Το κράτος δεν οφείλει να ενδιαφέρεται για αυτό που λες. Κι εγώ ψηφίζω στην Δράμα και το κράτος δεν μου πληρώνει τις βενζίνες να πάω. Τέτοιου επιπέδου είναι το επιχείρημά σου. Όποιος δεν γνωρίζει, να μάθει. Υποτίθεται ότι πρόκειται για την ευκαιρία του να ασκήσει το δημοκρατικό του καθήκον. Θα έπρεπε να ξέρει πώς. Αν δεν ξέρει, να δαπανήσει χρόνο και χρήμα για να μάθει.stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 18:54Έχεις έναν τρόπο να επιβάλλεις το παράλληλο σύμπαν στις συζητήσεις που γίνονται περί αυτού του σύμπαντος, ρε Χελ...hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2019, 18:53Αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε οπισθοδρομικοί, όχι γιατί υπάρχει λόγος.stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:51 Εδώ τους απαλλάσσουν από τη χρήση ηλεκτρονικής κάρτας συναλλαγών ρε συ Χελ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν πληρώνονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής;
- hellegennes
Re: Γιατί δεν πληρώνονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Σαρακατσανος
Ένας γιατρός που διαχειρίζεται για 24 ώρες ανθρώπινες ζωές στο ΤΕΠ , τί πρέπει να πληρώνεται τότε; Ρητορικό το ερώτημα, σε ένα μπουρδελάκι κράτος σαν το δικό μας, όπου κουμάντο κάνουν συντεχνίες.Albrecht έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:42Υπάρχει μια λέξη γι αυτό: ΕΥΘΥΝΗ.Reality έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:39Αυτό το 1500 του δικηγόρου πάντα εδώ μου καθότανε, δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα γιατί πρέπει να παίρνει μισθό μήνα για μία μέρα δουλειά και μάλιστα δουλειά με 2-3 ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ βοηθούς που είναι η εφορευτική συν τον γραμματέα
Πότε-πότε πετάς κάτι ευκολάκια που δεν σου ταιριάζουν .
Εκτός αν θεωρείς ότι ταιριάζουν σ`αυτούς που απευθύνεσε,οπότε πάω πάσο.
Ηλεκτρονικά γνωρίζουν τι ψήφισες αφού βλέπουν το IP σου, στο παραβάν ποιος ξέρει;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Σαρακατσανος
Α γεια σου! 7.15 ψηφισα χθες σε τμήμα που δεν είχε εφορευτική επιτροπή και η καλλίπυγος δικαστική αντιπρόσωποςenterprise-psi έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:24 Με τους κωδικούς τάξις να γραφτώ κάπου και να ψηφίσω από το σπίτι δεν παίζει;
Πρέπει να πάρω 20 ψηφοδέλτια ενώ χρειάζεται ένα και τα άλλα σκουπίδια.
( πού είσαι Daje? ) μας ζητούσε να συγκεντρώσουμε και τα 40 ψηφοδέλτια. Από τα 25 άτομα που είχαμε μείνει μέσα μέχρι τις 7 που έκλεισε την πόρτα, ούτε ένας φυσικά δεν πήρε 2ο ψηφοδέλτιο.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
- hellegennes
Ειρωνεία ήταν.waldorf έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:03Πότε-πότε πετάς κάτι ευκολάκια που δεν σου ταιριάζουν .
Εκτός αν θεωρείς ότι ταιριάζουν σ`αυτούς που απευθύνεσε,οπότε πάω πάσο.
Η ηλεκτρονική ψήφος μπορεί να είναι το ίδιο ανώνυμη με την κανονική. Ο μόνος που βλέπει την κρυπτογραφημένη ψήφο σου είναι το σύστημα την στιγμή που την καταθέτεις. Η σύνδεση της IP σου και των προσωπικών σου αναγνωριστικών με την ψήφο δεν είναι ανάγκη να διατηρηθεί στο σύστημα μετά την υποβολή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να ψήφιζες εκεί που μένεις. Έχεις το δικαίωμα να μεταφέρεις τα χαρτιά σου ρε Χελ. Χωρίς κόστος.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:02Το κράτος δεν οφείλει να ενδιαφέρεται για αυτό που λες. Κι εγώ ψηφίζω στην Δράμα και το κράτος δεν μου πληρώνει τις βενζίνες να πάω.stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 18:54Έχεις έναν τρόπο να επιβάλλεις το παράλληλο σύμπαν στις συζητήσεις που γίνονται περί αυτού του σύμπαντος, ρε Χελ...hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2019, 18:53
Αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε οπισθοδρομικοί, όχι γιατί υπάρχει λόγος.
