Highlander έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:35Πολύχρονος!
Νασαι καλα ... Ευχαριστω ... ανταποδιδω τις ευχες ...
Highlander έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:35Πολύχρονος!
Όπως είπα και στη Νατάσα, δε χρειάζεται να είσαι φακίρης ή καμιά διάνοια για να καταλάβεις οτι ένας άνθρωπος που πουλάει επιστολές του Ιησού Χριστού είναι λαμόγιο και θα την κάνει με την πρώτη ευκαιρία τη λαδιά.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειναι φακιρης για να ξερει το τι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να συμβει ΑΝ ψηφισει αυτο το κομμα , η το αλλο ...
Το να σου πουλάω κάτι το οποίο σαφώς και ΔΕΝ είναι αυτό που λέω (αφού αυτό που σου λέω απλά δεν υπάρχει), ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.Κλεβει απο κανενα ;;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κάτι μπλεξίματα που είχε παλιότερα με την δικαιοσύνη , τελείωσαν;oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:43Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:40Συγγνώμη, δηλαδή τί παραπάνω απ' το να πουλάει επιστολές του Ιησού Χριστού πρέπει να κάνει για να καταλάβεις οτι είναι λαμογιάρης? Για πες μου δηλαδή. Μήπως να σου τάζει 600 δις?Γιατί ρε Kauldron, εσύ είχες το αλαθητο απο τότε που γεννήθηκες;;; Ό,τι ψηφισες ήταν τέλειο;;;; Είχες μήπως την επιφοίτηση του αγίου Πνεύματος;;; Ποιός σου είπε ότι δεν κάνει να τους δοκιμάζουμε;;;; Και όπως ξαναέγραψα όποιον δουμε να είναι λαμογιάρης τον πετάμε!![]()
![]()
Κλεβει απο κανενα ;; Δεν πληρωνει τους φορους που του αναλογουν ;; Τι προβλημα εχεις εσυ με την επιχειρηση του ;; Σου φορτωθηκε να αγορασεις απο αυτον κατι ...
ΠΟΛΙΤΙΚΑ μιλαμε .... καταλαβε το επιτελους ...
![]()
Bandit59 έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:46Κάτι μπλεξίματα που είχε παλιότερα με την δικαιοσύνη , τελείωσαν;oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:43Κλεβει απο κανενα ;; Δεν πληρωνει τους φορους που του αναλογουν ;; Τι προβλημα εχεις εσυ με την επιχειρηση του ;; Σου φορτωθηκε να αγορασεις απο αυτον κατι ...Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:40
Συγγνώμη, δηλαδή τί παραπάνω απ' το να πουλάει επιστολές του Ιησού Χριστού πρέπει να κάνει για να καταλάβεις οτι είναι λαμογιάρης? Για πες μου δηλαδή. Μήπως να σου τάζει 600 δις?![]()
Εγώ πάλι έχω ακούσει:Bandit59 έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:46Κάτι μπλεξίματα που είχε παλιότερα με την δικαιοσύνη , τελείωσαν;oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:43Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:40
Συγγνώμη, δηλαδή τί παραπάνω απ' το να πουλάει επιστολές του Ιησού Χριστού πρέπει να κάνει για να καταλάβεις οτι είναι λαμογιάρης? Για πες μου δηλαδή. Μήπως να σου τάζει 600 δις?![]()
![]()
Κλεβει απο κανενα ;; Δεν πληρωνει τους φορους που του αναλογουν ;; Τι προβλημα εχεις εσυ με την επιχειρηση του ;; Σου φορτωθηκε να αγορασεις απο αυτον κατι ...
![]()
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/1480 ... belopoylosΚαταδικάστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε πρόστιμο για συκοφαντία
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ωραία, θα δουμε τί θα κάνει στην ευρωβουλή, είμαι ΠΟΛΥ περίεργη. Αν και δεν τον ψηφισα. Αν πουλήσει την καλή ιστορία του και εικόνα που έφτιαξε απο το ΄93 που τον έβλεπα, θα είναι μαλάκας του κερατά.Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:46Όπως είπα και στη Νατάσα, δε χρειάζεται να είσαι φακίρης ή καμιά διάνοια για να καταλάβεις οτι ένας άνθρωπος που πουλάει επιστολές του Ιησού Χριστού είναι λαμόγιο και θα την κάνει με την πρώτη ευκαιρία τη λαδιά.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειναι φακιρης για να ξερει το τι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να συμβει ΑΝ ψηφισει αυτο το κομμα , η το αλλο ...
Άλλωστε και ο ίδιος δήλωσε ρόμπα.
Ε, τί σκατά άλλο πρέπει να κάνει.
Το να σου πουλάω κάτι το οποίο σαφώς και ΔΕΝ είναι αυτό που λέω (αφού αυτό που σου λέω απλά δεν υπάρχει), ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.Κλεβει απο κανενα ;;
Η δεν το καταλαβαίνεις οπότε είσαι αφελής, είτε πονηρός και κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις.
