Nandros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:18
Juno έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:13
Nandros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:01
Άσε τον ΑΜΕΑ και πες μας τί θα κάνει καλύτερο ο Βελόπουλος στην Ευρωβουλή;
Τιποτα, ρεζίλι θα μας κάνει.
Και οι δύο ευρωβουλευτές (για διαφορετικούς λόγους) είναι απόδειξη ότι βλήματα έχουν δικαίωμα ψήφου.
Οι ψηφοφόροι του μεν ψήφισαν το καημένο το παιδάκι που μπορεί να έχει λαμπρό βιογραφικό, αλλά
δεν κάνει για ευρωβουλή και οι ψηφοφόροι του αλλού είναι για ζουρλομανδύα.
Απλώς σχολιασα τον έναν μόνο, επειδή βγήκε πρώτος σε ψήφους.
Ας μην τον διαφήμιζε τόσο ο κοτοπολάκης!
Και ποιος σου έδωσε εσένα το δικαίωμα να έχεις άποψη στο υπογραμμισμένο;
Έχεις κάποιες σπουδές/εμπειρίες που το στηρίζουν; Κάτι άλλο;
.
Έχω κάνει οικονομικά μαθήματα (μακρο, μικρο, οικονομική ανάπτυξη κλπ) και όμως θεωρώ ότι δεν έχω τις κατάλληλες σπουδές για θεση ευθύνης, συγκρινόμενη με άλλους που έχουν κάνει τέρατα σε σχέση με εμένα.
Αυτός πώς θεωρεί ότι ξέρει και μπορεί με πτυχίο Ιατρικής και χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην πολιτική, δεν το καταλαβαίνω.
Στην ερώτησή σου σου έλεγα ίσως κάτι σε ευρωπαϊκές σπουδές, σε οικονομικά κλπ συν κάποιο "δυνατό" μεταπτυχιακό.
Σκέψου πως όταν σπούδαζα, ένα από τα μεταπτυχιακά με ζήτηση στις Βρυξέλλες, αφορούσε την παραβατικότητα των κρατών-μελών. Δεν ήταν αυτός ο τίτλος του, αλλά τα περισσότερα μαθήματά του αφορούσαν αυτό. Φαντάσου εξειδίκευση!
Αν δεις τις περγαμηνές των εταίρων Ευρωπαίων και την εμπειρία τους και τους συγκρίνεις με τους δικούς μας, θα απογοητευθείς.
Και ξαναλέω υπάρχουν τρισχειρότεροι εκλεγμένοι, σχολίασα τον Κυμπουρόπουλο επειδή είπαν ότι βγήκε πρώτος σε ψήφους.