!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Exit Polls

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Exit Polls

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ερμής έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:26 Ατυχής δήλωση αυτή με την παρέλαση.
Σα βιογραφικό πάντως έχει το πιο καλό από αυτούς που εκλέγονται. Και ας μη τον ψήφισα.
Εγώ ξεκάθαρα το λέω, δεν ψήφισα Κυμπουροπουλο όταν διάβασα τι έγραψε το 2015 με το δημοψήφισμα.

Όποιος στήριξε ή παπαγαλισε τότε υπέρ του χάους και της εξαθλίωσης, δεν συγχωρείται. Όποιος και αν είναι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Fuerte έγραψε: 26 Μάιος 2019, 21:45
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μάιος 2019, 21:29 Κι εγώ νομίζω δε βγάζει νόημα να συγκυβερνήσει με ΝΔ το ΚΙΝΑΛ.
Αν αφήσει να συμβεί το ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, στις επόμενες εκλογές θα γιγαντωθεί.
Και αν οδηγησει τη χώρα σε επανειλημμένες εκλογές μπορεί και να διαλυθεί.
Μέχρι τώρα πάντως δεν υπάρχει success story δεκανικιού στην Ελλάδα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:31
Fuerte έγραψε: 26 Μάιος 2019, 21:45
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μάιος 2019, 21:29 Κι εγώ νομίζω δε βγάζει νόημα να συγκυβερνήσει με ΝΔ το ΚΙΝΑΛ.
Αν αφήσει να συμβεί το ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, στις επόμενες εκλογές θα γιγαντωθεί.
Και αν οδηγησει τη χώρα σε επανειλημμένες εκλογές μπορεί και να διαλυθεί.
Μέχρι τώρα πάντως δεν υπάρχει success story δεκανικιού στην Ελλάδα.
Ισχύει. Απλά θα πάει κάποιος να ψηφίσει μία, θα πάει δύο, ε την τρίτη θα ψηφίσει αυτόν που μπορεί να κάνει κυβέρνηση (ειδικά όταν θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτέλεσμα της ακυβερνησίας).
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Otto Weininger έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:31
Σα βιογραφικό πάντως έχει το πιο καλό από αυτούς που εκλέγονται. Και ας μη τον ψήφισα.
Εγώ ξεκάθαρα το λέω, δεν ψήφισα Κυμπουροπουλο όταν διάβασα τι έγραψε το 2015 με το δημοψήφισμα.

Όποιος στήριξε ή παπαγαλισε τότε υπέρ του χάους και της εξαθλίωσης, δεν συγχωρείται. Όποιος και αν είναι.
Δεν ξέρω καν τι είπε. Να τον κρίνουμε όμως πολιτικά και εκεί να τον χτυπήσουμε αλύπητα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Οι αλλοι χαλι μαυρο ειναι και ανιπαθεστατοι οι περισσουεροι απο αυτους που βγαινουν απο τη νδ.

Αληθευει ομως οτι ο Κυμπουροπουλος ηταν ψεκασμενος οχιτζης το 2015;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αυτό μαθαίνω και εγώ τώρα. Καλώς λοιπόν δε τον στήριξα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 27 Μάιος 2019, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ερμής έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:33
Otto Weininger έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:31

