Naida έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:52
Επιχειρηματίες και δημοτικοί άρχοντες είναι ένα και το αυτό. Τώρα για τα υπόλοιπα περί πλουσίων τουριστών που θες και όχι τον απλό κόσμο(που συμφωνώ για το θέμα ρύπανσης απόλυτα) είναι σαν να έχεις ήδη συμφωνήσει στον διαχωρισμό των τάξεων και το θεωρείς φυσιολογικό. Ε εγώ δε το θεωρώ φυσιολογικό.
Μη βάζεις μέσα τον παράγοντα αν δούλευε σωστά το κράτος. Μιλάμε με τα δεδομένα που έχουμε τώρα.
Ο καθένας έχει την ευθύνη που του αναλογεί από την θέση και τα καθήκοντά του.
Τι σχέση έχει ο διαχωρισμός των τάξεων με το αν θέλω ΚΑΙ πλούσιους τουρίστες που θα κάνουν μεγάλους λογαριασμούς; Αν δεν τους θέλω εγώ θα εξισωθεί η οικονομική δυνατότητα όλων των ανθρώπων; Ότι ας πούμε θα γίνει ένα βήμα προς τα εκεί επειδή δεν θα θέλω πλούσιους τουρίστες;
Με τον διαλυμένο κρατικό μηχανισμό που έχουμε σήμερα σου λέω ότι εξακολουθείς να έχεις μεγάλη ανάγκη τον πλούσιο τουρισμό. Δεν είναι λύση να κλείσεις άμεσα όλες αυτές τις επιχειρήσεις επειδή εσύ ή εγώ δεν θα πηγαίναμε ποτέ και δεν μας νοιάζει. Άντε πες στα νησιά να καταργηθεί η κρουαζιέρα για παράδειγμα επειδή δεν μπορούν να πάνε φτωχοί. Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα θα πιέσουμε όλοι για καλύτερο και λειτουργικότερο κράτος. Την Κυριακή έχουμε εκλογές. Ένα μικρό βήμα μπορεί να γίνει δαπανώντας λίγο χρόνο και αναζητώντας αξιόλογα άτομα στα δημοτικά ψηφοδέλτια ίσως και πέρα από τα κόμματα που παραδοσιακά θα ψηφίζαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ST48410 την 23 Μάιος 2019, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.