ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχαιρέτα το ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΟ που χάθηκε.
Αποχαιρέτα το ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΟ που χάθηκε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Αποχαιρέτα το ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΟ που χάθηκε.
Πόσο πάει το βαρέλι crude και πόσο το brent σήμερα; Είδες; Εάν ναι πες μας.
Πές μας πώς πάει το πετροδόλλαρο.GoBzi έγραψε: 14 Ιουν 2024, 14:41 Πόσο πάει το βαρέλι crude και πόσο το brent σήμερα; Είδες; Εάν ναι πες μας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
άλλο ένα επισόδειο του λονγκ τάιμ χιτ σίριες ο καραγκιόζης γεωπολιτικός αναλυτής 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Kauldron έγραψε: 14 Ιουν 2024, 14:31 https://www.nasdaq.com/articles/us-saud ... r-50-years
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.![]()
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Εσύ μη στεναχωριέσαι, ο χαλκός θα συνεχίσει να είναι ψηλά, μπορείς να πάς να κάψεις τα υπόλοιπα καλώδια τώρα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιουν 2024, 15:04 άλλο ένα επισόδειο του λονγκ τάιμ χιτ σίριες ο καραγκιόζης γεωπολιτικός αναλυτής![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η οπλοποίηση του δολλαρίου προκάλεσε τη τάση φυγής απ' το δολλάριο, καθώς δεν ήταν πλέον ασφαλές νόμισμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Για να το εξηγήσω για τους λακαμάδες που φωνάζουν εδώ μέσα.
Όταν κάνεις καουμποϋλίκια με τα άσσετς άλλων χωρών που βρίσκονται στη χώρα σου, στέλνεις το μήνυμα οτι δεν είναι ασφαλές να υπάρχει τίποτα στη χώρα σου, ούτε είναι ασφαλές άλλες χώρες να κατέχουν δικό σου χρέος, ειδικά χώρες που βλέπεις ως εχθρικές.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Κίνα να ξεφορτωθεί μεγάλο κομμάτι απ' το χρέος των ΗΠΑ που είχε στα χέρια της και να επικεντρωθεί στο χρυσάφι.
Ομοίως, ο "πόλεμος" για τα τσιπάκια οδήγησε τους Κινέζους ν' αναπτύξουν δικά τους τσιπάκια. Τώρα, και η Σαουδική Αραβία δείχνει οτι δε θέλει πλέον πολλά πολλά με τους αναξιόπιστους Αμερικάνους.
Όταν κάνεις καουμποϋλίκια με τα άσσετς άλλων χωρών που βρίσκονται στη χώρα σου, στέλνεις το μήνυμα οτι δεν είναι ασφαλές να υπάρχει τίποτα στη χώρα σου, ούτε είναι ασφαλές άλλες χώρες να κατέχουν δικό σου χρέος, ειδικά χώρες που βλέπεις ως εχθρικές.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Κίνα να ξεφορτωθεί μεγάλο κομμάτι απ' το χρέος των ΗΠΑ που είχε στα χέρια της και να επικεντρωθεί στο χρυσάφι.
Ομοίως, ο "πόλεμος" για τα τσιπάκια οδήγησε τους Κινέζους ν' αναπτύξουν δικά τους τσιπάκια. Τώρα, και η Σαουδική Αραβία δείχνει οτι δε θέλει πλέον πολλά πολλά με τους αναξιόπιστους Αμερικάνους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τί είν' αυτό ρε επενδυταρα? Γιατί και την άλλη φορά κάτι τέτοια μας έδειχνες και σε ξεβράκωσε ο Dwarven Blacksmith.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Που με ξεβρακωσε ρε τυπε μου; Γιατί αποφεύγεις να απαντήσεις στην ερώτηση μου;Kauldron έγραψε: 14 Ιουν 2024, 15:26Τί είν' αυτό ρε επενδυταρα? Γιατί και την άλλη φορά κάτι τέτοια μας έδειχνες και σε ξεβράκωσε ο Dwarven Blacksmith.
viewtopic.php?f=30&t=46651&p=3465618&hi ... h#p3465618GoBzi έγραψε: 14 Ιουν 2024, 15:29Που με ξεβρακωσε ρε τυπε μου; Γιατί αποφεύγεις να απαντήσεις στην ερώτηση μου;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι, τι; Απέδωσαν τα ρούβλια σου πάνω από 12% και μου την λες;
Γιατί μήπως απέδωσαν οι δικές σου επενδύσεις? Άσε ρε αλεπουδιάρη, επειδή είσαι αλεπουδιάρης δηλαδή?GoBzi έγραψε: 14 Ιουν 2024, 15:40Ναι, τι; Απέδωσαν τα ρούβλια σου πάνω από 12% και μου την λες;Kauldron έγραψε: 14 Ιουν 2024, 15:33viewtopic.php?f=30&t=46651&p=3465618&hi ... h#p3465618GoBzi έγραψε: 14 Ιουν 2024, 15:29
Που με ξεβρακωσε ρε τυπε μου; Γιατί αποφεύγεις να απαντήσεις στην ερώτηση μου;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όχι ρε φίλε, μια χαρά πάει το συγκεκριμένο της vanguard και ας βάζω λίγα. Στο βάζω και δίπλα στο νήμα να μην λες ότι είναι παλιά η φωτογραφία.

Καμία άλλη ερώτηση; Έχω και άλλους λογαριασμούς εάν ενδιαφέρεσαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 58 Απαντήσεις