ST48410 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:36
Νομίζω ότι ανεξαρτήτως βιογραφικού ή ικανοτήτων αν δεν είχε γίνει ο ντόρος με τον Πολάκη, ο Κυμπουρόπουλος δεν θα είχε τόσες ψήφους. Ξαφνικά τον έμαθαν όλοι, ακόμη και όσοι δεν παρακολουθούν συστηματικά την πολιτική και ο αγενής τρόπος του Πολάκη τον κατέστησε ακόμη πιο συμπαθή στον κόσμο. Ίσως γίνει κατανοητό πλέον ότι οι αγένεια και οι μαγκιές του Πολάκη έχουν κόστος.
Αφου οι ζαιοι ειναι βοδια.
Το ιδιο εργο ειχε ξαναπαιχτει παλιοτερα στον Δημο Αθηναιων με τον Παγκαλο και τον Αβραμό.
Ειχε ανοιξει το βρωμοστομα ο χοντρος κι ελεγε απιθανα πραγματα.
Αποτελεσμα;
Χαλαρη νικη Αβραμοπουλου.
Ερμής έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:26
Ατυχής δήλωση αυτή με την παρέλαση.
Σα βιογραφικό πάντως έχει το πιο καλό από αυτούς που εκλέγονται. Και ας μη τον ψήφισα.
Εγώ ξεκάθαρα το λέω, δεν ψήφισα Κυμπουροπουλο όταν διάβασα τι έγραψε το 2015 με το δημοψήφισμα.
Όποιος στήριξε ή παπαγαλισε τότε υπέρ του χάους και της εξαθλίωσης, δεν συγχωρείται. Όποιος και αν είναι.
Δεν ξέρω καν τι είπε. Να τον κρίνουμε όμως πολιτικά και εκεί να τον χτυπήσουμε αλύπητα.
Κρίνε τον πολιτικά.
Πιστεύεις ότι η ατζέντα του είναι αυτό που χρειαζόμαστε στην Ευρωβουλή; Τώρα που καταρρέει και η Ευρώπη ενώ εμείς έχουμε ήδη φωτιά στα μπατζάκια μας;
zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:09
Μπα η ψαλιδα θα μικρυνει δες λιγο καλλυτερα το σημερινο αποτελεσμα και θα καταλαβεις.Για την ακριβεια πιστευω οτι θα χασουν με αρκετα μικροτερη διαφορα στις εθνικες.Γιαυτο τον βολευει η πολωση τωρα.
Το ανεκδοτο ποιο ειναι οτι τωρα θα συγκυβερνησεται με τον Βελοπουλο.
ανεκδοτο ειναι και μονο η σκεψη αυτου που λες
Έχει κάποια βάση αυτό.Είχαμε 4 χρόνια να κάνουμε εκλογές και οι συριζαίοι εξαπέλυσαν ψυχολογικό πόλεμο ότι οι δημοσκοπήσεις πέφτουν πάντα έξω και έχουν το μαγικό φίλτρο και θα κερδίσουν.Το είδαμε και εδώ.Ο ψυχολογικός πόλεμος είχε το αντίθετο αποτέλεσμα καθώς άνθρωποι που ήσαν αντισύριζα αλλά όχι ΝΔ φοβήθηκαν και σπρώχτηκαν στη ΝΔ για να αποκλείσουν την επικράτηση σύριζα.Τώρα όλοι είναι πιο άνετοι με 9% διαφορά.Άλλα θα μετρήσουν,ποιός θέλει αυτοδύναμη τη ΝΔ και ποιός δεν τη θέλει.Ο σύριζα θα εξαπολύσει - ήδη άρχισε - κινδυνολογία για απολύσεις,λιμούς και καταποντισμούς και όποιος τσιμπήσει.Από την άλλη υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που φοβούνται την ακυβερνησία.Αυτό θα παίξει το επόμενο μήνα - "λαίλαπα νεοφιλελευθερισμού" εναντίον χάους ακυβερνησίας.
Για τον ψυχολογικο πολεμο και την ψαλιδα να κλεινει δε διαφωνω καθως αρκετοι δωσαν ψηφο διαμαρτυριας ή δεν πηγαν ή μασαν ακομα τα παραμυθια των δημοκοπων
για ΝΔ βελοπουλο εννοουσα ανεκδοτο, οσο τον εχω ακουσει στα θεματα οικονομιας ειναι πιο κοντα σε ζωη κωνσταντοπουλου
για τα κοκκινα προφανως θα αρχισουν τα γνωστα ολοι, δε ψαρωνουμε και αναμενουμε συνεργασιες επι βασικων θεματων καθως 17% για τα κομματα εκτος βουλης ειναι μεγαλο ποσοστο
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough Spoiler
Nero έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:37
Είδε κανείς Λεβέντη? Τώρα που γεύτηκε το όνειρο για μερικά χρόνια και επιστρέφει στην πραγματικότητα, μοιάζει έτοιμος να φύγει
Ο Λεβέντης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Τώρα σε τέτοια ηλικία τι άλλο να περιμένει πλέον;
Νομίζω ότι ανεξαρτήτως βιογραφικού ή ικανοτήτων αν δεν είχε γίνει ο ντόρος με τον Πολάκη, ο Κυμπουρόπουλος δεν θα είχε τόσες ψήφους. Ξαφνικά τον έμαθαν όλοι, ακόμη και όσοι δεν παρακολουθούν συστηματικά την πολιτική και ο αγενής τρόπος του Πολάκη τον κατέστησε ακόμη πιο συμπαθή στον κόσμο. Ίσως γίνει κατανοητό πλέον ότι οι αγένεια και οι μαγκιές του Πολάκη έχουν κόστος.
