!!! DEVELOPMENT MODE !!!

The Childfree Life

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Έχετε παιδιά;

1) Ναι, έχω και δε θα το άλλαζα με τίποτα
29
39%
2) Ναι, έχω αλλά δεν είχα υπολογίσει το ζόρι, ίσως αν είχα τώρα επιλογή να μην έκανα
3
4%
3) Όχι δεν έχω αλλά θέλω να κάνω
20
27%
4) Όχι δεν έχω και ούτε θέλω να κάνω
23
31%

Σύνολο ψήφων: 75

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: The Childfree Life

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Lugozzi έγραψε: 24 Μάιος 2019, 10:27
κλασικος μαλακας ελληναρας που αντιμετωπιζει μια σχεση σαν μια επενδυση, αλλα δεν επενδυει το πιο βασικο, τον εαυτο του.
είναι 10 χρόνια πιο γερασμένος από την ηλικία του
τι να πω!

[/quote]

ρε φιλε, ειναι τοσο κλασσικη αυτη η ιστορια οσο και οι τραγωδιες του Αισχυλου. Ειμαι σιγουρος πως η συζυγος ηταν τυπικαλ τροφυ γουαιφ ματιριαλ.
Γενικα, δεν υπαρχει σιγουροτερη συνταγη αποτυχιας στις σχεσεις απο την τυφλη προσκοληση σετους παραδοσιακους εμφυλους ρολους.
Η οπως λεει κι ο σοφος λαος, το μνι δεν ειναι αρνι να το κλεισεις στο μαντρι, το μνι θελει παιχνιδια με τον πτσο και τα ρκιδια.
Ας προσεχε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

μίστερ μαξ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 10:03
Lugozzi έγραψε: 24 Μάιος 2019, 10:00 Άλλος ένας φίλος μου χώρισε
δούλευε 14 ώρες τη μέρα για να μη λείψει τίποτα στη γυναίκα και το παιδί του
κι αυτή τον κεράτωνε διαρκώς

τώρα θα πληρώνει και την κυρία και το παιδάκι

ήδη του έκανε κατάσχεση το αυτοκίνητο για να το πουλήσει και να πάρει τα μισά
να φτιάξει το στήθος της!

αυτά.
Και γιατί χωρίσανε;
:smt005:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Καλό θα είναι να μην κρίνει ο καθένας απ τις δικές του εμπειρίες και να ακούει και κάναν άνθρωπο που ξέρει περισσότερο τα παιδιά, κάναν παιδοψυχολόγο ας πουμε ή τα ίδια τα παιδια ως προς το τι έχουν περισσότερο αναγκη
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ορέστης 35 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 10:51 Υπαρχουν αντρες που βαζουν τη γυναικα να δουλευει και γυρνανε με γκομενες.
Ναι, νταβατζήδες τους λένε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:34
Ορέστης 35 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 10:51 Υπαρχουν αντρες που βαζουν τη γυναικα να δουλευει και γυρνανε με γκομενες.
Ναι, νταβατζήδες τους λένε.
Για τον πατερα μου ελεγα. Ηταν καλλιτεχνης.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Ίφιδα έγραψε: 24 Μάιος 2019, 10:34
Lugozzi έγραψε: 24 Μάιος 2019, 10:27 ελεύθερο επάγγελμα
τι να λέμε...

δημόσιο φορ έβα τελικά
Δεν ξέρω αν είναι τόσο το ελεύθερο επάγγελμα όσο το χρήμα που θέλουν βγάζουν σαν οικογένεια.
Γνωρίζω αρκετους ελεύθερους επαγγελματίες που προτίμησαν να βγάζουν λιγότερο χρήμα για να είναι παρόντες στη ζωή των ανθρώπων τους.
Αυτά ίσως ίσχυαν κάποτε, Ίφιδα. Όχι πια. Σε αρκετά επαγγέλματα, όχι πια.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Ορέστης 35 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:38 Για τον πατερα μου ελεγα. Ηταν καλλιτεχνης.
Ωραίο γύρισμα :smt023
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Αυτό όμως στο οποίο αναφέρθηκα εγώ στην αρχική μου παρέμβαση είναι ότι αν νομίζει κάποιος ότι αναλαμβάνοντας αυτός 100% δουλειά και 0% παιδί ενώ η γυναίκα 0% δουλειά και 100% παιδί έχει μοιράσει τα πράγματα δίκαια, νομίζει πάρα πολύ λάθος.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Για αυτό prenup.

