!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μύκονος: Αμερικανός τουρίστας πλήρωσε 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπίρες!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Μύκονος: Αμερικανός τουρίστας πλήρωσε 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπίρες!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

vantono έγραψε: 22 Μάιος 2019, 18:44
Εικόνα
.
Εικόνα

https://www.protothema.gr/greece/articl ... kai-bures/
[/quote]

ρε παιδιά μήπως έχει καμιά κατάρα το τραπέζι 23;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:30 μην γκρινιάζετε
τώρα που θα μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση ο αλέξης θα μπορούν και οι προλετάριοι να φάνε greek kalamari στη mykonos
Δε το έχουμε καημό το καλαμάρι της Μυκόνου. Κάτι δεξιοί τύπου ΓΓ γοητεύονται από αυτά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Naida έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:38
τώρα που θα μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση ο αλέξης θα μπορούν και οι προλετάριοι να φάνε greek kalamari στη mykonos
Δε το έχουμε καημό το καλαμάρι της Μυκόνου. Κάτι δεξιοί τύπου ΓΓ γοητεύονται από αυτά.
μαζί σου θέλω ούτε καλαμάρια ούτε μυκόνους αλλά μόνο ένα ποτήρι κόκκινο κρασί σε μια ερημική παραλία
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Εγω σκεφτομαι τους καημενους τους σερβιτορους που πανε και αφηνουν τετοιους λογαριασμους :)
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:31 Ωραία η παραίνεση, αν φοροδιαφευγουν να τους τσακίσουν. Αμ δεν τους τσακίζουν. Και νοοτροπίες σαν τη δική σου,εσύ ανέφερες την ανεργία που καταπολεμείται, ενισχύουν αυτές τις πρακτικές.
Και βέβαια υπερασπίζεσαι την χρήση δημοσίου αιγιαλού από ιδιώτες. Κάτι έγραφες πιο πριν για παραλίες και κεφτεδάκια.
Θα δεις σε πολλές μου αναρτήσεις να λέω ας γίνει ότι ορίζει ο νόμος, όχι ότι μου αρέσει ή θεωρώ εγώ σωστό. Αν ο νόμος λέει ότι δεν δικαιούνται να εκμεταλλεύονται την παραλία να τους κλείσουν και να ως κοινωνία θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό να τον αλλάξουμε. Αν όμως οι τοπικές αρχές παίρνουν χρήματα για να τους νοικιάζουν χώρο στον αιγιαλό, τότε θα έπρεπε να κατηγορείς πρώτα αυτές και ακολούθως τους επιχειρηματίες.

Προσωπικά δεν είμαι υπέρ των ακροτήτων. Δεν θέλω ούτε τις παραλίες περιφραγμένες τσιφλίκι του κάθε επιχειρηματία αλλά επειδή κατανοώ ότι τα λεφτά δεν φυτρώνουν δέχομαι να παραχωρούνται κάποια μέρη της παραλίας σε επιχειρήσεις για να υπάρχουν δουλειές. Δεν μας έλειψαν οι παραλίες στην Ελλάδα. Με σωστή κατανομή και αυστηρή τήρηση των νόμων μπορεί και ο κόσμος να χαίρεται το μπάνιο του και υπάρχουν και μέρη για να έρχονται οι πιο πλούσιοι να αφήνουν χρήματα που τα έχουμε μεγάλη ανάγκη.
Αν δεν τους τσακίζουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί όταν παρανομούν δεν είναι δική μου ευθύνη, ούτε είμαι της λογικής αφήστε και καμιά παρανομία για να βγουν φράγκα.
Αυτό που σου είπα για τα κεφτεδάκια είναι τα 2 μέτρα και σταθμά που συναντώ πολλές φορές. Δηλαδή όταν βγάζει ο μικροταβερνιάρης τραπέζια πάνω στο κύμα, εκεί κάποιοι τείνουν να μη βλέπουν πρόβλημα. Το ίδιο όταν η κάθε θείτσα με όλο το σόι γεμίζουν την παραλία με πεταμένα πλαστικά και πάνες των μωρών κλπ κλπ. Χρειάζεσαι και πλούσιους τουρίστες και τις εγκαταστάσεις που θα τους προσελκύσουν. Δεν είναι από μόνο του κακό.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:37
vantono έγραψε: 22 Μάιος 2019, 18:44
Εικόνα
.
Εικόνα

https://www.protothema.gr/greece/articl ... kai-bures/
ρε παιδιά μήπως έχει καμιά κατάρα το τραπέζι 23;
[/quote]

