Ίφιδα έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:55
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα;
- Σε κεράτωσα Γιανγκο, αυτό εννοώ, σε κεράτωσα, πήγα με άλλον
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Γιατί με κεράτωσες με άλλον Βίρνα, Τί εννοείς;
- Δεν ήσουν ποτέ σπίτι Γιάνγκο
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δεν ήμουν σπίτι τις Κυριακές;
- Σε κερατωσα Γιανγκο γιατί ήσουν σπίτι μόνο τις Κυριακές ξαπλωμένος στον καναπέ να αναπληρώσεις τις 84 ώρες που δούλευες όλη τη βδομάδα Γιανγκο. Άσε που δεν κάναμε ποτέ σεξ
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δε σου αγόρασα εγώ τον καλύτερο δονητή της αγοράς; Τί θες να πεις Βίρνα, προτιμάς εμένα απ τον καλύτερο δονητή της αγοράς; Γι αυτό δουλεύω 14 ώρες τη μερα;
- Ούτε μια αγκαλίτσα Γιανγκο μου, ούτε μια αγκαλίτσα
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δε σου πήρα εγώ το καλύτερο μαξιλάρι αγκαλίτσα της αγοράς;
- Δε μιλούσαμε ποτέ Γιάνγκο;
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δε σου πλήρωσα εγώ τον καλύτερο ψυχολόγο της αγοράς;Γι αυτό δουλεύω 14 ωρες; Για να μιλάμε κι όλας;
- Και το παιδί Γιάνγκο μου, το παιδί;
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Τί το παιδί; Τί του λείπει του Γιωργάκη Βίρνα;
- Δημήτρη τον λένε Γιανγκο μου και του λείπει ο πατέρας του
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Τί εννοείς του λείπει ο πατέρας του; Δε του αγόρασα εγω το καλύτερο ρομποτάκι της αγοράς που τον ξυπνάει λέγοντας " καλημέρα κορούλα μου"; Δε του αγόρασα εγώ τα καλύτερα αυτοκινητάκια, τα καλύτερα φορτηγά, τα καλύτερα ποδήλατα;
- Δε σε βλέπει Γιανγκο μου; Έχει τόσα παιχνίδια και δεν παίξατε ποτέ μαζί
-Τί εννοείς με κερατωσες Βίρνα; Δε του αγορασα εγώ το καλύτερο άιφον Βίρνα; Δε τού βαλες τα μούτρα μου στο φόντο να τα βλέπει; Δεν έδωσα εγώ λεφτά στον γείτονα τον Πέτρο για να παίζει το παιδάκι μας με το δικό του;
-Κώστα τον λένε, μ αυτόν σε κεράτωσα, τον έβλεπα περισσότερο και το παιδί άρχισε να τον φωνάζει μπαμπά;
-Τί εννοείς με κερατωσες με τον Γρηγόρη Βίρνα; Τί εννοείς; Ε είσαι μεγάλη καργιολαρα Βίρνα
- Είμαι Γιανγκο μου, είμαι, αγόρασε μου τώρα και τα καλύτερα βυζάκια της αγοράς να τα χαίρεται ο Κώστας, Γιάνγκο μου