Επίσης αν και στα υπόλοιπα είναι λάθος, ο φος έχει δίκιο πως αν η σύζυγος ζητάει βαρελότα κλπ στο γάμο, τότε μακριά
Άβαταρ μέλους
foscilis

Θυμάμαι ένα συνάδελφο το '10 να του λέω ότι νυστάζω πάρα πολύ γιατί το μωρό έκλαιγε από τις 2 μέχρι τις 5 (κλασικά) και να μου απαντά "α εγώ όταν γίνεται αυτό λέω 'με συγχωρείτε, ο δικός μου ρόλος είναι να εργάζομαι' παίρνω το μαξιλαράκι μου, πάω στο γραφείο, κλείνω την πόρτα, την πέφτω στον καναπέ και δε με απασχολεί το θέμα".

Και είχα σκεφτεί τότε "το μαλάκα τον κύπριο όσα λεφτά και να έχει το αραβικό DNA δε ξεπλένεται".

Όμως αυτό που ήταν καλό DNA για την αραβία πριν 100 χρόνια δεν είναι αναγκαστικά καλό σήμερα. Τώρα λοιπόν πληρώνει κι αυτός διατροφή και το δεύτερο παιδί δεν τον βλέπει σαν μπαμπά, διότι χρειάστηκαν δικαστήρια και τεστ πατρότητας στον κώλο για να το δεχτεί ο ίδιος σαν δικό του.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Δλδ ήταν λίγο χαπατο ο τύπος ;
Ποτε ένα χαπατο δεν πάει μόνο του.

Δεν θα του λείψει το παιδί πάντως . Δεν ασχολιόταν κ καθόλου .

Η τυπισσα παίζει να μην έχει δουλέψει ποτε στη ζωή της . Κ γαμω τις φάσεις
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
foscilis

talaipwros έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:48 Για αυτό prenup.

