!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος
Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, κατά κανόνα στις Ευρωεκλογές ο κόσμος ψηφίζει πιο δεξιά και στις αυτοδιοικητικές πιο αριστερά. Στις βουλευτικές έχουμε κάτι ενδιάμεσο. Η διαφορά ΝΔ Σύριζα λοιπόν δεν δίδει ακριβή εικόνα για το τι περιμένουμε για τις βουλευτικές.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Το 42% αποχη προερχεται απο την εργατικη ταξη που ουσιαστικα εχει παρει μια ακραια παθητικη σταση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Βασικά, χάθηκε ο πόλεμος.
Και αυτό δεν αποδεικνύεται μόνον από τη διαφορά σύριζα-νδ αλλά από τα ποσοστά των άλλων κομμάτων. Ακόμη κι αν μαζέψει ο σύριζα όλους τους ψήφους της "αριστεράς" είναι κάτω από 30%.
Προσωπικώς, περίμενα πάνω από 28% και φοβόμουν ότι θα το πάρει.
Χαίρομαι που έπεσα τόσο πολύ έξω και ζητώ συγγνώμη επειδή θεωρούσα σχεδόν αφελείς όσους περίμεναν μεγάλη διαφορά. Τελικώς, είχαν δίκιο.
Και αυτό δεν αποδεικνύεται μόνον από τη διαφορά σύριζα-νδ αλλά από τα ποσοστά των άλλων κομμάτων. Ακόμη κι αν μαζέψει ο σύριζα όλους τους ψήφους της "αριστεράς" είναι κάτω από 30%.
Προσωπικώς, περίμενα πάνω από 28% και φοβόμουν ότι θα το πάρει.
Χαίρομαι που έπεσα τόσο πολύ έξω και ζητώ συγγνώμη επειδή θεωρούσα σχεδόν αφελείς όσους περίμεναν μεγάλη διαφορά. Τελικώς, είχαν δίκιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Μάιος 2019, 09:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
quote=zteo post_id=673608 time=1558937827 user_id=73]
Το 42% αποχη προερχεται απο την εργατικη ταξη που ουσιαστικα εχει παρει μια ακραια παθητικη σταση.
[/quote]
Από πού το συμπερανες αυτο;
[/quote]
Από πού το συμπερανες αυτο;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε παρακράτος.Αν βάλει χέρι στα εργασιακά
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εσένα σε έχω γιά καλύτερο από τους συριζαίους, δεν κάνει να λες τέτοια πράγματαzteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:17Το 42% αποχη προερχεται απο την εργατικη ταξη που ουσιαστικα εχει παρει μια ακραια παθητικη σταση.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Δεν έχει νόημα να μιλά κανείς για αριστερά αποκλείοντας την άκρα αριστερά. Τα αριστερά κόμματα πήραν συνολικά 35,69%, όπως υπολογίζω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:25 Βασικά, χάθηκε ο πόλεμος.
[/α]
Σπίρτζη εσύ;
Απίστευτος Χρήστος Σπίρτζης: Οχι βέβαια, δεν χάσαμε!
Παρότι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται στις 9 μονάδες, ο Χρήστος Σπίρτζης δηλώνει κατηγορηματικά: «Οχι βέβαια δεν χάσαμε!».
Ο κ. Σπίρτζης απάντησε, με την κατηγορηματική φράση «όχι βέβαια» στην ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε στις ευρωεκλογές.
Σπίρτζης: Στις προηγούμενες ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 25,6%
Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών είπε ότι μιλάμε για πρωτιά της ΝΔ και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στις προηγούμενες ευρωεκλογές 26,56% (τώρα σύμφωνα με την εκτίμηση αποτελέσματος φαίνεται να συγκεντρώνει 24%). Επομένως πρόσθεσε πρέπει να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα για τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών!