Το επίπεδο του επιχειρήματος ότι πρέπει οι ηλικιωμένοι να αποκτούν νέες δεξιότητες για να ασκήσουν τα δικαιώματά τους ξεπερνά κάθε ιστορικό ρεκόρ.Τέτοιου επιπέδου είναι το επιχείρημά σου. Όποιος δεν γνωρίζει, να μάθει.
Η Πολιτεία οφείλει να διευκολύνει τις πιο αδύναμες ομάδες να ασκήσουν τα δικαιώματά τους. Όχι να διαμορφώνει τα πλαίσια με βάση τις υψηλότερες επιδόσεις.Υποτίθεται ότι πρόκειται για την ευκαιρία του να ασκήσει το δημοκρατικό του καθήκον. Θα έπρεπε να ξέρει πώς. Αν δεν ξέρει, να δαπανήσει χρόνο και χρήμα για να μάθει.
Δεν θα διαφωνούσα στη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, αν υπήρχε μία σοβαρή κι ολοκληρωμένη πρόταση που καλύπτει όλες τις ανάγκες των ψηφοφόρων.
Το αντίθετο, είμαι υπέρ.
Πρέπει να ταυτοποιηθεί και με κάποιο τρόπο οτι ψήφισες εσύ και όχι άλλος στην άκρη του υπολογιστή, η ταυτοπροσωποίηση είναι ουσιώδης, δεν μπορεί πχ να έχουμε ένα μέλος οικογένειας να ψηφίζει για όλους, πως θα ξέρεις οτι στον ίδιο υπολογιστή στο σπίτι ψήφισα εγώ μια φορά και η γυναίκα μου και όχι και τις δύο εγώ;
Δεν είναι εκεί το θέμα. Μπορείς να βάλεις ειδικά μηχανήματα στο Δημαρχείο.paul25 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:04Ηλεκτρονικά γνωρίζουν τι ψήφισες αφού βλέπουν το IP σου, στο παραβάν ποιος ξέρει;
Το πρόβλημα βρίσκεται στην ασφάλεια των δεδομένων που βρίσκεται ακόμα σε βρεφικό στάδιο.
Πχ. να βάλεις κωδικούς taxisnet για την είσοδο στην ψηφοφορία; Τους χειρίζονται τόσοι και τόσοι και είναι δυνατό να υποκλαπούν από άλλους τόσους.
Η βάση δεδομένων είναι ασφαλής; Η αξιοπιστία των δεδομένων μπορεί να αποδειχθεί επαρκής στα μάτια του μέσου πολίτη πριν προκύψουν συνωμοσιολογικές θεωρίες περί αλλοίωσης των δεδομένων;
Δεν γράφω δηλαδή από αντίδραση στον Χελ. Γράφω επειδή προβληματίζομαι με την υλοποίηση ενός τέτοιου πονήματος.
Πρέπει να σκέφτεστε ότι θα πρέπει να τηρούνται όλες οι Συνταγματικές αρχές, με το παραπάνω που λέω καταστρατηγείτε η αρχή 1 ψήφος ανά 1 πολίτη.
Δεν είναι μόνο αυτό.paul25 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:12 Πρέπει να ταυτοποιηθεί και με κάποιο τρόπο οτι ψήφισες εσύ και όχι άλλος στην άκρη του υπολογιστή, η ταυτοπροσωποίηση είναι ουσιώδης, δεν μπορεί πχ να έχουμε ένα μέλος οικογένειας να ψηφίζει για όλους, πως θα ξέρεις οτι στον ίδιο υπολογιστή στο σπίτι ψήφισα εγώ μια φορά και η γυναίκα μου και όχι και τις δύο εγώ;
Θα μπορούσες να πουλάς την ψήφο σου κάνοντας υποβολή μπροστά σε αυτόν που την αγοράζει ή δίνοντας του τους κωδικούς σου.
Οπότε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΕΛΟΣ.
- hellegennes
Έχω το δικαίωμα, όχι την υποχρέωση. Λίγο τα μπερδεύεις αυτά τα δυο.stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:11 Να ψήφιζες εκεί που μένεις. Έχεις το δικαίωμα να μεταφέρεις τα χαρτιά σου ρε Χελ. Χωρίς κόστος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι εννοείς δεν είναι σημαντικό; Καταστρατηγείτε βασική Συνταγματική Αρχή. Έστω ότι σου δίνουν νέους κωδικούς, θα πρέπει να πας από εκεί με την ταυτότητα σου, να σε διαγράψουν από τον κατάλογο, να γυρίσεις σπίτι, να αλλάξεις τους κωδικούς που σου δώσανε κλπ τελικά τι κερδίζεις; Πάλι από κάποιο κέντρο θα πας και πάλι γραφειοκρατία. Τουλάχιστον τώρα πας μια ώρα και ξεμπερδεύεις.stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:14 Δεν είναι εκεί το θέμα. Μπορείς να βάλεις ειδικά μηχανήματα στο Δημαρχείο.