λίλα πάουσ τώρα το είδα... :smt005:
the end
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Naida έγραψε: 22 Μάιος 2019, 22:59
Δημοκράτης έγραψε: 22 Μάιος 2019, 22:53 ρε σεις το μαγαζί κάνει αρπαχτή για κάποιο λόγο και το τρέχει κάποιος απατεώνας οκ από εκεί και πέρα ιτ σας πειράζει που η μύκονος είναι πανάκριβή; Καταρχάς δεν είναι καν όλο το νησί ακριβό, αν δεν σε νοιάζει να πας στα "κοσμικά" μπορείς να την βγάλεις και τζάμπα αλλά λέμε τώρα. Αφού υπάρχει κόσμος που θέλει να πάει Μύκονο και να πληρώσει 20ε την ομπρέλα, εσε΄ςι τι περιμένετε να κάνουν οι ντόπιοι να τις βάλουν 3ε για να πάει και η πλέμπα; Αν πάει η πλέμπα μετά δεν θα πάει η Τζολί και ο ντι κάπριο.
Η Ελλάδα έχει άπειρα νησιά με πολύ καλύτερη θάλασσα και φύση από την Μύκονο να πάτε εκεί. Αν θέλετε γκλαμουριά θα βάλετε το χέρι στην τσέπη γύφτουλες

Να το πάμε στο το ότι κακώς εκμεταλλεύεται την παραλία ιδιώτης; Άστο γάματο. Δεξιός είσαι. Χαμένα λόγια.
πληρώνει νοίκι για να το κάνει και υπάρχουν άπειρες παραλίες . Ξέρεις οι παραλίες είναι χώροι που μπορείς να έχεις μια επιχείρηση όπως κάθε άλλος χώρος πάνω στη νγη
Άβαταρ μέλους
ST48410

Πάνας έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:35 Αμίτα ντομάτα έχεις πιεί;
Όχι ακόμα. Κάναμε την τραβηγμένη παραδοχή για χάρη της κουβέντας ότι μπορεί να είναι αληθινό.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:39
μαζί σου θέλω ούτε καλαμάρια ούτε μυκόνους αλλά μόνο ένα ποτήρι κόκκινο κρασί σε μια ερημική παραλία
Δεν χρειάζεσαι καν το κόκκινο κρασί. Φτάνει που θα είμαι εγώ εκεί για να ζαλιστείς.

μιλάω πολύ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 22 Μάιος 2019, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:42 Εγω σκεφτομαι τους καημενους τους σερβιτορους που πανε και αφηνουν τετοιους λογαριασμους :)
Άραγε τους αφήνουν κάποιο τιπ ανάλογο του λογαριασμού ή από τσαντίλα τίποτα;
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Naida έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:46

Δεν χρειάζεσαι καν το κόκκινο κρασί. Φτάνει που θα είμαι εγώ εκεί για να ζαλιστείς.
:romance-hearteyes:
είμαι σίγουρος
και να φανταστείς πως δεν ζαλίζομαι και εύκολα
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:43
Naida έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:31 Ωραία η παραίνεση, αν φοροδιαφευγουν να τους τσακίσουν. Αμ δεν τους τσακίζουν. Και νοοτροπίες σαν τη δική σου,εσύ ανέφερες την ανεργία που καταπολεμείται, ενισχύουν αυτές τις πρακτικές.
Και βέβαια υπερασπίζεσαι την χρήση δημοσίου αιγιαλού από ιδιώτες. Κάτι έγραφες πιο πριν για παραλίες και κεφτεδάκια.
Θα δεις σε πολλές μου αναρτήσεις να λέω ας γίνει ότι ορίζει ο νόμος, όχι ότι μου αρέσει ή θεωρώ εγώ σωστό. Αν ο νόμος λέει ότι δεν δικαιούνται να εκμεταλλεύονται την παραλία να τους κλείσουν και να ως κοινωνία θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό να τον αλλάξουμε. Αν όμως οι τοπικές αρχές παίρνουν χρήματα για να τους νοικιάζουν χώρο στον αιγιαλό, τότε θα έπρεπε να κατηγορείς πρώτα αυτές και ακολούθως τους επιχειρηματίες.

