Σπύρος έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:34 Θυμήθηκα έναν στον στρατό. Στην αναφορά παρουσιάζεται ως εξής: "Στρατιώτης μηχανικού Τάδε Ταδόπουλος σας αναφέρω κύριε λοχαγέ ότι είμαι απόφοιτος ΤΕΙ και θέλω να γίνω ΑΕΙ(ήθελε να πει ΥΕΑ)".
Το μλκ!
Σπύρος έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:34 Θυμήθηκα έναν στον στρατό. Στην αναφορά παρουσιάζεται ως εξής: "Στρατιώτης μηχανικού Τάδε Ταδόπουλος σας αναφέρω κύριε λοχαγέ ότι είμαι απόφοιτος ΤΕΙ και θέλω να γίνω ΑΕΙ(ήθελε να πει ΥΕΑ)".
ΕντάξειCovington88 έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:36Σπύρος έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:34 Θυμήθηκα έναν στον στρατό. Στην αναφορά παρουσιάζεται ως εξής: "Στρατιώτης μηχανικού Τάδε Ταδόπουλος σας αναφέρω κύριε λοχαγέ ότι είμαι απόφοιτος ΤΕΙ και θέλω να γίνω ΑΕΙ(ήθελε να πει ΥΕΑ)".![]()
Το μλκ!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η καρΓιέρα είναι ΛΕΡΑ
Καλύτερα να βρεις μια δουλειά, οτιδήποτε.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Μάιος 2019, 11:32 Η ΕΕ δινει κατι δανεια για προπτυχιακες σπουδες, καλυπτουν και εξοδα στεγασης ισως. Μηπως ειναι καλη λυση για μενα;
Ειναι δυσκολο για τους γνωστους λογους. Αυτα ειναι δανεια που αποπληρωνεις μονο αν βρεις δουλεια. Μηπως θα ηταν εξυπνο να εκμεταλλευτω την ευκαιρια; Δινουν και επιπλεον χρηματοδοτηση για οσους πασχουν απο προβληματα υγειας. Αν μου καλυπταν το ενοικιο για μερικα χρονια θα ηταν μεγαλη ανακουφιση!Μηχανικός έγραψε: 15 Μάιος 2019, 19:48Καλύτερα να βρεις μια δουλειά, οτιδήποτε.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Μάιος 2019, 11:32 Η ΕΕ δινει κατι δανεια για προπτυχιακες σπουδες, καλυπτουν και εξοδα στεγασης ισως. Μηπως ειναι καλη λυση για μενα;
Θα το κανει η ΝΔ.Μηχανικός έγραψε: 29 Μάιος 2019, 10:22 Δεν θα προλάβει ο Σύριζα να κάνει τα ΤΕΙ πανεπιστήμια, σε λίγο κλείνει η βουλή για εκλογές.![]()
Σχολή τεθωρακισμένων: "Διατάξτε κε ανθυποπλοίαρχε!" (αντί "ανθυπίλαρχε")Beria έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:57ΕντάξειCovington88 έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:36Σπύρος έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:34 Θυμήθηκα έναν στον στρατό. Στην αναφορά παρουσιάζεται ως εξής: "Στρατιώτης μηχανικού Τάδε Ταδόπουλος σας αναφέρω κύριε λοχαγέ ότι είμαι απόφοιτος ΤΕΙ και θέλω να γίνω ΑΕΙ(ήθελε να πει ΥΕΑ)".![]()
Το μλκ!
Και στην Καβύλη ότν μπήκε νέα σειρά, εμφανίστηκε τυπάκος από τη Δράμα ο οποίος φώναξε στην αναφορά: "Στρατιώτηηηης Πεζικού Κουικουρικίδης Χρύσανθος, ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ
![]()
Πρόλαβε και υπέγραψε για τα μισά ο Γαβρόγλου. Όχι θα άφηνε να χαθούν ψήφοι.Μηχανικός έγραψε: 29 Μάιος 2019, 10:22 Δεν θα προλάβει ο Σύριζα να κάνει τα ΤΕΙ πανεπιστήμια, σε λίγο κλείνει η βουλή για εκλογές.![]()
Υπουργείο Παιδείας: Δωρεάν μεταπτυχιακές σπουδές - Ποια είναι τα κριτήρια
Η απόφαση αφορά στα δωρεάν Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) της ακαδημαϊκής χρονιάς 2019-2020.
Την δυνατότητα να κάνουν δωρεάν μεταπτυχιακές σπουδές φοιτητές με ατομικό εισόδημα έως 7.863 ευρώ (100% του εθνικού διάμεσου διαθέσιμου ισοδύναμου εισοδήματος) και οικογενειακό εισόδημα έως 5.504 ευρώ (70% εθνικού διάμεσου διαθέσιμου ισοδύναμου εισοδήματος) προβλέπει υπουργική απόφαση που υπεγράφη από τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου.
Η απόφαση αφορά στα δωρεάν Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) της ακαδημαϊκής χρονιάς 2019-2020 μετά τη διαπίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο εθνικό διάμεσο διαθέσιμο ισοδύναμο εισόδημα για την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 35 του ν. 4485/2017 («Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις»).
Δείτε το ΦΕΚ της απόφασης εδώ
https://www.insider.gr/hristika/116784/ ... 9G-1tz7p_I