ΟΚ, τελικά αυτό ήταν. Του είπαν "αν ψηφίσεις, πρέπει να μείνεις".waldorf έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:32 Μήπως παίζει κάτι του τύπου "αφού ψήφισες είμαστε υποχρεωμένοι να σε κρατήσουμε γιατί φαίνεται ότι ήσουν εδώ,οπότε μην ψηφίσεις και θα κάνουμε ότι δεν ήρθες καθόλου";
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν πληρώνονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Γιατί δεν πληρώνονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής;
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Νομίζω και να μην έχεις ενημερωθεί να πας έχεις πάλι υποχρέωση.argouen έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:17 Τσίμπησαν την αδερφή μου (χωρίς να την έχουν ενημερώσει στη σωστή διεύθυνση - τηλέφωνο αλλά τέσπα το έμαθε ότι την έψαχναν και πήγε οικειοθελώς το βλήμα γιατί φοβήθηκε ότι θα έχει συνέπειες και έφαγε όλη τη μέρα+νύχτα χθες).
Τελικά το κόλπο είναι να μη σε βρουν να σε ενημερώσουν επισήμως και να πας να ψηφίσεις το τελευταίο τέταρτο
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Έτσι είναι ναι. Αλλά επικαλούνται ότι δεν έχουν κανονίσει ποιος θα κρατήσει τα παιδιά κ.λπ.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
argouen έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:48 Πάντως αν βγαίναν και ζητούσαν εθελοντές για αυτή τη δουλειά, που να γουστάρουν αυτό το είδος τζέρτζελου (σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι) και η δουλειά θα γινότανε και δε θα ταλαιπωρούσαν έτσι άσχετο κόσμο.
Κι αν δίνανε και κανά 50ευρο, ως ελάχιστη αμοιβή για την εξοντωτική εργασία στη γαλέρα, θα βρίσκανε ακόμα περισσότερους.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Και δεν θα τους κόστιζε και τίποτα αν έκοβαν το 50ρικο από τους δικηγόρους.aLiCat έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:24argouen έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:48 Πάντως αν βγαίναν και ζητούσαν εθελοντές για αυτή τη δουλειά, που να γουστάρουν αυτό το είδος τζέρτζελου (σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι) και η δουλειά θα γινότανε και δε θα ταλαιπωρούσαν έτσι άσχετο κόσμο.![]()
Κι αν δίνανε και κανά 50ευρο, ως ελάχιστη αμοιβή για την εξοντωτική εργασία στη γαλέρα, θα βρίσκανε ακόμα περισσότερους.
wooded glade έγραψε: 22 Μάιος 2019, 17:39Επιτρεπόταν.Kauldron έγραψε:Μιλάς γι' απατεώνες ενώ πήγες να πάρεις τα λεφτά που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους το 2007 και το έλεγες μέσα στο φόρουμ έτσι?
Reality έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:33Και δεν θα τους κόστιζε και τίποτα αν έκοβαν το 50ρικο από τους δικηγόρους.aLiCat έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:24argouen έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:48 Πάντως αν βγαίναν και ζητούσαν εθελοντές για αυτή τη δουλειά, που να γουστάρουν αυτό το είδος τζέρτζελου (σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι) και η δουλειά θα γινότανε και δε θα ταλαιπωρούσαν έτσι άσχετο κόσμο.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αν μοίραζαν πενηνταευρα θα γινόταν βυσματικο μετά.
Να πω την αλήθεια καλύτερα που έμεινα μόνος μου στην εφορευτική και δεν πάτησε κανένας άλλος. Έφτιαξα όλους τους πακους με την ησυχία μου, τους μοιρασα , είδα κάτι αρχαίους συμμαθητές, μπλα μπλα με την μιλφαρα στη γραμματεία, όλα καλά.
Στις προηγούμενες εκλογές ήμουν αναπληρωματικός αλλα με εδιωξαν επειδή η εφορευτική ηταν πληρης. Συγκριτικά υπήρξε τεράστια αποχή.