Natasha έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:54Ωραία, θα δουμε τί θα κάνει στην ευρωβουλή, είμαι ΠΟΛΥ περίεργη. Αν και δεν τον ψηφισα. Αν πουλήσει την καλή ιστορία του και εικόνα που έφτιαξε απο το ΄93 που τον έβλεπα, θα είναι μαλάκας του κερατά.Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:46Όπως είπα και στη Νατάσα, δε χρειάζεται να είσαι φακίρης ή καμιά διάνοια για να καταλάβεις οτι ένας άνθρωπος που πουλάει επιστολές του Ιησού Χριστού είναι λαμόγιο και θα την κάνει με την πρώτη ευκαιρία τη λαδιά.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειναι φακιρης για να ξερει το τι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να συμβει ΑΝ ψηφισει αυτο το κομμα , η το αλλο ...
Η δεν το καταλαβαίνεις οπότε είσαι αφελής, είτε πονηρός και κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις.
Εδώ είμαστε και θα τον δουμε Τζεντάι. Και στο κάτω κάτω μας ενδιαφέρει να τα δώσει όλα για την πατρίδα. Αν πουληθεί, θα χαθεί κι αυτός.oldjedi έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:04Natasha έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:54Ωραία, θα δουμε τί θα κάνει στην ευρωβουλή, είμαι ΠΟΛΥ περίεργη. Αν και δεν τον ψηφισα. Αν πουλήσει την καλή ιστορία του και εικόνα που έφτιαξε απο το ΄93 που τον έβλεπα, θα είναι μαλάκας του κερατά.Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:46
Όπως είπα και στη Νατάσα, δε χρειάζεται να είσαι φακίρης ή καμιά διάνοια για να καταλάβεις οτι ένας άνθρωπος που πουλάει επιστολές του Ιησού Χριστού είναι λαμόγιο και θα την κάνει με την πρώτη ευκαιρία τη λαδιά.
Το να σου πουλάω κάτι το οποίο σαφώς και ΔΕΝ είναι αυτό που λέω (αφού αυτό που σου λέω απλά δεν υπάρχει), ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.
Η δεν το καταλαβαίνεις οπότε είσαι αφελής, είτε πονηρός και κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις.![]()
Δεν ειναι τοσο βλακας για να πουλησει την εικονα που εχι φτιαξει ...
Τον κοβω για ανθρωπο που ηρθε για να μεινει ...
Αλλωστε δεν εχει αναγκη απο τα λεφτα της Ευρωβουλης ...
![]()
Είναι άλλο πράγμα να κατηγορείσαι για συκοφαντία κι άλλο να κατηγορείσαι για φόνο και για Νεοναζισμό(με έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία που τα έχουμε δεί και στο φόρουμ).Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:52Εγώ πάλι έχω ακούσει:Bandit59 έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:46Κάτι μπλεξίματα που είχε παλιότερα με την δικαιοσύνη , τελείωσαν;oldjedi έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:43
![]()
![]()
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/1480 ... belopoylosΚαταδικάστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε πρόστιμο για συκοφαντία
Το προβλημα της χώρας δεν είναι η Χρυσή Αυγή,,,εχει πει σωστά πράγματα.Προβλημα είναι πρώτα απ' όλα ο ψευτοπατριωτισμος και όσοι τον πουλανεApergos8 έγραψε: 29 Μάιος 2019, 00:10Είναι άλλο πράγμα να κατηγορείσαι για συκοφαντία κι άλλο να κατηγορείσαι για φόνο και για Νεοναζισμό(με έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία που τα έχουμε δεί και στο φόρουμ).Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:52Εγώ πάλι έχω ακούσει:Bandit59 έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:46
Κάτι μπλεξίματα που είχε παλιότερα με την δικαιοσύνη , τελείωσαν;
Ο Βελόπουλος δεν πρόκειται να κάτσει στην Ευρωβουλή. Μέσες-άκρες το είπε στον Χατζηνικολάου σήμερα. Απλά για αυτόν ήταν το πρώτο βήμα για να πλασαριστεί στο πολιτικό σκηνικό.Natasha έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:54Ωραία, θα δουμε τί θα κάνει στην ευρωβουλή, είμαι ΠΟΛΥ περίεργη. Αν και δεν τον ψηφισα. Αν πουλήσει την καλή ιστορία του και εικόνα που έφτιαξε απο το ΄93 που τον έβλεπα, θα είναι μαλάκας του κερατά.Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:46Όπως είπα και στη Νατάσα, δε χρειάζεται να είσαι φακίρης ή καμιά διάνοια για να καταλάβεις οτι ένας άνθρωπος που πουλάει επιστολές του Ιησού Χριστού είναι λαμόγιο και θα την κάνει με την πρώτη ευκαιρία τη λαδιά.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειναι φακιρης για να ξερει το τι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να συμβει ΑΝ ψηφισει αυτο το κομμα , η το αλλο ...