Ακριβώς έτσι. Ο Κυμπουροπουλος έγινε γνωστός χάρη στην επίθεση που του έκανε ο κοτοπολακης και τον διαφήμισε έτσι.Γι αυτό ήρθε ο Κυμπουροπουλος πρώτος σε ψήφους ευρωβουλευτής πανελλαδικά.
Έχει κάποια βάση αυτό.Είχαμε 4 χρόνια να κάνουμε εκλογές και οι συριζαίοι εξαπέλυσαν ψυχολογικό πόλεμο ότι οι δημοσκοπήσεις πέφτουν πάντα έξω και έχουν το μαγικό φίλτρο και θα κερδίσουν.Το είδαμε και εδώ.Ο ψυχολογικός πόλεμος είχε το αντίθετο αποτέλεσμα καθώς άνθρωποι που ήσαν αντισύριζα αλλά όχι ΝΔ φοβήθηκαν και σπρώχτηκαν στη ΝΔ για να αποκλείσουν την επικράτηση σύριζα.Τώρα όλοι είναι πιο άνετοι με 9% διαφορά.Άλλα θα μετρήσουν,ποιός θέλει αυτοδύναμη τη ΝΔ και ποιός δεν τη θέλει.Ο σύριζα θα εξαπολύσει - ήδη άρχισε - κινδυνολογία για απολύσεις,λιμούς και καταποντισμούς και όποιος τσιμπήσει.Από την άλλη υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που φοβούνται την ακυβερνησία.Αυτό θα παίξει το επόμενο μήνα - "λαίλαπα νεοφιλελευθερισμού" εναντίον χάους ακυβερνησίας.
Άκουσες την ανάλυση άδωνι; Είπε οτι ο βαρουφάκερ με επιδότηση και air time κομμάτος 3%+ θα μαζέψει όλο τα χαρτί από πλελέ και λαφαζάνηδες και θα πλαγιοκοπεί από αριστερά τους ζαίους
Ναι, αλλά η περίπτωση Βαρούφ μπορεί να εξελιχθεί σε blowback. Οι ζαίοι λενε ότι λενε και βολεύουν οποιον βρεθεί στο διαβα τους και μπορεί να τους στηρίξει στη συνέχεια, αλλά ο Γιάνης με ένα ν μοιάζει αυθεντικά ανισόρροπος και ακόμα και χωρίς καμία προβολή πρόσφατα έδειξε να έχει ακόμα απήχηση.
Εγώ ξεκάθαρα το λέω, δεν ψήφισα Κυμπουροπουλο όταν διάβασα τι έγραψε το 2015 με το δημοψήφισμα.
Όποιος στήριξε ή παπαγαλισε τότε υπέρ του χάους και της εξαθλίωσης, δεν συγχωρείται. Όποιος και αν είναι.
Δεν ξέρω καν τι είπε. Να τον κρίνουμε όμως πολιτικά και εκεί να τον χτυπήσουμε αλύπητα.
Κρίνε τον πολιτικά.
Πιστεύεις ότι η ατζέντα του είναι αυτό που χρειαζόμαστε στην Ευρωβουλή; Τώρα που καταρρέει και η Ευρώπη ενώ εμείς έχουμε ήδη φωτιά στα μπατζάκια μας;
Δεν ήξερα ότι είναι οχιτζης. Καλώς δε τον ψήφισα.
Η δήλωση σου όμως περί παρέλασης ήταν ατυχής. Στο λέω με κάθε συμπάθεια που ξέρεις ότι σου έχω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Fuerte έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:41
ο Γιάνης με ένα ν μοιάζει αυθεντικά ανισόρροπος και ακόμα και χωρίς καμία προβολή πρόσφατα έδειξε να έχει ακόμα απήχηση
ιδιαίτερα σε αφυπνισμένους
βελοπουλικό ταργκετ γκρουπ δλδ αλλά με αυξημένη αυτοπεποίθηση
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ερμής έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:26
Ατυχής δήλωση αυτή με την παρέλαση.
Σα βιογραφικό πάντως έχει το πιο καλό από αυτούς που εκλέγονται. Και ας μη τον ψήφισα.
Μα πολιτικά έκρινα αν το καλοσκεφτείς. Δες:
Let them make the first mistake. We make the last move.
Έτσι!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!