Επίσης αν και στα υπόλοιπα είναι λάθος, ο φος έχει δίκιο πως αν η σύζυγος ζητάει βαρελότα κλπ στο γάμο, τότε μακριά
Σε όλα είμαι σωστός. :)
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα;
- Σε κεράτωσα Γιανγκο, αυτό εννοώ, σε κεράτωσα, πήγα με άλλον
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Γιατί με κεράτωσες με άλλον Βίρνα, Τί εννοείς;
- Δεν ήσουν ποτέ σπίτι Γιάνγκο
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δεν ήμουν σπίτι τις Κυριακές;
- Σε κερατωσα Γιανγκο γιατί ήσουν σπίτι μόνο τις Κυριακές ξαπλωμένος στον καναπέ να αναπληρώσεις τις 84 ώρες που δούλευες όλη τη βδομάδα Γιανγκο. Άσε που δεν κάναμε ποτέ σεξ
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δε σου αγόρασα εγώ τον καλύτερο δονητή της αγοράς; Τί θες να πεις Βίρνα, προτιμάς εμένα απ τον καλύτερο δονητή της αγοράς; Γι αυτό δουλεύω 14 ώρες τη μερα;
- Ούτε μια αγκαλίτσα Γιανγκο μου, ούτε μια αγκαλίτσα
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δε σου πήρα εγώ το καλύτερο μαξιλάρι αγκαλίτσα της αγοράς;
- Δε μιλούσαμε ποτέ Γιάνγκο;
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δε σου πλήρωσα εγώ τον καλύτερο ψυχολόγο της αγοράς;Γι αυτό δουλεύω 14 ωρες; Για να μιλάμε κι όλας;
- Και το παιδί Γιάνγκο μου, το παιδί;
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Τί το παιδί; Τί του λείπει του Γιωργάκη Βίρνα;
- Δημήτρη τον λένε Γιανγκο μου και του λείπει ο πατέρας του
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Τί εννοείς του λείπει ο πατέρας του; Δε του αγόρασα εγω το καλύτερο ρομποτάκι της αγοράς που τον ξυπνάει λέγοντας " καλημέρα κορούλα μου"; Δε του αγόρασα εγώ τα καλύτερα αυτοκινητάκια, τα καλύτερα φορτηγά, τα καλύτερα ποδήλατα;
- Δε σε βλέπει Γιανγκο μου; Έχει τόσα παιχνίδια και δεν παίξατε ποτέ μαζί
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δε του αγορασα εγώ το καλύτερο άιφον Βίρνα; Δε τού βαλες τα μούτρα μου στο φόντο να τα βλέπει; Δεν έδωσα εγώ λεφτά στον γείτονα τον Πέτρο για να παίζει το παιδάκι μας με το δικό του;
-Κώστα τον λένε, μ αυτόν σε κεράτωσα, τον έβλεπα περισσότερο και το παιδί άρχισε να τον φωνάζει μπαμπά;
-Τί εννοείς με κερατωσες με τον Γρηγόρη Βίρνα; Τί εννοείς; Ε είσαι μεγάλη καργιολαρα Βίρνα
- Είμαι Γιανγκο μου, είμαι, αγόρασε μου τώρα και τα καλύτερα βυζάκια της αγοράς να τα χαίρεται ο Κώστας, Γιάνγκο μου
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Ίφιδα έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:55 -Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα;
- Σε κεράτωσα Γιανγκο, αυτό εννοώ, σε κεράτωσα, πήγα με άλλον
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Γιατί με κεράτωσες με άλλον Βίρνα, Τί εννοείς;
- Δεν ήσουν ποτέ σπίτι Γιάνγκο
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δεν ήμουν σπίτι τις Κυριακές;
- Σε κερατωσα Γιανγκο γιατί ήσουν σπίτι μόνο τις Κυριακές ξαπλωμένος στον καναπέ να αναπληρώσεις τις 84 ώρες που δούλευες όλη τη βδομάδα Γιανγκο. Άσε που δεν κάναμε ποτέ σεξ
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δε σου αγόρασα εγώ τον καλύτερο δονητή της αγοράς; Τί θες να πεις Βίρνα, προτιμάς εμένα απ τον καλύτερο δονητή της αγοράς; Γι αυτό δουλεύω 14 ώρες τη μερα;
- Ούτε μια αγκαλίτσα Γιανγκο μου, ούτε μια αγκαλίτσα
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δε σου πήρα εγώ το καλύτερο μαξιλάρι αγκαλίτσα της αγοράς;
- Δε μιλούσαμε ποτέ Γιάνγκο;
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δε σου πλήρωσα εγώ τον καλύτερο ψυχολόγο της αγοράς;Γι αυτό δουλεύω 14 ωρες; Για να μιλάμε κι όλας;
- Και το παιδί Γιάνγκο μου, το παιδί;
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Τί το παιδί; Τί του λείπει του Γιωργάκη Βίρνα;
- Δημήτρη τον λένε Γιανγκο μου και του λείπει ο πατέρας του
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Τί εννοείς του λείπει ο πατέρας του; Δε του αγόρασα εγω το καλύτερο ρομποτάκι της αγοράς που τον ξυπνάει λέγοντας " καλημέρα κορούλα μου"; Δε του αγόρασα εγώ τα καλύτερα αυτοκινητάκια, τα καλύτερα φορτηγά, τα καλύτερα ποδήλατα;
- Δε σε βλέπει Γιανγκο μου; Έχει τόσα παιχνίδια και δεν παίξατε ποτέ μαζί
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δε του αγορασα εγώ το καλύτερο άιφον Βίρνα; Δε τού βαλες τα μούτρα μου στο φόντο να τα βλέπει; Δεν έδωσα εγώ λεφτά στον γείτονα τον Πέτρο για να παίζει το παιδάκι μας με το δικό του;
-Κώστα τον λένε, μ αυτόν σε κεράτωσα, τον έβλεπα περισσότερο και το παιδί άρχισε να τον φωνάζει μπαμπά;
-Τί εννοείς με κερατωσες με τον Γρηγόρη Βίρνα; Τί εννοείς; Ε είσαι μεγάλη καργιολαρα Βίρνα
- Είμαι Γιανγκο μου, είμαι, αγόρασε μου τώρα και τα καλύτερα βυζάκια της αγοράς να τα χαίρεται ο Κώστας, Γιάνγκο μου
:smt005: :smt005:
θεά, Βίρνα μου
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

foscilis έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:55
talaipwros έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:48 Για αυτό prenup.

Σε όλα είμαι σωστός. :)
Όχι, στα υπόλοιπα λες σαχλαμάρες κυρίως. Η τύπισσα ήταν καρια και θα τον κερατωνε ούτως ή άλλως. Αν δούλευε λιγότερες ώρες θα τον κερατωνε επειδή είναι ανεπροκοπος και ντρέπεται στις φίλες της, αν δούλευαν και οι δύο θα τον κερατωνε γιατί την έχει δούλα κλπ.

Σημαντικό να πάρει καλό δικηγόρο. Στην τελικά καλύτερα να τα φάει σε δικηγόρους παρα σε πλαστικά βυζια
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”