Δεν ξέρω καν τι είπε. Να τον κρίνουμε όμως πολιτικά και εκεί να τον χτυπήσουμε αλύπητα.
Μην τον χτυπήσετε πολύ και πονέσει εκεί στις Βρυξέλλες που θα πίνει το καφεδάκι του...
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Nandros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:18
Juno έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:13
Nandros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:01 Άσε τον ΑΜΕΑ και πες μας τί θα κάνει καλύτερο ο Βελόπουλος στην Ευρωβουλή;
Τιποτα, ρεζίλι θα μας κάνει.
Και οι δύο ευρωβουλευτές (για διαφορετικούς λόγους) είναι απόδειξη ότι βλήματα έχουν δικαίωμα ψήφου.
Οι ψηφοφόροι του μεν ψήφισαν το καημένο το παιδάκι που μπορεί να έχει λαμπρό βιογραφικό, αλλά δεν κάνει για ευρωβουλή και οι ψηφοφόροι του αλλού είναι για ζουρλομανδύα.
Απλώς σχολιασα τον έναν μόνο, επειδή βγήκε πρώτος σε ψήφους.
Ας μην τον διαφήμιζε τόσο ο κοτοπολάκης!
Και ποιος σου έδωσε εσένα το δικαίωμα να έχεις άποψη στο υπογραμμισμένο;
Έχεις κάποιες σπουδές/εμπειρίες που το στηρίζουν; Κάτι άλλο;
.
Έχω κάνει οικονομικά μαθήματα (μακρο, μικρο, οικονομική ανάπτυξη κλπ) και όμως θεωρώ ότι δεν έχω τις κατάλληλες σπουδές για θεση ευθύνης, συγκρινόμενη με άλλους που έχουν κάνει τέρατα σε σχέση με εμένα.
Αυτός πώς θεωρεί ότι ξέρει και μπορεί με πτυχίο Ιατρικής και χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην πολιτική, δεν το καταλαβαίνω.

Στην ερώτησή σου σου έλεγα ίσως κάτι σε ευρωπαϊκές σπουδές, σε οικονομικά κλπ συν κάποιο "δυνατό" μεταπτυχιακό.
Σκέψου πως όταν σπούδαζα, ένα από τα μεταπτυχιακά με ζήτηση στις Βρυξέλλες, αφορούσε την παραβατικότητα των κρατών-μελών. Δεν ήταν αυτός ο τίτλος του, αλλά τα περισσότερα μαθήματά του αφορούσαν αυτό. Φαντάσου εξειδίκευση!
Αν δεις τις περγαμηνές των εταίρων Ευρωπαίων και την εμπειρία τους και τους συγκρίνεις με τους δικούς μας, θα απογοητευθείς.

Και ξαναλέω υπάρχουν τρισχειρότεροι εκλεγμένοι, σχολίασα τον Κυμπουρόπουλο επειδή είπαν ότι βγήκε πρώτος σε ψήφους.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Νομίζω ότι ανεξαρτήτως βιογραφικού ή ικανοτήτων αν δεν είχε γίνει ο ντόρος με τον Πολάκη, ο Κυμπουρόπουλος δεν θα είχε τόσες ψήφους. Ξαφνικά τον έμαθαν όλοι, ακόμη και όσοι δεν παρακολουθούν συστηματικά την πολιτική και ο αγενής τρόπος του Πολάκη τον κατέστησε ακόμη πιο συμπαθή στον κόσμο. Ίσως γίνει κατανοητό πλέον ότι οι αγένεια και οι μαγκιές του Πολάκη έχουν κόστος.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

πατησιωτης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:25
pikey25 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:16
zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:09
Μπα η ψαλιδα θα μικρυνει δες λιγο καλλυτερα το σημερινο αποτελεσμα και θα καταλαβεις.Για την ακριβεια πιστευω οτι θα χασουν με αρκετα μικροτερη διαφορα στις εθνικες.Γιαυτο τον βολευει η πολωση τωρα.
Το ανεκδοτο ποιο ειναι οτι τωρα θα συγκυβερνησεται με τον Βελοπουλο. :003:
ανεκδοτο ειναι και μονο η σκεψη αυτου που λες

