Υπάρχει αδίκημα ''νεοναζισμός'' ;Apergos8 έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:10Είναι άλλο πράγμα να κατηγορείσαι για συκοφαντία κι άλλο να κατηγορείσαι για φόνο και για Νεοναζισμό(με έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία που τα έχουμε δεί και στο φόρουμ).Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:52Εγώ πάλι έχω ακούσει:Bandit59 έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:46
Κάτι μπλεξίματα που είχε παλιότερα με την δικαιοσύνη , τελείωσαν;
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/1480 ... belopoylosΚαταδικάστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε πρόστιμο για συκοφαντία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυριάκος Βελόπουλος
Re: Κυριάκος Βελόπουλος
Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.Ο νεοναζισμος είναι από μόνος του απουκρουστικος σαν ιδεολογία. Ο Βελοπουλος παρά τυχόν ελαττώματα του κάνει κάτι καλό. Απορροφά τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και την στέλνει εκτός Βουλής. Οπως ακριβώς η Χρυσή Αυγή απορρόφησε τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ πιο πριν.Bandit59 έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:16Υπάρχει αδίκημα ''νεοναζισμός'' ;Apergos8 έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:10Είναι άλλο πράγμα να κατηγορείσαι για συκοφαντία κι άλλο να κατηγορείσαι για φόνο και για Νεοναζισμό(με έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία που τα έχουμε δεί και στο φόρουμ).Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:52
Εγώ πάλι έχω ακούσει:
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/1480 ... belopoylos![]()
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- Northern Spirit
oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:15γερασες και μυαλο δεν εβαλες ολντ...Απο Καρατζαφερη σε Καμμενο και απο Καμμενο σε Βελοπουλο..Ολο το αφαν κατε της πολιτικης μπουρδολογιας..Northern Spirit έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:21oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:56![]()
Τελικα συνεχιζονται οι σαχλαμαρες για τον Βελοπουλο ...Θα βρεθει καποιος να σχολιασει τις πολιτικες του θεσεις και προτασεις ;;
![]()
Γερασα και ΕΒΑΛΑ μυαλο ... ΕΡΕ ψηφιζα και ΝΔουλα ...Και ειδα τα χαλια μας ...
Καρατζαφερη ψηφισα ΜΙΑ φορα , το 2009 ... Το 2012 ΣΑΜΑΡΑ ψηφισα και το 2015 ψηφισα τον Καμμενο ...
Πιστευεις πως ειμαι τοσο κοροϊδο ωστε να ψηφισω αυτους που μου πετσοκοψαν την συνταξη ;;
Βελοπουλο , λοιπον και ΑΝ κανω και παλι λαθος , εχω τον Κρανιδιωτη ... Μικρα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ κομματα ...
Καταλαβες , νεαρε με το πολυ μυαλο ;;
[/quote]
Δηλαδη ο Βελοπουλος με τον Κρανιδιωτη θα σου μοιρασουνε λεφτα;
Ρε οι τυποι ειναι τυχαρπαστοι..Ο Βελοπουλος βιβλια πουλουσε..τον θυμαμαι απο την δεκαετια του '90. Τηλεβιβλιοπωλης..Που κατεβαζε και το τηλεφωνο σε οποιον του εκοβε το μονολογο..
Σε τετοιους θα εμπιστευτεις την συνταξη σου;Θα χασεις και την κουτσουρεμενη συνταξη με αυτους..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Οργισμένος
Παλιατσος πουτινοπληκτος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
σιγουρα το μομεντουμ για το φιλορωσικο κομμα δεν ειναι καλο και για αυτο και δε το προβαλει
αλλα οι s400 ειναι ωραιοι αν μας πουλησουν πως να το κανουμε δλδ
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Τον Πουτιν πολλοί θα τον θυμηθείτε όταν έρθει η ώρα και θα κλαίτε...
"Άχρι καιρού..."
Μλκ γερο τζενται με αυτα που ψηφιζεις τοσα χρονια λογικο ειναι να καταληξεις να μην παιρνεις ουτε δραχμη!
Ρε πασόκε, μάθε πρώτα εσύ οτι άλλο πράγμα να έχεις ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ και άλλο πράγμα να έχεις ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ. Όσο για την "κατηγορία του νεοναζισμού" σου τα 'πε και ο Bandit.Είναι άλλο πράγμα να κατηγορείσαι για συκοφαντία κι άλλο να κατηγορείσαι για φόνο και για Νεοναζισμό(με έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία που τα έχουμε δεί και στο φόρουμ).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Northern Spirit

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Golden Age
Το επισημαίνω κι εγώ ότι πρόκειται περι απάτης.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:30Συνωνυμία είναι. ο υποψήφιος του Βελόπουλου είναι νεαρός ΚτηνίατροςGolden Age έγραψε: 28 Μάιος 2019, 08:29Ανεξαρτήτως των πολιτικών του θέσεων, πρόκειται για φοβερό μυαλό.oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:56![]()
Τελικα συνεχιζονται οι σαχλαμαρες για τον Βελοπουλο ...Θα βρεθει καποιος να σχολιασει τις πολιτικες του θεσεις και προτασεις ;;
![]()
Το κόλπο του Βελόπουλου για να φανεί ως υποψήφιός του ο Φ. Φραγκούλης -Η απάντηση
Για παραπλάνηση των ψηφοφόρων κάνει λόγο σε δήλωσή του ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, με αφορμή το ψηφοδέλτιο του κόμματος «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.
