εσυ μιστερ μαξ πας στα εξάρχεια και κάνεις μπάχαλα ε;μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:07Μας τα έλεγαν και επι Σαμαρά!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος
Re: Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Οι ΑΝΕΛ έχασαν 1,25% στον δικό τους τον Μαριά και κυβέρνησαν οπότε είναι φυσιολογική η φθορά. Πρόκειται για προσωποπαγές κόμμα το οποίο λόγω ανταγωνισμού μετατρέπεται νομετελεικά σε κομήτη που φθίνει. Το Ποτάμι έχασε ψήφους γιατί είναι για τα πανηγύρια γενικά. Δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στις Πρέσπες.argouen έγραψε: 27 Μάιος 2019, 10:01 Ασφαλώς και έπαιξε ρόλο το αίσχος των Πρεσπών και ως περιεχόμενο αλλά και ο τρόπος που το διαχειρίστηκαν οι ζαίοι όπως σωστά επισημαίνει και η Γαλή πιο πάνω. Είναι και ένας από τους λόγους που εξαφανίστηκαν ποτάμι και ανελ.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Η κολωτουμπα αρχισε ειδη οι Νεοδημοκρατες απο εκει που φωναζαν εναντια στην συμφωνια των Πρεσπων τωρα μιλουν για επικοινωνιακη διαχειρηση της.Εγω προβλεπω οτι ο Κουλης θα υποδεχτει τον Μακεδονα πρωθυπουργο της Βορεια; Μακεδονιας με τον Βελοπουλο διπλα του και δεν θα βγαλετε κιχ. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
Αυτό που θερίστηκε χθες ..δεν σπάρθηκε προχθές!
Σπάρθηκε πριν 4 χρόνια και στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές όταν η μεγάλη πλειοψηφία του λαού επέλεξε μια ''αριστερά'' που του υποσχέθηκε πως μέσα στην ΕΕ μέσα στο ΝΑΤΟ , με τον Τραμπ στρατηγικό εταίρο με την αστική τάξη στην εξουσία θα του φέρει καλύτερες μέρες !
Σπάρθηκε όταν η μεγάλη πλειοψηφία του λαού επέλεξε κάποιους παπατζήδες που το μόνο σκοπό που είχαν ήταν να αμαυρώσουν στην σκέψη του κόσμου την εικόνα που ειχε για την αριστερά να ξεπλύνουν τους πρώην κυβερνώντες και να τους φέρουν ξανά στην πόρτα της εξουσίας !
Δεν δούλεψε η ΝΔ και ο Βελόπουλος για να πάρουν τον κόσμο με το μέρος τους ! Ο ΣΥΡΙΖΑ δούλεψε !
Σπάρθηκε πριν 4 χρόνια και στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές όταν η μεγάλη πλειοψηφία του λαού επέλεξε μια ''αριστερά'' που του υποσχέθηκε πως μέσα στην ΕΕ μέσα στο ΝΑΤΟ , με τον Τραμπ στρατηγικό εταίρο με την αστική τάξη στην εξουσία θα του φέρει καλύτερες μέρες !
Σπάρθηκε όταν η μεγάλη πλειοψηφία του λαού επέλεξε κάποιους παπατζήδες που το μόνο σκοπό που είχαν ήταν να αμαυρώσουν στην σκέψη του κόσμου την εικόνα που ειχε για την αριστερά να ξεπλύνουν τους πρώην κυβερνώντες και να τους φέρουν ξανά στην πόρτα της εξουσίας !
Δεν δούλεψε η ΝΔ και ο Βελόπουλος για να πάρουν τον κόσμο με το μέρος τους ! Ο ΣΥΡΙΖΑ δούλεψε !
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
+1000000000000000ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Μάιος 2019, 10:37 Αυτό που θερίστηκε χθες ..δεν σπάρθηκε προχθές!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
παλιότερα ναι, τωρα είμαι supporting cast.gassim έγραψε: 27 Μάιος 2019, 10:32εσυ μιστερ μαξ πας στα εξάρχεια και κάνεις μπάχαλα ε;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Σε εχω αρκούντως εξυπνη για να πιστεύεις ότι ο Κουλης θα ακολουθήσει άλλη πολιτική από τον Τσίπρα. Ότι εντολές πάρουν από έξω θα εκτελέσουν, τουλάχιστον στην οικονομία. Μπορεί να αλλάξει κάτι στα κοινωνικα- μεταναστευτικό και αυτο Όχι για το θέλει η ηγεσία της νδ αλλά γιατί το ζητάει η βάση της. Μια απλή συνέχεια του σύριζα θα είναι όπως μια απλή συνέχεια της νδ ήταν ο σύριζα.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
υπαρχει μια μετακινηση ψηφοφόρων από τα αριστερα προς τα δεξια. Ειναι γενικευμένη, και οχι μονο στην ελλάδα. Δεν εξηγείται με ελληνικους ορους.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Μάιος 2019, 10:37 Αυτό που θερίστηκε χθες ..δεν σπάρθηκε προχθές!
Σπάρθηκε πριν 4 χρόνια...
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Μα τι χιούμορ είναι αυτό μετά από τραγικά αποτελέσματα !!τεν τεν έγραψε:Μπορεί να αλλάξει κάτι στα κοινωνικα- μεταναστευτικό και αυτο Όχι για το θέλει η ηγεσία της νδ αλλά γιατί το ζητάει η βάση της.