Έχει κάποια βάση αυτό.Είχαμε 4 χρόνια να κάνουμε εκλογές και οι συριζαίοι εξαπέλυσαν ψυχολογικό πόλεμο ότι οι δημοσκοπήσεις πέφτουν πάντα έξω και έχουν το μαγικό φίλτρο και θα κερδίσουν.Το είδαμε και εδώ.Ο ψυχολογικός πόλεμος είχε το αντίθετο αποτέλεσμα καθώς άνθρωποι που ήσαν αντισύριζα αλλά όχι ΝΔ φοβήθηκαν και σπρώχτηκαν στη ΝΔ για να αποκλείσουν την επικράτηση σύριζα.Τώρα όλοι είναι πιο άνετοι με 9% διαφορά.Άλλα θα μετρήσουν,ποιός θέλει αυτοδύναμη τη ΝΔ και ποιός δεν τη θέλει.Ο σύριζα θα εξαπολύσει - ήδη άρχισε - κινδυνολογία για απολύσεις,λιμούς και καταποντισμούς και όποιος τσιμπήσει.Από την άλλη υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που φοβούνται την ακυβερνησία.Αυτό θα παίξει το επόμενο μήνα - "λαίλαπα νεοφιλελευθερισμού" εναντίον χάους ακυβερνησίας.
Άκουσες την ανάλυση άδωνι; Είπε οτι ο βαρουφάκερ με επιδότηση και air time κομμάτος 3%+ θα μαζέψει όλο τα χαρτί από πλελέ και λαφαζάνηδες και θα πλαγιοκοπεί από αριστερά τους ζαίους
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Παντως περαν της πλακας και της καζουρας στους ζαιους δεν ειναι βέβαιο οτι με τον Κουλη θ αλλαξουν πολλα πραγματα.
Δεν ειμαι σιγουρος οτι η επομενη μερα θα ειναι καλη με τον Κυριακο Πρωθυπουργο.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Είδε κανείς Λεβέντη? Τώρα που γεύτηκε το όνειρο για μερικά χρόνια και επιστρέφει στην πραγματικότητα, μοιάζει έτοιμος να φύγει :-?
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

πάντως απ'ότι βλέπω, όσο νυχτώνει η π@@@@ μεγαλώνει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Spectrum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spectrum »

Αποτελέσματα κοινοτικών υπάρχουν κάπου;
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:36
πατησιωτης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:25
pikey25 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:16

ανεκδοτο ειναι και μονο η σκεψη αυτου που λες

Έχει κάποια βάση αυτό.Είχαμε 4 χρόνια να κάνουμε εκλογές και οι συριζαίοι εξαπέλυσαν ψυχολογικό πόλεμο ότι οι δημοσκοπήσεις πέφτουν πάντα έξω και έχουν το μαγικό φίλτρο και θα κερδίσουν.Το είδαμε και εδώ.Ο ψυχολογικός πόλεμος είχε το αντίθετο αποτέλεσμα καθώς άνθρωποι που ήσαν αντισύριζα αλλά όχι ΝΔ φοβήθηκαν και σπρώχτηκαν στη ΝΔ για να αποκλείσουν την επικράτηση σύριζα.Τώρα όλοι είναι πιο άνετοι με 9% διαφορά.Άλλα θα μετρήσουν,ποιός θέλει αυτοδύναμη τη ΝΔ και ποιός δεν τη θέλει.Ο σύριζα θα εξαπολύσει - ήδη άρχισε - κινδυνολογία για απολύσεις,λιμούς και καταποντισμούς και όποιος τσιμπήσει.Από την άλλη υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που φοβούνται την ακυβερνησία.Αυτό θα παίξει το επόμενο μήνα - "λαίλαπα νεοφιλελευθερισμού" εναντίον χάους ακυβερνησίας.
Άκουσες την ανάλυση άδωνι; Είπε οτι ο βαρουφάκερ με επιδότηση και air time κομμάτος 3%+ θα μαζέψει όλο τα χαρτί από πλελέ και λαφαζάνηδες και θα πλαγιοκοπεί από αριστερά τους ζαίους
Ελπιζω να μην υπαρχει περιπτωση να μπει σε συγκυβερνηση ο μπαρουφακης.

Αυτος ειναι χειροτερος και απο το βελοπουλο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”