!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΤΕΙ καπούτ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Covington88

Re: ΤΕΙ καπούτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Covington88 »

Σπύρος έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:34 Θυμήθηκα έναν στον στρατό. Στην αναφορά παρουσιάζεται ως εξής: "Στρατιώτης μηχανικού Τάδε Ταδόπουλος σας αναφέρω κύριε λοχαγέ ότι είμαι απόφοιτος ΤΕΙ και θέλω να γίνω ΑΕΙ(ήθελε να πει ΥΕΑ)".
:smt005:
Το μλκ!
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Covington88 έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:36
Σπύρος έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:34 Θυμήθηκα έναν στον στρατό. Στην αναφορά παρουσιάζεται ως εξής: "Στρατιώτης μηχανικού Τάδε Ταδόπουλος σας αναφέρω κύριε λοχαγέ ότι είμαι απόφοιτος ΤΕΙ και θέλω να γίνω ΑΕΙ(ήθελε να πει ΥΕΑ)".
Το μλκ!
Εντάξει
Και στην Καβύλη ότν μπήκε νέα σειρά, εμφανίστηκε τυπάκος από τη Δράμα ο οποίος φώναξε στην αναφορά: "Στρατιώτηηηης Πεζικού Κουικουρικίδης Χρύσανθος, ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Covington88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Covington88 »

Η καρΓιέρα είναι ΛΕΡΑ
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Η ΕΕ δινει κατι δανεια για προπτυχιακες σπουδες, καλυπτουν και εξοδα στεγασης ισως. Μηπως ειναι καλη λυση για μενα;
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ορέστης 35 έγραψε: 15 Μάιος 2019, 11:32 Η ΕΕ δινει κατι δανεια για προπτυχιακες σπουδες, καλυπτουν και εξοδα στεγασης ισως. Μηπως ειναι καλη λυση για μενα;
Καλύτερα να βρεις μια δουλειά, οτιδήποτε.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Μηχανικός έγραψε: 15 Μάιος 2019, 19:48
Ορέστης 35 έγραψε: 15 Μάιος 2019, 11:32 Η ΕΕ δινει κατι δανεια για προπτυχιακες σπουδες, καλυπτουν και εξοδα στεγασης ισως. Μηπως ειναι καλη λυση για μενα;
Καλύτερα να βρεις μια δουλειά, οτιδήποτε.
Ειναι δυσκολο για τους γνωστους λογους. Αυτα ειναι δανεια που αποπληρωνεις μονο αν βρεις δουλεια. Μηπως θα ηταν εξυπνο να εκμεταλλευτω την ευκαιρια; Δινουν και επιπλεον χρηματοδοτηση για οσους πασχουν απο προβληματα υγειας. Αν μου καλυπταν το ενοικιο για μερικα χρονια θα ηταν μεγαλη ανακουφιση!
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Δεν θα προλάβει ο Σύριζα να κάνει τα ΤΕΙ πανεπιστήμια, σε λίγο κλείνει η βουλή για εκλογές. :D
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Μηχανικός έγραψε: 29 Μάιος 2019, 10:22 Δεν θα προλάβει ο Σύριζα να κάνει τα ΤΕΙ πανεπιστήμια, σε λίγο κλείνει η βουλή για εκλογές. :D
Θα το κανει η ΝΔ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

zteo έγραψε: 29 Μάιος 2019, 10:26
Μηχανικός έγραψε: 29 Μάιος 2019, 10:22 Δεν θα προλάβει ο Σύριζα να κάνει τα ΤΕΙ πανεπιστήμια, σε λίγο κλείνει η βουλή για εκλογές. :D
Θα το κανει η ΝΔ.
Εννοείται.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Beria έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:57
Covington88 έγραψε: 28 Απρ 2019, 18:36
Το μλκ!
Εντάξει
Και στην Καβύλη ότν μπήκε νέα σειρά, εμφανίστηκε τυπάκος από τη Δράμα ο οποίος φώναξε στην αναφορά: "Στρατιώτηηηης Πεζικού Κουικουρικίδης Χρύσανθος, ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ
Σχολή τεθωρακισμένων: "Διατάξτε κε ανθυποπλοίαρχε!" (αντί "ανθυπίλαρχε")
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Πρόλαβε και υπέγραψε για τα μισά ο Γαβρόγλου. Όχι θα άφηνε να χαθούν ψήφοι. :D

ΑΠΟΦΑΣΗ: Πενταετή οκτώ τμήματα του Παν. Δυτικής Αττικής
https://www.esos.gr/arthra/63046/apofas ... is-attikis

ΑΠΟΦΑΣΗ: Πενταετείς Σπουδές στα τμήματα Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου
https://www.esos.gr/arthra/63057/apofas ... esogeiakoy
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Υπουργείο Παιδείας: Δωρεάν μεταπτυχιακές σπουδές - Ποια είναι τα κριτήρια
Η απόφαση αφορά στα δωρεάν Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) της ακαδημαϊκής χρονιάς 2019-2020.

Την δυνατότητα να κάνουν δωρεάν μεταπτυχιακές σπουδές φοιτητές με ατομικό εισόδημα έως 7.863 ευρώ (100% του εθνικού διάμεσου διαθέσιμου ισοδύναμου εισοδήματος) και οικογενειακό εισόδημα έως 5.504 ευρώ (70% εθνικού διάμεσου διαθέσιμου ισοδύναμου εισοδήματος) προβλέπει υπουργική απόφαση που υπεγράφη από τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου.

Η απόφαση αφορά στα δωρεάν Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) της ακαδημαϊκής χρονιάς 2019-2020 μετά τη διαπίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο εθνικό διάμεσο διαθέσιμο ισοδύναμο εισόδημα για την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 35 του ν. 4485/2017 («Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις»).

Δείτε το ΦΕΚ της απόφασης εδώ

https://www.insider.gr/hristika/116784/ ... 9G-1tz7p_I
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”