Η βάση θα απομακρυνθεί από το ταμείο και κανένα λάθος της δεν θα αναγνωριστεί
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ζωάρα θα ζήσει ο Κούλης με την προβληματάρα λυμένη από τον Πίκο !!!zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 10:36 Η κολωτουμπα αρχισε ειδη οι Νεοδημοκρατες απο εκει που φωναζαν εναντια στην συμφωνια των Πρεσπων τωρα μιλουν για επικοινωνιακη διαχειρηση της.Εγω προβλεπω οτι ο Κουλης θα υποδεχτει τον Μακεδονα πρωθυπουργο της Βορεια; Μακεδονιας με τον Βελοπουλο διπλα του και δεν θα βγαλετε κιχ.![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Συμφωνώ σε όλα. Τις ίδιες πολιτικές ακολουθούν ουτενθ αλλάξει κάτι στο μεταναστευτικό, Σκοπιανό. Όμως όποιος κι αν επιχειρούσε/επιχειρήσει να βάλει χέρι στα εργασιακά θα είχε την ίδια αντιμετώπιση.τεν τεν έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:06Σε εχω αρκούντως εξυπνη για να πιστεύεις ότι ο Κουλης θα ακολουθήσει άλλη πολιτική από τον Τσίπρα. Ότι εντολές πάρουν από έξω θα εκτελέσουν, τουλάχιστον στην οικονομία. Μπορεί να αλλάξει κάτι στα κοινωνικα- μεταναστευτικό και αυτο Όχι για το θέλει η ηγεσία της νδ αλλά γιατί το ζητάει η βάση της. Μια απλή συνέχεια του σύριζα θα είναι όπως μια απλή συνέχεια της νδ ήταν ο σύριζα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καποια στιγμη ο λαος θα δυσαρεστηθει.Γιαυτο εχουμε τον Πικο στην εφεδρεια.Μπίστης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:12Ζωάρα θα ζήσει ο Κούλης με την προβληματάρα λυμένη από τον Πίκο !!!zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 10:36 Η κολωτουμπα αρχισε ειδη οι Νεοδημοκρατες απο εκει που φωναζαν εναντια στην συμφωνια των Πρεσπων τωρα μιλουν για επικοινωνιακη διαχειρηση της.Εγω προβλεπω οτι ο Κουλης θα υποδεχτει τον Μακεδονα πρωθυπουργο της Βορεια; Μακεδονιας με τον Βελοπουλο διπλα του και δεν θα βγαλετε κιχ.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν θα πειράξει τίποτα, ξέρει ότι δεν τον παίρνει ούτε αυτόν ούτε την οικονομία. Εδώ μια μαλάκια είπε και έτρεχαν όλοι να το μαζεψουνNaida έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:18Συμφωνώ σε όλα. Τις ίδιες πολιτικές ακολουθούν ουτενθ αλλάξει κάτι στο μεταναστευτικό, Σκοπιανό. Όμως όποιος κι αν επιχειρούσε/επιχειρήσει να βάλει χέρι στα εργασιακά θα είχε την ίδια αντιμετώπιση.τεν τεν έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:06
Σε εχω αρκούντως εξυπνη για να πιστεύεις ότι ο Κουλης θα ακολουθήσει άλλη πολιτική από τον Τσίπρα. Ότι εντολές πάρουν από έξω θα εκτελέσουν, τουλάχιστον στην οικονομία. Μπορεί να αλλάξει κάτι στα κοινωνικα- μεταναστευτικό και αυτο Όχι για το θέλει η ηγεσία της νδ αλλά γιατί το ζητάει η βάση της. Μια απλή συνέχεια του σύριζα θα είναι όπως μια απλή συνέχεια της νδ ήταν ο σύριζα.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ενω ο Κουτσουμπας θα κανει αντισταση στο ΝΑΤΟ!zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 10:36 Η κολωτουμπα αρχισε ειδη οι Νεοδημοκρατες απο εκει που φωναζαν εναντια στην συμφωνια των Πρεσπων τωρα μιλουν για επικοινωνιακη διαχειρηση της.Εγω προβλεπω οτι ο Κουλης θα υποδεχτει τον Μακεδονα πρωθυπουργο της Βορεια; Μακεδονιας με τον Βελοπουλο διπλα του και δεν θα βγαλετε κιχ.![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δεν ξέρω. Νεοφιλελεύθερη μούργα είναι. Θα δειξει το δωράκια θα κάνει στα αφεντικά του.τεν τεν έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:26Δεν θα πειράξει τίποτα, ξέρει ότι δεν τον παίρνει ούτε αυτόν ούτε την οικονομία. Εδώ μια μαλάκια είπε και έτρεχαν όλοι να το μαζεψουνNaida έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:18Συμφωνώ σε όλα. Τις ίδιες πολιτικές ακολουθούν ουτενθ αλλάξει κάτι στο μεταναστευτικό, Σκοπιανό. Όμως όποιος κι αν επιχειρούσε/επιχειρήσει να βάλει χέρι στα εργασιακά θα είχε την ίδια αντιμετώπιση.τεν τεν έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:06
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-