Το πρόβλημα βρίσκεται στην ασφάλεια των δεδομένων που βρίσκεται ακόμα σε βρεφικό στάδιο.
Πχ. να βάλεις κωδικούς taxisnet για την είσοδο στην ψηφοφορία; Τους χειρίζονται τόσοι και τόσοι και είναι δυνατό να υποκλαπούν από άλλους τόσους.
Η βάση δεδομένων είναι ασφαλής; Η αξιοπιστία των δεδομένων μπορεί να αποδειχθεί επαρκής στα μάτια του μέσου πολίτη πριν προκύψουν συνωμοσιολογικές θεωρίες περί αλλοίωσης των δεδομένων;
Δεν γράφω δηλαδή από αντίδραση στον Χελ. Γράφω επειδή προβληματίζομαι με την υλοποίηση ενός τέτοιου πονήματος.
Σου δίνεται η δυνατότητα να μην καταναλώνεις τα καύσιμά σου, αλλά να ψηφίζεις στον τόπο διαμονής σου.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:18Έχω το δικαίωμα, όχι την υποχρέωση. Λίγο τα μπερδεύεις αυτά τα δυο.stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:11 Να ψήφιζες εκεί που μένεις. Έχεις το δικαίωμα να μεταφέρεις τα χαρτιά σου ρε Χελ. Χωρίς κόστος.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πείσμωσες πάλι...
Δεν έγραψα τίποτα για "όχι σημαντικό" βρε Πωλ. Το πρόβλημα της IP λύνεται αν αντί για ψηφοδέλτια που έχουμε σήμερα, είχαμε ένα κεντρικό σύστημα στο Δημαρχείο, όπως είναι τα ATM, στο οποίο πχ. θα ψήφιζες. Άρα δεν θα είχες το πρόβλημα της IP.paul25 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:18Τι εννοείς δεν είναι σημαντικό; Καταστρατηγείτε βασική Συνταγματική Αρχή. Έστω ότι σου δίνουν νέους κωδικούς, θα πρέπει να πας από εκεί με την ταυτότητα σου, να σε διαγράψουν από τον κατάλογο, να γυρίσεις σπίτι, να αλλάξεις τους κωδικούς που σου δώσανε κλπ τελικά τι κερδίζεις; Πάλι από κάποιο κέντρο θα πας και πάλι γραφειοκρατία. Τουλάχιστον τώρα πας μια ώρα και ξεμπερδεύεις.stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:14 Δεν είναι εκεί το θέμα. Μπορείς να βάλεις ειδικά μηχανήματα στο Δημαρχείο.
Συμφωνώ μαζί σου.
Συμφωνώ ως προς τη βάση του σκεπτικού και με τον Χελ, ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να απλοποιηθεί η διαδικασία, με τον ασφαλέστερο και οικονομικότερο για όλους τρόπο.
Σκέφτομαι τώρα ότι θα μπορούσες να παραλαμβάνεις τον ηλεκτρονικό κωδικό σου από την εφορευτική επιτροπή, μαζί με το timstamp της παραλαβής, υπογράφοντας στο αντίστοιχο πεδίο του καταλόγου, και να ψηφίζεις ηλεκτρονικά στο Δημαρχείο.
Φαντάζομαι κάτι σαν touch screen όπου εμφανίζονται τα κόμματα, και κάνοντας κλικ στο κόμμα ανοίγει η λίστα των υποψηφίων με πεδίο "τσεκ" δίπλα από τον καθένα. Έχει και το πλεονέκτημα του error message, πχ. αν ψηφίσεις περισσότερους από όσους επιτρέπεται να σε αποτρέπει να οριστικοποιήσεις την διαδικασία.
Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώναμε καταρχήν χαρτούρα, άκυρα ψηφοδέλτια από αφέλεια ή ανοησία κλπ.
Όμως, έχω κάποιους ενδοιασμους ως προς την ασφάλεια της βάσης δεδομένων και την απόδειξη της διαφάνειας της διαδικασίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 27 Μάιος 2019, 19:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 288 Απαντήσεις