Να πω την αλήθεια καλύτερα που έμεινα μόνος μου στην εφορευτική και δεν πάτησε κανένας άλλος. Έφτιαξα όλους τους πακους με την ησυχία μου, τους μοιρασα , είδα κάτι αρχαίους συμμαθητές, μπλα μπλα με την μιλφαρα στη γραμματεία, όλα καλά.
Στις προηγούμενες εκλογές ήμουν αναπληρωματικός αλλα με εδιωξαν επειδή η εφορευτική ηταν πληρης. Συγκριτικά υπήρξε τεράστια αποχή.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΥΦΤΗΣ
1500 ευρω ο δικηγορος και 150 ευρω ο βοηθος του
ημουν εφορευτικη αλλα δεν πηγα
μονο επικεφαλης εκτελεστικου αποσματος η εστω στην επιτροπη υποδοχης κομμουνιστων στην Γυαρο παω δωρεαν
ημουν εφορευτικη αλλα δεν πηγα
μονο επικεφαλης εκτελεστικου αποσματος η εστω στην επιτροπη υποδοχης κομμουνιστων στην Γυαρο παω δωρεαν
Αυτό το 1500 του δικηγόρου πάντα εδώ μου καθότανε, δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα γιατί πρέπει να παίρνει μισθό μήνα για μία μέρα δουλειά και μάλιστα δουλειά με 2-3 ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ βοηθούς που είναι η εφορευτική συν τον γραμματέα
wooded glade έγραψε: 22 Μάιος 2019, 17:39Επιτρεπόταν.Kauldron έγραψε:Μιλάς γι' απατεώνες ενώ πήγες να πάρεις τα λεφτά που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους το 2007 και το έλεγες μέσα στο φόρουμ έτσι?
Ο ενας γραμματέας σύζυγος της δικαστικού και ο άλλος φιλη της. Κι εγώ το κορόιδο. Δε βαριέσαι, εμπειρία ηταν. Ελπίζω μόνο να μη με σταμπαρουν και με καλούν συνέχεια.
Υπάρχει μια λέξη γι αυτό: ΕΥΘΥΝΗ.Reality έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:39Αυτό το 1500 του δικηγόρου πάντα εδώ μου καθότανε, δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα γιατί πρέπει να παίρνει μισθό μήνα για μία μέρα δουλειά και μάλιστα δουλειά με 2-3 ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ βοηθούς που είναι η εφορευτική συν τον γραμματέα
Και γιατί η ευθύνη κοστολογείται με 1500; Με 300 (αυτός/ή και από 50-100 έκαστος η εφορευτική ώστε να ήταν δίκαιο) δεν θα είχε ευθύνη;Albrecht έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:42Υπάρχει μια λέξη γι αυτό: ΕΥΘΥΝΗ.Reality έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:39Αυτό το 1500 του δικηγόρου πάντα εδώ μου καθότανε, δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα γιατί πρέπει να παίρνει μισθό μήνα για μία μέρα δουλειά και μάλιστα δουλειά με 2-3 ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ βοηθούς που είναι η εφορευτική συν τον γραμματέα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ σε μία στραβή, μόνο αυτόν κυνηγάνε;Albrecht έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:42Υπάρχει μια λέξη γι αυτό: ΕΥΘΥΝΗ.Reality έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:39Αυτό το 1500 του δικηγόρου πάντα εδώ μου καθότανε, δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα γιατί πρέπει να παίρνει μισθό μήνα για μία μέρα δουλειά και μάλιστα δουλειά με 2-3 ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ βοηθούς που είναι η εφορευτική συν τον γραμματέα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Προφανώς γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται για δουλειά μιας ημέρας. Θέλει προεργασία, τρέξιμο πριν και μετά κλπ.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Παω στοίχημα θα βάλουν τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές.
Δεν προλαβαίνουν για νέες διαδικασίες γενικώς.
Θα πουν σχεδόν όλα τα τμήματα ίδια, όπως στο δημοψήφισμα και τέλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 288 Απαντήσεις