί τα λένε.
Προφανως, λογω αλαζονιας, ψεμματων,και λαικισμου την εφαγε μεταξυ αλλων
Βεβαίως! Βάλε μέσα Μάτι και Πολακειάδα!
Άλλα να μην μας δουλεύουν τα μποτάκια πως οι Πρέσπες δεν ήταν φέρετρο.
Και θεωρώ ότι το γενικό ταμπέλιασμα των αντιδρώντων ως φασίστες μάνιασε περισσότερο τους ψηφοφόρους!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
wooded glade έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:35
Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να παίζεται και ως εξής το παιχνίδι:
Έχει 70% πιθανότητες να χάσει ο Τσίπρας κάνει δεν κάνει τις Πρέσπες (& ο ίδιος ήξερε ότι οι δημοσκοπήσεις του SKY ήταν αληθινές).
Όμως το 70% που φαίνεται μαμμούθ σ' εσάς δεν τον ενδιαφέρει - έχει χάσει.
Τον ενδιαφέρει μην τυχόν και τον ευνοήσει η κίνηση Πρέσπες, με είτε παροχές που θα τον αφήσουν να κάνει είτε ενίσχυση της Χρυσής Αυγής που θα προκύψει εις βάρος της ΝΔ.
Πάντως εγώ είμαι βέβαιος ότι τον Νοέμβριο του 18 το μετάνοιωσε αλλά ήταν αργά για να κάνει τίποτα.
Τη στιγμή που ήταν πολύ αμφίρροπη η έκβαση της ψηφοφορίας στα Σκόπια γιατί απέλυσε τον Κοτζιά ;
Γιατί ο Καμμένος του εξασφάλιζε περισσότερες ψήφους στη βουλή.
Βεβαίως! Βάλε μέσα Μάτι και Πολακειάδα!
Άλλα να μην μας δουλεύουν τα μποτάκια πως οι Πρέσπες δεν ήταν φέρετρο.
Και θεωρώ ότι το γενικό ταμπέλιασμα των αντιδρώντων ως φασίστες μάνιασε περισσότερο τους ψηφοφόρους!
.
Εκεί ακριβώς το' χασε. Στην επιθετική επικοινωνιακή διαχείριση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 30 Μάιος 2019, 00:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
4) στηριξη των ΗΠΑ σε σχεση με την Τουρκια ... απλα πιστευε πως ο Κοτζιας θα το ηρεμουσε το ζητημα γιατι χειριστηκε θετικα το Κυπριακο ... οταν καταλαβε τι εγινε ηταν αργα