Οπως προκύπτει από την δήλωση του επίτιμου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, απόστρατου στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη, στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης, υπάρχει υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) του Ιωάννη, και ότι σε πολλές περιφέρειες οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν τον στρατηγό Φραγκούλη, υπονοώντας ότι μετέχει στο ψηφοδέλτιο.
Οπως όμως τονίζει ο στρατηγός Φραγκούλης αυτό είναι μια προφανής προσπάθεια να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους και ότι ακόμα και η δήθεν συνωνυμία είναι κατασκευασμένη, αφού το επώνυμο του υποψηφίου είναι Εμμανουήλ.
Και ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης προσθέτει οτι δεν έχει καμία σχέση με τον υποψήφιο ούτε μετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης στις ευρωεκλογές.
https://www.iefimerida.gr/politiki/stra ... -belopoylo
Και φυσικά είναι αυτός που θα τον διαδεχθεί στην ευρωβουλή![]()
![]()
Πλαγιοκόπηση Βελόπουλου σε Χρυσή Αυγή. Και τείχος στον Έβρο και ναρκοπέδια και "λαθροεισβολείς".
https://www.protothema.gr/politics/arti ... eisvoleis/
Την ίδια στιγμή η ηγεσία της χα φαίνεται να τα έχει χαμένα από την κατραπακιά της 26ης Μαϊου. Θα συνεχίσει την αφαίμαξη ο Βελόπουλος;
https://www.protothema.gr/politics/arti ... eisvoleis/
Την ίδια στιγμή η ηγεσία της χα φαίνεται να τα έχει χαμένα από την κατραπακιά της 26ης Μαϊου. Θα συνεχίσει την αφαίμαξη ο Βελόπουλος;
ΡΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ!
Το σκέφτομαι αυτό που έκανε και μια θυμώνω και μια γελάω
Θα πάει στην ευρωβουλή ένα άτομο με πλαστογραφία του ονόματός του
Άνοιξε μεγάλη φάμπρικα ο χριστέμπορας με αυτό που έκανε. Σε όλα τα ψηφοδέλτια, από εδώ και μπρος θα παίζεται αυτό το παιχνίδι:
Αθανάσιος (Σάκης) ΡΟΥΒΑκιώτηΣ
Ευλάμπιος ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ (Στελλάρας)
Βασίλειος (Μπιλ) Γατσίδης (Γκέιτς)
Απόστολος Παύλου (ΠΑΥΛΟΣ)
το θεό του δεν έχει (κυριολεκτικά)
Θα πάει στην ευρωβουλή ένα άτομο με πλαστογραφία του ονόματός του
Άνοιξε μεγάλη φάμπρικα ο χριστέμπορας με αυτό που έκανε. Σε όλα τα ψηφοδέλτια, από εδώ και μπρος θα παίζεται αυτό το παιχνίδι:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Στην Καλαμαριά, ξέρεις πόσα χρόνια κατέβαινε υποψήφιος με συνδυασμούς της ΝΔ κάποιος Αντώνης Σαμαράς;Beria έγραψε: 29 Μάιος 2019, 09:43 ΡΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ!
Θα πάει στην ευρωβουλή ένα άτομο με πλαστογραφία του ονόματός του![]()
Καμιά σχέση φυσικά, τον ξέρω κιόλας τον συγκεκριμένο, στο ίδιο Λύκειο πηγαίναμε (σε άλλο τμήμα ήταν).
-
Nero
Νομίζεις ότι σταματάει εκεί? Δες το ψηφοδέλτιο. Το όνομα είναι παρόμοιο με την ελληνική αυγή και η γραμματοσειρά είναι προφανώς εσκεμμένα περίεργη, για να μπερδευτεί κανένας βλάκας που ήθελε να το ρίξει χρυσή αυγή και να τον ψηφίσειBeria έγραψε: 29 Μάιος 2019, 09:43 ΡΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ!
Θα πάει στην ευρωβουλή ένα άτομο με πλαστογραφία του ονόματός του![]()

Με απλα λογια ο τυπος ειναι επαγγελματιας απατεωνας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-