Προσωπικά δεν είμαι υπέρ των ακροτήτων. Δεν θέλω ούτε τις παραλίες περιφραγμένες τσιφλίκι του κάθε επιχειρηματία αλλά επειδή κατανοώ ότι τα λεφτά δεν φυτρώνουν δέχομαι να παραχωρούνται κάποια μέρη της παραλίας σε επιχειρήσεις για να υπάρχουν δουλειές. Δεν μας έλειψαν οι παραλίες στην Ελλάδα. Με σωστή κατανομή και αυστηρή τήρηση των νόμων μπορεί και ο κόσμος να χαίρεται το μπάνιο του και υπάρχουν και μέρη για να έρχονται οι πιο πλούσιοι να αφήνουν χρήματα που τα έχουμε μεγάλη ανάγκη.
Αν δεν τους τσακίζουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί όταν παρανομούν δεν είναι δική μου ευθύνη, ούτε είμαι της λογικής αφήστε και καμιά παρανομία για να βγουν φράγκα.
Αυτό που σου είπα για τα κεφτεδάκια είναι τα 2 μέτρα και σταθμά που συναντώ πολλές φορές. Δηλαδή όταν βγάζει ο μικροταβερνιάρης τραπέζια πάνω στο κύμα, εκεί κάποιοι τείνουν να μη βλέπουν πρόβλημα. Το ίδιο όταν η κάθε θείτσα με όλο το σόι γεμίζουν την παραλία με πεταμένα πλαστικά και πάνες των μωρών κλπ κλπ. Χρειάζεσαι και πλούσιους τουρίστες και τις εγκαταστάσεις που θα τους προσελκύσουν. Δεν είναι από μόνο του κακό.
Επιχειρηματίες και δημοτικοί άρχοντες είναι ένα και το αυτό. Τώρα για τα υπόλοιπα περί πλουσίων τουριστών που θες και όχι τον απλό κόσμο(που συμφωνώ για το θέμα ρύπανσης απόλυτα) είναι σαν να έχεις ήδη συμφωνήσει στον διαχωρισμό των τάξεων και το θεωρείς φυσιολογικό. Ε εγώ δε το θεωρώ φυσιολογικό.
Μη βάζεις μέσα τον παράγοντα αν δούλευε σωστά το κράτος. Μιλάμε με τα δεδομένα που έχουμε τώρα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

ST48410 έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:47
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:42 Εγω σκεφτομαι τους καημενους τους σερβιτορους που πανε και αφηνουν τετοιους λογαριασμους :)
Άραγε τους αφήνουν κάποιο τιπ ανάλογο του λογαριασμού ή από τσαντίλα τίποτα;
Μαλλον θα εχουν εξειδικευμενο προσωπικο που πηγαινει τους λογαριασμους.
Spoiler
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:47
Naida έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:46

:romance-hearteyes:
είμαι σίγουρος
και να φανταστείς πως δεν ζαλίζομαι και εύκολα
Ευχαρίστησή μου να ζαλίζω και να εθίζω Εικόνα

10 λέξεις το δευτερόλεπτο λέω, γεμάτες σοφία και γνώση βέβαια. Γι' αυτό εθιζονται.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Πάνας έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:35 Αμίτα ντομάτα έχεις πιεί;
Πάνα τώρα που το σκέφτομαι ξανά οι γνωστοί μου στη Αμερικοί πίνουν τοματόζουμο σαν χυμό. Tomato juice θα είναι.

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”