Ανέφερε ακόμη ο κ. Σπίρτζης ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε χάσει ευρωεκλογές και μετά κέρδισε εθνικές. «Μπορεί να είναι ψήφος διαμαρτυρίας για να εμβαθύνει η κυβέρνηση την κοινωνικής της πολιτική» πρόσθεσε σε άλλο σημείο των δηλώσεων του στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, ενώ τέλος, σημείωσε ότι πρέπει να βγουν πολιτικά συμπεράσματα για το πως η ΝΔ καρπώθηκε τις απώλειες των μικρότερων κομμάτων.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/hris ... den-hasame
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Εκείνο που συνετρίβη ήταν ο εθνολαϊκισμός. Τα κόμματα που τον εκπροσωπούν, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΧΑ έχασαν με μεγάλες διαφορές και οι ΑΝΕΛ ουσιαστικά έσβησαν. Στις εθνικές εκλογές, πρέπει η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ακόμη μεγαλύτερη, ώστε να διαλυθεί. Κατόπιν, ο "σοβαρός ΣΥΡΙΖΑ" να δημιουργήσει μαζί με το ΠΑΣΟΚ τον πόλο τής Κεντροαριστεράς.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Με όσα έχουν γίνει με ρουβικωνες κλπ παρτάλια, θα πέσει τέτοια καταστολή που κάθε σπασμένο κεφάλι θα δίνει πόντους στον Κουλή.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2019, 08:39Κόλαση θα είναι η διακυβέρνηση Μητσοτάκη![]()
Ο Αλ6ς ξεδοντιασε τους πάντες. Μάλλον πρακτορακος είναι ο τύπος.
Μα δεν απέκλεισα την άκρα αριστερά.Σπύρος έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:29Δεν έχει νόημα να μιλά κανείς για αριστερά αποκλείοντας την άκρα αριστερά. Τα αριστερά κόμματα πήραν συνολικά 35,69%, όπως υπολογίζω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:25 Βασικά, χάθηκε ο πόλεμος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτη ειναι η αληθεια.Η αποχη ειναι μια σταση παθητικης ανοχης ας μην κρυβομαστε και προερεχεται απο την εργατικη ταξη.Οταν ο εργαζομενος νιωθει οτι η ζωη του εξαρταται απο τον εργοδοτη του και οχι απο το τι θα ψηφισει στις εκλογες θα απεχει.Αυτη ειναι η φιλελευθερη οικονομια,να παραδωσουν τα κλειδια των οικονομικων εξελιξεων στην αστικη ταξη και μετα να τσακωνονται Συριζα-ΝΔ για το εαν πρεπει να παντρευονται οι ομοφυλοφιλοι η οχι.Αυτο μπορει να ενδιαφερει τους βολεμενους μικροαστους τον εργαζομενο που ξυπναει και δεν ξερει εαν θα μεινει στην δουλεια η οχι δεν τον απασχολει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Υδράργυρος
Πως ηττηθηκε ο εθνολαικισμος αφου ο συριζα εχασε μεγαλα ποσοστα απο τη συμφωνια των πρεσπων; και εχουν προκυψει χειροτεροι εθνολαικιστες βελοπουλοι κλπLeporello έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:32 Εκείνο που συνετρίβη ήταν ο εθνολαϊκισμός. Τα κόμματα που τον εκπροσωπούν, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΧΑ έχασαν με μεγάλες διαφορές και οι ΑΝΕΛ ουσιαστικά έσβησαν. Στις εθνικές εκλογές, πρέπει η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ακόμη μεγαλύτερη, ώστε να διαλυθεί. Κατόπιν, ο "σοβαρός ΣΥΡΙΖΑ" να δημιουργήσει μαζί με το ΠΑΣΟΚ τον πόλο τής Κεντροαριστεράς.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Με καλό βρωμόξυλο διαρκείας στους ομοίους σου, οι μισοί που ψηφίζουν ΧΑ, θα το ρίξουν ΝΔ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-